GARMIN Forerunner 945 Black

010-02063-01

A legnagyobb üzemidejű óra a piacon a legmagasabb tudásszinttel. Ezen csomag csak az órát és töltőt tartalmazza.

icon A termék most van a boltban. Rendelés esetén személyes átvételig félretesszük. A csomagküldést a mai vagy következő munkanapon indítjuk.
photo

GARMIN Forerunner 945 Black

199 900 Ft
215 900 Ft 199 900 Ft
icon Kosárba

GARMIN Forerunner® 945 és Forerunner 945 BUNDLE

(A bundle kivitel csomagtartalma nagyobb, lásd Csomag | Garancia fülön. Az óra színe is eltér, lásd Fényképek fülön)

 

KINEK ÉS MIRE AJÁNLOM?

Legfőképpen akik a maximumot szeretnék kihozni magukból és az órájukból a hétköznapokon és a sportban is. Akiknek a sportos életmód a hét minden napján szerepe van, akiknek a kocsijukban van állandóan futócipő, akiknek az uszodában van bérletük, s akiknek 120km letekerése délelőtt egy jó nap kezdete. Mindamellett az teljesítmény fokozása egy fontos cél, s ehhez egy olyan mérőműszerre van szükség, ami megkönnyíti az edzés irányítást, vezetést és elemzést. Akiknek minden idő számít és be kell osztani a legjobb tudásunk szerint.

 

LEGERŐSEBB FUNKCIÓI

 • Teljesen multisport óra: úszástól a triatlonig, evezéstől a síelésig, túrázás vagy crossfitre
 • Optikai pulzusmérés, de ez már alap 2019-ben
 • Rozsdamentes acél EXO™ antenna GPS és GLONASS támogatással a gyors és pontos helymeghatározásért
 • 30,4 mm képátlójú (240 x 240 pix), napfénynél is olvasható Chroma színes kijelző
 • Fitnesz és edzőfunkciók, például VO2 Max* és Regenerálódási Tanácsadó
 • Szabadtéri navigációs funkciók, például 3 tengelyű iránytű, magasságmérő és barométer, TrackBack és tájoló funkció, valamint Európa TopoActive térkép használata komplett adatbázissal
 • Connect IQ™ kompatibilis, így alkalmazások, widgetek vagy egyedi óraszámlapok tölthetők fel
 • Automatikus Wi-Fi letöltések és szoftverfrissítés

*csak mellkaspánti pulzusmérővel, kerékpározásnál mellkaspánti pulzusmérővel és wattmérővel

 

RÉSZLETESEBBEN

Az óra igényes kialakítású civil és sport és okosóra egyben. Ez legfőképpen azoknak hasznos, akik egy okosórával kívánják megoldani a hétköznapokat és a sportot. Az óra 20 különböző sportágra állítható be egyesével, mind működésben, kijelzésben és mértékegység használatban is. Természetesen a sportágváltás is megoldott edzés közben.

Sportágspecifikus tudásaihoz kiegészítőkkel van teljesedés, azaz például futáshoz futódinamikai övvel használva a talajérintési idő, súlypontemelkedés, jobb-bal lábegyensúlyt és futás wattmérést is tudhatjuk az EKG pulzusmérés mellett. De van lehetőség egy igen komolyan használható térképes navigációra is, ahol adatbázis mellett előre feltölthetőek és követhetőek a nyomvonalak, POI pontok, úton tartással és zoom megtartással. Üzemideje 10 órától állítható aká3 36 óráig mindez GPS használat mellett, tehát ez a full legnagyobb üzemidős óra 2019-ben. Természetesen a magashegyi funkciók is bekerültek az órába, azaz a viharriasztás, magasságriasztás, barométer, iránytű és a hőmérő, illetve az illeszthető külső hőmérő is. Kerékpáros vonalon a sebesség és pedálfordulatmérő szenzorok mellett a wattmérőket is kezeli, illetve az okoslámpákat is nagyszerűen használja. Sí funkcióban automatikusan csak a lefeléket számolja, s rögzíti, míg evezésnél csapásszámot is tud. Beltérben a kondicionális edzésekhez is igen jó segítséget ad a szériaszámolásokhoz, beadható a pihenőidőben a használt súly, illetve a karmozgásból felismeri a gyakorlatot. Edzéseinket igen egyszerűen letölthetük kábelen keresztül MAC-ra vagy PC-re, telefonon keresztül Bluetooth használattal, vagy a legegyszerűbben, ha ismert Wi-Fi-t lát az óra, úgy automatikusan leszinkronizál, illetve megkapja onnan a szoftver frissítéseket is.

