Vissza a hírekhez

Placeholder image

Megjelent a Garmin Vívofit jr.3

2020-10-17 - 3 éve

A gyerekeknek szánt óráját a garmin a házimunkákhoz és a mozgáshoz köti.

Jelenleg a harmadik generációnál tart a Garmin a gyerekeknek szánt Vívofit Junior órák terén.
Az első két változat karkötő volt, melynek számlapja nagyont kicsi volt, s nemigazán vált be, de ennek inkább a szoftvere és az ára volt az oka.

A fő kérdés természetesen részemről is az, hogy MIÉRT JÓ EZ?

A célközönség itt a gyerekek, de az igény mindenképp felnőtt részről indul, nemúgy, mint egy minimax-on reklámozott terméknél.

Tehát a célközönség mindenképp az a szülő, akinek már van Garmin óra a kezén, s ebbe szeretné a Garmin, ha integrálódna a család. Ide kapcsolódik titkon is a Garmin Index mérlege, ahol az egész család rá fog álni, s használni fogja, s valószínű ufóként néz arra az okosmérlegre a gyerek is, hisz felismeri őt, sőt szól, hogy milyen változások is történtek az elmúlt hónapban. Ezzel titkon is egy hightech cégént fog a Garminra nézni, tehát ez egy hosszútávú marketing a garmin részéről.

A Junior 3 ebbe integrálódik, méghozzá egy igen szűk korosztállyal. Aki elolvassa a jr.3 használatát láthatja, hogy az óra önmagában nem játék, ehhez mindenképp kell Apa vagy Anya és a telefonja is. Tehát egy gyerek talán 10 éves korig mondható telefonmentesnek Mo-on, s az induló korosztály 6 évesen az első osztályosok, akiknek jó, ha van órájuk. E kettő közé ad egy elég jó megoldást a Garmin.

A Vívofit jr.3 segíti a gyereket emlékeztetőkkel, melyet beállítottunk számára fogmosás, pakolás vagy épp öltözködéshez, induláshoz ad jelzést. Emlékeztetői normálisak, azaz heti ismétlődéssel vagy épp napival emlékeztethetjük, hogy 19:00-kor fogmosás van. Ha elvégzi a tevékenységet jutalmat kap. Csakúgy, mint a mozgásért. A különböző témájú vívofit jr.3-as verziók különböző hozzáállású gyerekeknek készültek. Nem kell taglalni, de a Disney hercegnők a lányoknak, a Marvel világ a vagány fiúknak és lányoknak, míg a Garmin a világ felfedezéséhez ad motivációt számukra.

A különböző nyeremények beválthatóak a szülőknél, tehát, míg Apa vagy Anya épp edz a gyerekünk sem kell a tévé előtt üljön, hiszen lehetnek saját feladatai, melyeket letölthetünk, átnézhetünk, megfejthetünk vele együtt.