Polar Verity Sense pulzusmérő karpánt

92083450

Bluetoothos/ ANT+ fekete karpánt 1 edzés belső memóriával. Kompatibilis: a legtöbb POLAR órával és több okostelefonnal.

Forgalomból kivont.
Specifikációk

LEÍRÁS

Összefoglaló
ANT+ és Bluetooth Smart kompatibilis pulzusmérő, mely alkar, felkar és halántékról is mér, illetve belső memóriába is tárol pulzust. medencés úszásnál számolja a hosszokat

TECHNIKAI ADATOK

MÁRKA
POLAR
BRAND
FINN
Gyártási ország
Kína
Modellév
2021
Súlya
OH1-es 5 g, karpánt 12 g, szemüvegklipp 3 g
Elemtípus / vagy akkumulátor
Újratölthető lítium-ion 45mAh
Elem/ akkumulátor lemerülésjelző
Jótállás ( fogyasztóknak )
2 év a modulra 1 év a textil részre

Üzemidő (Akumulátoros- maximálisan elérhető)

Átlagos működési idő (egy feltöltéssel)
~30 óra

Technikai jellemzők

Megjelenés dátuma
2021 FEB
Átlagos szervizelési idő (saját tapasztalat)
1-10 nap
Cseppálló (el lehet vele ázni)
Vízálló 30-50m (úszásra alkalmas)
Memória nagysága
600 óra/ 16MB
Szoftver frissítési lehetőség

PULZUSMÉRÉS

ANT+ pulzusjel kiadás eszközre

OPTIKAI PULZUSMÉRÉS (CSUKLÓS)

Beépített pulzusmérés
Optikai ledek száma
6

MELLKASPÁNTOS PULZUSMÉRŐ ÖV

ANT+ kompatibilis
Bluetooth Smart kompatibilis
Egyidejű Bluetooth kommunikációk
Vízben is méri a pulzust
Belső memóriája

OKOSTELEFON FUNKCIÓK

APP neve
Polar Beat és Polar Flow
Android rendszerű telefonok
Bluetooth 4.0 és Android 6 vagy újabb
iOS rendeszer (iPhone)
iOS 12 vagy késöbbi
Bevizsgált kompatibilis telefonok
zerge.hu/BLE
Edzés letöltés
pulzusmérője APP használatával önmagában is használható

SZÁMÍTÓGÉPES KAPCSOLAT

Adatátviteli eszköz a csomag része?
PC kompatibilis
MAC kompatibilis
Adatszintű edzésmegjelenítés (karakteres)
Grafikus edzésmegjelenítés (edzés diagramm)

KÜLSŐS ALKALMAZÁSOK

STRAVA-ra automatikus feltöltés
TRAINING PEAKS-re automatikus feltöltés

TESZTEK

Maximális pulzus meghatározás

ÚSZÁS FUNKCIÓK

Úszás közben pulzusmérés (mellkaspánti- EKG pontos)
Csuklós pulzusmérés vízben
Medencés úszás
Automatikus hossz számolás
Távolság és időtartam mérés
Leírás

ZERGE VÉLEMÉNYE A VERITY SENSERŐL FEKETÉN- FEHÉREN

KINEK ÉS MIRE AJÁNLJUK?
Azoknak ajánlom, akik szeretnének egy kényelmes, tartós és pontos pulzusmérő használni futásra, bringára, úszásra vagy szinte bármely sportra. Az optikai pulzusmérés itt több dolog miatt lesz pontos, erről később írok. Hosszútávú megbízhatósága egyértelmű. Akkumulátoros feltöltése miatt éveken át költségmentes. Rugalmas karpántja miatt kényelmes ugyanakkor ellenálló, így akár egy kettlebell edzésen is jól használható. természetesen ANT+ és Bluetooth Smart kompatibilitása miatt márkafüggetlen lesz használata órákkal vagy bringás computerekkel.

POZITÍV TULAJDONSÁGAI

 • megbízható pontosság szárazföldön és vízben is
 • költségmentes fenntartás
 • belső memória
 • többcsatornás Bluetooth használat
 • kényelmes viselet

NEGATÍV

 • ne felejtsd el feltölteni (kb. 30 órát bír)
 • van bekapcsológombja, amit be kell kapcsolni, nem úgy, mint a mellkaspántokat
 • belső memóriáját csak Polar alkalmazással használhatod ki

RÉSZLETESEBBEN

Teszteltük bringán, futáskor, hosszan és résztávosan, kontroll mellkaspánttal, így egyértelmű, hogy ez pontos. Az optikai pulzusmérés erényeit használhatod ki a fel vagy alkaros használattal, hiszen itt vérbő, hajszálerekben gazdag a karunk, mellőzve a tömérdek csontot és szalagot, amit a csuklós pulzusmérőknek ki kellene tudni játszaniuk. Fontos, hogy karlendítéseknél a karon lévő optikai ugyancsak pontosan mér a csuklós méréshez képest. Erről több tesztünk van, s olvasható is itt egy konkrét kontrol órás-mellkaspántos összefoglaló.

