Garmin Forerunner 945 Black

010-02063-01

A legnagyobb üzemidejű óra a piacon a legmagasabb tudásszinttel. Ezen csomag csak az órát és töltőt tartalmazza.

A termékből 5 darab felett van boltunkban. Rendelés esetén személyes átvételig félretesszük. A csomagküldést a mai vagy következő munkanapon indítjuk.
photo

Garmin Forerunner 945 Black

180 000 Ft
206 900 Ft 180 000 Ft
icon Kosárba

GARMIN Forerunner® 945 és Forerunner 945 BUNDLE

(A bundle kivitel csomagtartalma és garanciaideje nagyobb, lásd Csomag | Garancia fülön. Az óra színe is eltér, lásd Fényképek fülön)

 

KINEK ÉS MIRE AJÁNLOM?

Legfőképpen akik a maximumot szeretnék kihozni magukból és az órájukból a hétköznapokon és a sportban is. Akiknek a sportos életmód a hét minden napján szerepe van, akiknek a kocsijukban van állandóan futócipő, akiknek az uszodában van bérletük, s akiknek 120km letekerése délelőtt egy jó nap kezdete. Mindamellett az teljesítmény fokozása egy fontos cél, s ehhez egy olyan mérőműszerre van szükség, ami megkönnyíti az edzés irányítást, vezetést és elemzést. Akiknek minden idő számít és be kell osztani a legjobb tudásunk szerint.

 

LEGERŐSEBB FUNKCIÓI

 • Teljesen multisport óra: úszástól a triatlonig, evezéstől a síelésig, túrázás vagy crossfitre
 • Optikai pulzusmérés, de ez már alap 2019-ben
 • Rozsdamentes acél EXO™ antenna GPS és GLONASS támogatással a gyors és pontos helymeghatározásért
 • 30,4 mm képátlójú (240 x 240 pix), napfénynél is olvasható Chroma színes kijelző
 • Fitnesz és edzőfunkciók, például VO2 Max* és Regenerálódási Tanácsadó
 • Szabadtéri navigációs funkciók, például 3 tengelyű iránytű, magasságmérő és barométer, TrackBack és tájoló funkció, valamint Európa TopoActive térkép használata komplett adatbázissal
 • Connect IQ™ kompatibilis, így alkalmazások, widgetek vagy egyedi óraszámlapok tölthetők fel
 • Automatikus Wi-Fi letöltések és szoftverfrissítés

*csak mellkaspánti pulzusmérővel, kerékpározásnál mellkaspánti pulzusmérővel és wattmérővel

 

RÉSZLETESEBBEN

Az óra igényes kialakítású civil és sport és okosóra egyben. Ez legfőképpen azoknak hasznos, akik egy okosórával kívánják megoldani a hétköznapokat és a sportot. Az óra 20 különböző sportágra állítható be egyesével, mind működésben, kijelzésben és mértékegység használatban is. Természetesen a sportágváltás is megoldott edzés közben.

Sportágspecifikus tudásaihoz kiegészítőkkel van teljesedés, azaz például futáshoz futódinamikai övvel használva a talajérintési idő, súlypontemelkedés, jobb-bal lábegyensúlyt és futás wattmérést is tudhatjuk az EKG pulzusmérés mellett. De van lehetőség egy igen komolyan használható térképes navigációra is, ahol adatbázis mellett előre feltölthetőek és követhetőek a nyomvonalak, POI pontok, úton tartással és zoom megtartással. Üzemideje 10 órától állítható aká3 36 óráig mindez GPS használat mellett, tehát ez a full legnagyobb üzemidős óra 2019-ben. Természetesen a magashegyi funkciók is bekerültek az órába, azaz a viharriasztás, magasságriasztás, barométer, iránytű és a hőmérő, illetve az illeszthető külső hőmérő is. Kerékpáros vonalon a sebesség és pedálfordulatmérő szenzorok mellett a wattmérőket is kezeli, illetve az okoslámpákat is nagyszerűen használja. Sí funkcióban automatikusan csak a lefeléket számolja, s rögzíti, míg evezésnél csapásszámot is tud. Beltérben a kondicionális edzésekhez is igen jó segítséget ad a szériaszámolásokhoz, beadható a pihenőidőben a használt súly, illetve a karmozgásból felismeri a gyakorlatot. Edzéseinket igen egyszerűen letölthetük kábelen keresztül MAC-ra vagy PC-re, telefonon keresztül Bluetooth használattal, vagy a legegyszerűbben, ha ismert Wi-Fi-t lát az óra, úgy automatikusan leszinkronizál, illetve megkapja onnan a szoftver frissítéseket is.

