Polar Verity Sense pulzusmérő fekete karpánt

920110147

Fekete színű Bluetooth/ ANT+ karpánt 1 edzés belső memóriával. Kompatibilis: a legtöbb Polar órával és több okostelefonnal.

A termékből 5 darab felett van boltunkban. Rendelés esetén személyes átvételig félretesszük. A csomagküldést a mai vagy következő munkanapon indítjuk.
Specifikációk

LEÍRÁS

Összefoglaló
ANT+ és Bluetooth Smart kompatibilis pulzusmérő, mely alkar, felkar és halántékról is mér, illetve belső memóriába is tárol pulzust. medencés úszásnál számolja a hosszokat

TECHNIKAI ADATOK

MÁRKA
POLAR
BRAND
FINN
Gyártási ország
Kína
Modellév
2023
Súlya
OH1-es 5 g, karpánt 12 g, szemüvegklipp 3 g
Elemtípus / vagy akkumulátor
Újratölthető lítium-ion 45mAh
Elem/ akkumulátor lemerülésjelző
Jótállás ( fogyasztóknak )
2 év a modulra 1 év a textil részre

Üzemidő (Akumulátoros- maximálisan elérhető)

Átlagos működési idő (egy feltöltéssel)
~30 óra

Technikai jellemzők

Megjelenés dátuma
2023 JÚN
Átlagos szervizelési idő (saját tapasztalat)
1-10 nap
Cseppálló (el lehet vele ázni)
Vízálló 30-50m (úszásra alkalmas)
Memória nagysága
600 óra/ 16MB
Szoftver frissítési lehetőség

PULZUSMÉRÉS

ANT+ pulzusjel kiadás eszközre

OPTIKAI PULZUSMÉRÉS (CSUKLÓS)

Beépített pulzusmérés
Optikai ledek száma
6

MELLKASPÁNTOS PULZUSMÉRŐ ÖV

ANT+ kompatibilis
Bluetooth Smart kompatibilis
Egyidejű Bluetooth kommunikációk
Vízben is méri a pulzust
Belső memóriája

OKOSTELEFON FUNKCIÓK

APP neve
Polar Beat és Polar Flow
Android rendszerű telefonok
Bluetooth 4.0 és Android 6 vagy újabb
iOS rendeszer (iPhone)
iOS 12 vagy késöbbi
Bevizsgált kompatibilis telefonok
zerge.hu/BLE
Edzés letöltés
pulzusmérője APP használatával önmagában is használható

SZÁMÍTÓGÉPES KAPCSOLAT

Adatátviteli eszköz a csomag része?
PC kompatibilis
MAC kompatibilis
Adatszintű edzésmegjelenítés (karakteres)
Grafikus edzésmegjelenítés (edzés diagramm)

KÜLSŐS ALKALMAZÁSOK

STRAVA-ra automatikus feltöltés
TRAINING PEAKS-re automatikus feltöltés

TESZTEK

Maximális pulzus meghatározás

ÚSZÁS FUNKCIÓK

Úszás közben pulzusmérés (mellkaspánti- EKG pontos)
Csuklós pulzusmérés vízben
Medencés úszás
Automatikus hossz számolás
Távolság és időtartam mérés
Leírás

ZERGE VÉLEMÉNYE A POLAR VERITY SENSERŐL FEKETÉN- FEHÉREN.

KINEK ÉS MIRE AJÁNLJUK?

Azoknak ajánlom, akik szeretnének egy kényelmes, tartós és pontos pulzusmérő használni futásra, bringára, úszásra vagy szinte bármely sportra. Az optikai pulzusmérés itt több dolog miatt lesz pontos, erről később írok. Hosszútávú megbízhatósága egyértelmű. Akkumulátoros feltöltése miatt éveken át költségmentes. Rugalmas karpántja miatt kényelmes ugyanakkor ellenálló, így akár egy kettlebell edzésen is jól használható. Természetesen ANT+ és Bluetooth Smart kompatibilitása miatt márkafüggetlen lesz használata órákkal vagy bringás computerekkel.

