Vissza a hírekhez

Placeholder image

Biztonságos vásárlás = GoodID

2018-09-20 - 5 éve

FELEJTSD EL A JELSZAVAKAT! Töltsd le a GoodID app-ot és csatlakozz az online biztonság forradalmához!

 

Weboldalunkon rendeléseinkhez létre kell hozni egy profilt, ami alapján félretesszük üzletünkben a rendelt terméket vagy kiküldjük az Ön címére. Ehhez segít a GoodID, ami egy igen biztonságos belépést tesz lehetővé, ráadásul csak egyszer kell beállítsuk profilunk, azután minden olyan webshop, ami használja az applikációt egy kattintásra kitölti az adatainkat.

 

Mi az a GoodID?

 

A GoodID egy biztonságos és gyors online regisztrációs és beléptető megoldás, melynek használatával nem szükséges felhasználóneveket és jelszavakat megjegyezned. A GoodID biztonságos kapcsolatot létesít a mobiltelefon és a böngésző, illetve a szolgáltató szervere között egy egyedi és titkos kulccsal.

 

Amikor új oldalra regisztrálsz, elegendő kiválasztani a megosztandó információk körét és a GoodID befejezi a folyamatot, gyorsan regisztrál és bejelentkezik helyetted. Amikor ismét visszatérsz az oldalra és be akarsz lépni, a telefonon keresztül kapsz egy értesítést, hogy igazold, valójában Te vagy az, aki be akar lépni. Ekkor egy érintéssel be tudsz jelentkezni, miközben minden adatod biztonságban tudhatod.

 

 

 

Miért használd a GoodID-t?


1. Nem kell több jelszót megjegyezned. Nincs szükség semmilyen különleges informatikai tudásra, csupán az ingyenes GoodID app-ra.

2. Biztonságos internetezés. A GoodID-val biztonságban tudhatod személyes adataid, biztosan senki sem fér hozzájuk, még ha kedvenc oldalad fel is törik.

3. Egyszerű regisztráció. Könnyedén és gyorsan oszthatod meg az általad kiválasztott személyes adatokat, amikor egy új oldalon regisztrálsz.

4. Te tárolod a saját adataidat. Mi nem tároljuk az adataidat. Te választod ki, hogy mit osztasz meg az általad látogatott weboldalakkal.

5. Védelem az adathalász támadások ellen. A GoodID biztonsági protokolljait a legokosabb adathalász támadó sem tudja átverni.

6. Egy alkalmazás minden oldalhoz. Hozz létre eltérő profilokat a különböző felhasználási céljaidra: munka, közösségi média, hírolvasás és kommentelés, vásárlás, stb.

 

 

 

 

Hogyan működik?
 

1. Töltsd le az ingyenes GoodID App-ot a Google Play áruházból vagy az App Store-ból!

2. Hozz létre egyedi felhasználói profilt! (akár többet is) pl.: Shopping profil 1

Válaszd oldalunkon a „Bejelentkezés GoodID-val!” gombot!
Ennyire egyszerű!

 

 

 

GYAKORI KÉRDÉSEK

Mi történik ha elveszítem a telefonomat?
Ha PIN-el is véded a GoodID alkalmazást, minden titkod biztonságban van, még ha valaki el is lopta készüléked. Gyorsan és kényelmesen újra tudod telepíteni felhasználói profiljaid, ha beállítottad az automatikus biztonsági mentést. Egyszerűen telepítsd újra az alkalmazást új telefonodon és perceken belül újra biztonságosan szörfözhetsz a neten.

 

Hogyan is működik valójában a GoodID?

A GoodID biztonságos kapcsolatot létesít a telefonod és a szolgáltató szervere között. Az adatok szolgáltatónként egyedi nyilvános kulcsú titkosítással védve és hitelesítve közlekednek, ezáltal senki más nem férhet a felhasználó adataihoz, csak az adott szolgáltató – még a GoodID szerver sem – és csak azokhoz, amelyeket a felhasználó az adott szolgáltató számára kifejezetten engedélyezett.

 

Töltsd le az ingyenes GoodID App-ot most!

 

Ha még több kérdésed van, bővebb információt találsz itt:
goodid.net/hu