Okosóraként beállítható a sport közbeni értesítések kijelzése a telefonról, a sporton kívüliek is és a szüneteltetése is az értesítéseknek, ha nyugalomba szeretnénk lenni. A Garmin Pay érintés nélküli funkció arra alkalmas bankkártyával szinkronizálható. Mivel zenetárhely is van az órában, így Bluetooth-os fejhallgatóval használhatjuk, vezérelhetjük a zenét az órán keresztül. Természetesen letölthető az órára számos számlap, applikáció, widget és edzés közbeni olyan képernyők, melyek mások, mint a gyári design.

 

+ PLUSZ

 • Maximalista óra
 • Legnagyobb üzemidővel rendelkező GPS-es óra a piacon
 • 47mm-es óratok kristályüveges számlappal, Chroma kijelzővel
 • Wi-Fi-t is használ az óra, így automatikusak az edzés letöltések, szoftverfrissítések
 • Full magyarnyelvű szoftver, menü és applikáció
 • Érintéses fizetés és 1000 zeneszám tárolása és hallgatása
 • Biztonsági funkciók, mint az online nyomonkövetés, balesetérzékelés vagy a segélyhívás
 • Navigációs tudásában a legerősebb európa térképpel, adatbázissal, POI pontosan és nyomvonalas navigáció, úton tartással
 • Bővíthetősége a legnagyobb, azaz különböző szenzorok, lámpák, mérők csatolhatóak és vezérelhetőek
 • Minden funkció, kinézet állítható akár edzés közben is egyszerűen

- MÍNUSZ

GYÁRTÓI LEÍRÁS

Prémium kategóriás futó-/triatlon beépített GPS-es okosóra zenelejátszással

 • Órában 1000 zeneszám tárolására van lehetőség, illetve prémium zenei streaming szolgáltatóval is szinkronizálhatod órádat, melyről Bluetooth® headsettel hallgathatod, telefon használata nélkül zenéidet
 • Teljesítményelemzés felsőfoka, mint a VO2 max és edzési állapot, magassági akklimatizáló, edzésterhelés, regenerálódási tanácsadó, aerob és anaerob edzési hatások
 • Érintés nélküli fizetés óráddal a Garmin Pay™ , melyet arra alkalmas bankkártyáddal kezelhetsz
 • Komplett európai topoactive térkép, kereshető adatbázissal 
 • Biztonsági funkciók, melyben online nyomonkövetés, balesetérzékelés, segélyhívási funkciók tartoznak, s az értesítésre megadott személy láthat minket 
 • Extra nagy üzemidő egy feltöltéssel, okosóra üzemmódban 14 nap, GPS és zenelejátszással 10 üzemóra, gps-es energiatakarékos módban (UltraTrack) 60 üzemóra. 

 

A Forerunner legerősebb tagja a 945, mely olyan elszánt teljesítménycetrikus embereknek készült, akik hajnalban indulnak edzeni, s a sport a mindennapok legmeghatározóbb része, ahhoz, hogy elérjék teljesítőképességük határait.

