Vevőközpontú hozzáállás

Legyenek számodra merész célok a teljesítménynövelésben, vagy épp az első órádat választod, mindenkinek segítünk, hogy objektív és jó döntéseket hozzon. Gyere, és próbáld ki kézbe a kiszemelt órákat! Várunk szeretettel!

UGRÁS AZ ÓRAVÁLASZTÓRA
photo
photo

VALÓS IGÉNYEKRE SZABVA

Sok gyártó hangsúlyozza termékei erősségeit, de gyakran a valósághoz képest eltérőek lehetnek. Mi itt vagyunk, hogy függetlenül a márkától megtaláljuk számodra a legmegfelelőbb órát vagy kiegészítőt. Célunk az, hogy ne csak használd, de szeresd is azt.

Várunk szeretettel szaküzletünkben! Ha bármilyen kérdésed van, keress minket elérhetőségeinken!

lépj velünk kapcsolatba

Gyere be, nézd meg, kérdezz!

Az a szerencsés helyzet, hogy üzletünkben több márka óraszíját is megtalálod, nem kell márkahűnek maradnod, hiszen gyártótól függetlenül választhatod ki és próbálhatod fel órádra a legszebb és legjobb óraszíjakat.
Tipp: A konkrét óra oldalán, a KIEGÉSZÍTŐK fülön mindig az órádnak megfelelő óraszíjakat találod meg.

MEGNÉZEM
photo
photo

Kijelzővédő fólia

Akár már meglévő órád vant, akár a most vásárolnál tőlünk, a számlapját lefóliázzuk ClearPlex öngyógyuló fóliával. Ez a fólia 1 nap után már teljesen láthatatlan, alkalmazkodik órád kijelzőjének formájához, legyen az kerek, négyszögletes, sík vagy domború.

Ha szeretnéd élvezni ezt a szolgáltatást, csak szólj nekünk!

ELOLVASOM

ÚJDONSÁGOK

Itt vannak az elmúlt 6 hónapban megjelent új sportóráink. Nézz körül, válogass a legfrissebb termékeink között, és találd meg a legújabb, legfejlettebb sportórákat az aktív életmódodhoz. Ha kérdésed van, nyugodtan keress minket.

Köszönjük, hogy velünk vagy, és reméljük, hogy megtalálod a tökéletes újdonságot sporttevékenységeidhez!

MEGNÉZEM
photo
photo

CIKKEK

Újdonságok, eligazítások, érdekességek a sportórák világából. Terhességkövetéstől az érintésmentes fizetésig, több témában írtunk számodra tartalmat. 

ÉRDEKEL

Ha hív a hegy

Kimozdulnál a természetbe, s jó lenne egy biztos útvonal, függetlenül a térerőtől? Navigációs óráink hatalmas üzemidővel, viharriasztással és sok érdekességgel segítenek az utat megtalálni és azon maradni.

túrázáshoz ajánljuk