Polar Verity Sense pulzusmérő karpánt

92083450

Bluetoothos/ ANT+ fekete karpánt 1 edzés belső memóriával. Kompatibilis: a legtöbb POLAR órával és több okostelefonnal.

A termékből 5 darab felett van boltunkban. Rendelés esetén személyes átvételig félretesszük. A csomagküldést a mai vagy következő munkanapon indítjuk.

OPTIKAI PULZUSMÉRÉS

A Polar Verity Sense egy optikai pulzusmérő, amely maximális mozgásszabadságot és több lehetőséget kínál az edzések pulzus megtekintésére és rögzítésére. Bluetooth® és ANT + rendszert használ a szenzor, így a Polar Verity Sense-t egy sportórához vagy -alkalmazáshoz valós időben átadja a pulzusunk, sőt lehetőség van belső memóriát is használni, ehhez applikációt fog használni a szenzor.

CSAK AZ EDZÉSRE KONCENTRÁLJ

A Polar Verity Sense hatalmas szabadságot ad. Csak fel kell tenni az alkarra és készen áll a szenzor a pulzusmérésre. Pulézusleadás, belső memória vagy úszás funkció közül választhatsz.

VALÓS IDŐBEN ÉS UTÓLAG IS LÁTHATOD PULZUSODAT
Ha telefonnal használjuk a pulzusmérőt, úgy használhatjuk Bluetooth-os szenzorként kapcsolva arra alkalmas sport alkalmazáshoz vagy a Polar Flow alkalmazással használhatjuk a belső memóriájának átszinkronizálására.

RÖGZÍTSD EDZÉSEIDET BELSŐ MEMÓRIÁBA
A belső memóriába való rögzítést akkor érdemes alkalmazni, amikor szabadok szeretnénk lenne, nem tudunk sem órát, sem telefont használni.

HASZNÁLD ÖNMAGÁBAN VAGY TELEFONODDAL
… vagy éppen sportórával, kerékpáros kompjúterrel vagy arra alkalmas fitnesz gépével. ANT+ kapcsolata mellett akár többcsatornás Bluetooth Smart jelátvitelre is alkalmas, így elég nagy a felhasználhatósága.

MÉRJ ADATOKAT MEDENCÉS ÚSZÁSNÁL IS
A Polar Verity Sense az úszás móddal követi pulzusát, tempóját és távolságát a medencében. Rögzítése ekkor nem alkaros, hanem a csomagban lévő adatpert kell az úszószemüvegre rögzíteni, s a halántékról méri a pulzust és rögzíti a belső memóriába, mivel víz alatt a Bluetooth Smart és ANT+ jelátvitel nem működik.

VISELD A KARODON VAGY ÚSZÁS KÖZBEN A HALÁNTÉKODON

Szárazföldi használatra a fel vagy alkarra tehetjük fel a pánt segítségével a szenzort, míg úszás közben a halántékról mér a szemüveges adapter segítségével.

Az érzékelő a tartójából kivehető és tetszőlegesen használható, így bármi is legyen a sportfelhasználása lesz megoldás.

AZ ÖSSZES ADAT EGY HELYEN
A Polar Flow nemcsak egy alkalmazás a telefonodban, hanem egy desktop program is, mely felhőalapon szinkronizálódik. Edzésnaplója, edzéselemző része, statisztikái segítenek elérni az edzéscélt.

SZINKRONIZÁLHATOD MÁS ALKALMAZÁSOKBA IS AUTOMATIKUSAN 
A Polar Flow alkalmazással össze lehet kapcsolni külső alkalmazásokat is, mint például a Strava, Training Peaks, Komoot és a MyFitnessPal. Így egy helyre szinkronizálódik automatikusan minden edzésed.

Kep

Optikai pulzusmérés

A Polar Verity Sense nyomon követi a pulzusát a 6 LED-es optikai pulzusmérő megoldással.

Beépített memória

A Polar Verity Sense beépített memóriával is rendelkezik, amely akár 600 óra edzésadatot is képes tárolni. Szinkronizálhatja adatait a Polar Flow-val elemzés céljából.

Úszószemüveges használat

Fűzze be az adaptert az úszószemüveg gumispántjához és élvezze a kényelmet. A Polar Verity Sense érzékeli a fordulókat, így tempót is tud rögzíteni a hosszokhoz.

Pulzusérzékelő mód

Küldje el pulzusát bármely Bluetooth és ANT + kompatibilis alkalmazásba, órába vagy kompjúterbe és valós időben kövesse pulzusát.

Medencés úszás

Helyezze a Polar Verity Sense-t az úszószemüveg hevederjébe a halántékához, és rögzítse a medencei úszást. Megkapja a pulzusát, ütemét és távolságát.

Többféle csatlakozási lehetőség

A Polar Verity Sense segítségével valós jelenlegi pulzusát oszthatja meg fitneszalkalmazásba, bármilyen Bluetooth-kompatibilis sport- vagy intelligens órába, ANT + kompatibilis kerékpáros kompjúterben, valamint Bluetooth és ANT + kompatibilis edzőgépekbe.

Kényelmes textil karpánt

A Polar Verity Sense karszalag szorosan, kényelmesen és diszkréten illeszkedik a karja köré. A kényelem miatt puha és rugalmas textil pántot alkalmazott a Polar, melyet lehet mosógépben is mosni. természetesen az érzékelő nélkül.

Jelátvitel szórási tartomány

Ha a Polar Verity Sense-t a tartójában tartja, az adatátviteli távolság legfeljebb 150 m lehet. Tartó nélkül a sugárzási távolság akár 40 m.

Rögzítési mód

Rögzíthetjük az edzést a belső memóriába, és ezt követően szinkronizáljuk az edzés adatokat a Polar Flow alkalmazással. Rögzítésre kerül az edzés időpontja, időtartama, pulzusa, pulzuszónája, kalóriája és az edzés hasznossága.

Frissíthető firmware

A Polar Verity Sense pulzusmérőt bluetooth-on keresztül a Flow alkalmazásból tudjuk frissíteni.

Vázállóság

Polar Verity Sense 50 méteres vízállóságot bír, azaz úszni is lehet vele. 

Edz hosszabbakat bátran

A Polar Verity Sense akár 20 órányi edzést is kibír egy felöltéssel. Az akkumulátort a csomagban adott Polar Verity Sense USB adapterrel tölthetjük USB-n keresztül

NÉZZ SZÉT A TÖBBI POLAR PULZUSMÉRŐ KÖZT

A PULZUSMÉRÉS SOKSZÍNŰSÉGE, MELYET A POLAR KÍNÁL

A Polar ismert arról, hogy a legpontosabb pulzusmérői vannak. Ha nem az úszófunkciókkal is bővített Polar Verity Sense karpántot választod, érdemes szétnézni a többi Polar mellkaspánti szenzor között.

HASZNÁLJA A POLAR VERITY SENSE MÉRT ADATAIT A SAJÁT ALKALMAZÁSÁBAN

Nem kell mást tenni, mint feltenni az érzékelőt és hozzátanítani az adott alkalmazáson keresztül, így valós időben tolja át az adatokat a telefonon futó alkalmazásnak.

Alkalmazások, amelyeket a Polar Verity Sense használatával használhat:

  • Játékok
  • Fitnesz alkalmazások
  • Sportalkalmazások