AMIT SZERETNI FOGSZ

 • megbízható pontosság szárazföldön és vízben is
 • kényelmes viselet
 • költségmentes fenntartás
 • belső memória speciális sportágakhoz + úszás profil is van
 • 2 csatornás Bluetooth használat

HÁTRÁNYAI

 • ne felejtsd el feltölteni (kb. 30 órát bír)
 • van bekapcsológombja, amit be kell kapcsolni, nem úgy, mint a mellkaspántokat
 • belső memóriáját csak Polar alkalmazással használhatod ki

RÉSZLETESEBBEN

Kezdjük az elején. A technikai infóknál látható, hogy 2023-ban jelent meg ez a Verity Sense. Lényegében a karpánt beszállító egy fenntarthatóbb anyagot használt, így ez lesz az újítás. Tehát az eddig 2021 februártól, 2023 júliusig kapható Grey változattól ennyiben lesz más a fekete és bordó modell.

Ugorjunk a lényegre. Teszteltük bringán, futáskor, hosszú és résztávos edzésen, kontroll mellkaspánttal, így egyértelmű, hogy ez pontos. Az optikai pulzusmérés erényeit használhatod ki a fel vagy alkaros használattal, hiszen itt vérbő, hajszálerekben gazdag a karunk, mellőzve a tömérdek csontot és szalagot, amit a csuklós pulzusmérőknek ki kellene tudni játszaniuk. Fontos, hogy karlendítéseknél a karon lévő optikai ugyancsak pontosan mér a csuklós méréshez képest. Erről több tesztünk van, s olvasható is itt egy konkrét kontrol órás-mellkaspántos összefoglaló.

Összességében a karpántos pulzusmérők erénye hosszú távú költségmentesség, megbízhatóság és pontosság. Egyértelműen kényelmesebb futáshoz és minden olyan mozgáshoz, ahol a felsőtest aktív. Görgőzéshez is szuper, hisz könnyen használható és nem zavar az "izzadásba". Többsávos Bluetooth rendszere itt jól is jön. ANT+ és Bluetooth Smart rendszerben is leadja a jelet, így az elmúlt 6 év szinte összes órájával és computerével használható. 

Belső memóriába is tud rögzíteni pulzust, de ehhez a Polar Flow alkalmazásban kell aktiválnunk és indítanunk az ilyenfajta edzést. Medencés úszásnál a csomagban lévő úszószemüveges adapterrel használhatjuk, ahol az alkalmazásban előre beállíthatjuk a medencehosszt, így a Verity Sense számolja a fordulókat és az edzés végén a pulzusadatok mellett a tempó és a megtett táv is letölthető adatunk lesz. Megbízhatósága és jó tervezése miatt Kettlebell edzésekhez is jól használható, nem kell féltenünk a karpántot.

Negatív dolga, hogy van bekapcsológombja, így aki a mellkaspántokhoz szokott, meg kell szoknia, hogy itt be kell kapcsolni, 25-30 óránként fel kell tölteni aksiját a csomagban található USB-s töltő adapterrel.

 


 

GYÁRI LEÍRÁS

Polar Verity Sense

Szabadítsd fel magad.

Ha fontos számodra a szabadság, akkor a Polar Verity Sense az optimális választás a korlátlan mozgáshoz az emberi test és a sportban rejlő korlátlan lehetőségek számára.

HÁRMAS ERŐ.

A Polar Verity Sense háromféle edzési üzemmóddal rendelkezik: pulzus, rögzítési és úszási üzemmód.
Nyomd meg a bekapcsológombot, válaszd ki a kívánt edzésmódot, és tedd fel az alkarodra vagy felkarodra kényelmesen, ezután nincs más dolgod, mint élvezni a sportod.

Úszási üzemmód1

Ugorj a medencébe, és rögzítsd az úszási mérőszámaidat, pulzust, távot és tempót. A belső memóriába rögzít így minden adatot a Verity.

Pulzus üzemmód

A klasszikus üzemmód, így a Verity leadja a pulzust a vele összepárosított órádra vagy computeredre vagy a telefonodon lévő ezzel kompatibilis alkalmazásra.