Okosóraként beállítható a sport közbeni értesítések kijelzése a telefonról, a sporton kívüliek is és a szüneteltetése is az értesítéseknek, ha nyugalomba szeretnénk lenni. A Garmin Pay érintés nélküli funkció arra alkalmas bankkártyával szinkronizálható. Mivel zenetárhely is van az órában, így Bluetooth-os fejhallgatóval használhatjuk, vezérelhetjük a zenét az órán keresztül. Természetesen letölthető az órára számos számlap, applikáció, widget és edzés közbeni olyan képernyők, melyek mások, mint a gyári design.

 

+ PLUSZ

 • Maximalista óra
 • Legnagyobb üzemidővel rendelkező GPS-es óra a piacon
 • 47mm-es óratok kristályüveges számlappal, Chroma kijelzővel
 • Wi-Fi-t is használ az óra, így automatikusak az edzés letöltések, szoftverfrissítések
 • Full magyarnyelvű szoftver, menü és applikáció
 • Érintéses fizetés és 1000 zeneszám tárolása és hallgatása
 • Biztonsági funkciók, mint az online nyomonkövetés, balesetérzékelés vagy a segélyhívás
 • Navigációs tudásában a legerősebb európa térképpel, adatbázissal, POI pontosan és nyomvonalas navigáció, úton tartással
 • Bővíthetősége a legnagyobb, azaz különböző szenzorok, lámpák, mérők csatolhatóak és vezérelhetőek
 • Minden funkció, kinézet állítható akár edzés közben is egyszerűen

- MÍNUSZ

A SPORT AZ ELSŐ

Neked készítettük ezt az órát - neked, aki hajnalban fut, akinek sokszor fáj az edzés, aki a győzelemért mindent megtesz, s kihozza magából a maximumot. Ehhez segít edzésekkel, teljesítményelemzésekkel az Forerunner 945.

Kep

A SPORT
AZ
ELSŐ!

music icon

Nem kell futnod a megfelelő ritmus nélkül. Szinkronizáld kedvenc zenéidet az órával.

 

measure performance icon

Számokat akarsz? Számokat kapsz. Mérj minden eddiginél több teljesítmény adatot.

Garmin Pay icon

Nincs készpénz? Ez jó. Használd a Garmin Pay™ érintés nélküli fizetést.

maps icon

Nem kell papír térkép. Színes kijelző irányít a futásodon.

safety tracking icon

Ne félj. A biztonsági és nyomkövetési funkciók segítenek abban, hogy futás közben biztonságban érezd magad.

battery life icon

Túléli a leghosszabb versenyt is, akár 10 órás akkumulátor élettartam, GPS módban, zenével.

Kep

Őrült célokokat
üldözöl?

GARMIN COACH GARMIN COACH

A garmin Connect alkalmazáson keresztül több edzésterv is használható ingyenesen, melyet rászinkronizálhatunk az órára.

BUILT-IN SPORTS APPSBEÉPÍTETT SPORTPROFILOK

Egyedileg állíthatod be a különböző sportoknak a kijelzőit, automata működéseit, használt mértékegységeit. Így futásnál a tempó, bringán a sebesség lesz használva, illetve bringán egy automata start-stop, futásnál egy kilóméteres időzítő lesz használható. 