 

RITMUSBAN

Sport közben szereted, ha kikapcsolsz, s a ritmus adja az ütemet? A Forerunner 945-ben akár 1000 kedvenc számod is lehet, hiszen rátöltheted kedvenc lejátszási listád vagy szinkronizálhatod Deezer vagy a Spotify® streaming szolgáltatóval. Bluetooth-os kapcsolata a fülhallgatóval sport közben is igen jól élvezhető, hiszen vezérelheted zenéid kedved szerint.

 

TELJESÍTMÉNY

A Forerunner 945 segít objektíven mutatni állapotod, személyre szabott tanácsokat ad, s segíti ésszerűbben beosztani energiád. A VO2max értékedhez igazítja edzés terheléseid még magaslaton is. A Training Status a korábbi edzéseid figyelembevételével mutatja mennyire vagy hatékony vagy épp alul vagy túledzett. Láthatóvá teszi hogyan hatnak edzéseid az aerob, anaerob teljesítményedre, a regenerálódási tanácsadó mutatja megterhelésed szakaszait, s láthatóvá teszi mikor vagy maximálisan terhelhető. Edzéstrendet is láthatsz a keringési rendszered szemszögéből, s különböző elemzéseket enged sportáganként és intenzitásonként is szétbontva. 

 

PAYPASS

A Forerunner 945-ös óra is megkapta az érintéses fizetést, ehhez csak arra alkalmas bannkártyáddal kell összekapcsolni, s onnan használhatod biztonsággal, hiszen több biztonsági funkció is védi értékeidet.

 

TÉRKÉPEN

Futhatsz ismeretlen terepen, bringázhatsz új utakon a Forerunner 945 már térképen mutatja hol vagy, illetve adatbázisa könnyen használható, így minden esetben tudni fogod melyik utat válaszd. Színes képernyőjén zoommegtartás, pásztázás és hatalmas adatbázis segít eligazodni, láthatod azon útvonalakat is, melyek a sportolók közt népszerűbbek (Trendline™). természetesen az EXPLORE app használata is könnyeddé teszi az ismeretlen terepen a gyors navigációt, letölthetsz nyomvonalakat is, de navigálhatsz spontán utakon, mely lehet ösvény vagy országút is.

 

 

BIZTONSÁGBAN

A Forerunner 945-nél megoszthatod pároddal online merre tartasz, beállíthatsz balesetértesítést, melynél megkapja a pozíciód koordinátáit, ha nem avatkozol közben, de vészhelyzeti megosztás is növeli biztonságod. Ezek mellett természetesen állítható milyen bejövő értesítések fontosak sport közben számodra, s el is tudod azokat utasítani több előre megírt üzenet közül választva.

 

 

PONTOS ADATOK

Egy 50 grammos óra igen könnyűnek számít, de ezen órának az üzemideje GPS használattal (zene nélkül) is 36 óra, több műholdrendszerrel is egyidejűleg kompatibilis, így a GPS, GLONASS és Galileo segít a pontosabb pozíciókhoz. A csuklós pulzusmérés természetesen bővíthető mellkaspánttal, melynél több speciális mellkaspánt is választható, sőt a BUNDLE csomagban meg is találod a HRM-SWIM és HRM-TRI pántokat, utóbbinál uszodai használat, míg elöbbinél futódinamika és nyíltvizi úszás közbeni pulzusmérés is segít elemezni az adatokat. Pulzoximéter funkciójával a vér oxigén telítettségét is mérhetjük magashegyen vagy akár alváselemzés közben. 

 

EDZÉSTERV

A Garmin Coach személyre szabott edzésterveket kínál számodra különböző célokhoz, de természetesen van lehetőséged saját terveket is létrehozni, melyek szakaszolása szabadon választott, lehet időben, távban, végpulzusban, watt-ban, sebességben, pedálfordulatban, vagy a LAP gomb megnyomásához igazodva. TrainingPeaks kompatibilis a 945, így az import egyszerű lesz. Természetesen több kényelmi funkció is használható, mint a becsült érkezési idő, vagy a becsült 5, 10 félmaraton vagy maratoni idő kiszámolása. 

