POLAR A370 White M-L méret

90064879

Normál méretű csuklóra. Színes érintőképernyő, beépített csuklón mérő pulzusmérővel. Okostelefon kompatibilis, több sportprofilos.

icon Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
photo

POLAR A370 White M-L méret

57 900 Ft
64 900 Ft 57 900 Ft
icon Hasonló termék

MEGSZŰNT TERMÉK! VÁLASSZON A HASONLÓ TERMÉKEK KÍNÁLATÁBÓL!

POLAR A370 AKTIVITÁSMÉRŐ KARKÖTŐ PULZUSMÉRŐVEL

KINEK ÉS MIRE AJÁNLJUK?

Legfőképpen beltéri sportra illetve kizárólag pulzuskontrollos edzésekre, testsúlykontrollra. Az óra segítséget ad a Polar Flow programon keresztül edzéstervezéssel, de saját magunknak is készíthetünk edzéstípusokat, melyekben az karkötő vezérelt segítséget ad. Sporton kívül a napi aktivitásmérés fő helyet kapott a karkötőn, illetve az okostelefonos kapcsolat jól és könnyen használható, melyhez a színes érintőképernyője jó láthatóságot ad. Okostelefonnal és Polar Flow alkalmazással használva az óra rögzíti kültéri mozgásnál a távolságot, sebességet/tempót, s hogy merre jártunk, így futásra, kocogásra is kitérhetünk vele.

 

LEGERŐSEBB FUNKCIÓI

 • Optikai pulzusmérés az óra hátlapjáról
 • Bluetooth és kábeles szinkronozáció
 • Edzésterves edzésvezetés
 • Napi aktivitásmérés
 • Okostelefonos értesítések jelzése
 • Okostelefonnal táv és sebesség mérése

 

RÉSZLETESEBBEN

A karkötő a pulzusmérésre épül, így a napi aktivitásmérésben is helyet kapott a pulzus vizsgálata. Érdekessége, hogy pontosabb pulzusmérés miatt bármikor fejleszthető mellkaspánti pulzusmérővel is. A karkötő legnagyobb erénye mégis az edzéstervezés, melyet a Polar Flow programon keresztül kérhetünk ingyenesen, egyedire testre szabva. Az edzéstervezést engedi számunkra is egyedi edzéstípus létrehozásának lehetőségét, s annak átküldését az óránkra. 

 

+ PLUSZ

 • Kíváló edzésterv kérhető a Flow szoftverben, mely rátölthető az órára
 • Jól látható számlap és számok az órán
 • Színes, jól olvasható kijlező
 • Egészségpénztárra elszámolható
 • Mivel okostelefonnal távot, sebességet is mérhet, így nemcsak beltérben használhatjuk

 

-MÍNUSZ

 • Kizárólag számítógépről állíthatóak be a sportági beállítások, képernyők
 • Nincs magyar nyelv
 • ára
 • a nagy képrenyőre fokozottan vigyázni kell
 • 14 hónapja ígéri a Polar a különböző színű szíjjak megjelenését, de ez nem történt meg sajnos
 • Small méretű óraszíjjat ígérnek szintén több mint 1 éve, de egyáltalán nem elérhető
 • Telefonos szinkronizáció hossza alatt lefuthatunk egy félmaratont is

 


 

GYÁRI LEÍRÁS

KIVITELEK

 • A370 M-L méret Black
 • A370 M-L méret White
 • A370 S méret White

Small: 125-170 mm
Medium / Large: 140-200 mm

 

 


 

 

POLAR A360-A370

A Polar A360-as első beépített pulzusmérős karkötőjének utóda az A370. A különbésg annyi, hogy az A370-es napi aktivitásmérés során is méri a pulzust, illetve emelt alvásmonitorozás van az A370-ben, ami eddig csak a Garminokra volt jellemző. 

