POLAR RS800CX Run new

PO-90038978

A POLAR RS800CX new óra mellé egy S3+ futó sebességmérőt tettünk, így sebesség és távolságmérésre is alkalmas. POLAR IRDA-val letöltheted az adatokat a Magyar Polar PP5 szoftverre, amit csak nálunk kapsz meg.

126 500 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termék
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
Visszalépek a termékekhez

MEGSZŰNT TERMÉK! VÁLASSZON A HASONLÓ TERMÉKEK KÍNÁLATÁBÓL!

FONTOS:

  • WIN10-es kompatibilitása már nincs
  • A szenzorokat a Polar 2016-ban kivonta a forgalomból.
 

POLAR RS800CX New RUN PULZUSMÉRŐ

 

 
ÖSSZEFOGLALVA
 
A POLAR csúcs sport órája, mely alapból le és feltölthető számítógépre, azaz csak PC-re. Ha MAC-es vagy, akkor sajnos a POLAR RCX5 órát kell válaszd! Az órának állítható a mintavételezése, mely 1 és 60 másodpercenként veszi és tároljaaz összes adatot melyhez hozzáfér.
Ha az adott csomagot nézzük, akkor az óra tudja a pulzust, magasságot és a hőmérsékletet, szintemelekedést, szintesést.
 

POLAR S3+ Foot POD

A csomag része. A "+" jelzés nemcsak a színre utal, hogy fekete, hanem arrra is, hogy egy áttervezett FootPOD-ról beszélünk mely strapabíróbb hosszú távon. Rögzítése a cipőre biztonságosabb és kényelmesebb, mint S3-as elődjénél. Egymással természetesen kompatibilisek. Ha csak futásra használjuk az órát a legjobb megoldás az S3+ stride szenzor, melynek egyedüli hátránya, hogy csak futás/ kocogás/ vagy gyalogláskor használhatjuk, viszont ekkor nagyon pontos a sebességérzékelése.hatunk a számítógépes Polar szoftverünkbe.

Használatával pontos sebességet/ tempót, távolságmérést és lépésfrekvenciát kapunk az órára, mely a késöbbiekben számítógépen is visszanézhetünk

 
 
KOMMUNIKÁCIÓ
 
Az óra WIND rendszerrel kommunikál a kiegészítőkkel, azaz a mellkaspánttal, s a késöbb beszerezhető GPS, FootPOD, vagy bringás kiegészítőkkel is. Ez 2 dolog miatt jó: a 2,4GHz-es jelátvitel pontos és nagy a hatótávolsága, azaz az eddigi 80cm helyett 15 méter. Vesztjük ugyanakkor úszás közben a jelátvitelt, mivel az 2,4GHz-en nem megy.
 
 
SZÁMÍTÓGÉPRE KÖTVE

 
A csomagban találhatunk egy fekete rúzs alakú POLAR infrát, melyel az óra és a számítógép kommunikál oda-vissza. Ez azt jelenti, hogy az óráról letölthetőek az adatok, melyeket edzettünk, s e mellett az órára feltölthetünk bármit. Testreszabhatjuk a kijlezőt, beállíthatjuk edzéseinket, sőt komplett edzéstervet is tölthetünk fel az órára, legyen az bármilyen bonyolult. Az óráról az adatok tehát letölthetőek 1,2,5,15,60 másodperces mintavételezéssel vagy minden egyes szívizomösszehúzódású mintavétellel is. Így diagram formájában láthatjuk edzésünk, mely időalapon mehet, s mutatja a pulzus, sebesség, magasság, lépésfrekvencia diagrammokat.
Az órára is feltölthetünk edzésterveket, edzéstípusok
at, melyek a legbonyolultabb összeállításban is létrehozhatóak, azaz idő, végpulzus és ezek mindennemű kombinációja a pulzussal.
 
A használt program offline, azaz a számítógépre települ fel, nem az internetre. A zerge.info-ról rendelők a PP5 programot MAGYAR nyelven is megkapják, mely szoftver a Zergesport Kft tulajdona.
 