 

 

FUTÓDINAMIKA

A 945 órában természetes már a lépésfrekvencia vagy a metronóm használat is. A Bundle csomagban található HRM-TRI mellkaspánt segíti a futás dinamikád megértését és optimális beállítását. (ehhez a Running Dynamics POD illetve a HRM-RUN mellkaspánt is használható). A futódinamika több részből áll, a lépésenkénti súlypontelelkedés, a talajérintési idő inkább az országúti futóknak, míg a jobb-bal lábegyensúly már a terepfutóknak is hasznos adat. 

 

SPORTÁGVÁLTÁS

Mivel az óra több sportprofilt is tud, s leginkább triatlonra van kiélezve, emiatt fontos a sportágváltás egy edzésen belül. Nem kell más, mint egy gombnyomás és válthatsz szabadon, de használhatod a Triatlon funkciót is. Így használhatod a görgőzés és országúti kerékpározást egyben, vagy a lépcsőzést és a futógépet is, itt csak te döntöd el, mikor merre válts.

 

EXTRA (nem) CSAK NŐKNEK

A Forerunner 945 edzés közben vagy a hétköznapokban is objektíven lekövet, számolja a lépéseid, a heti intenzív perceket, regenerációs időd, kalóriákat. Ezen felül használhatod a ciklusod nyomon követésére, jelöld a fizikai, érzelmi változásokat, a szabályos és a szabálytalan kiugrásokat, valamint a változó kor átmenetének nyomon követésére is alkalmas.

A Végtelen személyre szabható funkció lényegében a Connect IQ™ app letöltésével indul számodra, hiszen egyéni számlapokat, alkalmazásokat, adatképernyőket, widgeteket használhatsz ingyenesen egyszerűen, s ezzel egy totál személyre szabott óra lesz a kezeden, ami már ténylegesen rólad és neked szól.

DESIGNED FOR THE DRIVEN

We made this watch for you — the up-at-dawn runners and the conditioned-for-pain triathletes. While you chase your next victory, make sure you’ve got the right tool for the job.

music icon

Nem kell futnod a megfelelő ritmus nélkül. Szinkronizáld kedvenc zenéidet az órával.

 

measure performance icon

Számokat akarsz? Számokat kapsz. Mérj minden eddiginél több teljesítmény adatot.

Garmin Pay icon

Nincs készpénz? Ez jó. Használd a Garmin Pay™ érintés nélküli fizetést.

maps icon

Nem kell papír térkép. Színes kijelző irányít a futásodon.

safety tracking icon

Ne félj. A biztonsági és nyomkövetési funkciók segítenek abban, hogy futás közben biztonságban érezd magad.

battery life icon

Túléli a leghosszabb versenyt is, akár 10 órás akkumulátor élettartam, GPS módban, zenével.

GARMIN COACH

GARMIN COACH

These adaptive training plans feature guidance from expert coaches and free training plans that adapt to you and your goals. Workouts sync right to your watch.

BUILT-IN SPORTS APPS

BUILT-IN SPORTS APPS

Switch up your workout routine with activity profiles for cycling, pool swimming, indoor rowing, elliptical, stair-stepper and more.

WRIST-BASED HEART RATE

WRIST-BASED HEART RATE

The watch constantly samples your heart rate and will alert you if it stays too high or too low while you’re at rest. It also helps gauge how hard you work during activities. Even underwater.

MULTI-GNSS

MULTI-GNSS

Access multiple global navigation satellite systems (GPS, GLONASS and Galileo) to track in more challenging environments than GPS alone.

RUNNING DYNAMICS

RUNNING DYNAMICS

When used with a compatible accessory, Forerunner 945 measures crucial running metrics such as cadence, stride length, ground contact time and balance and more.

VO2 MAX

VO2 MAX

Train smarter with VO2 max, an indicator of how you can expect to perform. This metric even accounts for changes in performance that could be caused by heat or altitude.

