POLAR M200 red

90061217

Alap sport GPS-es óra csuklóról pulzusmérővel. Üzemideje maximum 6 óra. Óraszíj mérete M-L.

Forgalomból kivont.

TECHNIKAI ADATOK

Tok szélessége
42,00 mm
Egészségpénztárra elszámolható

Technikai jellemzők

Vibrációs visszajelzés
Cserélhető óraszíj
komplett házat tudsz cserélni 6 szín közül választhatsz
Gomblezárás (érintőképernyősöknél Képernyőlezárás)

ÓRA ÜZEMMÓD

Pontos idő
Dátumkijelzés
Ébresztők száma
1, de csak vibráló jelzés, hang nincs

AKTIVITÁSMÉRÉS

Napi megtett lépésszám
Napi/heti aktivitás követés
Napi elégetett kalóriamérés
Alvás időtartam és minőség jelzés

PULZUSMÉRÉS

Átlag és max pulzus edzés alatt
Személyre szabott pulzus sportzónák
5
Sávos sport pulzus kijelzés- POLAR ZonePointer
Kalóriamérés

OPTIKAI PULZUSMÉRÉS (CSUKLÓS)

Beépített pulzusmérés
Optikai ledek száma
2

MELLKASPÁNTOS PULZUSMÉRŐ ÖV

Szigorúan kódolt 2,4GHz-es jelátvitel
Kódolt jelátvitel
Cserélhető elemes
Mellkaspánti pulzusmérőben az elem élettartama
200 óra
Textil kényelmes mellkaspánt

EDZÉS ELŐTTI FUNKCIÓK

Sportprofil állítás
7 szabadon választott
Vezérelt intervall edzések (idő, táv kombinációs)

EDZÉS ALATTI FUNKCIÓK

Edzés szüneteltetése (pl. piroslámpához)
Köridő (manuális indítás)

EDZÉS UTÁNI FUNKCIÓK

Edzés hatás kijelzés
Heti edzésösszefoglalók
csak a programban
Edzésterhelés optimalizálás-»Smart Coaching-»TRAINING LOAD
csak a programban

OKOSTELEFON FUNKCIÓK

Bevizsgált kompatibilis telefonok
http://www.zerge.hu/BLE
Bejövő SMS, hívás, *e-mail, facebook értesítések kijlezése
Edzés letöltés
pulzusmérője APP használatával önmagában is használható

SZÁMÍTÓGÉPES KAPCSOLAT

Adatátviteli eszköz a csomag része?
PC kompatibilis
MAC kompatibilis

GPS FUNKCIÓK

GPS (amerikai) műholdrendszer kompatibilis

Egyéb érdekesség

Saját megjegyzés
Nem szervizelhető az óra

FUTÓ SZENZOR

Running Index (futás hatékonyság)

HEGYI FUNKCIÓK

Magasság és szintemelkedésmérés (barometrikus)
tudja, de gps alapú
Szintesesésmérés
tudja, de gps alapú

MEGSZŰNT TERMÉK! VÁLASSZON A HASONLÓ TERMÉKEK KÍNÁLATÁBÓL!

POLAR M200

KINEK ÉS MIRE AJÁNLJUK?

Hát ez egy alap GPS-es sport órának indul, mely 1-2 óra mozgásra van kitalálva, mivel üzemideje egy feltöltéssel igen kevés. Szóval 5-10km-es futások és indoor fitnesz használatra lesz megfelelő az óra.

 

LEGERŐSEBB FUNKCIÓI

 • Optikai pulzusmérés az óra hátlapjáról
 • Bluetooth és kábeles szinkronozáció

 

RÉSZLETESEBBEN

Az M4200-as az alap GPS-es órája a Polarnak, menürendszere nem teljesen Polar logika alapján van, emiatt a használatit el kell olvasni. Ez a kijelző kicsit régimódi, felbontása igen szerény. Mivel nem szervizelhető az óra garanciális időn túl, így nem tartom túl jó választásnak, mivel az M430-as nagytesója nem áll messze árban tőle, de tudásban jóval felette áll. A cserélhető, azaz ki és bebujtatható szíjjak egy idő után elöregszenek, s nyúlnak, így nem lesz egy szép óra hosszabb távon. Az óra nagysága miatt női csuklón eléggé eláll, férfi kézen használható és kényelmes. Kinézete miatt a napi aktivitásmérést nem tudom elképzelni, csal poló használattal, mivel elég műanyag kinézete van az órának.

