POLAR M430 White regular

90064407

Beépített GPS-es és csuklós pulzusmérős sportóra fehér színben a Polar-tól. Álltalanos óra, könnyű használat, telefonos értesítésekkel, letöltéssel.

icon Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
photo

POLAR M430 White regular

74 900 Ft

 

MEGSZŰNT TERMÉK! VÁLASSZON A HASONLÓ TERMÉKEK KÍNÁLATÁBÓL!

POLAR FS1 PULZUSMÉRŐ ÓRA

POLAR M430

KIFUTÓ TERMÉK. Az akció a bolti készlet ereéig él. Nálunk, mint minden óránknál a magyarnyelvű használati útmutató evidens, hazai garanciakezelést és mindenek felett szakértelmet is kapsz, ha nem vagy biztos a dolgodban. Segítünk szívesen, ha elveszel a sok infó közt, illetve várun k boltunkban!

 

KINEK ÉS MIRE AJÁNLJUK?

Legfőképpen általános kül és beltéri sportra, azoknak akik egy megbízható alaptudású sportórát keresnek 100eFt alatt, s nem fontos nekik a navigációs tudás.  Az óra elkísérhet az első maratonfutásodig is. Az óra segítséget ad a Polar Flow programon keresztül edzéstervezéssel, de saját magunknak is készíthetünk edzéstípusokat, melyekben az óra vezérelt segítséget ad. Futáson kívüli sportoknál az óra csak az alaptudásában tudja segíteni a tulajdonosát, azaz pulzust és távolságot, sebességet mér, illetve időt is. 

 

MÉRET

2 méret létezik a SMALL és a REGULAR. Small méretnek 2cm-el rövidebb az óraszíjja, s csak white, azaz fehér színben létezik. 
Ökölszabály:

 • Small: átlagos vagy vékony csuklójú hölgyeknek ajánljuk
 • Regular méret: normál vagy vastag csuklójú férfiaknak, illetve vastagabb csuklójú hölgyeknek.

 

LEGERŐSEBB FUNKCIÓI

 • Üzemideje GPS használattal 8 óra, okosóra használatban 3-4 hét
 • Optikai pulzusmérés az óra hátlapjáról
 • Bluetooth és kábeles szinkronozáció
 • Edzésterves edzésvezetés
 • Egyedi sportágak egyedi képernyők testreszabása

 

RÉSZLETESEBBEN

Az M430-as nem az alap GPS-es órája a Polarnak, de az első sportra logikusan használható órája. Az óra elkísérhet az első maratonfutásodig is. Sportprofilos az óra, azaz egyedi sportokra egyedi kijlező és formátumbeállítások állíthatóak be a Polar Flow szoftverben. Az óra a pulzusmérésre épül, tehát nem lehet különböző szenzorokat hozzákapcsolni az órához, illetve úszó funkciója sincs az órának. Az óra legnagyobb erénye az edzéstervezés, melyet a Polar Flow programon keresztül kérhetünk ingyenesen, egyedire testre szabva. Az edzéstervezést engedi számunkra is egyedi edzéstípus létrehozásának lehetőségét, s annak átküldését az óránkra. Az óra GPS-e igen jól használható, de fontos, hogy legritkábban 14 naponta le kell kábelesen szonkronizálnunk az órát számítógépen a PolarFlow programmal, hogy az óra megkapja a GPS pontossághoz és GPS gyorsaságához szükséges adatokat.

 

+ PLUSZ

 • Jó ár-értékarány
 • Magabiztos működés
 • Kíváló edzésterv kérhető a Flow szoftverben, mely rátölthető az órára
 • Jól látható számlap és számok az órán
 • 1-2-3-4 soros kijelző is beállítható
 • Egészségpénztárra elszámolható

 

-MÍNUSZ

 • Bővíthetősége kizárólag a mellkaspánti pulzusmérésre és a FootPOD-ra korlátozódik
 • Navigációból alap sincs az órán
 • Kizárólag számítógépről állíthatóak be a sportági beállítások, képernyők
 • Nincs magyar nyelv
 • Vékony csuklón eláll az óra 

 


 

GYÁRI LEÍRÁS

EGYÉNI CÉLOK

 

A POLAR M430 szoftverében a Polar FLOW-ban beállíthat egyéni célokat, melyek motiválják sport közben.  Ezt három módon segíti az M430:

 1. Egyéni edzéstípus, edzésterv beállítása, így az óra edzés közben jelzi az adott idő vagy távolság szakaszhoz létrehozott pulzuszónát.
 2. Futás közben az M430 beépített GPS-nek és beépített gyorsulásmérőjének köszönhetően mutatja a futásunk hatékonyságát, ezt hívjuk RUNNING INDEX-nek.
 3. Sport profilonként állítható kijelzők segítik az edzésünket ellátni a kívánt adatokkal.