PERFORMANCE CONDITION

PERFORMANCE CONDITION

While you run, analyse pace, heart rate and heart rate variability for a real-time assessment of your current ability to perform.

TRAINING STATUS

TRAINING STATUS

This metric evaluates your recent exercise history and performance indicators to let you know if you’re training productively, peaking or overreaching.

TRAINING EFFECT

TRAINING EFFECT

See how your workouts influence the development of endurance, speed and power with aerobic and anaerobic training effect feedback.

TRAINING LOAD

TRAINING LOAD

This stat measures your exercise volume from the last 7 days and compares it to the optimal range for your fitness and recent training history.

EXTENDED BATTERY LIFE

EXTENDED BATTERY LIFE

Get up to 2 weeks of battery life in smartwatch mode and 10 hours in GPS mode with music. Use UltraTrac™ mode to make sure you’ve got enough juice to outlast your longest race.

FULL-COLOUR MAPPING

FULL-COLOUR MAPPING

Whether you’re running the city streets or riding densely covered trails, Forerunner 945 provides built-in mapping to help keep you on track.

CLIMBPRO FEATURE

CLIMBPRO FEATURE

Use ClimbPro ascent planner on downloaded courses to see real-time information on your current and upcoming climbs, including gradient, distance and elevation gain.

TURN-BY-TURN NAVIGATION

TURN-BY-TURN NAVIGATION

Follow a route or course with help from turn-by-turn directions, which let you know ahead of time when the next turn is coming.

ROUND-TRIP ROUTING

ROUND-TRIP ROUTING

Enter a distance you want to travel, and get suggested routes that will bring you back to your starting point. Trendline™ popularity routing helps you find the best local paths.

PULSE OX SENSOR
PULSE OX SENSOR

This wrist-based sensor a wrist-based Pulse Ox sensor which monitors blood oxygen saturation levels to support advanced sleep monitoring and altitude acclimation.

 

BODY BATTERY™ ENERGY MONITOR

BODY BATTERY™ ENERGY MONITOR

Track your body’s energy levels so you can find the best times for activity and rest.

MENSTRUAL TRACKING

MENSTRUAL TRACKING

Track period cycle details, log physical and emotional symptoms, and note regular, irregular or menopause transition cycles to better understand your body.

MUSIC ON YOUR WRIST

MUSIC ON YOUR WRIST

Sync your playlists from select music streaming services — such as Deezer, Amazon Music and Spotify® — right to your watch. Forerunner 945 can store up to 1,000 songs.

SMART NOTIFICATIONS

SMART NOTIFICATIONS

Receive emails, texts and alerts right on your watch, when paired with a compatible smartphone

SAFETY AND TRACKING FEATURES

SAFETY AND TRACKING FEATURES

If you feel unsafe or if your watch senses that an incident occurred, assistance and incident detection features send your location to emergency contacts.

CONNECT IQ™ STORE

CONNECT IQ™ STORE

Download custom watch faces, add data fields, and get apps and widgets from the Connect IQ Store.

SYNCS WITH GARMIN CONNECT™

SYNCS WITH GARMIN CONNECT™

Upload your activities to the Garmin Connect app to interact with a thriving online community where people on the go can connect and compete — and even share their triumphs via social media.

Fejezd ki egyéniséged jobban, mivel a Forerunner 945 támogatja a Connect IQ™ Store felületről letölthető óraszámlapokat is. Válassz a több ezer elkészített variációból vagy készítsd el a sajátodat kedvenc fényképedből.

A Forerunner 945 és kiegészítői itt találhatóak.

GARMIN Forerunner® 945 és Forerunner 945 BUNDLE

(A bundle kivitel csomagtartalma nagyobb, lásd Csomag | Garancia fülön. Az óra színe is eltér, lásd Fényképek fülön)

 

KINEK ÉS MIRE AJÁNLOM?

