Vissza a hírekhez

Placeholder image

Védd órádat láthatatlanul!

2022-02-24 - 2 éve

Nyitvatartási időben az órádra vágjuk a ClearPlex öngyógyuló fóliát, mely a legerősebb védelemmel látja el órád. lehet domború üvege, lehet négyszögletes, számunkra nem akadály.

SZERETNÉL CLEAR PLEX FÓLIÁT?

Vásárlás menete

Munkaidőben behozod hozzánk órádat. A felhelyezéssel nem kell bajlódnod,  pár perc alatt szakszerűen és gyorsan felhelyezzük órádra.

Küldd be órád 

Küldünk címedre GLS futárt - lefóliázzuk - visszaküldjük. Nem kell mást tenned, mint megrendelni tőlünk a GLS futárt címedre, órád bedobozolni, átadni a futárnak, és 4 munkanap múlva várni a futárt a befóliázott órával vagy komputerrel. Az oda-vissza út 3000Ft felár. 

Kedvező ár

A fólia ár-érték aránya igen kedvező, hiszen a legjobb minőségű fóliát kapod, mely a legerősebb védelmet adja tartósan.

•  Órákra felhelyezéssel együtt 5000 Ft.
•  Kerékpár komputerekre 7500Ft.
•  Kézi GPS-re vagy telefonra 10000Ft.

 

 

A LEGFEJLETTEBB VÉDELEM

 

A ClearPlex - ProtectionPro rendszer egy készülékvédelmi szolgáltatást jelent, amellyel bármilyen óra kijelzőjét megóvhatod a sérülésektől. A ClearPlex fóliák kiválóan alkalmasak a hordozható eszközök kijelzőjének védelmére, a napi használatból eredő karcok, horzsolások és kopás elleni védelemre.

Öngyógyító tulajdonságának köszönhetően a fólia apróbb sérülései enyhe hő hatására képesek a regenerációra. A fólia rugalmasságának köszönhetően egyedi módon használható ívelt felületű kijelzőkhöz is. Különleges áttetszőségéből fakadóan nem rontja a kijelző olvashatóságát, fényerejét, és az üvegfóliákkal ellentétben a kijelzőbe épített ujjnyomat-olvasóval rendelkező eszközökön is használható! Nincs más dolgod, mint hogy elgyere üzletünkbe és órádra nézünk egy megfelelő fóliát.

Mi itt a zerge boltban több ezer készülék adatait tartalmazó applikáció és egy vágógép segítségével pillanatok alatt kivágjuk a szükséges fóliát, majd egy speciális zselé segítségével néhány perc alatt szakszerűen felhelyezzük órádra. A felhelyezett fólia rövid száradás idő után használatra kész.

CLEAR PLEX ProtectionPro Ultra2

Bemutatkozik a még fejlettebb kijelzővédó fólia, a ProtectionPro Ultra2. Megóvhatod órádat a karcoktól és más sérülésektől! A ProtectionPro Ultra2 fólia okosórák, kompjuterek számára védelmet nyújt, továbbá csökkenti az ujjlenyomatok számát, és megkönnyíti a szennyeződések eltávolítását is.

 

 

ELŐNYÖS TULAJDONSÁGOK

 

Észrevétlen
A fólia szinte teljesen észrevétlenül simul rá a kijelzőre. Ha telefontokot is szeretnél használni, vásárlásnál kérd a tokbarát változatot!
Működik az ujjlenyomat-olvasó
A fólia egyáltalán nem befolyásolja a készülékek működését, még a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó is rendben működik.

Öngyógyuló
A fólia hosszú ideig marad karcmentes, hiszen öngyógyuló képessége révén a kisebb karcok rövid idő alatt maguktól kisimulnak.

Rugalmas
A fólia rugalmas anyagból készül, így törhetetlen; emellett rugalmassága miatt elnyeli, illetve tompítja az ütések erejét, így csökkenti a kijelzőt ért károsodást.