 

BEÉPÍTETT GPS

Az órába épített GPS 8 üzemórát tud egy feltöltéssel, de ez egymásodperces mintavételre igaz, hiszen az M430-as órát állíthatjuk 30 illetve 60 másodperces mintavételezésre is, ami lényegében csak a gyalog túrázáshoz lehet hasznos. A GPS-el használva az óra tudja a sebességet/tempót, megtett távolságot és megmutatja az adott edzéshez visszavezető irányt és távolságot. GPS használatával az óra a pillanatnyi magasságot, szintemelkedés és szintesést is kijelzi, melyet sportáganként adhatunk hozzá külön képernyőként.

 

PULZUSMÉRÉS

A POLAR M430 csuklóról méri a pulzust. Mellkaspánti pulzusmérővel bővítható a z M430. A csuklós pulzusmérés perifériáról méri a pulzust, átvilágítva a bőrünk a karkötő hátulján lévő fénnyel, s veszi annak szenzora a véráramot. Így ez a technológia nem pontos, de kényelmes. A mellkaspánti pulzusmérők a szív elektromos jeleit veszik, s továbbítják az óráknak, így annak pontossága EKG. A csuklós pulzusmérés intervallumoknál és pulzusmegnyugvásoknál használható legkevésbé, illetve akkor, ha kezünkben tartunk, forgatunk valamit, pl evezőlapát, súlyzó. Ezzel kapcsolatban kis cikket olvashatsz oldalunkon ITT.

 

NAPI 24 ÓRA VISELET

Az óra alig 51 grammjával a legönnyebb beépített GPS-es óra a piacon, s emelett vízálló. Kecses formája miatt könnyű hordani edzés közben és a nap hátralévő részében is. Az aktivitásmérője lényegében a POLAR LOOP karkötő tudását kapta, így a napi lépéseket, kalóriákat is méri. Beállíthatóak napi célok elérése (lépésszám, kalória). S természetesen montitorozza az M430-as az alvást is. Az óra kijelzője magas kontasztú szabad ég alatt is hihetetlen jól látszik minden adat, csakúgy, mint a V800-as nagytesójánál. Az óra kijelzőjét sportáganként testreszabhatjuk. Az óra maxumum 20 sportprofillal rendelkezik.


 


Amennyiben nálunk veszed órád és a fóliát, a fóliát ingyenesen helyezzük fel.

 • Webshopos megrendelés esetén is kérhető!
 • Amennyiben azt szeretnéd, hogy feltegyük az órádra, kérjük előre jelezd, mivel a felhelyezés akkor lesz szép, ha legalább 1 óránk van rá. 

 


 