 

+ PLUSZ​​

 • Egészségpénztárra elszámolható
 • Mellkaspánti pulzusmérővel bővíthető
 • Telefonos értesítés már van

 

-MÍNUSZ

 • Nincs magyar nyelv
 • Vékony csuklón eláll az óra
 • Nem szervizelhető az óra egyáltalán
 • Kijelzője oldschool

 


 

GYÁRI LEÍRÁS

POLAR M200 

Alap GPS-es csuklós pulzusmérésű óra, mely okostelefonos értesítéseket is tud, illetve fejleszthető pulzusmérő mellkaspánttal is.

 • 6 óra üzemidő GPS használattal (26 nap aktivitásmérőként)
 • Csuklós pulzusmérés (de fejleszhető mellkaspánttal is)
 • Okostelefonos értesítések (hívás, sms, email, értesítések)
 • Cserélhető óraszíj (gyárilag M-L méret)
 • Napi aktivitás és alvásmonitorozás
 • 7 sportprofil választható egyénileg

 

Egy hobbi sport óra, melyben beépített GPS méri a távot, sebességet, szinteket, s számos sportághoz testreszabhatjuk működését. Pulzusmérése csuklóról mér, de bővíthető pulzusmérő mellkaspánttal is az EKG pontossághoz. Napi aktivitás és alvásmonitorozáse egyszerű, könnyen használható, s okostelefonnal kapcsolódval mutatja a bejövő hívások, sms-ek, értesítéseket, illetve letölthetőek az edzések is.

 

 

FONTOS:

BLACK és RED szín karácsonyig megjelenik, a többi szín óraszíjként lesz kapható.

 

black, bright red, white, frech blue, mellow yellow 

 


 

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA 100% -ban ELSZÁMOLHATÓ!

 • Ezen termékeket boltunkban fizethetik egészségpénztári kártyával* direktbe.
 • Bankkártyával/ utánvéttel/ előre utalással is elszámolható. Ekkor szükség lesz rendelésnél az Egészségpénztár nevére és a tagi kódra, mely adatokat a rendelésnél lehet magadni, s ekkor a kiküldött számlát Ön küldi tovább a pénztárnak, mely ezután jóváírja az összeget a civil számláján.

 

*A lehúzható egészségpénztári kártyák listáját itt találja. Az egészségpénztári kártya lehúzást kizárólag a kártya tulajdonosa végezheti.

 


 

 

 

BEÉPÍTETT GPS

Az M200 a beépített GPS-szel méri a sebességed, megtett távolságot, szintemelkedést/szintesést és a pillanatnyi magasságot. Edzés után a POLAR Flow APP-on, vagy a flow.polar.com weboldalon vagy APP-on láthatod a bejárt útvonalad is.

 

AKTIVITÁSMÉRÉS

AZ M200 számolja a napi lépéseid, nézi a napi aktivitásodat, monitorozza az alvásodat és ösztönöz, hogy a hét minden napján aktív maradj. Segít a testsúlykontrollban, mivel objektíven láthatod a napi elégetett kalóriamennyiséget, amit összevethetsz a bevitt kalóriákkal. Inaktivitás esetén az óra rezegve figyelmeztet, hogy ideje moccanni.

 

PULZUS ALAPÚ EDZÉSEK

A pulzus alapú edzés az egyik leghatékonyabb edzésmódszer. Az M200 a csuklódon méri a pulzusodat, nem kell hozzá mellkaspántot viselned. Az óra mutatja a pillanatnyi pulzusodat és mutatja az aktuális pulzuszónádat is a kijelzőn. A pulzust láthatod a maximális pulzusodhoz képest %-osan is. 

 

PULZUSMÉRÉS

A POLAR M200 csuklóról méri a pulzust. Mellkaspánti pulzusmérővel bővítható. A csuklós pulzusmérés perifériáról méri a pulzust, átvilágítva a bőrünk a karkötő hátulján lévő fénnyel, s veszi annak szenzora a véráramot. Így ez a technológia nem pontos, de kényelmes. A mellkaspánti pulzusmérők a szív elektromos jeleit veszik, s továbbítják az óráknak, így annak pontossága EKG. A csuklós pulzusmérés intervallumoknál és pulzusmegnyugvásoknál használható legkevésbé, illetve akkor, ha kezünkben tartunk, forgatunk valamit, pl evezőlapát, súlyzó. Ezzel kapcsolatban kis cikket olvashatsz oldalunkon ITT.

