POLAR RS400 + IrDA

PO-90026352irda

Polar RS400 óra számítógépes kapcsolattal és pulzusmérővel. Ha nálunk veszed a szoftver magyarul is használható lesz! Hibátlan futó óra, le és feltölthető edzéstervek, szerelhető óra.

Forgalomból kivont.
Specifikációk

Technikai jellemzők

Cserélhető óraszíj
Gomblezárás (érintőképernyősöknél Képernyőlezárás)
Hátralévő memória kijelzés
Emlékeztetők

ÓRA ÜZEMMÓD

Pontos idő
Dátumkijelzés
Ébresztők száma
1

PULZUSMÉRÉS

Átlag és max pulzus edzés alatt
Átlag, max, min pulzus edzés alatt
Átlag és max pulzus részidő alatt
Személyre szabott pulzus sportzónák
Sávos sport pulzus kijelzés- POLAR ZonePointer
Kalóriamérés

MELLKASPÁNTOS PULZUSMÉRŐ ÖV

Kódolt jelátvitel
Cserélhető elemes
Mellkaspánti pulzusmérőben az elem élettartama
1500 óra
Textil kényelmes mellkaspánt

EDZÉS ELŐTTI FUNKCIÓK

Pulzuscélzóna beállítás
Több pulzuscélzóna beállítás
Mintavételezési idő
1,2,5 vagy 60 másodperces

EDZÉS ALATTI FUNKCIÓK

Edzés szüneteltetése (pl. piroslámpához)
Grafikus célzóna kijelzés az órán
Keringés javító pulzuscélzóna-»Smart Coaching-»OWN ZONE
Köridő (manuális indítás)
99

EDZÉS UTÁNI FUNKCIÓK

Heti edzésösszefoglalók

SZÁMÍTÓGÉPES KAPCSOLAT

Adatátviteli eszköz a csomag része?
PC kompatibilis
Magyarnyelvű a szoftver
csak a zerge.info-n vásárlóknak

GPS FUNKCIÓK

Egyéb
nem javaslom, csak 29,5km/ó ig mér

KÜLSŐ GPS

Kapcsolható külső GPS
Külső GPS típusa
POLAR G1 GPS
Külső GPS a csomag része?
nem

TESZTEK

Maximális pulzus meghatározás
POLAR Túledzettség-mérés

Egyéb érdekesség

Heart Touch (órát övhöz érintve plusz funkciók)

FUTÓ SZENZOR

csomag része a szenzor?
nem
betanítható szenzor száma az órán
ugrókódos, így használható minden POLAR S1-el
sebesség/Tempó célzóna állítás
Leírás

MEGSZŰNT TERMÉK! VÁLASSZON A HASONLÓ TERMÉKEK KÍNÁLATÁBÓL!

POLAR RS400 + Polar IrDA

Ez egy óracsomag: a POLAR RS400 főként futó óra. Mellé jár egy H1-es POLAR mellkaspánt és egy Polar IrDA adapter. Így edzéseinket ls és feltölthetjük a számítógépről az órára, vagy fordítva. Aki nálunk vásárol az kap hozzá magyar nyelvű PP5 szoftvert, mely természetesen Angolul is működik.

Az óra tudása nagyon hasonlít az RCX3+ Datalinkes csomagra.

RS400 plusz tudása:

 • szerelhető garanciális időn kívül is az óra
 • fix edzéstervek is feltölthetőek
 • kijelző testreszabható
 • magyar nyelvű szoftver (Zergesport Kft tulajdona)

RCX3 plusz tudása:

 • kerékpáros sebesség avgy pedálfordulatmérővel is kompatibilis
 • MAC-el is működik
 • Polar G5 GPS-el is működik

 


 

Ez a 46 grammos óra kifejezetten futóknak készült. Az óra gombjai futás közben is jól használhatóak, kijelzőjén könnyen magunkra állíthatjuk a nekünk fontos adatokat.

polar_rs400_a

Tudása az RS200 órára épül. Ez az első olyan futóóra a palettán melyhez már a legkomolyabb PP5-ös szoftver jár, így edzéseiknet grafukusan is megnézhetjük, a nekünk fontos információkat elemezhetjük. Szerencsére a zerge.info-ról vásárlók megkapják a magyar nyelvű ProTrainer szoftvert is, mely jelszóval védett, így Email, IP cím, Hardver ID és az óra sorszáma fogja generálni a nyitókulcsot.

polar_img_rs400matekPersze az összes tesztet tudja:    Polar OwnOptimizer (Túledzettségi Teszt) ,    Polar Fitnesz Teszt,   Polar Nyugalmi pulzusszám Teszt , s edzésnapló is elemezhető az óra által. Polar WearLink+ mellkaspántja már elengedhetetlen ebbe a kategóriába. A már jól megszokott Foot POD S1 futás sebességmérő rendelheto hozzá opcióba.