 

MEMÓRIA
 
Az RS800cx óra memóriája hatalmas, s attól függ milyen funkciókat kapcsolunk be, s milyen időközönké
nt állítjuk be a mintavételezést. A mintavételezés lehet 1, 2, 5, 15 és 60 másodpercenkénti, plusz kérhető ezen felül, hogy minden egyes szívizomösszehúzódást is rügzítsen, ez az R-R pulzus vagy HRV. Elvesz a memóriából, ha sebességmérőt, pedáklfordulatmérőt, GPS-t vagy magasságfunkciókat is kérünk a mintavételezéshez. Hogyan néz ez ki számokban?
Ha másodpercenkénti mintavételt és minden kapcsolatot aktiválunk, akkor 4 óra 30 perc az óra memóriája. Ha ezt a csomagot nézem, akkor 1 másodperces mintavétellel 14 óra 20 perc az óra memóriája, magyarul a pulzus, idő, magasság és hőmérséklet funkciókkal. Amint átállítom 2 másodpercesre, akkor ez a szám szorzódik kettővel. Maximum 99 óra 
59 perc a memóriája az órának, s egy edzésen belül maximum 99 részidőnek jegyzi minden paraméterét.
 
 
 
TESZTEK

 

 

A S810-nél megszokott minden egyes szívizom összehúzódást megjegyez (R-R). Persze az összes tesztet tudja: Polar OwnOptimizer (Túledzettségi Teszt) ,   Polar Fitnesz Teszt,   Polar Nyugalmi pulzusszám Teszt , s edzésnapló is elemezhető az óra által, melyet már Magyar szoftverrel kaphat aki a Zergesport Kft-től rendeli meg óráját. A tesztekről részletesen a POLAR SMART COATHING lent olvasható részben olvashatsz.
 

 

KIJELZŐ

Az óra kijelzőjén ennél az óránál válzoztatott a POLAR, mivel túl sok adat lett elérhető edzés közben. Így a kijelzőn látható adatokat mi állíthatjuk be, hogy hol- mit szeretnénk látni. Alapból 3 soros az óra kijelzője, s alapból 3db képernyőnk van, ha nincsenek az órához kapcsolva sebesség vagy pedálfordulatérzékelők. Maximum 6 képernyő aktiválható 3-3-3-3-3-3 adattal, de ha szeretnénk lehet nagy számokat is kérni, így csak 2 soros lesz a kijelzőnk, de könnyebben olvasható.

 

MELLKASPÁNT

A csomag része. A POLAR RS800cx a megszokott POLAR WIND Wear Linket lecserélte 2012 novemberéven a legújabb POLAR H3-ra. Az új rendszer nemcsak szebb, de kényelmesebb, tartósabb is lett. A mellkaspánt 3 darabból épül fel: H3 connector, Soft Strap

a textil mellkaspánt és az elem. Elemcseréje egyszerűbb elődjénél. A mellkaspántot 1000-1500 edzésórát használhatjuk 1db elemmel. Az elem típusa Panasonic CR2025, mely megtalálható a kiegészítők fülön. 

  


  

FEJLESZTHETŐSÉG

 

A POLAR RS800cx órát több sportághoz is használhatjuk teljesértékűen, s ehhez fejleszthetjük az RS800CX csomagot. 

 

GPS-ES OPCIÓK

Nem a csomag tartalma a GPS. De fejleszthetjük vele óránkat. Előnye, hogy bármilyen szabadtéri sportban mérhetünk távot, sebességet és utólag letölthetjük merre is jártunk. Az adatokat a PP5 szoftver kiengedi magából, azaz a GPS útvonalat nemcsak a google earth-ön jeleníthetjük meg. Kétféle GPS használható az órához a régebbi AAA-s ceruzaelemmel működő G3 és a legújabb aksis G5-ös., ezeket a kiegészítő fülnél találhatjuk.

BRINGÁS OPCIÓK

Nem a csomag tartalma. Bringázáshoz is használhatjuk az RS800CX óránkat, ha veszünk hozzá egy WIND-es sebességmérőt. Így tudjuk bringán is a sebességünk, illetve a megtett távot is.

BRINGÁS PEDÁLFORDULATMÉRÉS

Ha szeretnénk pedálfordulatmérőt is csatolhatunk az órához, ennek neve POLAR WIND pedálfordulatszámmérő, melyet a kiegészítők fülön megtalálhatunk, vagy a képre is kattinthatunk.

 


 

POLAR Smart Coaching azaz beépített edző funkciói. Igen ettől nagy máig a POLAR, hisz nemcsak egyszerű pulzusmérő órákat gyártanak, hanem edzésprogramokat, intenzitási szinteket, edzettségi szintek létrehozását is beépítették az óráikba, így a megfelelő óra kiválasztása után céljaidat könnyebben elérheted.

POLAR Smart Coachingazaz beépített edző funkciói.

Igen ettől nagy máig a POLAR, hisz nemcsak egyszerű pulzusmérő órákat gyártanak, hanem edzésprogramokat, intenzitási szinteket, edzettségi szintek létrehozását is beépítették az óráikba, így a megfelelő óra kiválasztása után céljaidat könnyebben elérheted.

