Stryd (gen3)

stryd_gen3

Watt alapú futóedzés csúcsa most több és pontosabb szenzorral, így pontos tempó- és távolságmérés, futódinamika. Edzéstervek, TrainingPeaks kompatibilitás természetes. Lábizom stressz visszajelzéssel.

A termékből 5 darab felett van boltunkban. Rendelés esetén személyes átvételig félretesszük. A csomagküldést a mai vagy következő munkanapon indítjuk.
Specifikációk

LEÍRÁS

Összefoglaló
A Wattalapú futóedzés megkerülhetetlen kiegészítője. Edzésterv alapú programja elsőrangú. Tempó és távolságmérése egyedüli pontosságot ad.
TESZTKÉSZÜLÉK NYOMKODHATÓ BOLTUNKBAN?

TECHNIKAI ADATOK

MÁRKA
STRYD
BRAND
USA
Gyártási ország
Modellév
2022
Használatához regisztáció szükséges (felhő alapú)
Súlya
8 gramm
Elemtípus / vagy akkumulátor
akku

Üzemidő (Akumulátoros- maximálisan elérhető)

Átlagos működési idő (egy feltöltéssel)
20 óra

Technikai jellemzők

Megjelenés dátuma
2019 AUG
Átlagos szervizelési idő (saját tapasztalat)
5 nap
Cseppálló (el lehet vele ázni)
Memória nagysága
9 óra
Szoftver frissítési lehetőség

EDZÉS UTÁNI FUNKCIÓK

Lábizom stressz mérés

FUTÁS

Lépésfrekvencia
Metronóm (segítség egyenletes lépésfrekvencia tartására)
Pace Pro (tempó stratégia)
FusedSpeed (gyorsulásmérővel kalibrált) pontos tempó
Futás wattmérés
Pálya futás profil (pontos táv, kör mérés)

FUTÓ SZENZOR

csomag része a szenzor?
Szenzor üzemideje
20 óra
Szenzor elemtípusa
akkumulátor
Lépésszám
Lépéshossz
Lépésfrekvencia (pill, átl, max)
Súlypontemelkedés (lépésenként)
sebesség/Tempó célzóna állítás
Talajérintési idő
Bal/jobb talajérintési egyensúly
Elrugaszkodás hatékonysága
Függőleges arány (függőleges osszcilláció/lépéshossz)
Leírás

RENDELJ ELŐRE!

Jelenleg a 3. generációnál tartunk, ahol jóval több érzékelő dolgozik, mint eddig, illetve jóval pontosabban. A lábizmok stresszmérésének rögzítése komolyabb belátást enged a futódinamikai adatokba és a sérülések elkerülése hatékonyabb lesz.

A legtöbb futó
rossz intenzitással edz.

Ez a hiba gyakran akadályozza a futókat a szintlépésben. A Stryd-ot kifejezetten a futás wattmérésére és a tempó pontosságára fejlesztették ki.

Ha futási teljesítményről beszélünk a STRYD-ot megkerülni nem lehet. A legfrisebb 2022-es 3.generációnál 5x gyorsabb reakciókészséggel rendelkezik a szenzor. Érdekesség még az Impact Loading Rate, mely egy láb-becsapódási mérőszám, mely sokszor nem fenntartható.

Hármas generációs Stryd

Track Lower Body
Stress

Az új Impact Loading Rate mérőszámmal nyomon követheted a lábizom stressz terheltségét, így kiszűrhető egy egy izomcsoport veszélyzetetése, megtalálhatod az optimális regenerációt, így az edzésterv fenntartható marad.

5X NAGYOBB 
PONTOSSÁG

A 3.generációs Stryd hihetetlenül pontos teljesítményt kínál, amely valóban beváltja az ígéretet: egy mérőszám, amely bármilyen körülmények között irányítja a futást.

TELJES KÉP
FUTÁSODRÓL

A 3. generációs STRYD minden futást precízen rögzít, beleértve a nagy pontosságú sprintadatokat is, hogy teljes képet kapj arról, milyen futásod volt.