M400 KONTRA M430

ELTÉRÉS A POLAR M400-HOZ KÉPEST

 • Alvásmonitorozásnál ezentúl értékeli a minőségi alvást is a 430-as, melyet 5 kategóriába sorol be, s ezek mellett visszajött az 1998-ban bevezetett, s 2012-ben elfeledett alvásminőségünk pontozása is, amit mi adhatunk meg. Wow....
 • Optikai azaz csuklóról mért periféériás pulzust használhatunk, mely egyszerű, mindig kéznél van, nem dörzsöli ki véletlenül sem a mellkasunkat, s pontossága immár nem EKG. Lsd. kiss cikkünk
 • A GPS mintavételezését állíthatjuk, azaz pontosabban mondva butíthatjuk 30 és 60 másodperces mintavételezéssel is (alapból 1 másodperces), így pontatlanabb adatokat kaphatunk, de az óránk üzemideje megnő. A Polar ezt nem teszi nyílvánossá, hogy pontosan milyen adatokkal számol.
 • Belekerült az órába egy sima stopper, ami eddig csak sport üzemmódban volt elérhető.
 • Bekekerült az órába a rezgés üzemmód, ami lehet figyelmeztető vagy ébresztő is, s azon nyomban kikerült a csipogás és hangjelzés is, hogy mi miatt nem tudom, de itt nem lesz rá szükségünk...
 • Elfelejthetjük a microUSB-USB töltőkábelt, jött egy speciális csak M430-ashoz való kábel, ami a töltéshez fog kelleni, de külön rendelni nem lehet még
 • Kapott az óra az eddig 3 megszokott pontos idő formátum helyett újjakat
 • Szoftverfrissítéseket ezentúl telefonon keresztül azaz a Polar Flow APP és Bluetooth-os kapcsolattal is megkapja az M430-as, tehát a számítógépes kábeles M400-as kapcsolat már nem kell (elvileg, hiszen az A-GPS adatokat úgy tudjuk csak kábelesen kapja meg az óra)
 • Elméletileg vízben is fog pulzust mérni, de ez az infó még nem végleges
 • Óraszíjja nagyon kényelmes, de mi nagy különbséget nem látunk az M400 white-hoz képest
 • Megjelent a Cseh, Svéd, Török, Indonéz és a Japán menünyelv is az M430-ban
 • kb 20eFt-al drágább lett a csomag, persze itt nem lesz a csomagban Bluetooth-os mellkaspánt

 


 

 

POLAR Smart Coachingazaz beépített edző funkciói.

Igen ettől nagy máig a POLAR, hisz nemcsak egyszerű pulzusmérő órákat gyártanak, hanem edzésprogramokat, intenzitási szinteket, edzettségi szintek létrehozását is beépítették az óráikba, így a megfelelő óra kiválasztása után céljaidat könnyebben elérheted.

 

SMART

COACHING

since 1977

 

smart_coaching_landing_intro_moodA Polar egyedülálló Smart Coaching funkciói maximális segítséget nyújtanak az edzésprogram létrehozásában és hasznos visszajelzéseket biztosítanak a fejlődéséről. Tudjon hát meg többet arról, hogy hogyan lehetnek segítségére a Smart Coaching funkciók és fedezze fel, hogy melyik funkció felel meg leginkább igényeinek.

Ha a POLAR órát szeretnél, az óra termékleírása után találsz egy kis összefoglalót az adott POLAR termék edzést megsegítő funkcióival, keresd a kis piros ikonokat a termékoldalon.

 

 

 

 


 

NAPI AKTIVITÁS

 

Activity Guide

Activity Guide megmutatja milyen aktív voltál az adott nap. Azt is megmondja mennyit kell még mozognunk, hogy elérjük napi célunk. Választást ajánl, hogy a szint eléréséhez 20 perc kocogást vagy 50 perc gyaloglást választunk e. Gyorsan dönthetünk, hogy rövidebb, de intenzív vagy mérsékeltebb, de hosszabb mozgást választjuk e.

Óratípusok, melyek tudják*: Polar LoopPOLAR V800POLAR M400

*linkelhetőek a jelenleg is elérhető modellek

 

Activity Benefit

Activity Benefit naplózza napi, heti és havi szinten a mozgásaidat és megmutatja, hogy mire lenne szükséged egészséged megőrzése érdekében. Mozgásainkat nyomonkövethetjük mobilunkon és a saját webes oldalunkon is.

Óratípusok, melyek tudják: Polar LoopPOLAR M400

 


 

TESZTEK

 

polar_fitness_testFitness Teszt
Pontos információkat ad edzettségi szintje fejlődéséről. Ha szeretné növeli edzettségi szintjét, és folyamatos visszajelzésre van szüksége a fejlődéséről, az intelligens Fitness Tesztet Önnek találták ki, hiszen mindössze 5 perc alatt minden szükséges információról tájékoztatást ad. A teszteredmények rendszeres összehasonlításával nyomon követheti edzettségi szintje fejlődését.