Legfőképpen akik a maximumot szeretnék kihozni magukból és az órájukból a hétköznapokon és a sportban is. Akiknek a sportos életmód a hét minden napján szerepe van, akiknek a kocsijukban van állandóan futócipő, akiknek az uszodában van bérletük, s akiknek 120km letekerése délelőtt egy jó nap kezdete. Mindamellett az teljesítmény fokozása egy fontos cél, s ehhez egy olyan mérőműszerre van szükség, ami megkönnyíti az edzés irányítást, vezetést és elemzést. Akiknek minden idő számít és be kell osztani a legjobb tudásunk szerint.

 

LEGERŐSEBB FUNKCIÓI

 • Teljesen multisport óra: úszástól a triatlonig, evezéstől a síelésig, túrázás vagy crossfitre
 • Optikai pulzusmérés, de ez már alap 2019-ben
 • Rozsdamentes acél EXO™ antenna GPS és GLONASS támogatással a gyors és pontos helymeghatározásért
 • 30,4 mm képátlójú (240 x 240 pix), napfénynél is olvasható Chroma színes kijelző
 • Fitnesz és edzőfunkciók, például VO2 Max* és Regenerálódási Tanácsadó
 • Szabadtéri navigációs funkciók, például 3 tengelyű iránytű, magasságmérő és barométer, TrackBack és tájoló funkció, valamint Európa TopoActive térkép használata komplett adatbázissal
 • Connect IQ™ kompatibilis, így alkalmazások, widgetek vagy egyedi óraszámlapok tölthetők fel
 • Automatikus Wi-Fi letöltések és szoftverfrissítés

*csak mellkaspánti pulzusmérővel, kerékpározásnál mellkaspánti pulzusmérővel és wattmérővel

 

RÉSZLETESEBBEN

Az óra igényes kialakítású civil és sport és okosóra egyben. Ez legfőképpen azoknak hasznos, akik egy okosórával kívánják megoldani a hétköznapokat és a sportot. Az óra 20 különböző sportágra állítható be egyesével, mind működésben, kijelzésben és mértékegység használatban is. Természetesen a sportágváltás is megoldott edzés közben.

Sportágspecifikus tudásaihoz kiegészítőkkel van teljesedés, azaz például futáshoz futódinamikai övvel használva a talajérintési idő, súlypontemelkedés, jobb-bal lábegyensúlyt és futás wattmérést is tudhatjuk az EKG pulzusmérés mellett. De van lehetőség egy igen komolyan használható térképes navigációra is, ahol adatbázis mellett előre feltölthetőek és követhetőek a nyomvonalak, POI pontok, úton tartással és zoom megtartással. Üzemideje 10 órától állítható aká3 36 óráig mindez GPS használat mellett, tehát ez a full legnagyobb üzemidős óra 2019-ben. Természetesen a magashegyi funkciók is bekerültek az órába, azaz a viharriasztás, magasságriasztás, barométer, iránytű és a hőmérő, illetve az illeszthető külső hőmérő is. Kerékpáros vonalon a sebesség és pedálfordulatmérő szenzorok mellett a wattmérőket is kezeli, illetve az okoslámpákat is nagyszerűen használja. Sí funkcióban automatikusan csak a lefeléket számolja, s rögzíti, míg evezésnél csapásszámot is tud. Beltérben a kondicionális edzésekhez is igen jó segítséget ad a szériaszámolásokhoz, beadható a pihenőidőben a használt súly, illetve a karmozgásból felismeri a gyakorlatot. Edzéseinket igen egyszerűen letölthetük kábelen keresztül MAC-ra vagy PC-re, telefonon keresztül Bluetooth használattal, vagy a legegyszerűbben, ha ismert Wi-Fi-t lát az óra, úgy automatikusan leszinkronizál, illetve megkapja onnan a szoftver frissítéseket is.

