Vissza a hírekhez

Placeholder image

GYERE HOZZÁNK DOLGOZNI!

2020-05-13 - 8 hónapja

Boltvezető munkatársat keresünk kis csapatunkba óbudai sportóra szaküzletünkbe.

 

Óbudai sportóra szaküzletbe keressük a boltvezetőnket kolléganőnk helyére, aki babát vár.

Üzletünk webshop és üzlet is egyben, ami miatt sok szabályt kell betartanunk, hiszen automatizált rendszereink így tudnak segítséget adni és kiszolgálni minket. Mivel sok ügyfelet kezelünk és több beszállítóval van kapcsolatunk, emiatt fontos, hogy jó problémamegoldó legyél, aki pozitívan áll mindenhez. Persze a talpraesettségre igen nagy szükség lesz, sok mindennek egyedül kell utánajárj és döntést hozz. Angol nyelvtudásra szükség van. Lesz benne sok monoton munka is, ami reméljük kikapcsol.

Ha a sportórák közt otthonosan mozogsz, azaz legalább 1 éve nemcsak használod, hanem kihasználod a tudását, az segítségedre lesz. Csakúgy előny lesz számodra, ha élettant, edzéselméletet tanultál korábban. A boltunk egy viszonylag kicsi szaküzlet, létszámunk 3 fő, viszont forgalmunk nagy. Emiatt mindannyian kivesszük a részünk a napi teendőkből, legyen az raktérkészlet ellenőrzés és rendelések leadása a beszállítókhoz, panaszkezelés, webshopos rendelések kezelése, csomagolása és feladása, e-mailek és telefonok kezelése, és természetesen a bolti eladás és számlázás. Így fontos, hogy ezek se legyenek számodra ismeretlen munkaterületek.

 

Mit tudunk mi adni?

Egy olyan munkahelyet, ahol pl. a COVID miatt 30%-kal kevesebbet kell dolgozni azonos bérért, de zárt üzlet mellett. Ahol nincs túlóra, nincs hétvégi munka, nincs csapatépítő tréning vagy kötelező lerészegedés a főnököddel. Ahol napi bruttó 7,5 óra lesz az az idő, amit heti 5 munkanap bent kell töltened, ebben benne van az ebédidőd is.

Hétfő, szerda: 12:00-19:15 illetve kedd, csütörtök és péntek: 8:45-16:15 lehetsz a munkahelyeden, tehát ezen kívül nem.

Erre amiatt van szükség, hogy tudj mosolyogni, s ne fásulj el. Ha szeretsz dolgozni zöld lámpát kapsz, fizetésed függ az üzlet forgalmától, ami évről-évre folyamatosan növekszik.

Az induló alapbér 300eFt nettó, de ha jó csapat vagyunk, úgy ezt 2-3 hétre kapod, ez csak rajtad múlik.  Budapesti bérleted áljuk természetesen, de bringád is beakaszthatod biztonságba, sőt le is zuhanyozhatsz, ha edzésről érkezel.

A betanuláshoz kolléganőnk még tud segítséget adni.

Minden mást személyesen megbeszélünk.

Fontos, hogy magyarul írj, vagy add be Önéletrajzod, melyet 2020 június 1-ig várunk. Visszajelzéseket 2-3 naponta írunk, így kérünk egy kis türelmet mindenkitől, mert szerencsére elég sokat jelentkeztetek már az első napon is.

 

 


JELENTKEZNI VALAMELY ELÉRHETŐSÉGÜNKÖN LEHET,

HA SZERINTED MEGFELELSZ NEKÜNK.


 

Vinczeffy Zsolt

2020.05.13.