ÓRA típusok, melyek ezt tudják: POLAR RCX3POLAR RC3, POLAR RCX5RS300X, CS200, CS300, RS400, RS800cx, CS600xPOLAR FT40POLAR FT60 , POLAR FT80, POLAR V800 HRM, POLAR M400 HRM

*Fitnesz tesztet a Polar M400 és Polar V800-as óra csak és kizárólag POLAR H7-es mellkaspánttal tud végezni. Egyéb Bluetooth Smart mellkaspántokkal NEM:

 

 


 

VISSZAJELZÉS

 

polar_smart_calories

SMART CALORIES- Intelligens kalóriaszámláló
A Smart Calories (régebben OwnCal) a jelenleg elérhető legpontosabb kalóriaszámláló. Az edzés alatt elégetett kalóriák számát a testsúly, a magasság, kor, nem, a maximális pulzusszám (HRmax) és az edzés intenzitása ismeretében számolja ki. 
Óratípusok, melyek tudják: POLAR CS100, CS200, CS300, CS500CS600x, RS100, RS300x , RS400,  RS800cx,  FT4, POLAR FT7 , POLAR FT40FT60, POLAR FT80, RCX5POLAR RCX3POLAR RC3Polar LoopPOLAR V800POLAR M400

 

polar_training_benefit

TRAINING BENEFIT- Motivációs ikon
A közvetlenül az edzés után érkező motiváló visszajelzés mindenképpen sok előnnyel szolgál. Tehát ha közvetlenül az edzés után szeretné megtudni az adott edzés hatását, ezzel a funkcióval minden szükséges információt rögtön megkap. Minden edzést követően rövid áttekintés kap, míg a részletesebb visszajelzésért megtekintheti az elkészült edzési fájlt, vagy ellátogathat a polarpersonaltrainer.com weboldalra is egy részletesebb elemzésért.

Óratípusok, melyek tudják: POLAR RCX3POLAR RC3POLAR V800POLAR M400

 

 

 

polar_running_index

RUNNING INDEX- Futási index
Ha szeretné minél jobb szinten tartani futási teljesítményét, ez a funkció nagy segítségére lesz. Rendszeres használatával megtudhatja, hogy futása mennyire hatékony. Futási index pontszáma minden futás után automatikusan kiszámításra kerül pulzusszáma és a GPS vagy lépéshossz érzékelőből származó sebesség adatok alapján. A magasabb pontszám azt jelenti, hogy kevesebb erőfeszítéssel képes gyorsabban futni.

Óratípusok, melyek tudják: POLAR RCX3RCX5, RS400, RS800cx, POLAR RC3POLAR M400

 


 

Ha többet szeretnél tudni a POLAR Smart COATHING szolgáltatásokról, látogass el ide.

 

 


Az itt megjelenő információk, leírások, összehasonlítások a Zergesport Kft szellemi tulajdona.

Feri, ne lopj!

 

 

MEGSZŰNT TERMÉK! VÁLASSZON A HASONLÓ TERMÉKEK KÍNÁLATÁBÓL!

POLAR FS1 PULZUSMÉRŐ ÓRA

POLAR M430

KIFUTÓ TERMÉK. Az akció a bolti készlet ereéig él. Nálunk, mint minden óránknál a magyarnyelvű használati útmutató evidens, hazai garanciakezelést és mindenek felett szakértelmet is kapsz, ha nem vagy biztos a dolgodban. Segítünk szívesen, ha elveszel a sok infó közt, illetve várun k boltunkban!

 

KINEK ÉS MIRE AJÁNLJUK?

Legfőképpen általános kül és beltéri sportra, azoknak akik egy megbízható alaptudású sportórát keresnek 100eFt alatt, s nem fontos nekik a navigációs tudás.  Az óra elkísérhet az első maratonfutásodig is. Az óra segítséget ad a Polar Flow programon keresztül edzéstervezéssel, de saját magunknak is készíthetünk edzéstípusokat, melyekben az óra vezérelt segítséget ad. Futáson kívüli sportoknál az óra csak az alaptudásában tudja segíteni a tulajdonosát, azaz pulzust és távolságot, sebességet mér, illetve időt is. 

 

MÉRET

2 méret létezik a SMALL és a REGULAR. Small méretnek 2cm-el rövidebb az óraszíjja, s csak white, azaz fehér színben létezik. 
Ökölszabály:

 • Small: átlagos vagy vékony csuklójú hölgyeknek ajánljuk
 • Regular méret: normál vagy vastag csuklójú férfiaknak, illetve vastagabb csuklójú hölgyeknek.

