POLAR M200 white

90067741

A fehér M200-as alap sport GPS-es óra csuklóról pulzusmérővel. Üzemideje maximum 6 óra. Óraszíj mérete M-L.

icon Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
photo

POLAR M200 white

44 900 Ft
49 900 Ft 44 900 Ft
icon Hasonló termék

MEGSZŰNT TERMÉK! VÁLASSZON A HASONLÓ TERMÉKEK KÍNÁLATÁBÓL!

POLAR M200

KINEK ÉS MIRE AJÁNLJUK?

Hát ez egy alap GPS-es sport órának indul, mely 1-2 óra mozgásra van kitalálva, mivel üzemideje egy feltöltéssel igen kevés. Szóval 5-10km-es futások és indoor fitnesz használatra lesz megfelelő az óra.

 

LEGERŐSEBB FUNKCIÓI

 • Optikai pulzusmérés az óra hátlapjáról
 • Bluetooth és kábeles szinkronozáció

 

RÉSZLETESEBBEN

Az M4200-as az alap GPS-es órája a Polarnak, menürendszere nem teljesen Polar logika alapján van, emiatt a használatit el kell olvasni. Ez a kijelző kicsit régimódi, felbontása igen szerény. Mivel nem szervizelhető az óra garanciális időn túl, így nem tartom túl jó választásnak, mivel az M430-as nagytesója nem áll messze árban tőle, de tudásban jóval felette áll. A cserélhető, azaz ki és bebujtatható szíjjak egy idő után elöregszenek, s nyúlnak, így nem lesz egy szép óra hosszabb távon. Az óra nagysága miatt női csuklón eléggé eláll, férfi kézen használható és kényelmes. Kinézete miatt a napi aktivitásmérést nem tudom elképzelni, csal poló használattal, mivel elég műanyag kinézete van az órának.

 

+ PLUSZ​​

 • Egészségpénztárra elszámolható
 • Mellkaspánti pulzusmérővel bővíthető
 • Telefonos értesítés már van

 

-MÍNUSZ

 • Nincs magyar nyelv
 • Vékony csuklón eláll az óra
 • Nem szervizelhető az óra egyáltalán
 • Kijelzője oldschool

 


 

GYÁRI LEÍRÁS

POLAR M200 

Alap GPS-es csuklós pulzusmérésű óra, mely okostelefonos értesítéseket is tud, illetve fejleszthető pulzusmérő mellkaspánttal is.

 • 6 óra üzemidő GPS használattal (26 nap aktivitásmérőként)
 • Csuklós pulzusmérés (de fejleszhető mellkaspánttal is)
 • Okostelefonos értesítések (hívás, sms, email, értesítések)
 • Cserélhető óraszíj (gyárilag M-L méret)
 • Napi aktivitás és alvásmonitorozás
 • 7 sportprofil választható egyénileg

 

Egy hobbi sport óra, melyben beépített GPS méri a távot, sebességet, szinteket, s számos sportághoz testreszabhatjuk működését. Pulzusmérése csuklóról mér, de bővíthető pulzusmérő mellkaspánttal is az EKG pontossághoz. Napi aktivitás és alvásmonitorozáse egyszerű, könnyen használható, s okostelefonnal kapcsolódval mutatja a bejövő hívások, sms-ek, értesítéseket, illetve letölthetőek az edzések is.

 

 

FONTOS:

BLACK és RED szín karácsonyig megjelenik, a többi szín óraszíjként lesz kapható.

 

black, bright red, white, frech blue, mellow yellow 

 


 

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA 100% -ban ELSZÁMOLHATÓ!

 • Ezen termékeket boltunkban fizethetik egészségpénztári kártyával* direktbe.
 • Bankkártyával/ utánvéttel/ előre utalással is elszámolható. Ekkor szükség lesz rendelésnél az Egészségpénztár nevére és a tagi kódra, mely adatokat a rendelésnél lehet magadni, s ekkor a kiküldött számlát Ön küldi tovább a pénztárnak, mely ezután jóváírja az összeget a civil számláján.

 

*A lehúzható egészségpénztári kártyák listáját itt találja. Az egészségpénztári kártya lehúzást kizárólag a kártya tulajdonosa végezheti.

 


 

 

 

BEÉPÍTETT GPS

Az M200 a beépített GPS-szel méri a sebességed, megtett távolságot, szintemelkedést/szintesést és a pillanatnyi magasságot. Edzés után a POLAR Flow APP-on, vagy a flow.polar.com weboldalon vagy APP-on láthatod a bejárt útvonalad is.

