Vissza a hírekhez

Placeholder image

ADATVÉDELEM

2018-04-02 - 6 éve

Adatvédelemről oldalainkon és boltunkban, hogy átlássuk mi is történik adatainkkal

 

Nagyon fontosnak tartjuk a személyes adatok védelmét, hiszen mi sem szeretünk kéretlen dolgokat kapni e-mailben. Nem beszélve a belépési jelszókról és egyéb saját adatainkról, amiket kockáztatunk a net használatával.

Emiatt boltunk elsőként csatlakozott a GoodID használathoz, s integrálta a legbiztonságosabb vásárlást, ami egyszerű is, azaz az adatvédelmet és adatkezelést egy profi cégre bízta, ezzel a webshopos vásárlásokat nemcsak megkönnyítettük, hanem biztonságossá is tettük.

Ez nekünk is jó, hiszen valós adatokat kapunk, illetve a felhasználóknak is, hiszen csak azt látjuk, amire igazán szükségünk van egy rendelési folyamtnál.

Érdekes, hogy a FB belépést is sokan használják, de ez nem az adatvédelem miatt használjuk, hanem az egyszerű kezelhetőség miatt. Sajnos hibásan, hiszen nem gyorsítja meg a belépést, csak a jelszót bizzuk a FB belépésünkre.

 

MIT TESZ a ZERGESPORT?

Természetesen minden személyes adat, legyen az számlamásolat, szervizlap, vagy levelezés, csomagcímzés: megsemmisítjük iratmegsemmisítővel, mely sok éve vezettünk be.

Sok sok jogi lépést is tettünk, hogy ne jusson el illetéktelenekhez a vásáróink és partnereink adatai. Sajnos a jogi lépések miatt adatvédelmünk egy fél A4-es oldalról hét A4-es oldalra duzzadt, amit egyre nehezebb nekünk is értelmezni.

Fontos viszont, hogy az elmúlt 12 hónap fejlesztéseinek fele weboldalunkon és rendszereinkben az adatvédelemről szóltak, így a GDPR már nem okozott meglepetéseket számunkra.

 

A GoodID egy jó megoldást nyújt a felhasználoknak arra, hogy biztonságosan használhassák az internetet.

Ha érdekel a háttér, miért van szükség a GDPR-ra, úgy nézd meg a GoodID előadását 

 

 

ADATKEZELÉSÜNK ITT OLVASHATÓ!