 

LEGERŐSEBB FUNKCIÓI

 • Üzemideje GPS használattal 8 óra, okosóra használatban 3-4 hét
 • Optikai pulzusmérés az óra hátlapjáról
 • Bluetooth és kábeles szinkronozáció
 • Edzésterves edzésvezetés
 • Egyedi sportágak egyedi képernyők testreszabása

 

RÉSZLETESEBBEN

Az M430-as nem az alap GPS-es órája a Polarnak, de az első sportra logikusan használható órája. Az óra elkísérhet az első maratonfutásodig is. Sportprofilos az óra, azaz egyedi sportokra egyedi kijlező és formátumbeállítások állíthatóak be a Polar Flow szoftverben. Az óra a pulzusmérésre épül, tehát nem lehet különböző szenzorokat hozzákapcsolni az órához, illetve úszó funkciója sincs az órának. Az óra legnagyobb erénye az edzéstervezés, melyet a Polar Flow programon keresztül kérhetünk ingyenesen, egyedire testre szabva. Az edzéstervezést engedi számunkra is egyedi edzéstípus létrehozásának lehetőségét, s annak átküldését az óránkra. Az óra GPS-e igen jól használható, de fontos, hogy legritkábban 14 naponta le kell kábelesen szonkronizálnunk az órát számítógépen a PolarFlow programmal, hogy az óra megkapja a GPS pontossághoz és GPS gyorsaságához szükséges adatokat.

 

+ PLUSZ

 • Jó ár-értékarány
 • Magabiztos működés
 • Kíváló edzésterv kérhető a Flow szoftverben, mely rátölthető az órára
 • Jól látható számlap és számok az órán
 • 1-2-3-4 soros kijelző is beállítható
 • Egészségpénztárra elszámolható

 

-MÍNUSZ

 • Bővíthetősége kizárólag a mellkaspánti pulzusmérésre és a FootPOD-ra korlátozódik
 • Navigációból alap sincs az órán
 • Kizárólag számítógépről állíthatóak be a sportági beállítások, képernyők
 • Nincs magyar nyelv
 • Vékony csuklón eláll az óra 

 


 

GYÁRI LEÍRÁS

EGYÉNI CÉLOK

 

A POLAR M430 szoftverében a Polar FLOW-ban beállíthat egyéni célokat, melyek motiválják sport közben.  Ezt három módon segíti az M430:

 1. Egyéni edzéstípus, edzésterv beállítása, így az óra edzés közben jelzi az adott idő vagy távolság szakaszhoz létrehozott pulzuszónát.
 2. Futás közben az M430 beépített GPS-nek és beépített gyorsulásmérőjének köszönhetően mutatja a futásunk hatékonyságát, ezt hívjuk RUNNING INDEX-nek.
 3. Sport profilonként állítható kijelzők segítik az edzésünket ellátni a kívánt adatokkal.

 

BEÉPÍTETT GPS

Az órába épített GPS 8 üzemórát tud egy feltöltéssel, de ez egymásodperces mintavételre igaz, hiszen az M430-as órát állíthatjuk 30 illetve 60 másodperces mintavételezésre is, ami lényegében csak a gyalog túrázáshoz lehet hasznos. A GPS-el használva az óra tudja a sebességet/tempót, megtett távolságot és megmutatja az adott edzéshez visszavezető irányt és távolságot. GPS használatával az óra a pillanatnyi magasságot, szintemelkedés és szintesést is kijelzi, melyet sportáganként adhatunk hozzá külön képernyőként.

 

PULZUSMÉRÉS

A POLAR M430 csuklóról méri a pulzust. Mellkaspánti pulzusmérővel bővítható a z M430. A csuklós pulzusmérés perifériáról méri a pulzust, átvilágítva a bőrünk a karkötő hátulján lévő fénnyel, s veszi annak szenzora a véráramot. Így ez a technológia nem pontos, de kényelmes. A mellkaspánti pulzusmérők a szív elektromos jeleit veszik, s továbbítják az óráknak, így annak pontossága EKG. A csuklós pulzusmérés intervallumoknál és pulzusmegnyugvásoknál használható legkevésbé, illetve akkor, ha kezünkben tartunk, forgatunk valamit, pl evezőlapát, súlyzó. Ezzel kapcsolatban kis cikket olvashatsz oldalunkon ITT.