Rögzítési mód1

Ekkor kizárólag a belső memóriába dolgozik a Verity, hogy később szinkronizálhasd és visszanézhesd statisztikáid.

1Felhívjuk figyelmed, hogy mielőtt az érzékelőt rögzítési vagy úszási üzemmódban használhatnád, hozzá kell kapcsolnod a Polar Flow-fiókodhoz.

 

FESZEGESD A HATÁROKAT.

A sportolók többet követelnek az általuk használt technológiától. A Polar Verity Sense megfelel ezeknek az elvárásoknak, majd túl is szárnyalja őket.

+18órával több üzemidő

Egy teljes feltöltéssel akár 30 órán át is edzhetsz.

+75m hatótáv

Akár 150 méterre lévő jelvevőhöz (órádhoz vagy computeredhez) is sugározhat a Verity.

+12Mb nagyobb memória

A belső memória 16Mb, ami akár 600 óra edzést is tárolhat egyszerre.

*az összehasonlítás a Verity Sense elődjéhez az OH1+-hoz képest értendő

 

Optikai HR Technológia

Legyen fény.

A Polar Verity Sense az optikai pulzusszám-technológia fejlődésének következő szakaszát indítja el, kiemelve a fény hihetetlen pontosságát, megbízhatóságát és érzékelési képességeit a karon, ahol jóval több a hajszálér.

ÉRME Méretű szenzor, tele funkciókkal.

Mindössze 3 cm átmérőjű, és kevesebb mint 1 cm vékony: nehéz elhinni, hogy egy ilyen aprócska dolog ilyen hatalmas energiát hordozhat.

Könnyű érzékelő, erős szenzor.

A mindössze 5 grammos, kivehető érzékelőtest kicsinek tűnhet, de jóval a súlya felett teljesít.

MINDENKINEK.

A méretre állítható rugalmas textil karpánt és az úszószemüveghez való praktikus klipsz egyszerűen megfelelő szárazföldön és vízben egyaránt.

WR50

Merülj bele a sportágadba, amit szeretsz.

A Polar Verity Sense az úszáshoz is használható. Egy klipszbe kell pattintanod, a Verity testét, majd feltenni szemüveged pántjára. A halántékodról méri a pontos adatokat.

ÚSZÁSI ÜZEMMÓD BEKAPCSOLVA.

Automatikusan nyomon követi a pulzusszámot, a távolságot és a tempót, valamint a medencében történő fordulókat. Ne aggódj, csak ússz.

PÁNTOS RÖGZÍTÉS? NÉZD MEG!

Ez egy takaros kis találmány, amely lehetővé teszi a pulzusszám mérését a halántékodról. Annyira egyszerű, hogy zseniális!

BÁrmilyen sportágat választhatsz.

Lehet, hogy szeretsz úszni, de futni, bringázni vagy edzőterembe is szívesen jársz: válassz bármelyik sportágat a Polar Flow-ban, és kapj hozzá testreszabott nézeteket, nyomon követést és mérőszámokat. De természetesen használhatod óráddal és computereddel is.

LÉPJ PÁLYÁRA
CSAPATSPORTBAN IS

Az akár 150 méteres, minden irányban működő antenna hatótávolsága azt jelenti, hogy a pálya szélén lévő edzői személyzet a pályán lévő összes játékos játékát elemezheti a Polar Team programban.

SZEMÉLYI EDZÉS,
CSOPORTOS EDZÉS

Akár az a fajta ember vagy, aki "keményen megy" az edzőterembe erősíteni, akár a spinning órákat vagy a CrossFitet szereted, a Polar Verity Sense készen áll számodra.

Többcsatornás jeladás
tágítja a lehetőségeket

Élő pulzusszám-közvetítés, 2 egyidejű Bluetooth-csatornán, korlátlan ANT+ kapcsolat, és kompatibilis számos harmadik féltől származó alkalmazással.

JÓ A KAPCSOLAT

Kapcsolódhatsz a computeredhez ANT+ -on, Bluetoothon az edzőplatformmal (pl.: Zwift) is kapcsolatban lehetsz, sőt párhuzamosan a görgőhöz is csatlakoztathatod, hogy pulzusalapon adja a Wahoo Headwind a szélerősséget.