WRIST-BASED HEART RATECSUKLÓS PULZUSMÉRÉS

A Garmin legfejlettebb csuklós pulzusmérése optimális a napi aktivitás méréséhez. Természetesen sportra a mellkaspánti pulzusmérés lesz érdemes használni.

MULTI-GNSSMULTI-GNSS

Többféle műholdas navigációs rendszerrel használhatod, az alap GPS mellett a GLONASS és Galileo segít a pontosasbb méréshez.

RUNNING DYNAMICSFUTÁSDINAMIKA

Ha Garmin HRM-RUN vagy HRM-PRO mellkaspánttal használod, úgy a futásod adatait is láthatod, mint a lépéshossz, súlypontemelkedés, jobb-bal láb egyensúly és talajérintési idő. Az óra önmagában is tudja a lépésfrekvenciát

VO2 MAXVO2 MAX

Azzal, hogy objektívan látod a VO2 max értéked, láétható lesz fejlődésed. Az óra a számításnál figyelembe veszi a hőmérsékletet és a tengerszint feletti magasságot is.

PERFORMANCE CONDITIONTELJESÍTMÉNYÁLLAPOT

Futás közben a Forerunner 945 elemzi a tempód, a pulzusod, a szívritmus variabilitásod, s egy valós idejű teljesítményállapotot számít ki. Ehhez mindenképp mellkaspánti pzlzusmérő szükséges.

TRAINING STATUSEDZETTSÉGI ÁLLAPOT

Az alul vagy túledzettség lesz látható ezen visszajelzéssel.

TRAINING EFFECTEDZÉSI HATÁS

Edzés után látható az edzés hatása az aerob és anaerob zónában hogyan befolyásolta az állóképességed vagy az erőd az edzés.

TRAINING LOADEDZÉSTERHELÉS

Azaz Training Load. Az edzéseid pontozza intenzitás és idő alapon, így látható lesz a heti terhelési állapotod.

EXTENDED BATTERY LIFEHOSSZABB AKKUMULÁTOR

Akár 2 hét akkumulátor-élettartam okosóra módban és 10 óra GPS-módban, zenével együtt. Használható az UltraTrac ™ módot, hogy a leghosszabb versenyeket/ edzéseket is túlélje az óra.

Kep

Navigáció a
kezeden.

FULL-COLOUR MAPPINGSZÍNES TÉRKÉP

Akár a város utcáin fut, akár lombkoronák közt halad, a Forerunner 945 beépített Európa térképe biztosítja azt, hogy nyomon maradj.

CLIMBPRO FEATURECLIMBPRO FUNKCIÓ

Automatikusan megjelenik a hátralevő emelkedő és annak foka, ha betöltött pályán navigálsz. Ez segít felmérni, hogyan oszd be az erődet.

TURN-BY-TURN NAVIGATIONFORDULÓRÓL FORDULÓRA

Az útvonal követése igen egyszerű, ha lépésről lépésre irányít minden kereszteződésben az óra, s jelzi azt is, mikor jön a következő forduló.

ROUND-TRIP ROUTING

A KÖR

Adja meg a kívánt távolságot, melyen edzeni szeretne, és kap több javasolt útvonalat, melyek visszatének a kiindulási pontba. A Trendline ™ népszerűségi útválasztása segít megtalálni a legjobb helyiek által használt utakat.

Kep

Segítünk, hogy a
legjobb lehess.

PULSE OX SENSOR

PULZOXIMÉTER

A csuklós pulzusmérés egyik előnye, hogy a napi aktivitásmérést átláthatóbbá teszi. A véroxigén telítettségét is figyeli, így pontosabb képet kaphatsz az alvásodról vagy a magassághoz akklimatizációról.

BODY BATTERY™ ENERGY MONITORBODY BATTERY™

Kövesd figyelemmel tested energiatartalékait, így láthatod, hogyan töltődsz fel, s mikor merülsz jobban. Ezáltal az edzéseid optimális időpontban kezdheted.