 

PULZUSMÉRÉS

A POLAR A370 csuklóról méri a pulzust. Mellkaspánti pulzusmérővel nem bővíthatő az A370, így utólag is pontosíthatunk mellkaspánti pulzusmérővel. A csuklós pulzusmérés perifériáról méri a pulzust, átvilágítva a bőrünk a karkötő hátulján lévő fénnyel, s veszi annak szenzora a véráramot. Így ez a technológia nem pontos, de kényelmes. A mellkaspánti pulzusmérők a szív elektromos jeleit veszik, s továbbítják az óráknak, így annak pontossága EKG. A csuklós pulzusmérés intervallumoknál és pulzusmegnyugvásoknál használható legkevésbé, illetve akkor, ha kezünkben tartunk, forgatunk valamit, pl evezőlapát, súlyzó. Ezzel kapcsolatban kis cikket olvashatsz oldalunkon ITT.

 

 

AKTIVITÁS ÉS ALVÁSMONITOROZÁS

Napunk legnagyobb részét nem edzéssel töltjük, így fontos része életünknek a napi aktivitás és az alvás is. Az okoskarkötő így folyamatosan monitoroz minket, s objektív lépet kapunk a nap 24 órájában magunkról a hét minden napján.

 


 

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA 100% -ban ELSZÁMOLHATÓ!

 • Ezen termékeket boltunkban fizethetik egészségpénztári kártyával* direktbe.
 • Bankkártyával/ utánvéttel/ előre utalással is elszámolható. Ekkor szükség lesz rendelésnél az Egészségpénztár nevére és a tagi kódra, mely adatokat a rendelésnél lehet magadni, s ekkor a kiküldött számlát Ön küldi tovább a pénztárnak, mely ezután jóváírja az összeget a civil számláján.

 

*A lehúzható egészségpénztári kártyák listáját itt találja. Az egészségpénztári kártya lehúzást kizárólag a kártya tulajdonosa végezheti.


 

CSUKLÓRÓL PULZUSMÉRÉS

A legegyszerűbb pulzusmérés, m,elyhez nem kell mellkaspára pulztusmérő pánt. Csak húzza szorosabbra a karkötőt, s indítson el egy edzést, s máris láthatja pulzusát, melyet természetesen rögzít is a karkötő, hogy visszanézhesse azt késöbbiekben.

 

24/7 NAPI AKTIVITÁS

A nap 24 órájában a hét minden napján követheti tevékenységeit, hogy objektíven lássa mennyit is mozog ténylegesen, s hol lehet könnyen növelni mozgásán. 

 

 

TELEFONOS ÉRTESÍTÉSEK

Legyen naprakész és minden telefonos értesítést, hívást vibrálással és kijelzéssel jelez a csuklón lévő karkötő, s csak akkor áll meg, ha fontos. (iOS, Android)

Az értesítéseket edzés közben is megkaphatja, illetve a bejövő hívásokat is mutatja az óra, ahol eldöntheti megállítja e az edzés vagy folytatja.

 

LÉPÉSSZÁM

Vágányok a lépéseket, és használja az adatokat annak kiszámítására, milyen távolságot járt.

 

 

SMART KALÓRIÁK

Megtudhatja pontosan mennyi kalóriát éget naponta. Az edzés közben a pulzusmérő, lépések esetén a napi aktivitás határozza meg az Ön korának, magasságának, súlyának és nemének függvényében.

 

ALVÁS

Automatikusan követi az alvási időt és a minőségét objektíven. Ellenőrizze, és tudjon meg többet a alvásminták a Polar Flow alkalmazás segítségével.

 


 

POLAR FLOW

 

Követheti edzléseit a Polar Flow-n keresztül, ahol nemcsak eg online edzésnaplót kapunk, hanem beállíthatunk számos funkciót az A370-ban.  A Polar Flow APP-al pedig letölthetőek lesznek edzéseink Bluetooth Smart kapcsolaton keresztül okostelefon segítségével.

 

Természetesen célokat, terveket is megadhatunk, s grafikonon és különböző statisztikákon láthatjuk fejlődésünk.

 

POLAR CLUB

Kompatibilis a kiadott jel a Polar Club szolgáltatással, azaz Bluetooth Smart-on tudunk csatlakozni eg terembe lévő iPad-hoz, melyet a Polar Team vagy Club APP használatával láthatóvá válik mindenki a csapatból. A COACH szolgáltatással egszerűen beléphet edzőnk, s láthat minden információt, melet szerkeszteni ugan nem tud, de megjegzéseket, javaslatokat tud írni hozzá.

