Ha hív a hegy

Kimozdulnál a természetbe, s jó lenne egy biztos útvonal, függetlenül a térerőtől? Navigációs óráink hatalmas üzemidővel, viharriasztással és sok érdekességgel segítenek az utat megtalálni és azon maradni.

túrázáshoz ajánljuk

LÁTHATÓ RAKTÁRKÉSZLET

Minden termékoldalon látható, hogy az adott termék van-e boltunkban, vagy ha nincs, mikorra várhatjuk. Online rendszerünk a legfejlettebb a piacon, így ebben az információban 100%-ig megbízhatsz!

photo csak a boltunkban lévő termékeket mutasd

ÓRAVÁLASZTÁS

Bicsák Bence a Tokiói olimpián 7.helyezett triatlonosunkat immár 4 éve támogatjuk, az idei évben is Zergével dönti el, melyik lesz számára a legjobb óra és bringás kompjúter. Szaküzletünkben segítünk mindenkinek az Ő igényének megfelelő óraválasztást adni.

UGRÁS AZ ÓRAVÁLASZTÓRA
photo
photo

ÓRASZÍJVÁLASZTÁS EGYSZERŰEN

Az a szerencsés helyzet, hogy üzletünkben több márka óraszíját is megtalálod, nem kell márkahűnek maradnod, hiszen gyártótól függetlenül választhatod ki és próbálhatod fel órádra a legszebb és legjobb óraszíjakat.
Tipp: A konkrét óra oldalán, a KIEGÉSZÍTŐK fülön mindig az órádnak megfelelő óraszíjakat találod meg.

MEGNÉZEM

FÉNIX 6 kisokos

Fénix 6 gyors eligazítás. A 23 féle modell között hamar el lehet igazodni, így gyorsan tisztázzuk, mit jelent a PRO, az X és a SOLAR.

Elolvasom
photo
photo

Garmin Explore használat

Nem minden órával lesz kompatibilis, de megkönnyíti a gyors útvonaltervezést terepen. A Fénix és Instinct széria mellett a Forerunner 935 és 945-tel tudod majd kihasználni.

Elolvasom

GARMIN PAY

Az érintéses fizetés már több Garmin órával is több éve elérhető. Pénzed biztonsága garantált, használata egyszerű és logikus.

Elolvasom
photo
photo

CSUKLÓS VAGY MELLKASPÁNTI PULZUSMÉRÉS?

Melyik mire használható? De mégis mennyire pontos? Pár dolog, amit érdemes tudnunk a csuklós mérésről és az öv fontosságáról.

Elolvasom

HASONLÓ CIKKEK

Olvashatsz hasonló régebbi cikkeket.

ÉRDEKEL
photo