MENSTRUAL TRACKINGMENSTRUÁCIÓS CIKLUS

Átláthatóak lesznek könnyedén a ciklusod különböző fázisai, jobban követhető lesz az energia-felhasználásod és tervezhetőbbé válnak az edzéseid.

MUSIC ON YOUR WRIST

ZENE AZ ÓRÁDON

Kiválaszthatod, hogy a telefonon lévő zenéid vagy az órára rátöltött zenédet kezeled. Használható lesz a Deezer, Amazon Music vagy Spotify®. A Forerunner 945-re akár 1000 zeneszámot is feltölthetsz.

SMART NOTIFICATIONS

OKOS ÉRTESÍTÉSEK

Megadhatod edzésen kívül, edzés alatt és pihenő időben is, hogy mely értesítéseket jelezze az órád. Így sms-ek, e-mailek, hívások és zárolt képernyős értesítéseket is megkaphatod.

SAFETY AND TRACKING FEATURES

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Három részből áll a funkció. Automata balesetészlelés mellett egy pánikriasztás is beállítható, s értesítést kap a kontakt személy. Természetesen az automata edzéskövetés is beállítható és látható lesz a kontaktszemélynek.

CONNECT IQ™ STORECONNECT IQ APP

Testreszabhatod órád az IQ app segítségével. Egyedi óraszámlapok, widgetek, adatmezők és applikációk segítenek egyedivé tenni órádat.

SYNCS WITH GARMIN CONNECT™

GARMIN CONNECT KÖZÖSSÉG

Edzéseid és versenyeid a Garmin Connect alkalmazásba töltődnek fel. Ha nyilvánossá hozod, úgy sok csoport tagja lehetsz, vagy létrehozhatsz egyet barátaidnak is. A megosztással ösztönözheted magad új edzésekkel és útvonalakkal.

Fejezd ki egyéniséged jobban, mivel a Forerunner 945 támogatja a Connect IQ™ Store felületről letölthető óraszámlapokat is. Válassz a több ezer elkészített variációból vagy készítsd el a sajátodat kedvenc fényképedből.

A Forerunner 945 és kiegészítői itt találhatóak.

GARMIN Forerunner® 945 és Forerunner 945 BUNDLE

(A bundle kivitel csomagtartalma és garanciaideje nagyobb, lásd Csomag | Garancia fülön. Az óra színe is eltér, lásd Fényképek fülön)

 

KINEK ÉS MIRE AJÁNLOM?

Legfőképpen akik a maximumot szeretnék kihozni magukból és az órájukból a hétköznapokon és a sportban is. Akiknek a sportos életmód a hét minden napján szerepe van, akiknek a kocsijukban van állandóan futócipő, akiknek az uszodában van bérletük, s akiknek 120km letekerése délelőtt egy jó nap kezdete. Mindamellett az teljesítmény fokozása egy fontos cél, s ehhez egy olyan mérőműszerre van szükség, ami megkönnyíti az edzés irányítást, vezetést és elemzést. Akiknek minden idő számít és be kell osztani a legjobb tudásunk szerint.

 

LEGERŐSEBB FUNKCIÓI

 • Teljesen multisport óra: úszástól a triatlonig, evezéstől a síelésig, túrázás vagy crossfitre
 • Optikai pulzusmérés, de ez már alap 2019-ben
 • Rozsdamentes acél EXO™ antenna GPS és GLONASS támogatással a gyors és pontos helymeghatározásért
 • 30,4 mm képátlójú (240 x 240 pix), napfénynél is olvasható Chroma színes kijelző
 • Fitnesz és edzőfunkciók, például VO2 Max* és Regenerálódási Tanácsadó
 • Szabadtéri navigációs funkciók, például 3 tengelyű iránytű, magasságmérő és barométer, TrackBack és tájoló funkció, valamint Európa TopoActive térkép használata komplett adatbázissal
 • Connect IQ™ kompatibilis, így alkalmazások, widgetek vagy egyedi óraszámlapok tölthetők fel
 • Automatikus Wi-Fi letöltések és szoftverfrissítés