 

EKG, OPCIÓS PULZUSMÉRÉS

A POLAR M200 órához külön vásárolható és párosítható POLAR H10-es mellkaspánt, így az optikai, azaz a csuklós pulzusmérés helyett mellkaspánti pulzusmérést használ az óra. A mellkaspánti pulzusmérés EKG pontos, s üzemideje az órának nagyságrendel nagyobb lesz, míg a csuklós pulzusmérés nem oly pontos, s az óra üzemideje 6 órában van maximálva.

 

MÉRLEGGEL PÁROSÍTVA

Polar Balance mérleggel párosítható az óra. A mérleg 7 felhasználót tud kezelni automatikusan, de minden felhasználónak rendelkeznie kell kompatibilis polar termékkel. Ekkor az adatok automatikusan feltöltődnek a Polar Flow programba. 

Kompatibilis Polar termékek a mérleggel: Polar M200, M400, M430M600, V800, Loop, Loop2, A300, A360, A370

 

 

SPORTPROFILOK

POLAR több mint 100 különböző sportprofilt biztosít, hogy kiválaszthasd a neked megfelelőt az edzéseidhez. Sportprofilonként egyéni kijelző-beállításokat kérhetsz, ki/be kapcsolhatod az automatikus funkciókat, szenzorok használatát (pulzus, GPS), és a sportágnak megfelelő mértékegységeket állíthatsz be (pl. perc/km vagy km/h).

 

POLAR FLOW

Tervezéshez, szinkronizációhoz és megosztáshoz használhatód a Polar Flow mobil applikációt és a webes felületet. Minden edzésadat könnyen megtekinthető, elemezhető lesz egy helyen számodra.

 

OKOSTELEFON

Az okos-értesítéseknek köszönhetően az M200 kijelzőjén láthatod a telefonod értesítéseit (bejövő hívás, sms, közösségi médiák értesítései..) Edzés közben láthatod ki hív és eldöntheted, hogy fel szeretnéd e venni a telefon vagy sem. Az órán beállíthatod mely értesítésekről szeretnél értesülni, vagy ki is kapcsolhatod teljesen a funkciót.

 

POLAR FUTÓ PROGRAM

A POLAR segít felkészülni a következő versenyedre. Válasz a lehetséges 4 esemény közül (5km, 10km, félmaraton, maraton), állítsd be céljaid és a Polar futó programja megtervezi számodra az edzéseket az elkövetkező 9-15 hétre. Az egyéni edzések során az óra végig vezet a feladatokon, láthatod a célpulzusod, céltempód, visszaszámol az adott feladat végéig.

 

EGYÉNI CÉLOK

Be tudsz állítani egyéni edzéscélokat magadnak, és a POLAR Flow-n keresztül láthatod a saját fejlődésedet.

 

 

VICCES FUTÓ JELZÉSEK

Hasonlítsd össze az aktuális futósebességed a maratoni világcsúcs átlagsebességével, vagy nézd meg, hogy az aktuális tempóval milyen Cooper-teszt eredményre lennél képes.

 

 

3D GALLÉRIA

 

  


  

SMART COACTING (beépített edző) funkciói a POLAR A300 HRM-nek.

Igen ettől nagy máig a POLAR, hisz nemcsak egyszerű pulzusmérő órákat gyártanak, hanem edzésprogramokat, intenzitási szinteket, edzettségi szintek létrehozását is beépítették az óráikba, így a megfelelő óra kiválasztása után céljaidat könnyebben elérheted.

 

SMART

COACHING

since 1977

 

smart_coaching_landing_intro_moodA Polar egyedülálló Smart Coaching funkciói maximális segítséget nyújtanak az edzésprogram létrehozásában és hasznos visszajelzéseket biztosítanak a fejlődéséről. Tudjon hát meg többet arról, hogy hogyan lehetnek segítségére a Smart Coaching funkciók és fedezze fel, hogy melyik funkció felel meg leginkább igényeinek.

Ha a POLAR órát szeretnél, az óra termékleírása után találsz egy kis összefoglalót az adott POLAR termék edzést megsegítő funkcióival, keresd a kis piros ikonokat a termékoldalon.

 

 


 

NAPI AKTIVITÁS

 

Activity Guide

Activity Guide megmutatja milyen aktív voltál az adott nap. Azt is megmondja mennyit kell még mozognunk, hogy elérjük napi célunk. Választást ajánl, hogy a szint eléréséhez 20 perc kocogást vagy 50 perc gyaloglást választunk e. Gyorsan dönthetünk, hogy rövidebb, de intenzív vagy mérsékeltebb, de hosszabb mozgást választjuk e.

