Vissza a hírekhez

Placeholder image

Menstruációs cikluskövetés

2020-11-10 - 3 éve

Láthatja ciklusa adatait, így felismerheti a mintázatokat és pozitív változást hozó lépéseket tehet. 

A menstruációs ciklus nyomon követésével teljes képet kaphat egészségi állapotáról. A Garmin Connect™ alkalmazásban kompatibilis okostelefonján más statisztikáival együtt tekintheti meg ciklusa adatait, így felismerheti a mintázatokat, és pozitív változást hozó lépéseket tehet. A terhesség alatt is nyomon követheti a teste változásait a terhesség nyomon követése funkcióval.

 

Mindenkinek

Akár rendszeres vagy rendszertelen a ciklusa, a menopauza korszakába lépett vagy egyáltalán nincs havi vérzése, a mindennapok során tapasztalt fizikai és lelki tüneteket akkor is nyomon követheti. Ráadásul minden hónapban hasznos dolgokat tudhat meg egészségével kapcsolatban.

 

A mindennapi tünetek naplózása

Rögzítheti többek között a havi vérzés kezdő és befejező dátumát, fizikai és lelki tüneteit, vagy éppen személyes megjegyzéseit. Idővel olyan jelentéseket kaphat, amelyek szemléltetik az esetleges mintázatokat és a testében végbemenő változásokat.

 

Havi vérzés és termékenység előrejelzése

A ciklusadatok naplózásával havi vérzésre és termékenységre vonatkozó előrejelzéseket, valamint a vérzéssel kapcsolatos emlékeztetőket kaphat. Minél több adatot naplóz, annál pontosabb előrejelzéseket fogadhat, és annál nagyobb harmóniába kerülhet a testével.

 

Egészség és táplálkozás

Ha mindig is azt gyanította, hogy a ciklus különböző szakaszaiban nehezebben megy az edzés, jól gondolta. Testének pedig a hormonok szintjének változásával különböző tápanyagokra van szüksége. Az általunk megadott információk segítségével többet is megtudhat ciklusa különböző fázisairól, valamint arról, hogy ezek hogyan befolyásolják teste működését.

 

A csuklójára

Létezik egy Connect IQ™ alkalmazás, amelyet letölthet kompatibilis készülékekre1, így közvetlenül a csuklóján tekintheti meg a ciklus nyomon követése során rögzített adatokat. Megtekintheti a havi vérzésre vonatkozó emlékeztetőket, a ciklusadatokat és az adott napon naplózott tüneteket.

 

 

A techikai infóknál minden terméknél az aktivitásmérés alatt látható, hogy az adott óra tudje e ezt a widgetet.

Kompatibilis termékek


ÉRDEKEL A TERHESSÉGKÖVETÉS CIKK

elolvasom