*csak mellkaspánti pulzusmérővel, kerékpározásnál mellkaspánti pulzusmérővel és wattmérővel

 

RÉSZLETESEBBEN

Az óra igényes kialakítású civil és sport és okosóra egyben. Ez legfőképpen azoknak hasznos, akik egy okosórával kívánják megoldani a hétköznapokat és a sportot. Az óra 20 különböző sportágra állítható be egyesével, mind működésben, kijelzésben és mértékegység használatban is. Természetesen a sportágváltás is megoldott edzés közben.

Sportágspecifikus tudásaihoz kiegészítőkkel van teljesedés, azaz például futáshoz futódinamikai övvel használva a talajérintési idő, súlypontemelkedés, jobb-bal lábegyensúlyt és futás wattmérést is tudhatjuk az EKG pulzusmérés mellett. De van lehetőség egy igen komolyan használható térképes navigációra is, ahol adatbázis mellett előre feltölthetőek és követhetőek a nyomvonalak, POI pontok, úton tartással és zoom megtartással. Üzemideje 10 órától állítható aká3 36 óráig mindez GPS használat mellett, tehát ez a full legnagyobb üzemidős óra 2019-ben. Természetesen a magashegyi funkciók is bekerültek az órába, azaz a viharriasztás, magasságriasztás, barométer, iránytű és a hőmérő, illetve az illeszthető külső hőmérő is. Kerékpáros vonalon a sebesség és pedálfordulatmérő szenzorok mellett a wattmérőket is kezeli, illetve az okoslámpákat is nagyszerűen használja. Sí funkcióban automatikusan csak a lefeléket számolja, s rögzíti, míg evezésnél csapásszámot is tud. Beltérben a kondicionális edzésekhez is igen jó segítséget ad a szériaszámolásokhoz, beadható a pihenőidőben a használt súly, illetve a karmozgásból felismeri a gyakorlatot. Edzéseinket igen egyszerűen letölthetük kábelen keresztül MAC-ra vagy PC-re, telefonon keresztül Bluetooth használattal, vagy a legegyszerűbben, ha ismert Wi-Fi-t lát az óra, úgy automatikusan leszinkronizál, illetve megkapja onnan a szoftver frissítéseket is.

Okosóraként beállítható a sport közbeni értesítések kijelzése a telefonról, a sporton kívüliek is és a szüneteltetése is az értesítéseknek, ha nyugalomba szeretnénk lenni. A Garmin Pay érintés nélküli funkció arra alkalmas bankkártyával szinkronizálható. Mivel zenetárhely is van az órában, így Bluetooth-os fejhallgatóval használhatjuk, vezérelhetjük a zenét az órán keresztül. Természetesen letölthető az órára számos számlap, applikáció, widget és edzés közbeni olyan képernyők, melyek mások, mint a gyári design.

 

+ PLUSZ

 • Maximalista óra
 • Legnagyobb üzemidővel rendelkező GPS-es óra a piacon
 • 47mm-es óratok kristályüveges számlappal, Chroma kijelzővel
 • Wi-Fi-t is használ az óra, így automatikusak az edzés letöltések, szoftverfrissítések
 • Full magyarnyelvű szoftver, menü és applikáció
 • Érintéses fizetés és 1000 zeneszám tárolása és hallgatása
 • Biztonsági funkciók, mint az online nyomonkövetés, balesetérzékelés vagy a segélyhívás
 • Navigációs tudásában a legerősebb európa térképpel, adatbázissal, POI pontosan és nyomvonalas navigáció, úton tartással
 • Bővíthetősége a legnagyobb, azaz különböző szenzorok, lámpák, mérők csatolhatóak és vezérelhetőek
 • Minden funkció, kinézet állítható akár edzés közben is egyszerűen

- MÍNUSZ

A SPORT AZ ELSŐ

Neked készítettük ezt az órát - neked, aki hajnalban fut, akinek sokszor fáj az edzés, aki a győzelemért mindent megtesz, s kihozza magából a maximumot. Ehhez segít edzésekkel, teljesítményelemzésekkel az Forerunner 945.