Óratípusok, melyek tudják*: Polar LoopPOLAR V800POLAR M400POLAR A300, POLAR M200

*linkelhetőek a jelenleg is elérhető modellek

 

Activity Benefit

Activity Benefit naplózza napi, heti és havi szinten a mozgásaidat és megmutatja, hogy mire lenne szükséged egészséged megőrzése érdekében. Mozgásainkat nyomonkövethetjük mobilunkon és a saját webes oldalunkon is.

Óratípusok, melyek tudják: Polar LoopPOLAR M400POLAR A300, POLAR M200

  


 

VISSZAJELZÉS

 

polar_smart_calories

SMART CALORIES- Intelligens kalóriaszámláló
A Smart Calories (régebben OwnCal) a jelenleg elérhető legpontosabb kalóriaszámláló. Az edzés alatt elégetett kalóriák számát a testsúly, a magasság, kor, nem, a maximális pulzusszám (HRmax) és az edzés intenzitása ismeretében számolja ki. 
Óratípusok, melyek tudják*: POLAR CS100, CS200, CS300, CS500, CS600x, RS100, RS300x , RS400,  RS800cx,  FT4, POLAR FT7 , POLAR FT40FT60, POLAR FT80, RCX5, POLAR RCX3, POLAR RC3, Polar LoopPOLAR V800POLAR M400POLAR A300, POLAR M200, M430, Loop2, POLAR A370, POLAR A360

*linkelhetőek a jelenleg is elérhető modellek 

 

 

polar_training_benefit

TRAINING BENEFIT- Motivációs ikon
A közvetlenül az edzés után érkező motiváló visszajelzés mindenképpen sok előnnyel szolgál. Tehát ha közvetlenül az edzés után szeretné megtudni az adott edzés hatását, ezzel a funkcióval minden szükséges információt rögtön megkap. Minden edzést követően rövid áttekintés kap, míg a részletesebb visszajelzésért megtekintheti az elkészült edzési fájlt, vagy ellátogathat a polarpersonaltrainer.com weboldalra is egy részletesebb elemzésért.

Óratípusok, melyek tudják: POLAR RCX3, POLAR RC3, POLAR V800POLAR M400POLAR A300


HA A SMART COACHNIG funkciókról mindent tudni szeretnél, katt ide!

 

 


Az itt megjelenő információk, leírások, összehasonlítások a Zergesport Kft szellemi tulajdona.

Feri, ne lopj!

MIT TARTALMAZ A POLAR M200 CSOMAG?

 • POLAR M200 óra a kért színben M-L méretben (csak Black, bright Red és White verziók rendelhetőek, minden más szín csak óraszíjként kapható)
 • magyar használati letölthető lesz
 • angol használati (letölthető)
 • magyar jótállás
 • nemzetközi jótállás


PLUSZ szolgáltatás a zerge.info-ról rendelőkbek és a boltunkba vásárlóknak:
 

 • ingyenes házhozszállítás

 

 

GARANCIA

 

Garanciális feltételek nálunk a POLAR M200 termékre a következőek:

A POLAR M200 órára 24 hónap, az óraszíjra és a töltőkábelre 12 hónap.

 

0_ingyenes

 

 

Termék kiegészítői

Használati útmutató
icon Polar M200 használati útmutató .pdf 0.8 MB

Fotógaléria

POLAR M200 órát fekete, piros és fehér színben lehet kapni. Külön óraszíj van türkiz és sárga színben

POLAR M200 órát fekete, piros és fehér színben lehet kapni. Külön óraszíj van türkiz és sárga színben

Optikai, azaz csuklós pulzusmérés

Optikai, azaz csuklós pulzusmérés

Pontos idő és a dátum

Pontos idő és a dátum

Pontos idő és a dátum

Pontos idő és a dátum

Pontos idő és a dátum

Pontos idő és a dátum

Távolság és tempó

Távolság és tempó

távolság és tempó

távolság és tempó

távolság és tempó

távolság és tempó

pulzus és távolság

pulzus és távolság

pulzus és távolság

pulzus és távolság

pulzus és távolság

pulzus és távolság

Napi lépésszámot elértük

Napi lépésszámot elértük

Napi lépésszámot elértük

Napi lépésszámot elértük

aktivitásmérés

aktivitásmérés

aktivitásmérés

aktivitásmérés

aktivitásmérés

aktivitásmérés

Cooper teszt

Cooper teszt

bejövő üzenet

bejövő üzenet

Black és Red modellek

Black és Red modellek

távolságmérés

távolságmérés

női csuklós is hordható

női csuklós is hordható

pulzusmérés csuklóról

pulzusmérés csuklóról