 

NAPI 24 ÓRA VISELET

Az óra alig 51 grammjával a legönnyebb beépített GPS-es óra a piacon, s emelett vízálló. Kecses formája miatt könnyű hordani edzés közben és a nap hátralévő részében is. Az aktivitásmérője lényegében a POLAR LOOP karkötő tudását kapta, így a napi lépéseket, kalóriákat is méri. Beállíthatóak napi célok elérése (lépésszám, kalória). S természetesen montitorozza az M430-as az alvást is. Az óra kijelzője magas kontasztú szabad ég alatt is hihetetlen jól látszik minden adat, csakúgy, mint a V800-as nagytesójánál. Az óra kijelzőjét sportáganként testreszabhatjuk. Az óra maxumum 20 sportprofillal rendelkezik.


 


Amennyiben nálunk veszed órád és a fóliát, a fóliát ingyenesen helyezzük fel.

 • Webshopos megrendelés esetén is kérhető!
 • Amennyiben azt szeretnéd, hogy feltegyük az órádra, kérjük előre jelezd, mivel a felhelyezés akkor lesz szép, ha legalább 1 óránk van rá. 

 


 

M400 KONTRA M430

ELTÉRÉS A POLAR M400-HOZ KÉPEST

 • Alvásmonitorozásnál ezentúl értékeli a minőségi alvást is a 430-as, melyet 5 kategóriába sorol be, s ezek mellett visszajött az 1998-ban bevezetett, s 2012-ben elfeledett alvásminőségünk pontozása is, amit mi adhatunk meg. Wow....
 • Optikai azaz csuklóról mért periféériás pulzust használhatunk, mely egyszerű, mindig kéznél van, nem dörzsöli ki véletlenül sem a mellkasunkat, s pontossága immár nem EKG. Lsd. kiss cikkünk
 • A GPS mintavételezését állíthatjuk, azaz pontosabban mondva butíthatjuk 30 és 60 másodperces mintavételezéssel is (alapból 1 másodperces), így pontatlanabb adatokat kaphatunk, de az óránk üzemideje megnő. A Polar ezt nem teszi nyílvánossá, hogy pontosan milyen adatokkal számol.
 • Belekerült az órába egy sima stopper, ami eddig csak sport üzemmódban volt elérhető.
 • Bekekerült az órába a rezgés üzemmód, ami lehet figyelmeztető vagy ébresztő is, s azon nyomban kikerült a csipogás és hangjelzés is, hogy mi miatt nem tudom, de itt nem lesz rá szükségünk...
 • Elfelejthetjük a microUSB-USB töltőkábelt, jött egy speciális csak M430-ashoz való kábel, ami a töltéshez fog kelleni, de külön rendelni nem lehet még
 • Kapott az óra az eddig 3 megszokott pontos idő formátum helyett újjakat
 • Szoftverfrissítéseket ezentúl telefonon keresztül azaz a Polar Flow APP és Bluetooth-os kapcsolattal is megkapja az M430-as, tehát a számítógépes kábeles M400-as kapcsolat már nem kell (elvileg, hiszen az A-GPS adatokat úgy tudjuk csak kábelesen kapja meg az óra)
 • Elméletileg vízben is fog pulzust mérni, de ez az infó még nem végleges
 • Óraszíjja nagyon kényelmes, de mi nagy különbséget nem látunk az M400 white-hoz képest
 • Megjelent a Cseh, Svéd, Török, Indonéz és a Japán menünyelv is az M430-ban
 • kb 20eFt-al drágább lett a csomag, persze itt nem lesz a csomagban Bluetooth-os mellkaspánt

 


 

 

POLAR Smart Coachingazaz beépített edző funkciói.

Igen ettől nagy máig a POLAR, hisz nemcsak egyszerű pulzusmérő órákat gyártanak, hanem edzésprogramokat, intenzitási szinteket, edzettségi szintek létrehozását is beépítették az óráikba, így a megfelelő óra kiválasztása után céljaidat könnyebben elérheted.

 

SMART

COACHING

since 1977

 

smart_coaching_landing_intro_moodA Polar egyedülálló Smart Coaching funkciói maximális segítséget nyújtanak az edzésprogram létrehozásában és hasznos visszajelzéseket biztosítanak a fejlődéséről. Tudjon hát meg többet arról, hogy hogyan lehetnek segítségére a Smart Coaching funkciók és fedezze fel, hogy melyik funkció felel meg leginkább igényeinek.

Ha a POLAR órát szeretnél, az óra termékleírása után találsz egy kis összefoglalót az adott POLAR termék edzést megsegítő funkcióival, keresd a kis piros ikonokat a termékoldalon.

