Vissza a hírekhez

Placeholder image

Terhességkövetés

2020-11-10 - 3 éve

Heti tünetek, tudnivalók, módszereket edzéshez illetve a teljesítményváltozással kapcsolatos tudnivalókat kaphat. 

Terhességkövetés

Tekintse meg a terhességére vonatkozó pillanatképet is a Garmin Connect™ alkalmazás által a kompatibilis okostelefonján már nyomon követett egészségügyi és wellnessadatok mellett. Követheti a teste változását az életének minden szakaszában a menstruációs ciklus nyomon követése segítségével.

 

A teste működésének megértése

Fontos annak ismerete, hogy a teste min megy keresztül a terhessége egyes szakaszaiban. Ez a funkció ebben segíthet. Naplózza minden nap a közérzetét, ismerje fel a teste változásait, valamint az, hogy hogyan segíthet a testmozgás és táplálkozás, kövesse nyomon a baba mozgását és még sok minden mást.

 

 

Testedzés és táplálkozás

Heti friss információkat kap és számos további tájékozódási lehetőséget az alapján, hogy éppen hol tart a terhességében – ilyen információk a baba méretére vonatkozó frissítések, az Ön testének változásai, az adott hét jellemző tünetei, módszerek az étrendje és testedzése hozzáigazítására a helyzethez, illetve testsúly-növekedéssel kapcsolatos ajánlások. Arról is többet tudhat meg, hogy hogyan változhatnak meg a wellness- és teljesítmény-mérőszámai a terhesség során. Ha a készüléket edzési állapotot is mér, akkor arra is van lehetősége, hogy azt szüneteltesse a terhessége alatt.

 

A mindennapi tünetek naplózása

Kövesse nyomon a fizikai és érzelmi változásokat – például a derékfájást, a kívánósságot, az émelygést, a hangulatingadozásokat és még sok minden mást –, amelyeket napról napra tapasztal. Jegyzeteket is készíthet és nyomon követheti a vércukorszintjét és a baba mozgását. Személyre szabott emlékeztetők segítenek abban, hogy ne felejtse el a tünetek rögzítését, a vízivást, a Kegel-gyakorlatok elvégzését és még sok minden mást. Az Ön által rögzítettek 4 hetes összesítését láthatja, ami hasznos lehet a terhesgondozási ellenőrzésekkor.

 

Kövesse nyomon a terhességét és az összehúzódásokat a csuklójáról

A terhessége adatait a csuklóján is megtekintheti, ha letölti a Pregnancy Tracking alkalmazást a Connect IQ™ Store1 helyről a kompatibilis okosórájára2. Megtekintheti a terhessége előrehaladását és rögzítheti a tüneteit, a baba mozgását és a vércukorszinteket, miközben a telefonja a táskában marad. Ön és a társa letölthetik az Összehúzódási időmérő1 alkalmazást is, hogy nyomon kövessék az összehúzódásai időtartamát és gyakoriságát.

 

 

A techikai infóknál minden terméknél az aktivitásmérés alatt látható, hogy az adott óra tudje e ezt a widgetet.

Kompatibilis termékek