Okosóraként beállítható a sport közbeni értesítések kijelzése a telefonról, a sporton kívüliek is és a szüneteltetése is az értesítéseknek, ha nyugalomba szeretnénk lenni. A Garmin Pay érintés nélküli funkció arra alkalmas bankkártyával szinkronizálható. Mivel zenetárhely is van az órában, így Bluetooth-os fejhallgatóval használhatjuk, vezérelhetjük a zenét az órán keresztül. Természetesen letölthető az órára számos számlap, applikáció, widget és edzés közbeni olyan képernyők, melyek mások, mint a gyári design.

 

+ PLUSZ

 • Maximalista óra
 • Legnagyobb üzemidővel rendelkező GPS-es óra a piacon
 • 47mm-es óratok kristályüveges számlappal, Chroma kijelzővel
 • Wi-Fi-t is használ az óra, így automatikusak az edzés letöltések, szoftverfrissítések
 • Full magyarnyelvű szoftver, menü és applikáció
 • Érintéses fizetés és 1000 zeneszám tárolása és hallgatása
 • Biztonsági funkciók, mint az online nyomonkövetés, balesetérzékelés vagy a segélyhívás
 • Navigációs tudásában a legerősebb európa térképpel, adatbázissal, POI pontosan és nyomvonalas navigáció, úton tartással
 • Bővíthetősége a legnagyobb, azaz különböző szenzorok, lámpák, mérők csatolhatóak és vezérelhetőek
 • Minden funkció, kinézet állítható akár edzés közben is egyszerűen

- MÍNUSZ

GYÁRTÓI LEÍRÁS

Prémium kategóriás futó-/triatlon beépített GPS-es okosóra zenelejátszással

 • Órában 1000 zeneszám tárolására van lehetőség, illetve prémium zenei streaming szolgáltatóval is szinkronizálhatod órádat, melyről Bluetooth® headsettel hallgathatod, telefon használata nélkül zenéidet
 • Teljesítményelemzés felsőfoka, mint a VO2 max és edzési állapot, magassági akklimatizáló, edzésterhelés, regenerálódási tanácsadó, aerob és anaerob edzési hatások
 • Érintés nélküli fizetés óráddal a Garmin Pay™ , melyet arra alkalmas bankkártyáddal kezelhetsz
 • Komplett európai topoactive térkép, kereshető adatbázissal 
 • Biztonsági funkciók, melyben online nyomonkövetés, balesetérzékelés, segélyhívási funkciók tartoznak, s az értesítésre megadott személy láthat minket 
 • Extra nagy üzemidő egy feltöltéssel, okosóra üzemmódban 14 nap, GPS és zenelejátszással 10 üzemóra, gps-es energiatakarékos módban (UltraTrack) 60 üzemóra. 

 

A Forerunner legerősebb tagja a 945, mely olyan elszánt teljesítménycetrikus embereknek készült, akik hajnalban indulnak edzeni, s a sport a mindennapok legmeghatározóbb része, ahhoz, hogy elérjék teljesítőképességük határait.

 

RITMUSBAN

Sport közben szereted, ha kikapcsolsz, s a ritmus adja az ütemet? A Forerunner 945-ben akár 1000 kedvenc számod is lehet, hiszen rátöltheted kedvenc lejátszási listád vagy szinkronizálhatod Deezer vagy a Spotify® streaming szolgáltatóval. Bluetooth-os kapcsolata a fülhallgatóval sport közben is igen jól élvezhető, hiszen vezérelheted zenéid kedved szerint.

 

TELJESÍTMÉNY

A Forerunner 945 segít objektíven mutatni állapotod, személyre szabott tanácsokat ad, s segíti ésszerűbben beosztani energiád. A VO2max értékedhez igazítja edzés terheléseid még magaslaton is. A Training Status a korábbi edzéseid figyelembevételével mutatja mennyire vagy hatékony vagy épp alul vagy túledzett. Láthatóvá teszi hogyan hatnak edzéseid az aerob, anaerob teljesítményedre, a regenerálódási tanácsadó mutatja megterhelésed szakaszait, s láthatóvá teszi mikor vagy maximálisan terhelhető. Edzéstrendet is láthatsz a keringési rendszered szemszögéből, s különböző elemzéseket enged sportáganként és intenzitásonként is szétbontva. 