Kep

A SPORT
AZ
ELSŐ!

music icon

Nem kell futnod a megfelelő ritmus nélkül. Szinkronizáld kedvenc zenéidet az órával.

 

measure performance icon

Számokat akarsz? Számokat kapsz. Mérj minden eddiginél több teljesítmény adatot.

Garmin Pay icon

Nincs készpénz? Ez jó. Használd a Garmin Pay™ érintés nélküli fizetést.

maps icon

Nem kell papír térkép. Színes kijelző irányít a futásodon.

safety tracking icon

Ne félj. A biztonsági és nyomkövetési funkciók segítenek abban, hogy futás közben biztonságban érezd magad.

battery life icon

Túléli a leghosszabb versenyt is, akár 10 órás akkumulátor élettartam, GPS módban, zenével.

Kep

Őrült célokokat
üldözöl?

GARMIN COACH GARMIN COACH

A garmin Connect alkalmazáson keresztül több edzésterv is használható ingyenesen, melyet rászinkronizálhatunk az órára.

BUILT-IN SPORTS APPSBEÉPÍTETT SPORTPROFILOK

Egyedileg állíthatod be a különböző sportoknak a kijelzőit, automata működéseit, használt mértékegységeit. Így futásnál a tempó, bringán a sebesség lesz használva, illetve bringán egy automata start-stop, futásnál egy kilóméteres időzítő lesz használható. 

WRIST-BASED HEART RATECSUKLÓS PULZUSMÉRÉS

A Garmin legfejlettebb csuklós pulzusmérése optimális a napi aktivitás méréséhez. Természetesen sportra a mellkaspánti pulzusmérés lesz érdemes használni.

MULTI-GNSSMULTI-GNSS

Többféle műholdas navigációs rendszerrel használhatod, az alap GPS mellett a GLONASS és Galileo segít a pontosasbb méréshez.

RUNNING DYNAMICSFUTÁSDINAMIKA

Ha Garmin HRM-RUN vagy HRM-PRO mellkaspánttal használod, úgy a futásod adatait is láthatod, mint a lépéshossz, súlypontemelkedés, jobb-bal láb egyensúly és talajérintési idő. Az óra önmagában is tudja a lépésfrekvenciát

VO2 MAXVO2 MAX

Azzal, hogy objektívan látod a VO2 max értéked, láétható lesz fejlődésed. Az óra a számításnál figyelembe veszi a hőmérsékletet és a tengerszint feletti magasságot is.

PERFORMANCE CONDITIONTELJESÍTMÉNYÁLLAPOT

Futás közben a Forerunner 945 elemzi a tempód, a pulzusod, a szívritmus variabilitásod, s egy valós idejű teljesítményállapotot számít ki. Ehhez mindenképp mellkaspánti pzlzusmérő szükséges.

TRAINING STATUSEDZETTSÉGI ÁLLAPOT

Az alul vagy túledzettség lesz látható ezen visszajelzéssel.

TRAINING EFFECTEDZÉSI HATÁS

Edzés után látható az edzés hatása az aerob és anaerob zónában hogyan befolyásolta az állóképességed vagy az erőd az edzés.

TRAINING LOADEDZÉSTERHELÉS

Azaz Training Load. Az edzéseid pontozza intenzitás és idő alapon, így látható lesz a heti terhelési állapotod.

EXTENDED BATTERY LIFEHOSSZABB AKKUMULÁTOR

Akár 2 hét akkumulátor-élettartam okosóra módban és 10 óra GPS-módban, zenével együtt. Használható az UltraTrac ™ módot, hogy a leghosszabb versenyeket/ edzéseket is túlélje az óra.