ARRA KÉSZÜLT, HOGY
megmozgasson téged.

MELYIK KARPÁNT TETSZIK?

A rugalmas textil állítható méretű karpántból több szín is elérhető.

VISELD BÁRHOL

A Polar Verity Sense-t viselheted az alkaron vagy a felkarodon, ahol jobban illeszkedig sportágadhoz. Az úszószemüveged gumiján is jó helyen lesz, miközben nem kell órát viselned úszáshoz.

Környezettudatos anyaghasználat*

ZÖLDEBB JÖVŐ:
Fekete & Bordó kivitel

Újragondoltunk és újraterveztünk két színválasztékot a fenntarthatóság és a környezetvédelem jegyében. A Polar Verity Sense Fekete és Bordó most újrahasznosított és bioalapú anyagokból készült - így jól néz ki, jól érzi magát, és nem hagy akkora lenyomatot.

*A korábbi Polar Verity Sense Gray nem bioalapú vagy újrahasznosított anyagokból készült.


POLAR API ÉS SDK TECHNOLÓGIA
KÉPZELd EL A LEHETŐSÉGEKET.
VALÓSÍTSD MEG AZ ÁLMOD!

Szeretettél volna valaha is saját sport-, egészségügyi vagy fitnesztermékeket készíteni? A Polar API és SDK segítségével megteheted - és a Polar Verity Sense a kulcs.

Start Building Today

VAN értelme együtt dolgozni

Szeretnéd megváltoztatni a sport, az egészség és a fitnesz jövőjét? Nézd meg, hogyan csinálják ezt partnereink a Polar API és SDK segítségével.

A Phlex a végső, személyre szabott úszórendszer a medencében nyújtott teljesítmény javítására, és a szakemberek - köztük a Polar is - megbíznak benne. A Phlex a teljes körű úszási rendszer, amely nyomon követi, elemzi és javítja az úszó teljesítményt. A következőket mondják: "Az IronMan-től az olimpikonokig, a Phlexben világszerte megbíznak az úszók a páratlan nyomkövető rendszer miatt. Mi különböztet meg minket? Minden egyes ember mély megértése, ami lehetővé teszi számunkra, hogy segítsünk önbizalmat építeni, szétzúzni a céljaidat és elérni a teljes potenciálodat. Válassza a Phlexet, és emelje teljesítményét a következő szintre!"

A Visible a "betegség, nem a fitnesz aktivitáskövető platformja". - és a Visible Plus előfizetésük tartalmazza a Polar Verity Sense-t a pontos, valós idejű betegségadatok rögzítéséhez. 

A Visible egy aktivitáskövető platform, amelyet a Long Covid vagy ME/CFS betegséggel élő emberek számára terveztek. A következőket mondják: "A Visible olyan eszközöket biztosít, amelyekkel megértheted az állapotodat. Használja az adatokat aktivitása ütemezéséhez, tüneteinek kezeléséhez és a tudomány előrehaladásához."

Polar Flow
EZT TUDTAD?

Bármelyik termékünket használhatod bármilyen sportágban, de a Polar Flow segítségével igazán fel tudja dobni a játékát - bármilyen játékot is játszik.

Több mint 150 sportágat tartalmaz.

Minden Polar termék a dobozból kivéve bármelyik sportágban felszerelve és használatra készen áll.

Személyre szabott élmény.

Minden sportprofilt a saját ízlésedre szabhatsz, és még az órád képernyőit is testre szabhatod.

100% INGYENES. Nincsenek rejtett díjak.

A mobilalkalmazás és az asztali szolgáltatás mindenki és bárki számára ingyenes, havidíjfizetés nélkül.

Csomag | Jótállás

POLAR VERITY SENSE

 • Polar Verity Sense optikai pulzusmérő a kiválasztott színben
 • Karpánt
 • USB töltő adapter
 • Úszószemüveg adapter
 • Polar szütyő
 • Gyors használati

 


JÓTÁLLÁS

 • Polar Verity Sense modulra 2 év
 • textil részre, adapterre 1 év 
Kiegészítői

Termék kiegészítői