 

 

CSATLAKOZÁS

 • Egyszerű, vezeték nélküli szinkronizálást Bluetooth® Smart a Polar Flow app
 • Micro USB-csatlakozó töltéshez és az adatok szinkronban PC vagy Mac számítógép Polar FlowSync

 

 

KOMPATIBILIS

 

SZÁMÍTÓGÉP

 • Mac OS X10.6 vagy újabb
 • Windows XP, 7, 8, 10

 

MOBILTELEFON

 • iOS7 vagy újabb
 • Android 4.3 vagy újabb (Telefonos értesítések: 5.0 vagy újabb)

 

 


 

POLAR Smart Coachingazaz beépített edző funkciói.

Igen ettől nagy máig a POLAR, hisz nemcsak egyszerű pulzusmérő órákat gyártanak, hanem edzésprogramokat, intenzitási szinteket, edzettségi szintek létrehozását is beépítették az óráikba, így a megfelelő óra kiválasztása után céljaidat könnyebben elérheted.

 

SMART

COACHING

since 1977

 

smart_coaching_landing_intro_moodA Polar egyedülálló Smart Coaching funkciói maximális segítséget nyújtanak az edzésprogram létrehozásában és hasznos visszajelzéseket biztosítanak a fejlődéséről. Tudjon hát meg többet arról, hogy hogyan lehetnek segítségére a Smart Coaching funkciók és fedezze fel, hogy melyik funkció felel meg leginkább igényeinek.

Ha a POLAR órát szeretnél, az óra termékleírása után találsz egy kis összefoglalót az adott POLAR termék edzést megsegítő funkcióival, keresd a kis piros ikonokat a termékoldalon.

 

 

 NAPI AKTIVITÁS

 

Activity Guide

Activity Guide megmutatja milyen aktív voltál az adott nap. Azt is megmondja mennyit kell még mozognunk, hogy elérjük napi célunk. Választást ajánl, hogy a szint eléréséhez 20 perc kocogást vagy 50 perc gyaloglást választunk e. Gyorsan dönthetünk, hogy rövidebb, de intenzív vagy mérsékeltebb, de hosszabb mozgást választjuk e.

Óratípusok, melyek tudják*: Polar LoopPOLAR V800POLAR M400, POLAR LOOP2

*linkelhetőek a jelenleg is elérhető modellek

 

Activity Benefit

Activity Benefit naplózza napi, heti és havi szinten a mozgásaidat és megmutatja, hogy mire lenne szükséged egészséged megőrzése érdekében. Mozgásainkat nyomonkövethetjük mobilunkon és a saját webes oldalunkon is.

Óratípusok, melyek tudják: Polar LoopPOLAR M400, POLAR LOOP2

 


  

VISSZAJELZÉS

 

polar_smart_calories

SMART CALORIES- Intelligens kalóriaszámláló
A Smart Calories (régebben OwnCal) a jelenleg elérhető legpontosabb kalóriaszámláló. Az edzés alatt elégetett kalóriák számát a testsúly, a magasság, kor, nem, a maximális pulzusszám (HRmax) és az edzés intenzitása ismeretében számolja ki. 
Óratípusok, melyek tudják: POLAR CS100, CS200, CS300, CS500CS600x, RS100, RS300x , RS400,  RS800cx,  FT4, POLAR FT7 , POLAR FT40FT60, POLAR FT80, RCX5POLAR RCX3POLAR RC3Polar LoopPOLAR V800POLAR M400, POLAR LOOP2

 

polar_training_benefit

TRAINING BENEFIT- Motivációs ikon
A közvetlenül az edzés után érkező motiváló visszajelzés mindenképpen sok előnnyel szolgál. Tehát ha közvetlenül az edzés után szeretné megtudni az adott edzés hatását, ezzel a funkcióval minden szükséges információt rögtön megkap. Minden edzést követően rövid áttekintés kap, míg a részletesebb visszajelzésért megtekintheti az elkészült edzési fájlt, vagy ellátogathat a polarpersonaltrainer.com weboldalra is egy részletesebb elemzésért.

Óratípusok, melyek tudják: POLAR RCX3POLAR RC3POLAR V800POLAR M400POLAR A300, POLAR V650, POLAR LOOP2 


 

Ha többet szeretnél tudni a POLAR Smart COATHING szolgáltatásokról, látogass el ide.