Összességében a karpántos pulzusmérők erénye hosszú távú költségmentesség, megbízhatóság és pontosság. Egyértelműen kényelmesebb futáshoz és minden olyan mozgáshoz, ahol a felsőtest aktív. Görgőzéshez is szuper, hisz könnyen használható és nem zavar az "izzadásba". Többsávos Bluetooth rendszere itt jól is jön. ANT+ és Bluetooth Smart rendszerben is leadja a jelet, így az elmúlt 6 év szinte összes órájával és computerével használható. 

Belső memóriába is tud rögzíteni pulzust, de ehhez a Polar Flow alkalmazásban kell aktiválnunk és indítanunk az ilyenfajta edzést. Medencés úszásnál a csomagban lévő úszószemüveges adapterrel használhatjuk, ahol az alkalmazásban előre beállíthatjuk a medencehosszt, így a Verity Sense számolja a fordulókat és az edzés végén a pulzusadatok mellett a tempó és a megtett táv is letölthető adatunk lesz. Megbízhatósága és jó tervezése miatt Kettllebell edzésekhez is jól használható, nem kell féltenünk a karpántot.

Negatív dolga, hogy van bekapcsológombja, így aki a mellkaspántokhoz szokott, meg kell szoknia, hogy itt be kell kapcsolni, 20 óránként fel kell tölteni aksiját a csomagban található USB-s töltő adapterrel.

 


GYÁRI LEÍRÁS

OPTIKAI PULZUSMÉRÉS

A Polar Verity Sense egy optikai pulzusmérő, amely maximális mozgásszabadságot és több lehetőséget kínál az edzések pulzus megtekintésére és rögzítésére. Bluetooth® és ANT + rendszert használ a szenzor, így a Polar Verity Sense-t egy sportórához vagy -alkalmazáshoz valós időben átadja a pulzusunk, sőt lehetőség van belső memóriát is használni, ehhez applikációt fog használni a szenzor.

CSAK AZ EDZÉSRE KONCENTRÁLJ

A Polar Verity Sense hatalmas szabadságot ad. Csak fel kell tenni az alkarra és készen áll a szenzor a pulzusmérésre. Pulzusleadás, belső memória vagy úszás funkció közül választhatsz.

VALÓS IDŐBEN ÉS UTÓLAG IS LÁTHATOD PULZUSODAT
Ha telefonnal használjuk a pulzusmérőt, úgy használhatjuk Bluetooth-os szenzorként kapcsolva arra alkalmas sport alkalmazáshoz vagy a Polar Flow alkalmazással használhatjuk a belső memóriájának átszinkronizálására.

RÖGZÍTSD EDZÉSEIDET BELSŐ MEMÓRIÁBA
A belső memóriába való rögzítést akkor érdemes alkalmazni, amikor szabadok szeretnénk lenne, nem tudunk sem órát, sem telefont használni.

HASZNÁLD ÖNMAGÁBAN VAGY TELEFONODDAL
… vagy éppen sportórával, kerékpáros kompjúterrel vagy arra alkalmas fitnesz gépével. ANT+ kapcsolata mellett akár többcsatornás Bluetooth Smart jelátvitelre is alkalmas, így elég nagy a felhasználhatósága.

MÉRJ ADATOKAT MEDENCÉS ÚSZÁSNÁL IS
A Polar Verity Sense az úszás móddal követi pulzusát, tempóját és távolságát a medencében. Rögzítése ekkor nem alkaros, hanem a csomagban lévő adatpert kell az úszószemüvegre rögzíteni, s a halántékról méri a pulzust és rögzíti a belső memóriába, mivel víz alatt a Bluetooth Smart és ANT+ jelátvitel nem működik.

VISELD A KARODON VAGY ÚSZÁS KÖZBEN A HALÁNTÉKODON

Szárazföldi használatra a fel vagy alkarra tehetjük fel a pánt segítségével a szenzort, míg úszás közben a halántékról mér a szemüveges adapter segítségével.

Az érzékelő a tartójából kivehető és tetszőlegesen használható, így bármi is legyen a sportfelhasználása lesz megoldás.