 

AKTIVITÁSMÉRÉS

AZ M200 számolja a napi lépéseid, nézi a napi aktivitásodat, monitorozza az alvásodat és ösztönöz, hogy a hét minden napján aktív maradj. Segít a testsúlykontrollban, mivel objektíven láthatod a napi elégetett kalóriamennyiséget, amit összevethetsz a bevitt kalóriákkal. Inaktivitás esetén az óra rezegve figyelmeztet, hogy ideje moccanni.

 

PULZUS ALAPÚ EDZÉSEK

A pulzus alapú edzés az egyik leghatékonyabb edzésmódszer. Az M200 a csuklódon méri a pulzusodat, nem kell hozzá mellkaspántot viselned. Az óra mutatja a pillanatnyi pulzusodat és mutatja az aktuális pulzuszónádat is a kijelzőn. A pulzust láthatod a maximális pulzusodhoz képest %-osan is. 

 

PULZUSMÉRÉS

A POLAR M200 csuklóról méri a pulzust. Mellkaspánti pulzusmérővel bővítható. A csuklós pulzusmérés perifériáról méri a pulzust, átvilágítva a bőrünk a karkötő hátulján lévő fénnyel, s veszi annak szenzora a véráramot. Így ez a technológia nem pontos, de kényelmes. A mellkaspánti pulzusmérők a szív elektromos jeleit veszik, s továbbítják az óráknak, így annak pontossága EKG. A csuklós pulzusmérés intervallumoknál és pulzusmegnyugvásoknál használható legkevésbé, illetve akkor, ha kezünkben tartunk, forgatunk valamit, pl evezőlapát, súlyzó. Ezzel kapcsolatban kis cikket olvashatsz oldalunkon ITT.

 

EKG, OPCIÓS PULZUSMÉRÉS

A POLAR M200 órához külön vásárolható és párosítható POLAR H10-es mellkaspánt, így az optikai, azaz a csuklós pulzusmérés helyett mellkaspánti pulzusmérést használ az óra. A mellkaspánti pulzusmérés EKG pontos, s üzemideje az órának nagyságrendel nagyobb lesz, míg a csuklós pulzusmérés nem oly pontos, s az óra üzemideje 6 órában van maximálva.

 

MÉRLEGGEL PÁROSÍTVA

Polar Balance mérleggel párosítható az óra. A mérleg 7 felhasználót tud kezelni automatikusan, de minden felhasználónak rendelkeznie kell kompatibilis polar termékkel. Ekkor az adatok automatikusan feltöltődnek a Polar Flow programba. 

Kompatibilis Polar termékek a mérleggel: Polar M200, M400, M430M600, V800, Loop, Loop2, A300, A360, A370

 

 

SPORTPROFILOK

POLAR több mint 100 különböző sportprofilt biztosít, hogy kiválaszthasd a neked megfelelőt az edzéseidhez. Sportprofilonként egyéni kijelző-beállításokat kérhetsz, ki/be kapcsolhatod az automatikus funkciókat, szenzorok használatát (pulzus, GPS), és a sportágnak megfelelő mértékegységeket állíthatsz be (pl. perc/km vagy km/h).

 

POLAR FLOW

Tervezéshez, szinkronizációhoz és megosztáshoz használhatód a Polar Flow mobil applikációt és a webes felületet. Minden edzésadat könnyen megtekinthető, elemezhető lesz egy helyen számodra.

 

OKOSTELEFON

Az okos-értesítéseknek köszönhetően az M200 kijelzőjén láthatod a telefonod értesítéseit (bejövő hívás, sms, közösségi médiák értesítései..) Edzés közben láthatod ki hív és eldöntheted, hogy fel szeretnéd e venni a telefon vagy sem. Az órán beállíthatod mely értesítésekről szeretnél értesülni, vagy ki is kapcsolhatod teljesen a funkciót.

 

POLAR FUTÓ PROGRAM

A POLAR segít felkészülni a következő versenyedre. Válasz a lehetséges 4 esemény közül (5km, 10km, félmaraton, maraton), állítsd be céljaid és a Polar futó programja megtervezi számodra az edzéseket az elkövetkező 9-15 hétre. Az egyéni edzések során az óra végig vezet a feladatokon, láthatod a célpulzusod, céltempód, visszaszámol az adott feladat végéig.

