Vissza a hírekhez

Placeholder image

Egészségpénztárra órát

2016-07-23 - 7 éve

A cikk több, mint 5 éve íródott

 


FONTOS!!! 2020-tól nincs olyan óramárka, mely kérte volna az egészségpénztári elszámolhatóságot. Így nincs senkinek tanusítványa hivatalosan. Ettől függetlenül az egészségpénztárakat érdemes megkérdezni, hogy hogyan számolható el, mivel sokak kapnak erre engedélyt. Fontos, hogy ÍRÁSBAN kérjük a választ, s üzletünk aszerint állítja ki a számlát, ahogy a vásárló kéri. Bővebben itt olvashatsz: https://zerge.hu/oldal/egeszsegpenztari-elszamolas

 

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA ADÓMENTESEN


Boltunkban több órát is el lehet számoltatni egészségpénztárra. A polar összes pulzusmérős órája elszámolható.

  • POLAR órák Orvosdiagnosztikai eszközként számolhatóak el.

 

 

FONTOS

Ha egészségpénztárra szeretnél órát vásárolni, akkor azt jelezned kell felénk, hiszen a számlán fel kell tüntetnünk nemcsak az egészségpénztárad nevét és a tagi kódodat, hanem a tanusítványnak a kódját is, amit mi tudunk.

 

Egészségpénztári kártyával is feiethetsz boltunkban, amennyiben: MKB, Patika, Medicina, Navosz, Új Pillér, OTP, Vasutas, Honvéd, Tempó vagy Prémium pénztári kártyád van.

Amennyiben más egészségpénztárad van, úgy számlát tudunk kiállítani, melyet Neked kell az egészségpénztáradhoz beküldeni, s az egészségpénztári keretedből leveszik a nálunk kifizetett összeget, s jóváírják azt a private számládon.