 


Az itt megjelenő információk, leírások, összehasonlítások a Zergesport Kft szellemi tulajdona.

Feri, ne lopj!

MEGSZŰNT TERMÉK! VÁLASSZON A HASONLÓ TERMÉKEK KÍNÁLATÁBÓL!

POLAR A370 AKTIVITÁSMÉRŐ KARKÖTŐ PULZUSMÉRŐVEL

KINEK ÉS MIRE AJÁNLJUK?

Legfőképpen beltéri sportra illetve kizárólag pulzuskontrollos edzésekre, testsúlykontrollra. Az óra segítséget ad a Polar Flow programon keresztül edzéstervezéssel, de saját magunknak is készíthetünk edzéstípusokat, melyekben az karkötő vezérelt segítséget ad. Sporton kívül a napi aktivitásmérés fő helyet kapott a karkötőn, illetve az okostelefonos kapcsolat jól és könnyen használható, melyhez a színes érintőképernyője jó láthatóságot ad. Okostelefonnal és Polar Flow alkalmazással használva az óra rögzíti kültéri mozgásnál a távolságot, sebességet/tempót, s hogy merre jártunk, így futásra, kocogásra is kitérhetünk vele.

 

LEGERŐSEBB FUNKCIÓI

 • Optikai pulzusmérés az óra hátlapjáról
 • Bluetooth és kábeles szinkronozáció
 • Edzésterves edzésvezetés
 • Napi aktivitásmérés
 • Okostelefonos értesítések jelzése
 • Okostelefonnal táv és sebesség mérése

 

RÉSZLETESEBBEN

A karkötő a pulzusmérésre épül, így a napi aktivitásmérésben is helyet kapott a pulzus vizsgálata. Érdekessége, hogy pontosabb pulzusmérés miatt bármikor fejleszthető mellkaspánti pulzusmérővel is. A karkötő legnagyobb erénye mégis az edzéstervezés, melyet a Polar Flow programon keresztül kérhetünk ingyenesen, egyedire testre szabva. Az edzéstervezést engedi számunkra is egyedi edzéstípus létrehozásának lehetőségét, s annak átküldését az óránkra. 

 

+ PLUSZ

 • Kíváló edzésterv kérhető a Flow szoftverben, mely rátölthető az órára
 • Jól látható számlap és számok az órán
 • Színes, jól olvasható kijlező
 • Egészségpénztárra elszámolható
 • Mivel okostelefonnal távot, sebességet is mérhet, így nemcsak beltérben használhatjuk

 

-MÍNUSZ

 • Kizárólag számítógépről állíthatóak be a sportági beállítások, képernyők
 • Nincs magyar nyelv
 • ára
 • a nagy képrenyőre fokozottan vigyázni kell
 • 14 hónapja ígéri a Polar a különböző színű szíjjak megjelenését, de ez nem történt meg sajnos
 • Small méretű óraszíjjat ígérnek szintén több mint 1 éve, de egyáltalán nem elérhető
 • Telefonos szinkronizáció hossza alatt lefuthatunk egy félmaratont is

 


 

GYÁRI LEÍRÁS

KIVITELEK

 • A370 M-L méret Black
 • A370 M-L méret White
 • A370 S méret White

Small: 125-170 mm
Medium / Large: 140-200 mm

 

 


 

 

POLAR A360-A370

A Polar A360-as első beépített pulzusmérős karkötőjének utóda az A370. A különbésg annyi, hogy az A370-es napi aktivitásmérés során is méri a pulzust, illetve emelt alvásmonitorozás van az A370-ben, ami eddig csak a Garminokra volt jellemző. 

 

PULZUSMÉRÉS

A POLAR A370 csuklóról méri a pulzust. Mellkaspánti pulzusmérővel nem bővíthatő az A370, így utólag is pontosíthatunk mellkaspánti pulzusmérővel. A csuklós pulzusmérés perifériáról méri a pulzust, átvilágítva a bőrünk a karkötő hátulján lévő fénnyel, s veszi annak szenzora a véráramot. Így ez a technológia nem pontos, de kényelmes. A mellkaspánti pulzusmérők a szív elektromos jeleit veszik, s továbbítják az óráknak, így annak pontossága EKG. A csuklós pulzusmérés intervallumoknál és pulzusmegnyugvásoknál használható legkevésbé, illetve akkor, ha kezünkben tartunk, forgatunk valamit, pl evezőlapát, súlyzó. Ezzel kapcsolatban kis cikket olvashatsz oldalunkon ITT.