HOGYAN HASZNÁLD A STRYDOT?
EGYSZERŰEN!

Stryd MINDEN FUTÁSODON SEGÍT.
EXTRA KOMMUNIKÁCIÓ GARMIN ÉS APPLE ÓRÁKKAL.

1) Nyisd meg a Stryd alkalmazást az órán, és válaszd ki a célintenzitást vagy az edzéstervet.

2) Kezdje el a futást, és gyorsulj fel a zöld "zóna" által jelzett célintenzitásig (wattban), és tartsdazt a bemelegítés időtartama alatt.

3) A Stryd valós időben értesít, ha gyorsítani vagy lassítani kell, beleszámítva a dobokat, szélirányt vagy épp csak kizökkensz a futás tempójából.

FEJLESZD GARMIN
ÓRÁD STRYDAL.

A Stryd kompatibilis az összes Connect IQ-kompatibilis Garmin órával, így egyszerűen betöltheted az edzést, és már futhatsz is. Edzésalkalmazásunk a célzott intenzitás alapján értesíteni fog a gyorsításról vagy lassításról.

FEJLESZD APPLE
ÓRÁD STRYDAL.

Tapasztald meg a Stryd erényeit, és emeld Apple Watch-odat a legmagasabb szintű futóórává. Intuitív, hangvezérelt futóedzéseket, pontos futási adatokat és testreszabott adatképernyőket kapsz, hogy az Apple Watch-on elérhető legjobb futóélményben legyen részed.

A STRYD NEMCSAK A GARMIN ÉS APPLE ÓRÁKKAL KOMPATIBILIS

Igaz nem teljesértékű a STRYD kihasználása a következő márkájú órákkal, mivel a STRYD álltal adott edzéstervet manuálisan kell felvinned Polar, Coros, Suunto és Wahoo órádra.
De edzés után az STRYD applikációban a futáselemzésed teljesértékű lesz.

POLAR

COROS

SUUNTO

WAHOO

2 hetes gyorstalpaló.
Az irányított edzéstervvel segítünk átállni a tempóról vagy pulzusról való futásról a wattalapúra.

STRYD

A Stryd EDZÉSTERVEK
ALKALMAZKODNAK FEJLŐDÉSEDHEZ.

Mivel a Stryd folyamatosan méri a teljesítményt, a tervek megvalósulásának ütemében adja a terheléseket. Ahogy fejlődsz, a tervek egyre nehezebbek lesznek. Ha szünetet tartasz, a tervek könnyebbé válnak, hogy vissza tudj térni.

A LÁBIZMOK TERHELÉSE
LÁTHATÓ LESZ SZÁMODRA

Az új Impact Loading Rate mérőszám segít nyomon követni a lábizmok terhelését, hogy segítsen a regenerálódásban és a teljesítmény fenntartásában. A futódinamikai adatok mintái lehetővé teszik, hogy gyorsan felismerje és helyreállítsa a láb terhelésében bekövetkező nagy változásokat.

EDZÉS VÉGREHAJTÁS A
LEGNAGYOBB PONTOSSÁGGAL.

A Stryd intuitív órafelületei és az irányított edzések tökéletesen megkönnyítik az edzés végrehajtását. Egyszerűen csak kövesse az utasításokat.

Ha egy szakaszon túl keményen futsz, hangjelzésekkel, haptikus visszajelzésekkel és hangutasításokkal* értesítünk, hogy lassítanod kell.

*A hangutasítások elérhetőek az Apple Watch-on.

Több, mint 150 féle edzésterv vár, melyet hozzásimíthatunk a kiszemelt versenyünk, így teljesen személyes célokat érhetünk el vele.

Ennél is több útmutatást
szeretnél? Fizess elő a STRYD tagságra!

EGYRE BŐVÜLŐ
EDZÉSTERV VÁLASZTÉK.