 

EGYÉNI CÉLOK

Be tudsz állítani egyéni edzéscélokat magadnak, és a POLAR Flow-n keresztül láthatod a saját fejlődésedet.

 

 

VICCES FUTÓ JELZÉSEK

Hasonlítsd össze az aktuális futósebességed a maratoni világcsúcs átlagsebességével, vagy nézd meg, hogy az aktuális tempóval milyen Cooper-teszt eredményre lennél képes.

 

 

3D GALLÉRIA

 

  


  

SMART COACTING (beépített edző) funkciói a POLAR A300 HRM-nek.

Igen ettől nagy máig a POLAR, hisz nemcsak egyszerű pulzusmérő órákat gyártanak, hanem edzésprogramokat, intenzitási szinteket, edzettségi szintek létrehozását is beépítették az óráikba, így a megfelelő óra kiválasztása után céljaidat könnyebben elérheted.

 

SMART

COACHING

since 1977

 

smart_coaching_landing_intro_moodA Polar egyedülálló Smart Coaching funkciói maximális segítséget nyújtanak az edzésprogram létrehozásában és hasznos visszajelzéseket biztosítanak a fejlődéséről. Tudjon hát meg többet arról, hogy hogyan lehetnek segítségére a Smart Coaching funkciók és fedezze fel, hogy melyik funkció felel meg leginkább igényeinek.

Ha a POLAR órát szeretnél, az óra termékleírása után találsz egy kis összefoglalót az adott POLAR termék edzést megsegítő funkcióival, keresd a kis piros ikonokat a termékoldalon.

 

 


 

NAPI AKTIVITÁS

 

Activity Guide

Activity Guide megmutatja milyen aktív voltál az adott nap. Azt is megmondja mennyit kell még mozognunk, hogy elérjük napi célunk. Választást ajánl, hogy a szint eléréséhez 20 perc kocogást vagy 50 perc gyaloglást választunk e. Gyorsan dönthetünk, hogy rövidebb, de intenzív vagy mérsékeltebb, de hosszabb mozgást választjuk e.

Óratípusok, melyek tudják*: Polar LoopPOLAR V800POLAR M400POLAR A300, POLAR M200

*linkelhetőek a jelenleg is elérhető modellek

 

Activity Benefit

Activity Benefit naplózza napi, heti és havi szinten a mozgásaidat és megmutatja, hogy mire lenne szükséged egészséged megőrzése érdekében. Mozgásainkat nyomonkövethetjük mobilunkon és a saját webes oldalunkon is.

Óratípusok, melyek tudják: Polar LoopPOLAR M400POLAR A300, POLAR M200

  


 

VISSZAJELZÉS

 

polar_smart_calories

SMART CALORIES- Intelligens kalóriaszámláló
A Smart Calories (régebben OwnCal) a jelenleg elérhető legpontosabb kalóriaszámláló. Az edzés alatt elégetett kalóriák számát a testsúly, a magasság, kor, nem, a maximális pulzusszám (HRmax) és az edzés intenzitása ismeretében számolja ki. 
Óratípusok, melyek tudják*: POLAR CS100, CS200, CS300, CS500, CS600x, RS100, RS300x , RS400,  RS800cx,  FT4, POLAR FT7 , POLAR FT40FT60, POLAR FT80, RCX5, POLAR RCX3, POLAR RC3, Polar LoopPOLAR V800POLAR M400POLAR A300, POLAR M200, M430, Loop2, POLAR A370, POLAR A360

*linkelhetőek a jelenleg is elérhető modellek 

 

 

polar_training_benefit

TRAINING BENEFIT- Motivációs ikon
A közvetlenül az edzés után érkező motiváló visszajelzés mindenképpen sok előnnyel szolgál. Tehát ha közvetlenül az edzés után szeretné megtudni az adott edzés hatását, ezzel a funkcióval minden szükséges információt rögtön megkap. Minden edzést követően rövid áttekintés kap, míg a részletesebb visszajelzésért megtekintheti az elkészült edzési fájlt, vagy ellátogathat a polarpersonaltrainer.com weboldalra is egy részletesebb elemzésért.

Óratípusok, melyek tudják: POLAR RCX3, POLAR RC3, POLAR V800POLAR M400POLAR A300


HA A SMART COACHNIG funkciókról mindent tudni szeretnél, katt ide!