POLAR RS400SD csomagban az S1: Az S1 szenzor nagy előnye, hogy pontos, résztávozás közben is, s állandóan adják a jelet az órának, melyet egy gombnyomásra áthúzhatunk Infraporton keresztül a számítógépes Polar szoftverünkbe. Az S1 (és S3) Polar sebességmérő helyzetérzékelőt tartalmaz, mely a vízszintes irányú elmozdulást méri. Az RS400 -as Polar viszont csak futó óra, tehát kerékpáros funkciói nincsenek, mint az S625X -nek. 3 pulzuscélzóna állítható be, 99 köridő vagy 99 edzés vagy 99 óra a memóriája. Mintavétel 1s, 5, 15, 60sec. Automata kör számláló, Gomblezárás funkció teszi kényelmesebbé a mérést.

S ami nekem a legjobban tetszik az a Zone Pointer, ami vizuálisan kijelzi a pulzuscélzónába elhelyezkedő pillanatnyi pulzust. Magyarul beállítjuk az alsó és felső küszöböt, s analóg módon ránézésre látható, hogy a megadott pulzussávhoz képest, hol helyezkedik el pulzusunk, nem kell leolvasni, csak ránézünk, s látjuk, hogy pl. 10 óránál áll, tehát erősíthetünk egy kicsit.


POLAR Smart Coaching azaz beépített edző funkciói.

Igen ettől nagy máig a POLAR, hisz nemcsak egyszerű pulzusmérő órákat gyártanak, hanem edzésprogramokat, intenzitási szinteket, edzettségi szintek létrehozását is beépítették az óráikba, így a megfelelő óra kiválasztása után céljaidat könnyebben elérheted.

 

SMART

COACHING

since 1977

smart_coaching_landing_intro_moodA Polar egyedülálló Smart Coaching funkciói maximális segítséget nyújtanak az edzésprogram létrehozásában és hasznos visszajelzéseket biztosítanak a fejlődéséről.

POLAR órák legfőbb megkülönböztetése más pulzusmérő óráktól, hogy vannak bennük edzés segítő funkciók, melyek a kalóriaméréstől egészen a túledzettség mérésére szolgálnak. Kis ikonokkal teszük könnyebbé, jobban átláthatóbbá az órák edzést segítő funkcióit. Tudjon hát meg többet arról, hogy hogyan lehet segítségére a Smart Coaching funkció és fedezze fel, hogy melyik funkció felel meg leginkább igényeinek.

 

Ha a POLAR órát szeretnél, az óratípus leírása után találsz egy kis összefoglalót az adott POLAR termék edzést segítő funkcióival, keresd a kis piros ikonokat a POLAR órák.


 

polar_ownzone

OwnZone
Az edzettségi szint fejlesztéséhez szükséges megfelelő intenzitás meghatározása igazi kihívást jelenthet. Az OwnZone használatával biztos lehet benne, hogy olyan intenzitással edz, ami fejleszti aerob edzettségi szintjét, mivel a funkció a pulzus-célzónát teste aktuális fiziológiai állapotához állítja be.

ÓRA típusok, melyek ezt tudják: POLAR FT60, POLAR FT80, RS100, RS300X, RS400, RS800cx, CS200, CS300, CS500, CS600x, RCX5, RCX3

 

polar_fitness_test Fitness Teszt
Pontos információkat ad edzettségi szintje fejlődéséről. Ha szeretné növeli edzettségi szintjét, és folyamatos visszajelzésre van szüksége a fejlődéséről, az intelligens Fitness Tesztet Önnek találták ki, hiszen mindössze 5 perc alatt minden szükséges információról tájékoztatást ad. A teszteredmények rendszeres összehasonlításával nyomon követheti edzettségi szintje fejlődését.