Állíts össze saját vezetett edzéseket, amelyek körönként/ résztávonként adnak utasításokat, vagy használd a Stryd több mint 150 edzésének egyikét, hogy az edzések érdekesek maradjanak. Vagy állíts össze saját edzéstervet a könyvtárunkból származó edzésekkel, hogy egyéni élményt kapj! 

*A Stryd tagság részeként tartalmazza.

MINDEN VERSENYRE
OPTIMÁLIS TERVVEL KÉSZÜLJ

Töltsd fel a versenyed részletes adatait, add meg a várható időjárási körülményeket is, és kapj egy teljesen személyre szabott tervet a versenypályára, amely a legjobb teljesítményedhez vezet a verseny napján.

*A Stryd tagság részeként tartalmazza.


Runner's World

“We like the simple number (power) that shows how hard you’re working.”


 


Global Triathlon Network

“I have found it very valuable in my own pacing and it has just been fun.”


 


RoadTrailRun

"The Stryd power meter can really help you focus your training and staying in the right zones"


 


fellrnr

"It’s one of the few devices that I would replace unhesitatingly if I lost it."


 

A STRYDOSOK GYORSABBAN, HOSSZABBAN ÉS
ERŐSEBBEN FUTNAK.

Küldetésünk mindig is az volt, hogy minden szinten segítsük a futókat céljaik elérésében. Tudjuk, hogy több van benned, és izgatottan várjuk, hogy mit érsz el a Stryddal.

Személyes rekord megdöntése a célom
Paola


Nem érdekel a tempó már, kizárólag a teljesítményzónáimra támaszkodva futottam: - így a félmaratoni időm majdnem egy perccel lett jobb, mint a régebbi 4 éves PR.om. - 26'54" Parkrun: az eddigi második leggyorsabb és az összesített harmadik leggyorsabb 5 km-es futásom. Ismét, a korábbi leggyorsabb időm 4-5 évvel ezelőtt volt. Az összes legjobb időmet közvetlenül a terhességem előtt értem el. Ezt követően fizikai okok miatt abba kellett hagynom a futást, és csak idén tavasszal kezdtem újra komolyan futni.

Magabiztosan! Már bízok magamban.
Jörg


Szeretném megosztani a sikertörténetemet. 12 hét nagy volumenű HM edzésterv után ma kipróbáltam a PowerRace alkalmazást, és lefutottam a félmaratont. Nem is lehetnék boldogabb. Stryd azt jósolta, hogy 1:29:40 alatt fogok célba érni, amit én túl ambiciózusnak tartottam. Sikerült 1:29:55 alatt befejeznem. A PR-omat 8 perccel javítottam meg! A verseny 14 kilométerénél azt gondoltam, hogy nem fogom tudni tartani a tempót. De sikerült - és szó szerint az utolsó maradék energiámmal fejeztem be a futást. 

Tudom mikor kell keményen nyomni
Sally


A nyomvonalas ultramaratonoknál nagyon sok változó van. Ha tudom, hol tartok a távon, s tudom milyen keményen tudom tartani a tempót, akkor a stressz a találgatásra épülve megszűnik. A teljesítményra való edzés jó mérőszám a tempó mellett, így futásaim gyorsulnak.

Minden személyes időm megdöntöttem
Maria


4 a 4-ből 4! Négy verseny táv Stryd használatával (5K, 10K, félmaraton és marton) az elmúlt 2 hónapban. Következetesen követtem a verseny wattjaimat, és végig erős lábakkal rendelkeztem. Annyira boldog vagyok, hogy megvettem a STRYD!!!!

41 perc! Ennyit faragtam 88km távon.
Damien


Most fejeztem be a 88 km-es Comrades Ultra-t a Stryd segítségével. A Stryd a verseny első felében visszafogott, így volt elég energiám a verseny második felére. Az eredmény magáért beszél, 41 perccel jobbat mentem, mint 2017-ben. Köszönöm, Stryd.