 

 

AKTIVITÁS ÉS ALVÁSMONITOROZÁS

Napunk legnagyobb részét nem edzéssel töltjük, így fontos része életünknek a napi aktivitás és az alvás is. Az okoskarkötő így folyamatosan monitoroz minket, s objektív lépet kapunk a nap 24 órájában magunkról a hét minden napján.

 


 

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA 100% -ban ELSZÁMOLHATÓ!

 • Ezen termékeket boltunkban fizethetik egészségpénztári kártyával* direktbe.
 • Bankkártyával/ utánvéttel/ előre utalással is elszámolható. Ekkor szükség lesz rendelésnél az Egészségpénztár nevére és a tagi kódra, mely adatokat a rendelésnél lehet magadni, s ekkor a kiküldött számlát Ön küldi tovább a pénztárnak, mely ezután jóváírja az összeget a civil számláján.

 

*A lehúzható egészségpénztári kártyák listáját itt találja. Az egészségpénztári kártya lehúzást kizárólag a kártya tulajdonosa végezheti.


 

CSUKLÓRÓL PULZUSMÉRÉS

A legegyszerűbb pulzusmérés, m,elyhez nem kell mellkaspára pulztusmérő pánt. Csak húzza szorosabbra a karkötőt, s indítson el egy edzést, s máris láthatja pulzusát, melyet természetesen rögzít is a karkötő, hogy visszanézhesse azt késöbbiekben.

 

24/7 NAPI AKTIVITÁS

A nap 24 órájában a hét minden napján követheti tevékenységeit, hogy objektíven lássa mennyit is mozog ténylegesen, s hol lehet könnyen növelni mozgásán. 

 

 

TELEFONOS ÉRTESÍTÉSEK

Legyen naprakész és minden telefonos értesítést, hívást vibrálással és kijelzéssel jelez a csuklón lévő karkötő, s csak akkor áll meg, ha fontos. (iOS, Android)

Az értesítéseket edzés közben is megkaphatja, illetve a bejövő hívásokat is mutatja az óra, ahol eldöntheti megállítja e az edzés vagy folytatja.

 

LÉPÉSSZÁM

Vágányok a lépéseket, és használja az adatokat annak kiszámítására, milyen távolságot járt.

 

 

SMART KALÓRIÁK

Megtudhatja pontosan mennyi kalóriát éget naponta. Az edzés közben a pulzusmérő, lépések esetén a napi aktivitás határozza meg az Ön korának, magasságának, súlyának és nemének függvényében.

 

ALVÁS

Automatikusan követi az alvási időt és a minőségét objektíven. Ellenőrizze, és tudjon meg többet a alvásminták a Polar Flow alkalmazás segítségével.

 


 

POLAR FLOW

 

Követheti edzléseit a Polar Flow-n keresztül, ahol nemcsak eg online edzésnaplót kapunk, hanem beállíthatunk számos funkciót az A370-ban.  A Polar Flow APP-al pedig letölthetőek lesznek edzéseink Bluetooth Smart kapcsolaton keresztül okostelefon segítségével.

 

Természetesen célokat, terveket is megadhatunk, s grafikonon és különböző statisztikákon láthatjuk fejlődésünk.

 

POLAR CLUB

Kompatibilis a kiadott jel a Polar Club szolgáltatással, azaz Bluetooth Smart-on tudunk csatlakozni eg terembe lévő iPad-hoz, melyet a Polar Team vagy Club APP használatával láthatóvá válik mindenki a csapatból. A COACH szolgáltatással egszerűen beléphet edzőnk, s láthat minden információt, melet szerkeszteni ugan nem tud, de megjegzéseket, javaslatokat tud írni hozzá.