Kep

Navigáció a
kezeden.

FULL-COLOUR MAPPINGSZÍNES TÉRKÉP

Akár a város utcáin fut, akár lombkoronák közt halad, a Forerunner 945 beépített Európa térképe biztosítja azt, hogy nyomon maradj.

CLIMBPRO FEATURECLIMBPRO FUNKCIÓ

Automatikusan megjelenik a hátralevő emelkedő és annak foka, ha betöltött pályán navigálsz. Ez segít felmérni, hogyan oszd be az erődet.

TURN-BY-TURN NAVIGATIONFORDULÓRÓL FORDULÓRA

Az útvonal követése igen egyszerű, ha lépésről lépésre irányít minden kereszteződésben az óra, s jelzi azt is, mikor jön a következő forduló.

ROUND-TRIP ROUTING

A KÖR

Adja meg a kívánt távolságot, melyen edzeni szeretne, és kap több javasolt útvonalat, melyek visszatének a kiindulási pontba. A Trendline ™ népszerűségi útválasztása segít megtalálni a legjobb helyiek által használt utakat.

Kep

Segítünk, hogy a
legjobb lehess.

PULSE OX SENSOR

PULZOXIMÉTER

A csuklós pulzusmérés egyik előnye, hogy a napi aktivitásmérést átláthatóbbá teszi. A véroxigén telítettségét is figyeli, így pontosabb képet kaphatsz az alvásodról vagy a magassághoz akklimatizációról.

BODY BATTERY™ ENERGY MONITORBODY BATTERY™

Kövesd figyelemmel tested energiatartalékait, így láthatod, hogyan töltődsz fel, s mikor merülsz jobban. Ezáltal az edzéseid optimális időpontban kezdheted.

MENSTRUAL TRACKINGMENSTRUÁCIÓS CIKLUS

Átláthatóak lesznek könnyedén a ciklusod különböző fázisai, jobban követhető lesz az energia-felhasználásod és tervezhetőbbé válnak az edzéseid.

MUSIC ON YOUR WRIST

ZENE AZ ÓRÁDON

Kiválaszthatod, hogy a telefonon lévő zenéid vagy az órára rátöltött zenédet kezeled. Használható lesz a Deezer, Amazon Music vagy Spotify®. A Forerunner 945-re akár 1000 zeneszámot is feltölthetsz.

SMART NOTIFICATIONS

OKOS ÉRTESÍTÉSEK

Megadhatod edzésen kívül, edzés alatt és pihenő időben is, hogy mely értesítéseket jelezze az órád. Így sms-ek, e-mailek, hívások és zárolt képernyős értesítéseket is megkaphatod.

SAFETY AND TRACKING FEATURES

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Három részből áll a funkció. Automata balesetészlelés mellett egy pánikriasztás is beállítható, s értesítést kap a kontakt személy. Természetesen az automata edzéskövetés is beállítható és látható lesz a kontaktszemélynek.

CONNECT IQ™ STORECONNECT IQ APP

Testreszabhatod órád az IQ app segítségével. Egyedi óraszámlapok, widgetek, adatmezők és applikációk segítenek egyedivé tenni órádat.

SYNCS WITH GARMIN CONNECT™

GARMIN CONNECT KÖZÖSSÉG

Edzéseid és versenyeid a Garmin Connect alkalmazásba töltődnek fel. Ha nyilvánossá hozod, úgy sok csoport tagja lehetsz, vagy létrehozhatsz egyet barátaidnak is. A megosztással ösztönözheted magad új edzésekkel és útvonalakkal.

Fejezd ki egyéniséged jobban, mivel a Forerunner 945 támogatja a Connect IQ™ Store felületről letölthető óraszámlapokat is. Válassz a több ezer elkészített variációból vagy készítsd el a sajátodat kedvenc fényképedből.

A Forerunner 945 és kiegészítői itt találhatóak.