4 hetes edzéstervben is bízhattam
Robert


Egy 4 hetes Stryd edzésterv eredménye. Igazán lenyűgözött, különösen azért, mert eléggé szkeptikus voltam a könnyű futások miatt a tervben. 

Gyorsabb tempóval és nagyobb energiával
Stef


Legnagyobb meglepetésemre nem csak, hogy rengeteg energiával fejeztem be a 18 km-t , hanem azt is megtudtam, hogy a tempóm több mint 10s/km-rel gyorsabb volt, mint amit korábban. Őszintén szólva ezt nem tudtam elhinni! Az erővel való futás minden mentális erőfeszítést kivett az edzésemből, mivel nem kellett mérlegelnem, hogy milyen gyorsan kell felfelé mennem. Csak futottam, élveztem a környezetet, nem gondolkodtam, és gyorsabb voltam. Nagyon tetszik ez nekem!

Hihetetlenül pontos, mely véletlen derült ki
Dan


Elmentem ma egy 10 mérföldes futásra érzés szerinti tempóban - nem igazán figyeltem az adatokra, az idő szép volt, majd visszafelé kiváncsi voltam, hogy a félmaratoni időmet tudom e hozni. Nagyon jó nap volt, de nem tudtam volna gyorsabb sem lenni, így is 5 percet vertem a legjobb időmre. Most jön a legérdekesebb rész... 270W átlagosan 1:39:11-es idővel értem célba. Kíváncsiságból megnéztem a Stryd-ben a versenynaptárat... 269W-ot javasoltam 1:39:24-es célidővel. 13 másodperc eltérés! Elképesztő.

Másodperceken belül futásra kész
Danny


Az edzéseket az Apple Watch segytségével végzem, melyben igen könnyű megnyitni a Stryd alkalmazást, szinkronizálni az edzésemet, és mehetek is!

Kezd meg a STRYD
edzéseidet most!

A Stryd valós idejű tempóstratégiával irányít a versenynapodhoz,
a céljaidhoz optimalizált napi edzéstervet, és optimalizálja
a regenerálódást, hogy könnyebben és
gyorsabban elérd a céljaid.

Csomag | Jótállás

MIT TARTALMAZ A STRYD (GEN3) CSOMAG?

  • 1db STRYD (gen3)
  • USB-C töltőkábel
  • Töltőaljzat
  • 2db STRYD dokkoló cipőre (1db fekete és 1db narancs színű)
  • +6 hónapos ingyen STRYD tagság (majd 6 hónap után 10 U$D/hónap)
  • Gyors használati útmutató magyarul (nyomtatott)

 


 

JÓTÁLLÁS

  • 2 év
Kiegészítői

Termék kiegészítői

Stryd dokkoló párban

Cserélhető dokkoló Stryd -hez (szélérzékelős). Egy narancssárga és egy fekete dokkolót kapsz a csoma...

USB- micro USB kábel

microUSB - USB kábel. Jó minőségű kábel több Garmin, Polar, Bontrager, Byton, WAHOO termék töltéséhe...

Stryd töltő

Vezetékes töltőkábel 2018 után gyártott Strydhez.

Garmin Forerunner 955 széria

A Fénix 7 sportos testvére a Forerunner 955. Érintőképernyő, pontosabb GPS, 42 óra üzemidővel. A nap...

Garmin Enduro 2

2022 legnagyobb üzemidővel rendelkező órája. Ha ultratávokat mész, vagy unod tölteni 2 hetente, úgy...

Garmin Instinct Crossover (solar) széria

Hibrid óra, mely rendelkezik klasszikus óramutatóval, de mögötte egy MIP kijelző teszi a dolgát. Ez...

Garmin Forerunner 965 széria

Hatalmas AMOLED érintőképernyőt, térképkezelést kapunk a Forerunner sorozat 2023-as csúcsórájában.

Garmin Forerunner 265 széria

A Forerunner 265 férfi AMOLED képernyős okosórát magas szintű futó funkciói miatt ajánljuk. Edzéste...