AZ ÖSSZES ADAT EGY HELYEN
A Polar Flow nemcsak egy alkalmazás a telefonodban, hanem egy desktop program is, mely felhőalapon szinkronizálódik. Edzésnaplója, edzéselemző része, statisztikái segítenek elérni az edzéscélt.

SZINKRONIZÁLHATOD MÁS ALKALMAZÁSOKBA IS AUTOMATIKUSAN 
A Polar Flow alkalmazással össze lehet kapcsolni külső alkalmazásokat is, mint például a Strava, Training Peaks, Komoot és a MyFitnessPal. Így egy helyre szinkronizálódik automatikusan minden edzésed.

Optikai pulzusmérés

A Polar Verity Sense nyomon követi a pulzusát a 6 LED-es optikai pulzusmérő megoldással.

Beépített memória

A Polar Verity Sense beépített memóriával is rendelkezik, amely akár 600 óra edzésadatot is képes tárolni. Szinkronizálhatja adatait a Polar Flow-val elemzés céljából.

Úszószemüveges használat

Fűzze be az adaptert az úszószemüveg gumispántjához és élvezze a kényelmet. A Polar Verity Sense érzékeli a fordulókat, így tempót is tud rögzíteni a hosszokhoz.

Pulzusérzékelő mód

Küldje el pulzusát bármely Bluetooth és ANT + kompatibilis alkalmazásba, órába vagy kompjúterbe és valós időben kövesse pulzusát.

Medencés úszás

Helyezze a Polar Verity Sense-t az úszószemüveg hevederjébe a halántékához, és rögzítse a medencei úszást. Megkapja a pulzusát, ütemét és távolságát.

Többféle csatlakozási lehetőség

A Polar Verity Sense segítségével valós jelenlegi pulzusát oszthatja meg fitneszalkalmazásba, bármilyen Bluetooth-kompatibilis sport- vagy intelligens órába, ANT + kompatibilis kerékpáros kompjúterben, valamint Bluetooth és ANT + kompatibilis edzőgépekbe.

Kényelmes textil karpánt

A Polar Verity Sense karszalag szorosan, kényelmesen és diszkréten illeszkedik a karja köré. A kényelem miatt puha és rugalmas textil pántot alkalmazott a Polar, melyet lehet mosógépben is mosni. természetesen az érzékelő nélkül.

Jelátvitel szórási tartomány

Ha a Polar Verity Sense-t a tartójában tartja, az adatátviteli távolság legfeljebb 150 m lehet. Tartó nélkül a sugárzási távolság akár 40 m.

Rögzítési mód

Rögzíthetjük az edzést a belső memóriába, és ezt követően szinkronizáljuk az edzés adatokat a Polar Flow alkalmazással. Rögzítésre kerül az edzés időpontja, időtartama, pulzusa, pulzuszónája, kalóriája és az edzés hasznossága.

Frissíthető firmware

A Polar Verity Sense pulzusmérőt bluetooth-on keresztül a Flow alkalmazásból tudjuk frissíteni.

Vázállóság

Polar Verity Sense 50 méteres vízállóságot bír, azaz úszni is lehet vele. 

Edz hosszabbakat bátran

A Polar Verity Sense akár 20 órányi edzést is kibír egy felöltéssel. Az akkumulátort a csomagban adott Polar Verity Sense USB adapterrel tölthetjük USB-n keresztül

HASZNÁLJA A POLAR VERITY SENSE MÉRT ADATAIT A SAJÁT ALKALMAZÁSÁBAN

Nem kell mást tenni, mint feltenni az érzékelőt és hozzátanítani az adott alkalmazáson keresztül, így valós időben tolja át az adatokat a telefonon futó alkalmazásnak.

Alkalmazások, amelyeket a Polar Verity Sense használatával használhat:

 • Játékok
 • Fitnesz alkalmazások
 • Sportalkalmazások

A PULZUSMÉRÉS SOKSZÍNŰSÉGE, MELYET A POLAR KÍNÁL

A Polar ismert arról, hogy a legpontosabb pulzusmérői vannak. Ha nem az úszófunkciókkal is bővített Polar Verity Sense karpántot választod, érdemes szétnézni a többi Polar mellkaspánti szenzor között.

NÉZZ SZÉT A TÖBBI POLAR PULZUSMÉRŐ KÖZT

Csomag | Jótállás

POLAR VERITY SENSE

 • Polar Verity Sense optikai pulzusmérő
 • Karpánt
 • USB töltő adapter
 • Úszószemüveg adapter
 • Polar szütyő
 • Gyors használati

 


JÓTÁLLÁS

 • Polar Verity Sense modulra 2 év
 • textil részre, adapterre 1 év 
Kiegészítői

Termék kiegészítői