ÓRA típusok, melyek ezt tudják: POLAR RCX3, RC3, RCX5, RS300X, CS200, CS300, RS400, RS800cx, CS600x, FT40, FT60, FT80

 

polar_smart_calories

Intelligens kalóriaszámláló
Az OwnCal a jelenleg elérhető legpontosabb kalóriaszámláló. Az edzés alatt elégetett kalóriák számát a testsúly, a magasság, kor, nem, a maximális pulzusszám (HRmax) és az edzés intenzitása ismeretében számolja ki.
Óratípusok, melyek tudják: POLAR CS100, CS200, CS300, CS500, CS600x, RS100, RS300x, RS400, RS800cx, FT4, FT7, FT40, FT60, FT80, RCX5, RCX3, RC3

 

polar_running_index

Futási index
Ha szeretné minél jobb szinten tartani futási teljesítményét, ez a funkció nagy segítségére lesz. Rendszeres használatával megtudhatja, hogy futása mennyire hatékony. Futási index pontszáma minden futás után automatikusan kiszámításra kerül pulzusszáma és a GPS vagy lépéshossz érzékelőből származó sebesség adatok alapján. A magasabb pontszám azt jelenti, hogy kevesebb erőfeszítéssel képes gyorsabban futni.

Óratípusok, melyek tudják: POLAR RCX3, RCX5, RS400, RS800cx, RC3

 

polar_training_load

Edzési nehézség
Az Edzési nehézség funkció segít megtalálni a pihenés és edzés között a tökéletes egyensúlyt. Az edzési nehézség státuszát a polarpersonaltrainer.com oldalon találja meg. Itt egy szempillantás alatt áttekintheti az egyes napok edzésterhelését, és információkat kap arra vonatkozóan, hogy mikor tartson pihenőnapokat, és a fejlődés fenntartása érdekében melyik napokon eddzen keményebben.

Óratípusok, melyek tudják, de csak számítógépre kötve: POLAR RC3, RCX3, RCX5, CS500, CS600x, RS300x, RS400, RS800cx, FT7, FT40, FT60.

 

polar_recovery_test

Pulzusmegnyugvási teszt
Az OwnOptimizer pulzusmegnyugvási teszt segítséget nyújt személyes edzettségi állapota kiértékelésében. A túledzés elkerülése érdekében fontos megfelelő mennyiségű pihenőt tartani. Ha rendszeresen elvégzi ezt a tesztet, nyomon követheti személyes edzettségi állapotát és megtudhatja, hogy mennyi pihenésre van még szüksége.

Óratípusok, melyek tudják: POLAR RS400, RS800cx, CS600x.

 


 

HA A SMART COACHNIG funkciókról mindent tudni szeretnél, katt ide!

Csomag | Jótállás

MI VAN A POLAR RS400 IRDA DOBOZÁBAN?

 • POLAR RS400 óra
 • POLAR H1 Soft mellkaspánt
 • POLAR IrDA infra port
 • USB hosszabbító
 • mini CD: driver az infrához
 • PP5 ANGOL, Német, Olasz, Finn Polar szoftver CD-n
 • Magyarnyelvű használati
 • Angolnyelvű használati CD-n
 • magyar jótállási jegy
 • nemzetközi jótállási jegy

  8_napos

  0_ingyenes

PLUSZ szolgáltatás a zerge.info-ról rendelőknek, vagy a boltunkban vásárlóknak:

 • áfás számla
 • POLAR PP5 magyarnyelvű szoftver
 • 6 hónap helyett 12 hónap elemgarancia
 • Ingyenes kiszállítás
 • Egészségpénztári elszámolás
 • Mellkaspánt méret szerint cserélhető felár nélkül (Alapból 50-110kg-ig M-XXL méretig állítható a gyári méret, de kérhető a megjegyzsé rovatban kisebb (XS-S) vagy nagyobb (XXXL) pánt is.

Kiegészítői

Termék kiegészítői

SEGÉDLET
Használati útmutató
icon POLAR RS400 használati útmutatója .pdf 1.7 MB
icon POLAR FAVOR MANUAL (ENG) .pdf 0.4 MB
icon Polar H6 használati útmutató .pdf 0.6 MB