 

 


Az itt megjelenő információk, leírások, összehasonlítások a Zergesport Kft szellemi tulajdona.

Feri, ne lopj!

MEGSZŰNT TERMÉK! VÁLASSZON A HASONLÓ TERMÉKEK KÍNÁLATÁBÓL!

POLAR M200

KINEK ÉS MIRE AJÁNLJUK?

Hát ez egy alap GPS-es sport órának indul, mely 1-2 óra mozgásra van kitalálva, mivel üzemideje egy feltöltéssel igen kevés. Szóval 5-10km-es futások és indoor fitnesz használatra lesz megfelelő az óra.

 

LEGERŐSEBB FUNKCIÓI

 • Optikai pulzusmérés az óra hátlapjáról
 • Bluetooth és kábeles szinkronozáció

 

RÉSZLETESEBBEN

Az M4200-as az alap GPS-es órája a Polarnak, menürendszere nem teljesen Polar logika alapján van, emiatt a használatit el kell olvasni. Ez a kijelző kicsit régimódi, felbontása igen szerény. Mivel nem szervizelhető az óra garanciális időn túl, így nem tartom túl jó választásnak, mivel az M430-as nagytesója nem áll messze árban tőle, de tudásban jóval felette áll. A cserélhető, azaz ki és bebujtatható szíjjak egy idő után elöregszenek, s nyúlnak, így nem lesz egy szép óra hosszabb távon. Az óra nagysága miatt női csuklón eléggé eláll, férfi kézen használható és kényelmes. Kinézete miatt a napi aktivitásmérést nem tudom elképzelni, csal poló használattal, mivel elég műanyag kinézete van az órának.

 

+ PLUSZ​​

 • Egészségpénztárra elszámolható
 • Mellkaspánti pulzusmérővel bővíthető
 • Telefonos értesítés már van

 

-MÍNUSZ

 • Nincs magyar nyelv
 • Vékony csuklón eláll az óra
 • Nem szervizelhető az óra egyáltalán
 • Kijelzője oldschool

 


 

GYÁRI LEÍRÁS

POLAR M200 

Alap GPS-es csuklós pulzusmérésű óra, mely okostelefonos értesítéseket is tud, illetve fejleszthető pulzusmérő mellkaspánttal is.

 • 6 óra üzemidő GPS használattal (26 nap aktivitásmérőként)
 • Csuklós pulzusmérés (de fejleszhető mellkaspánttal is)
 • Okostelefonos értesítések (hívás, sms, email, értesítések)
 • Cserélhető óraszíj (gyárilag M-L méret)
 • Napi aktivitás és alvásmonitorozás
 • 7 sportprofil választható egyénileg

 

Egy hobbi sport óra, melyben beépített GPS méri a távot, sebességet, szinteket, s számos sportághoz testreszabhatjuk működését. Pulzusmérése csuklóról mér, de bővíthető pulzusmérő mellkaspánttal is az EKG pontossághoz. Napi aktivitás és alvásmonitorozáse egyszerű, könnyen használható, s okostelefonnal kapcsolódval mutatja a bejövő hívások, sms-ek, értesítéseket, illetve letölthetőek az edzések is.

 

 

FONTOS:

BLACK és RED szín karácsonyig megjelenik, a többi szín óraszíjként lesz kapható.

 

black, bright red, white, frech blue, mellow yellow 

 


 

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA 100% -ban ELSZÁMOLHATÓ!

 • Ezen termékeket boltunkban fizethetik egészségpénztári kártyával* direktbe.
 • Bankkártyával/ utánvéttel/ előre utalással is elszámolható. Ekkor szükség lesz rendelésnél az Egészségpénztár nevére és a tagi kódra, mely adatokat a rendelésnél lehet magadni, s ekkor a kiküldött számlát Ön küldi tovább a pénztárnak, mely ezután jóváírja az összeget a civil számláján.

 

*A lehúzható egészségpénztári kártyák listáját itt találja. Az egészségpénztári kártya lehúzást kizárólag a kártya tulajdonosa végezheti.

 


 

 

 

BEÉPÍTETT GPS

Az M200 a beépített GPS-szel méri a sebességed, megtett távolságot, szintemelkedést/szintesést és a pillanatnyi magasságot. Edzés után a POLAR Flow APP-on, vagy a flow.polar.com weboldalon vagy APP-on láthatod a bejárt útvonalad is.