 

 

 

 


 

NAPI AKTIVITÁS

 

Activity Guide

Activity Guide megmutatja milyen aktív voltál az adott nap. Azt is megmondja mennyit kell még mozognunk, hogy elérjük napi célunk. Választást ajánl, hogy a szint eléréséhez 20 perc kocogást vagy 50 perc gyaloglást választunk e. Gyorsan dönthetünk, hogy rövidebb, de intenzív vagy mérsékeltebb, de hosszabb mozgást választjuk e.

Óratípusok, melyek tudják*: Polar LoopPOLAR V800POLAR M400

*linkelhetőek a jelenleg is elérhető modellek

 

Activity Benefit

Activity Benefit naplózza napi, heti és havi szinten a mozgásaidat és megmutatja, hogy mire lenne szükséged egészséged megőrzése érdekében. Mozgásainkat nyomonkövethetjük mobilunkon és a saját webes oldalunkon is.

Óratípusok, melyek tudják: Polar LoopPOLAR M400

 


 

TESZTEK

 

polar_fitness_testFitness Teszt
Pontos információkat ad edzettségi szintje fejlődéséről. Ha szeretné növeli edzettségi szintjét, és folyamatos visszajelzésre van szüksége a fejlődéséről, az intelligens Fitness Tesztet Önnek találták ki, hiszen mindössze 5 perc alatt minden szükséges információról tájékoztatást ad. A teszteredmények rendszeres összehasonlításával nyomon követheti edzettségi szintje fejlődését.

ÓRA típusok, melyek ezt tudják: POLAR RCX3POLAR RC3, POLAR RCX5RS300X, CS200, CS300, RS400, RS800cx, CS600xPOLAR FT40POLAR FT60 , POLAR FT80, POLAR V800 HRM, POLAR M400 HRM

*Fitnesz tesztet a Polar M400 és Polar V800-as óra csak és kizárólag POLAR H7-es mellkaspánttal tud végezni. Egyéb Bluetooth Smart mellkaspántokkal NEM:

 

 


 

VISSZAJELZÉS

 

polar_smart_calories

SMART CALORIES- Intelligens kalóriaszámláló
A Smart Calories (régebben OwnCal) a jelenleg elérhető legpontosabb kalóriaszámláló. Az edzés alatt elégetett kalóriák számát a testsúly, a magasság, kor, nem, a maximális pulzusszám (HRmax) és az edzés intenzitása ismeretében számolja ki. 
Óratípusok, melyek tudják: POLAR CS100, CS200, CS300, CS500CS600x, RS100, RS300x , RS400,  RS800cx,  FT4, POLAR FT7 , POLAR FT40FT60, POLAR FT80, RCX5POLAR RCX3POLAR RC3Polar LoopPOLAR V800POLAR M400

 

polar_training_benefit

TRAINING BENEFIT- Motivációs ikon
A közvetlenül az edzés után érkező motiváló visszajelzés mindenképpen sok előnnyel szolgál. Tehát ha közvetlenül az edzés után szeretné megtudni az adott edzés hatását, ezzel a funkcióval minden szükséges információt rögtön megkap. Minden edzést követően rövid áttekintés kap, míg a részletesebb visszajelzésért megtekintheti az elkészült edzési fájlt, vagy ellátogathat a polarpersonaltrainer.com weboldalra is egy részletesebb elemzésért.

Óratípusok, melyek tudják: POLAR RCX3POLAR RC3POLAR V800POLAR M400

 

 

 

polar_running_index

RUNNING INDEX- Futási index
Ha szeretné minél jobb szinten tartani futási teljesítményét, ez a funkció nagy segítségére lesz. Rendszeres használatával megtudhatja, hogy futása mennyire hatékony. Futási index pontszáma minden futás után automatikusan kiszámításra kerül pulzusszáma és a GPS vagy lépéshossz érzékelőből származó sebesség adatok alapján. A magasabb pontszám azt jelenti, hogy kevesebb erőfeszítéssel képes gyorsabban futni.

Óratípusok, melyek tudják: POLAR RCX3RCX5, RS400, RS800cx, POLAR RC3POLAR M400

 


 

Ha többet szeretnél tudni a POLAR Smart COATHING szolgáltatásokról, látogass el ide.

 

 


Az itt megjelenő információk, leírások, összehasonlítások a Zergesport Kft szellemi tulajdona.

Feri, ne lopj!