 

 

CSATLAKOZÁS

 • Egyszerű, vezeték nélküli szinkronizálást Bluetooth® Smart a Polar Flow app
 • Micro USB-csatlakozó töltéshez és az adatok szinkronban PC vagy Mac számítógép Polar FlowSync

 

 

KOMPATIBILIS

 

SZÁMÍTÓGÉP

 • Mac OS X10.6 vagy újabb
 • Windows XP, 7, 8, 10

 

MOBILTELEFON

 • iOS7 vagy újabb
 • Android 4.3 vagy újabb (Telefonos értesítések: 5.0 vagy újabb)

 

 


 

POLAR Smart Coachingazaz beépített edző funkciói.

Igen ettől nagy máig a POLAR, hisz nemcsak egyszerű pulzusmérő órákat gyártanak, hanem edzésprogramokat, intenzitási szinteket, edzettségi szintek létrehozását is beépítették az óráikba, így a megfelelő óra kiválasztása után céljaidat könnyebben elérheted.

 

SMART

COACHING

since 1977

 

smart_coaching_landing_intro_moodA Polar egyedülálló Smart Coaching funkciói maximális segítséget nyújtanak az edzésprogram létrehozásában és hasznos visszajelzéseket biztosítanak a fejlődéséről. Tudjon hát meg többet arról, hogy hogyan lehetnek segítségére a Smart Coaching funkciók és fedezze fel, hogy melyik funkció felel meg leginkább igényeinek.

Ha a POLAR órát szeretnél, az óra termékleírása után találsz egy kis összefoglalót az adott POLAR termék edzést megsegítő funkcióival, keresd a kis piros ikonokat a termékoldalon.

 

 

 NAPI AKTIVITÁS

 

Activity Guide

Activity Guide megmutatja milyen aktív voltál az adott nap. Azt is megmondja mennyit kell még mozognunk, hogy elérjük napi célunk. Választást ajánl, hogy a szint eléréséhez 20 perc kocogást vagy 50 perc gyaloglást választunk e. Gyorsan dönthetünk, hogy rövidebb, de intenzív vagy mérsékeltebb, de hosszabb mozgást választjuk e.

Óratípusok, melyek tudják*: Polar LoopPOLAR V800POLAR M400, POLAR LOOP2

*linkelhetőek a jelenleg is elérhető modellek

 

Activity Benefit

Activity Benefit naplózza napi, heti és havi szinten a mozgásaidat és megmutatja, hogy mire lenne szükséged egészséged megőrzése érdekében. Mozgásainkat nyomonkövethetjük mobilunkon és a saját webes oldalunkon is.

Óratípusok, melyek tudják: Polar LoopPOLAR M400, POLAR LOOP2

 


  

VISSZAJELZÉS

 

polar_smart_calories

SMART CALORIES- Intelligens kalóriaszámláló
A Smart Calories (régebben OwnCal) a jelenleg elérhető legpontosabb kalóriaszámláló. Az edzés alatt elégetett kalóriák számát a testsúly, a magasság, kor, nem, a maximális pulzusszám (HRmax) és az edzés intenzitása ismeretében számolja ki. 
Óratípusok, melyek tudják: POLAR CS100, CS200, CS300, CS500CS600x, RS100, RS300x , RS400,  RS800cx,  FT4, POLAR FT7 , POLAR FT40FT60, POLAR FT80, RCX5POLAR RCX3POLAR RC3Polar LoopPOLAR V800POLAR M400, POLAR LOOP2

 

polar_training_benefit

TRAINING BENEFIT- Motivációs ikon
A közvetlenül az edzés után érkező motiváló visszajelzés mindenképpen sok előnnyel szolgál. Tehát ha közvetlenül az edzés után szeretné megtudni az adott edzés hatását, ezzel a funkcióval minden szükséges információt rögtön megkap. Minden edzést követően rövid áttekintés kap, míg a részletesebb visszajelzésért megtekintheti az elkészült edzési fájlt, vagy ellátogathat a polarpersonaltrainer.com weboldalra is egy részletesebb elemzésért.

Óratípusok, melyek tudják: POLAR RCX3POLAR RC3POLAR V800POLAR M400POLAR A300, POLAR V650, POLAR LOOP2 


 

Ha többet szeretnél tudni a POLAR Smart COATHING szolgáltatásokról, látogass el ide.

 


Az itt megjelenő információk, leírások, összehasonlítások a Zergesport Kft szellemi tulajdona.

Feri, ne lopj!