Garmin Forerunner 265s széria

A Forerunner 265s női AMOLED képernyős okosórát magas szintű futó funkciói miatt ajánljuk. Edzésterv...

Garmin Instinct 2X Solar széria

Egy nagy 50mm-es férfi outdoor óra napelemes rásegítéssel, mely okosóraként használva nem kell tölte...

Garmin Instinct 2X Solar Tactical széria

Egy nagy 50mm-es férfi outdoor óra napelemes rásegítéssel unlimited okosóraként. Extra pontos GPS, f...

Garmin Epix PRO (Gen 2) széria (51mm)

Hatalmas AMOLED kijelzős, beépített lámpás, maximális tudással rendelkező óra, solar rátöltés nélkül...

Garmin Epix PRO (Gen 2) széria (42mm)

Női méretben AMOLED kijelzős, beépített lámpás, maximális tudással rendelkező óra, solar rátöltés né...

Garmin Fenix 7 PRO Solar széria

2023-as férfi óra sapphire és powerglass számlappal. Napelemes rátöltése miatt 3 hét felett működik...

Garmin Forerunner 255 széria

Egyedülálló futásfunkciók, testtömegfigyelés és NFC fizetés teszik tökéletessé mindennapi edzéseidet...

Garmin Epix PRO (Gen 2) széria (47mm)

AMOLED kijelzős, beépített lámpás, maximális tudással rendelkező óra, solar rátöltés nélkül. Kijelző...

Garmin Fenix 7s PRO Solar széria

2023-as női sportóra maximális tudással. Kijelzője transflektív , okosóra üzemmódban 2 hetet tud. Er...

Garmin Fenix 7X PRO Solar széria

A legnagyobb Fénix 7 PRO sorozatú óra 51mm-es. Üzemideje GPS-el 122 óra, míg okosóraként 37 nap. A...

Garmin Tactix 7 AMOLED Edition

AMOLED-es speciális GPS-okosóra, taktikai funkciókkal, beépített zseblámpával, útvonaltervező TopoAc...

Polar Vantage V3 széria

Bioszenzoros műszerek együttese, AMOLED kijelző, kétfrekvenciás GPS, térképek egy maximalista sportó...

Garmin Descent™ Mk3i - 43mm

Egy 2023-as női búvár és multisport okosóra, acél lünettával, ködszürke ház és szíj, AMOLED kijelző....

Garmin Descent™ Mk3i Carbon Grey Titanium - 51mm

Egy 2023-as búvár és multisport okosóra, AMOLED kijelző. Az i verzióhoz szonáros transmitter is páro...

Garmin Descent™ Mk3 - 43mm

Egy 2023-as női búvár és multisport okosóra, titánl lünettával, ködszürke ház és szíj, AMOLED kijelz...

Garmin Quatix 7 PRO Sapphire AMOLED

47 mm-es AMOLED kijelzős vitorlás és outdoorsport óra fekete színű tokkal, titánszínű lünettával, va...

Garmin Forerunner 165 Music széria

Ezt az AMOLED számlapos okosórát futó funkciói és edzéstervezése miatt ajánljuk. Zenehasználat, Bo...

Garmin Forerunner 165 széria

A Forerunner 165 a széria AMOLED képernyős okosórát futó funkciói miatt ajánljuk. Edzéstervezése, B...

Garmin Forerunner 255s széria

A Forerunner 255s női okosórát magas szintű futó funkciói miatt ajánljuk. Edzéstervezése, BodyBatter...

Garmin Forerunner 255 Music széria

A Forerunner 255 férfi okosórát magas szintű futó funkciói miatt ajánljuk. Edzéstervezése, BodyBatte...

Polar Vantage V2 széria

Egy többfunkciós GPS többfunkciós óra, amely segít kitolni a korlátaidat és javítani a teljesítménye...