 

SMART

COACHING

since 1977

 

smart_coaching_landing_intro_moodA Polar egyedülálló Smart Coaching funkciói maximális segítséget nyújtanak az edzésprogram létrehozásában és hasznos visszajelzéseket biztosítanak a fejlődéséről. Tudjon hát meg többet arról, hogy hogyan lehetnek segítségére a Smart Coaching funkciók és fedezze fel, hogy melyik funkció felel meg leginkább igényeinek.

Ha a POLAR órát szeretnél, az óra termékleírása után találsz egy kis összefoglalót az adott POLAR termék edzést megsegítő funkcióival, keresd a kis piros ikonokat a termékoldalon.

 


 

polar_ownzone

OwnZone
Az edzettségi szint fejlesztéséhez szükséges megfelelő intenzitás meghatározása igazi kihívást jelenthet. Az OwnZone használatával biztos lehet benne, hogy olyan intenzitással edz, ami fejleszti aerob edzettségi szintjét, mivel a funkció a pulzus-célzónát teste aktuális fiziológiai állapotához állítja be.

ÓRA típusok, melyek ezt tudják: POLAR FT60, POLAR FT80, RS100, RS300X, RS400, RS800cx, CS200, CS300, CS500, CS600x, RCX5, RCX3

 

polar_fitness_testFitness Teszt
Pontos információkat ad edzettségi szintje fejlődéséről. Ha szeretné növeli edzettségi szintjét, és folyamatos visszajelzésre van szüksége a fejlődéséről, az intelligens Fitness Tesztet Önnek találták ki, hiszen mindössze 5 perc alatt minden szükséges információról tájékoztatást ad. A teszteredmények rendszeres összehasonlításával nyomon követheti edzettségi szintje fejlődését.

ÓRA típusok, melyek ezt tudják: POLAR RCX3, RC3, RCX5, RS300X, CS200, CS300, RS400, RS800cx, CS600x, FT40, FT60, FT80

 

polar_smart_calories

Intelligens kalóriaszámláló
Az OwnCal a jelenleg elérhető legpontosabb kalóriaszámláló. Az edzés alatt elégetett kalóriák számát a testsúly, a magasság, kor, nem, a maximális pulzusszám (HRmax) és az edzés intenzitása ismeretében számolja ki. 
Óratípusok, melyek tudják: POLAR CS100, CS200, CS300, CS500, CS600x, RS100, RS300x, RS400, RS800cx, FT4, FT7, FT40, FT60, FT80, RCX5, RCX3, RC3

 

polar_running_index

Futási index
Ha szeretné minél jobb szinten tartani futási teljesítményét, ez a funkció nagy segítségére lesz. Rendszeres használatával megtudhatja, hogy futása mennyire hatékony. Futási index pontszáma minden futás után automatikusan kiszámításra kerül pulzusszáma és a GPS vagy lépéshossz érzékelőből származó sebesség adatok alapján. A magasabb pontszám azt jelenti, hogy kevesebb erőfeszítéssel képes gyorsabban futni.

Óratípusok, melyek tudják: POLAR RCX3, RCX5, RS400, RS800cx, RC3

 

polar_training_load

Edzési nehézség
Az Edzési nehézség funkció segít megtalálni a pihenés és edzés között a tökéletes egyensúlyt. Az edzési nehézség státuszát a polarpersonaltrainer.com oldalon találja meg. Itt egy szempillantás alatt áttekintheti az egyes napok edzésterhelését, és információkat kap arra vonatkozóan, hogy mikor tartson pihenőnapokat, és a fejlődés fenntartása érdekében melyik napokon eddzen keményebben.

Óratípusok, melyek tudják, de csak számítógépre kötve: POLAR RC3, RCX3, RCX5, CS500, CS600x, RS300x, RS800cx, FT7, FT40, FT60.

 

polar_recovery_test

Pulzusmegnyugvási teszt
Az OwnOptimizer pulzusmegnyugvási teszt segítséget nyújt személyes edzettségi állapota kiértékelésében. A túledzés elkerülése érdekében fontos megfelelő mennyiségű pihenőt tartani. Ha rendszeresen elvégzi ezt a tesztet, nyomon követheti személyes edzettségi állapotát és megtudhatja, hogy mennyi pihenésre van még szüksége.

Óratípusok, melyek tudják: POLAR RS400, RS800cx, CS600x.

 


 Ha érdekelnek a POLAR Smart COACHING funkciói katt ide.


Nyitvatartás

Hétfő 13:00-19:00
Kedd 9:00-16:00
Szerda 13:00-19:00
Csütörtök 09:00-16:00
Péntek 09:00-16:00
Szombat zárva
Vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.hu