Vissza a hírekhez

Placeholder image

Védd órádat

2018-03-04 - 6 éve

Kertészkedsz vagy Spartan Race-re mész? Van olyan variáció, ahol nem kell sajnálni az órád

GONDOLAT

Arra gondoltunk, hogy ha nem muszáj, ne sérüljön a karunkon az óránk, ne adjunk esélyt egy karcnak sem. De álltalában ami megvédi az órát az körülményesen használható, illetve, ha nincs szükségünk védelemre, akkor nehezen levehető.

Van megoldás, hiszen jómagam is kutyázok, kertészkedek, de az órát a kezemről nem veszem le.

Utólag bánom, hogy miért vagyok ilyen könnyelmű.

 

SZILIKON VÉDŐTOK

A szilikon védőtokok emiatt kerültek be boltunkba. Áruk egységesen 990Ft.

Feltételükhöz és levételükhöz nem kell szerszám, hisz a szilikon tokon csak át kell csúsztatnunk az óraszíj egyik felét és belebújtatni az órát.A gombokat kíválóan védi a sártól, ütéstől. Az óra lünettáját is egy egy ütéstől, horzsolástól.

Az is biztos, hogy behozza az árát, hiszen a használt piacon az óra biztosan többet fog érni, ha nincs rajta karc.

 

 

 

 

 

 

HORDTÁSKA

A másik jópofa dolog a hordtasak. Itt sajnos nem túl nagy a kínálat az óragyártók részéről. Az első olyan, ami használható is 7900Ft lenne a Garmintól. Mivel többféle óra van, s többféle kiegészítőt is használunk, így egy kicsit személyre szabottabb megoldásokat javaslunk.

 

 

 

 

 

 Az utazó kapszula jó választás azoknak, akiknek Garmin Forerunner szériájuk van. A kábel- óra- pulzusmérő mellkaspánt trióból kettőt tehetünk a kapszulába, amire nyugodtan rá is pakolhatjuk a legnehezebb táskánkat, akkor sem lesz baja a benne lévő cuccoknak.

 

 

 

 

 

 

A második variáció egy olyan óra, mely nem lapítható. Péda erre a Suunto Ambit vagy Spartan sorozat, de ide sorolható a Polar M200, M400, M430 és V800 óra is, illetve a komplett TomTom Runner 3 és Adventurer órák is. Ebbe a hordozóba beletehetjük, átfűzzük az óra szíjját a plüsspárnán, betesszük a tartóba, összezippzárazzuk, s mehetünk is. A tartó szintén elég erős arra az esetre is, ha a csomag legaljára kerül az óra, tehát bírja a strapát.

 

 

 

 

 

 

 

A harmadik variáció már kézi GPS-nek, illetve olyan csomagoknak ajánlom, ahol minimum 3 részből áll a pack. Tehát óra+ töltőkábel+ mellkaspánt a minimum, mivel ez már egy nagyobb tároló. Itt bárhogy variálhatunk, a tartó szintén elég jól bírja a táska aljába a gyűrődést.