Szerviz

 

A dolgok általában addig jók, míg hibátlanok, majd jön a bosszúság. Próbálunk a legjobb megoldásokkal hozzásegíteni mindenkit, hogy legyen megoldás, elégedettség ismét.
Kérjük olvassa el az Ön szervizelésre váró órájának márkájára vonatkozó részét.

 

GARMIN / POLAR
Ezen márkák jótállása és garanciális ügyintézését a Polar illetve Garmin fülön olvashatja.

BONTRAGER / BRYTON/ SKULLCANDY/ PETZL/ FAVERO /STRYD/ STAGES
Szervizünkben csak és kizárólag Bontrager, Bryton, Polar, Sklullcandy, Favero, STRYD, Stages termékeket veszünk át javításra/ supportra. Kérjük szervizelésre behozott termékét tisztán hozza be hozzánk. Nem Magyarországon értékesített terméket nem veszünk át, nem nálunk vásárolt termékkel csak normális hangnemig segítünk az ügyintézésben.

COROS
Coros órák hibáját a levente@ravenco.eu e-mail címre lehet lejelenteni. 2023 január 1-től üzletünk nem áll kapcsolatba a Coros céggel. Nálunk vásárolt Coros termékek ügymenetét a vásárlástól számított 6 hónapig tudjuk ellátni.

SUUNTO
Suunto órák szervizét a suunto.com/hu-hu/support oldalon lehet lejelenteni. 2022 január 1-től üzletünk nem áll kapcsolatba a Suunto céggel. Nálunk vásárolt Suunto termékek ügymenetét a vásárlástól számított 6 hónapig tudjuk ellátni.


 

FONTOS
A 19/2014. (IV. 29.) NGM rendelet szerint 2014 májusától a vevő és az eladó között jön létre a szerződés a vásárlással, s a garanciális ügyintézést nem irányíthatja az eladó 3. félhez. Emiatt fontos, hogy HOL vesszük meg a terméket, hiszen az eladó fog eljárni garanciális vagy garanciálisnak vélt hibáknál.
Emiatt garanciális szervizünk 100%-ban vevőinkre épül. Máshol vásárolt termékeket viszont nem vagyunk kötelesek bevenni, ha nem megfelelő a hangnem.

CSOMAGKÜLDÉS
Amennyiben csomagküldővel* küldik be a hibás terméket úgy szükséges** papíralapon csatolni a következőket

  • hibaleírás
  • kontakt e-mail cím 
  • Kontakt telefonszám
  • amenniyben garanciálisként kezelt a hibás termék, úgy a jótállási jegy és a számla

*Bármely futárcéggel küldhető címünkre, kérés esetén boltunk is tud GLS futárt küldeni a csomagért, melynek egyutas díja bruttó 1500Ft. Ennek menete egy e-mailes megrendelés, melynél a felvételi hely, kontakt telefonszám és e-mail cím szükséges. 

**ennek hiányában a hibás terméket szervizünkbe bevenni nem tudjuk automatikusan

 

NYOMON KÖVETÉS
A hozzánk leadott, vagy GLS futárral beküldött órák szervizmunkáját nyomon követheti. Automatikusan küldünk Önnek emailt, ha az órát leadja, vagy az órája elkészült. A szervizünkbe online is beléphet és így Ön is láthatja a munkafolyamatokat. Online szervizkövetésünk a www.zergeszerviz.hu weboldalon látható, mely rengeteg kényelmi funkció mellett egy abszolút követhető, visszanézhető, utólag részünkről sem módosítható nyomon követhető rendszer.

  • Szervizünk hoz-vár azonnali szervizként is üzemel felár nélkül, de azt minden esetben telefonon le kell egyezteti.

  • Minden hozzánk leadott órát ingyenesen kitisztítunk kívül- belül, türelméért cserébe.

 

BOLTUNK NYITVATARTÁSA

Ingyenes éves vízállósági vizsgálat! (ha úszol is a POLAR, SUUNTO, COROS vagy GARMIN órában, akkor a klór vagy a só miatt érdemes erre is figyelned). A vízállóságról szóló cikket itt olvashatod.

 

SZERVIZÜNK NEM APRÓBETŰS RÉSZE

Fontos, hogy minden esetben adunk átvételt igazoló papírt a leadott termékről, hibaleírással. Rendszerünk automatikusan értesíti az ügyfelet leadáskor és a termék elkészülésekor is emailben.

A szervizpapírt úgy adjuk csak ki, ha az ügyfél aláírta azt, s ellenőrzi elérhetőségeinek helyességét.

Szervizrendszerünkben automatikus email értesítést kap az ügyfél két esetben: ha leadja a terméket szervizre és akkor is, amikor a termék átvehető lesz szervizünkben.

Külön kérni kell azt, hogy telefonos értesítést is küldjünk!

A javított terméket 6 hónapig tároljuk, s természetesen rögzítjük az értesítések idejét és módját szervizrendszerünkben. Nem javítható vagy javítást nem kért termékeket 1 hónapig tároljuk. Természetesen több SMS, e-mail és telefonos értesítést küldünk, ezt dokumentáljuk. Amennyiben nem érjük el az ügyfelet és a tárolási időn belül nem jelentkezik a szervizelt termékért a tulajdonosa, semmilyen kártérítési igénnyel nem élhet.

 


szerviz@zerge.hu
2023.01.01.