Vevőközpontú hozzáállás

Legyél akár olimpiaiérem-esélyes, akinek merész céljai vannak a teljesítménynövelésben, vagy épp első órádat szeretnéd kiválasztani, mi segíteni fogunk, hogy objektíven hozd meg a döntésedet. Próbáld kézre a kiszemelt órákat nálunk!

UGRÁS AZ ÓRAVÁLASZTÓRA
photo
photo

VALÓS IGÉNYEKRE SZABVA

A gyártók szeretik kihangsúlyozni erősségüket, de sokszor a marketing és a valós tudása az óráknak nincs teljes átfedésben.  A mi feladatunk az, hogy márkától függetlenül megtaláljuk számodra a lehető legmegfelelőbb órát, vagy kiegészítőt, melyet nemcsak használni, de szeretni is fogsz. Várunk szaküzletünkben, keress elérhetőségeinken!

lépj velünk kapcsolatba

Gyere be, nézd meg, kérdezz!

Az a szerencsés helyzet, hogy üzletünkben több márka óraszíját is megtalálod, nem kell márkahűnek maradnod, hiszen gyártótól függetlenül választhatod ki és próbálhatod fel órádra a legszebb és legjobb óraszíjakat.
Tipp: A konkrét óra oldalán, a KIEGÉSZÍTŐK fülön mindig az órádnak megfelelő óraszíjakat találod meg.

MEGNÉZEM
photo
photo

Kijelzővédő fólia

Ne nézegesd a karcokat az órádon, vásárláskor szívesen fóliázzuk órádat vagy komputeredet, csak jelezd számunkra. ClearPlex fóliánk öngyógyuló, felrakás után 1 nappal már láthatatlan. Lehet kerek vagy négyszögletes, sík vagy domború a számlap, nekünk nem akadály.

ELOLVASOM

ÚJDONSÁGOK

Itt találhatod azokat az órákat, melyek az elmúlt 6 hónapban jelentek meg. Minden újdonságból elsőként előrendelünk, s próbálunk bolti készlettel dolgozni, hogy ne ez legyen az akadálya a választásnak.

MEGNÉZEM
photo
photo

CIKKEK

Újdonságok, eligazítások, érdekességek a sportórák világából. Terhességkövetéstől az érintésmentes fizetésig, több témában írtunk számodra tartalmat. 

ÉRDEKEL

Ha hív a hegy

Kimozdulnál a természetbe, s jó lenne egy biztos útvonal, függetlenül a térerőtől? Navigációs óráink hatalmas üzemidővel, viharriasztással és sok érdekességgel segítenek az utat megtalálni és azon maradni.

túrázáshoz ajánljuk