Garmin Fenix 7 Sapphire Solar széria

A legnagyobb 47mm-es Fénix. Zafír lencsével, DLC bevonatos titán lünettával, napelemmel 73 órás GPS-...

Garmin Descent Mk2S

Hölgyeknek egy térképes outdoor és búvár óra, a legkiválóbb anyaghasználattal.

Garmin Forerunner® 55 széria

Egy kezdő futóóra, mely mindenkit elkísér akár az első maratonjáig. Edzéstervezése profi, napi aktiv...

Polar Grit X PRO széria

Katonai felépítésű, azaz tartósság, sapphire kristályüvegű számlap, hatalmas üzemidővel.

Polar Grit X PRO Titan

A Polar Grit X Pro titán változata, mely 12%-al könnyebb, nagy igénybevételre készült OUTDOOR óra. K...

Polar Vantage V2 SHIFT™ kiadás

Elegancia és sport egyben. Gyorscserés perforált bőr és fluorelasztomer óraszíj vár a csomagban az e...

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar széria

A legnagyobb 51mm-es Fénix. Zafír lencsével, DLC bevonatos titán lünettával, 122 órás GPS-es üzemidő...

Garmin Epix széria (Gen2)

AMOLED kijelzős, maximális tudással rendelkező óra, solar rátöltés nélkül. Kijelző-felbontása a legj...

Garmin Fenix 7s Solar széria

Hatalmas üzemidős kis női multisport óra, melyre a Solar rátölt 26%-ot sport közben is. Érintőképern...

Garmin Fenix 7 Standard széria

Fénix 7 alapmodellje ez a multisport óra. Érintőképernyő és nyomógomb használat, beállítások az app-...

Garmin Instinct 2 Solar széria

Minden, ami outdoor, minden, ami tudás és funkció, sallang nélkül. Napalemes rásegítéssel okosórakén...

Garmin Forerunner 955 Solar széria

Solar, azaz napelemes rátöltés, majd 20% plusz üzemidő. Érintőképernyő, pontosabb GPS, 42 óra üzemid...

Garmin Instinct 2s Solar széria

Női modell az S (small) kivitele az Instinct órának. Minden kültéri mozgásban számíthatsz rá. Napale...

Garmin Instinct 2 Solar Tactical széria

Az instinct Solar katonai verziója, mely éjellátóval és lopakodó üzemmóddal is kiegészült. Fekete és...

Garmin Instinct 2 dezl Edition

A hivatásos teherautó-vezetők számára ez a strapabíró okosóra egész napos egészségügyi felügyeletet...

Garmin Instinct 2 széria

Férfiaknak szánt outdoor óra, mely minden sportágban maximalista lett, navigációja jól használható o...

Garmin Instinct 2s széria

Női outdoor óra, mely minden sportágban maximalista lett, navigációja jól használható okostelefonnal...

Garmin Descent G1 széria

A földön vagy a víz alatt is megállja a helyét mindennapos okosóraként. A Descent G1 sorozat mindkét...

Garmin Tactix 7 széria

Speciális GPS-okosóra, taktikai funkciókkal, beépített zseblámpával, útvonaltervező TopoActive térké...

Polar Pacer széria

Kifejezetten futáshoz készült órája a Polarnak, mely az edzéstervezésben, futófunkciókban a legjobb....

Polar Pacer Pro széria

Főként futáshoz készült outdoor órája a Polarnak, mely az edzéstervezésben, futófunkciókban, navigác...

Garmin Quatix 7 Standard

Klasszikus, 47mm-es óra, mely fő sportága a vitorlázás. Transflektive kijelzője Gorilla Glass, míg l...

Garmin Forerunner 255s Music széria

A Forerunner 255s női okosórát magas szintű futó funkciói miatt ajánljuk. Edzéstervezése, BodyBatter...

Polar Grit X2 PRO széria

Kifejezetten kalandokhoz tervezett AMOLED kijelzős óraszéria, mely strapabíró kialakítással és fejle...