 

AKTIVITÁSMÉRÉS

AZ M200 számolja a napi lépéseid, nézi a napi aktivitásodat, monitorozza az alvásodat és ösztönöz, hogy a hét minden napján aktív maradj. Segít a testsúlykontrollban, mivel objektíven láthatod a napi elégetett kalóriamennyiséget, amit összevethetsz a bevitt kalóriákkal. Inaktivitás esetén az óra rezegve figyelmeztet, hogy ideje moccanni.

 

PULZUS ALAPÚ EDZÉSEK

A pulzus alapú edzés az egyik leghatékonyabb edzésmódszer. Az M200 a csuklódon méri a pulzusodat, nem kell hozzá mellkaspántot viselned. Az óra mutatja a pillanatnyi pulzusodat és mutatja az aktuális pulzuszónádat is a kijelzőn. A pulzust láthatod a maximális pulzusodhoz képest %-osan is. 

 

PULZUSMÉRÉS

A POLAR M200 csuklóról méri a pulzust. Mellkaspánti pulzusmérővel bővítható. A csuklós pulzusmérés perifériáról méri a pulzust, átvilágítva a bőrünk a karkötő hátulján lévő fénnyel, s veszi annak szenzora a véráramot. Így ez a technológia nem pontos, de kényelmes. A mellkaspánti pulzusmérők a szív elektromos jeleit veszik, s továbbítják az óráknak, így annak pontossága EKG. A csuklós pulzusmérés intervallumoknál és pulzusmegnyugvásoknál használható legkevésbé, illetve akkor, ha kezünkben tartunk, forgatunk valamit, pl evezőlapát, súlyzó. Ezzel kapcsolatban kis cikket olvashatsz oldalunkon ITT.

 

EKG, OPCIÓS PULZUSMÉRÉS

A POLAR M200 órához külön vásárolható és párosítható POLAR H10-es mellkaspánt, így az optikai, azaz a csuklós pulzusmérés helyett mellkaspánti pulzusmérést használ az óra. A mellkaspánti pulzusmérés EKG pontos, s üzemideje az órának nagyságrendel nagyobb lesz, míg a csuklós pulzusmérés nem oly pontos, s az óra üzemideje 6 órában van maximálva.

 

MÉRLEGGEL PÁROSÍTVA

Polar Balance mérleggel párosítható az óra. A mérleg 7 felhasználót tud kezelni automatikusan, de minden felhasználónak rendelkeznie kell kompatibilis polar termékkel. Ekkor az adatok automatikusan feltöltődnek a Polar Flow programba. 

Kompatibilis Polar termékek a mérleggel: Polar M200, M400, M430M600, V800, Loop, Loop2, A300, A360, A370

 

 

SPORTPROFILOK

POLAR több mint 100 különböző sportprofilt biztosít, hogy kiválaszthasd a neked megfelelőt az edzéseidhez. Sportprofilonként egyéni kijelző-beállításokat kérhetsz, ki/be kapcsolhatod az automatikus funkciókat, szenzorok használatát (pulzus, GPS), és a sportágnak megfelelő mértékegységeket állíthatsz be (pl. perc/km vagy km/h).

 

POLAR FLOW

Tervezéshez, szinkronizációhoz és megosztáshoz használhatód a Polar Flow mobil applikációt és a webes felületet. Minden edzésadat könnyen megtekinthető, elemezhető lesz egy helyen számodra.

 

OKOSTELEFON

Az okos-értesítéseknek köszönhetően az M200 kijelzőjén láthatod a telefonod értesítéseit (bejövő hívás, sms, közösségi médiák értesítései..) Edzés közben láthatod ki hív és eldöntheted, hogy fel szeretnéd e venni a telefon vagy sem. Az órán beállíthatod mely értesítésekről szeretnél értesülni, vagy ki is kapcsolhatod teljesen a funkciót.

 

POLAR FUTÓ PROGRAM

A POLAR segít felkészülni a következő versenyedre. Válasz a lehetséges 4 esemény közül (5km, 10km, félmaraton, maraton), állítsd be céljaid és a Polar futó programja megtervezi számodra az edzéseket az elkövetkező 9-15 hétre. Az egyéni edzések során az óra végig vezet a feladatokon, láthatod a célpulzusod, céltempód, visszaszámol az adott feladat végéig.

