Vissza a hírekhez

Placeholder image

InReach előfizetés

2021-05-25 - 2 éve

Előfizetési csomagok expedíciós felhasználásra az inReach készülékekkel.


A CIKK TÖBB, MINT 6 HÓNAPJA FRISSÜLT UTOLJÁRA, ÍGY A BENNE SZEREPLŐ ÁRAK ÉS LEHETŐSÉGEK VÁLTOZHATNAK.


 

Előfizetési csomagok magánszemélyeknek.

Az inReach használatához regisztráció és aktiváció szükséges, ehhez kattintson ide! A kültéri kalandok szerelmeseinek, a felfedezőknek, utazóknak és bárkinek, akinek kommunikációs megoldásra van szüksége. Az inReach készülék és a hozzá szükséges műholdas előfizetéssel jobban felkészülhet a váratlan eseményekre és nyugodtabban utazhat tudva, hogy mindenhol kapcsolatban marad.

A következő 2 előfizetési opció érhető el: választhatja a havi Freedom szerződést vagy az éves változatot az igényeinek megfeleleően.

  1. A havi Freedom szerződés ideális mindazoknak, akik csak időnként használnák a szolgáltatást 30 napos aktiválási időszakokra kérheti, és felfüggesztheti, ha nincs rá szüksége.
  2. Az éves szerződés azoknak ideális, akik egész évben használnák a szolgáltatást egy kedvezőbb havi díjjal. Ennél a formánál nyugodtan utazhat bármerre, az inReach mindig használatra kész.

 

 
  SAFETY RECREATION EXPEDITION EXTREME
SOS Korlátlan Korlátlan Korlátlan Korlátlan
SMS küldés* 10 40 Korlátlan Korlátlan
Előre megírt üzenetek Korlátlan Korlátlan Korlátlan Korlátlan
Követési sűrűség 10 percenként 10 percenként 10 percenként 2 percenként
Követési trackpontok Alkalmanként 0,12EUR Korlátlan Korlátlan Korlátlan
Helyzet lekérések Alkalmanként 0,12EUR Korlátlan Korlátlan Korlátlan
Alap időjárás** Alkalmanként 1 SMS Alkalmanként 1 SMS Korlátlan Korlátlan
Prémium időjárás*** Alkalmanként 1,25EUR Alkalmanként 1,25EUR Alkalmanként 1,25EUR Alkalmanként 1,25EUR
HAVIDÍJAK
Éves díj 14,99EUR/hónap 29,99EUR/hónap 59,99EUR/hónap 99,99EUR/hónap
FREEDOM előfizetés 19,99EUR/hónap 44,99EUR/hónap 79,99EUR/hónap 124,99EUR/hónap
Túlforgalmazási díj
Üzenetenkénti díj* 0,65EUR 0,65EUR Nem elérhető Nem elérhető

 

*maximum 160 karakter

**Alap időjárási adatok: hőmérsékletről, a csapadékról, a szélsebességről/szélirányról, légnyomásról 3 napig. A kiküldés 1 SMS költséggel jár.

***Prémium időjárási adatok (általános): hőmérsékletről, a csapadékról, a szélsebességről/szélirányról, a légnyomásról 7 napig. SMS-enként elszámolva, lekérésenként 1,25 €. Prémium időjárási adatok (tengeri időjárás): A prémium előrejelzés részletein kívül a tengeri időjárás a hullámmagasságra, erősségre és a láthatóságra vonatkozó információkat is tartalmazza. A tengeri előrejelzések 1 SMS üzenetnek számítanak, és lekérésenként 1,25 Euróért vásárolhatók (lefedettség: óceánok).

A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, bármikor módosulhatnak. Az inReach készülékek használatához műholdas szolgáltatási szerződés aktiválása szükséges az Iridium® rendszereire.

Minden számla havonta kerül elszámolásra. A fenti szerződések magánfelhasználóknak szólnak. A szöveges üzenetek és követési pontok további díjjal járhatnak, ha túllépi a szerződésében foglalt mennyiséget. Azoknál a szolgáltatásoknál, ahol korlátlan üzenet vagy követési pontok vannak belefoglalva, a hosszabb időn át tartó erős használatot követően a szolgáltatás sebessége csökkentésre kerül. Az SOS üzenetek átviteli sebessége nem csökken. Minden előfizetési szolgáltatás esetében szükséges egy éves 24,99 € költségű aktiválási díj. Magasabb csomagra váltás esetén nincs váltáskor fizetendő költség, alacsonyabb csomagra váltáskor 29,99 € költség fizetendő.

A Freedom szerződés esetében az éves díj 29,99 Euro. Minden megkezdett előfizetés időtartama legalább 30 nap. Ha módosít előfizetésén, ismét legalább 30 napos szakasz kezdődik. A Freedom előfizetési csomagok között díjmentes a váltás. A szolgáltatás szüneteltethető. A szolgáltatás szüneteltetése közben a felhasználó továbbra is hozzáférhet az Explore portálon tárolt inReach adataihoz. A kiválasztott díj automatikusan megújul minden hónapban, hacsak a felhasználó nem módosítja fiókjában azt.

 

Regisztáció IDE KATTINTVA az inReach szolgáltatásba