 

EGYÉNI CÉLOK

Be tudsz állítani egyéni edzéscélokat magadnak, és a POLAR Flow-n keresztül láthatod a saját fejlődésedet.

 

 

VICCES FUTÓ JELZÉSEK

Hasonlítsd össze az aktuális futósebességed a maratoni világcsúcs átlagsebességével, vagy nézd meg, hogy az aktuális tempóval milyen Cooper-teszt eredményre lennél képes.

 

 

3D GALLÉRIA

 

  


  

SMART COACTING (beépített edző) funkciói a POLAR A300 HRM-nek.

Igen ettől nagy máig a POLAR, hisz nemcsak egyszerű pulzusmérő órákat gyártanak, hanem edzésprogramokat, intenzitási szinteket, edzettségi szintek létrehozását is beépítették az óráikba, így a megfelelő óra kiválasztása után céljaidat könnyebben elérheted.

 

SMART

COACHING

since 1977

 

smart_coaching_landing_intro_moodA Polar egyedülálló Smart Coaching funkciói maximális segítséget nyújtanak az edzésprogram létrehozásában és hasznos visszajelzéseket biztosítanak a fejlődéséről. Tudjon hát meg többet arról, hogy hogyan lehetnek segítségére a Smart Coaching funkciók és fedezze fel, hogy melyik funkció felel meg leginkább igényeinek.

Ha a POLAR órát szeretnél, az óra termékleírása után találsz egy kis összefoglalót az adott POLAR termék edzést megsegítő funkcióival, keresd a kis piros ikonokat a termékoldalon.

 

 


 

NAPI AKTIVITÁS

 

Activity Guide

Activity Guide megmutatja milyen aktív voltál az adott nap. Azt is megmondja mennyit kell még mozognunk, hogy elérjük napi célunk. Választást ajánl, hogy a szint eléréséhez 20 perc kocogást vagy 50 perc gyaloglást választunk e. Gyorsan dönthetünk, hogy rövidebb, de intenzív vagy mérsékeltebb, de hosszabb mozgást választjuk e.

Óratípusok, melyek tudják*: Polar LoopPOLAR V800POLAR M400POLAR A300, POLAR M200

*linkelhetőek a jelenleg is elérhető modellek

 

Activity Benefit

Activity Benefit naplózza napi, heti és havi szinten a mozgásaidat és megmutatja, hogy mire lenne szükséged egészséged megőrzése érdekében. Mozgásainkat nyomonkövethetjük mobilunkon és a saját webes oldalunkon is.

Óratípusok, melyek tudják: Polar LoopPOLAR M400POLAR A300, POLAR M200

  


 

VISSZAJELZÉS

 

polar_smart_calories

SMART CALORIES- Intelligens kalóriaszámláló
A Smart Calories (régebben OwnCal) a jelenleg elérhető legpontosabb kalóriaszámláló. Az edzés alatt elégetett kalóriák számát a testsúly, a magasság, kor, nem, a maximális pulzusszám (HRmax) és az edzés intenzitása ismeretében számolja ki. 
Óratípusok, melyek tudják*: POLAR CS100, CS200, CS300, CS500, CS600x, RS100, RS300x , RS400,  RS800cx,  FT4, POLAR FT7 , POLAR FT40FT60, POLAR FT80, RCX5, POLAR RCX3, POLAR RC3, Polar LoopPOLAR V800POLAR M400POLAR A300, POLAR M200, M430, Loop2, POLAR A370, POLAR A360

*linkelhetőek a jelenleg is elérhető modellek 

 

 

polar_training_benefit

TRAINING BENEFIT- Motivációs ikon
A közvetlenül az edzés után érkező motiváló visszajelzés mindenképpen sok előnnyel szolgál. Tehát ha közvetlenül az edzés után szeretné megtudni az adott edzés hatását, ezzel a funkcióval minden szükséges információt rögtön megkap. Minden edzést követően rövid áttekintés kap, míg a részletesebb visszajelzésért megtekintheti az elkészült edzési fájlt, vagy ellátogathat a polarpersonaltrainer.com weboldalra is egy részletesebb elemzésért.

Óratípusok, melyek tudják: POLAR RCX3, POLAR RC3, POLAR V800POLAR M400POLAR A300


HA A SMART COACHNIG funkciókról mindent tudni szeretnél, katt ide!

 

 


Az itt megjelenő információk, leírások, összehasonlítások a Zergesport Kft szellemi tulajdona.

Feri, ne lopj!