 

PAYPASS

A Forerunner 945-ös óra is megkapta az érintéses fizetést, ehhez csak arra alkalmas bannkártyáddal kell összekapcsolni, s onnan használhatod biztonsággal, hiszen több biztonsági funkció is védi értékeidet.

 

TÉRKÉPEN

Futhatsz ismeretlen terepen, bringázhatsz új utakon a Forerunner 945 már térképen mutatja hol vagy, illetve adatbázisa könnyen használható, így minden esetben tudni fogod melyik utat válaszd. Színes képernyőjén zoommegtartás, pásztázás és hatalmas adatbázis segít eligazodni, láthatod azon útvonalakat is, melyek a sportolók közt népszerűbbek (Trendline™). természetesen az EXPLORE app használata is könnyeddé teszi az ismeretlen terepen a gyors navigációt, letölthetsz nyomvonalakat is, de navigálhatsz spontán utakon, mely lehet ösvény vagy országút is.

 

 

BIZTONSÁGBAN

A Forerunner 945-nél megoszthatod pároddal online merre tartasz, beállíthatsz balesetértesítést, melynél megkapja a pozíciód koordinátáit, ha nem avatkozol közben, de vészhelyzeti megosztás is növeli biztonságod. Ezek mellett természetesen állítható milyen bejövő értesítések fontosak sport közben számodra, s el is tudod azokat utasítani több előre megírt üzenet közül választva.

 

 

PONTOS ADATOK

Egy 50 grammos óra igen könnyűnek számít, de ezen órának az üzemideje GPS használattal (zene nélkül) is 36 óra, több műholdrendszerrel is egyidejűleg kompatibilis, így a GPS, GLONASS és Galileo segít a pontosabb pozíciókhoz. A csuklós pulzusmérés természetesen bővíthető mellkaspánttal, melynél több speciális mellkaspánt is választható, sőt a BUNDLE csomagban meg is találod a HRM-SWIM és HRM-TRI pántokat, utóbbinál uszodai használat, míg elöbbinél futódinamika és nyíltvizi úszás közbeni pulzusmérés is segít elemezni az adatokat. Pulzoximéter funkciójával a vér oxigén telítettségét is mérhetjük magashegyen vagy akár alváselemzés közben. 

 

EDZÉSTERV

A Garmin Coach személyre szabott edzésterveket kínál számodra különböző célokhoz, de természetesen van lehetőséged saját terveket is létrehozni, melyek szakaszolása szabadon választott, lehet időben, távban, végpulzusban, watt-ban, sebességben, pedálfordulatban, vagy a LAP gomb megnyomásához igazodva. TrainingPeaks kompatibilis a 945, így az import egyszerű lesz. Természetesen több kényelmi funkció is használható, mint a becsült érkezési idő, vagy a becsült 5, 10 félmaraton vagy maratoni idő kiszámolása. 

 

 

FUTÓDINAMIKA

A 945 órában természetes már a lépésfrekvencia vagy a metronóm használat is. A Bundle csomagban található HRM-TRI mellkaspánt segíti a futás dinamikád megértését és optimális beállítását. (ehhez a Running Dynamics POD illetve a HRM-RUN mellkaspánt is használható). A futódinamika több részből áll, a lépésenkénti súlypontelelkedés, a talajérintési idő inkább az országúti futóknak, míg a jobb-bal lábegyensúly már a terepfutóknak is hasznos adat. 

 

SPORTÁGVÁLTÁS

Mivel az óra több sportprofilt is tud, s leginkább triatlonra van kiélezve, emiatt fontos a sportágváltás egy edzésen belül. Nem kell más, mint egy gombnyomás és válthatsz szabadon, de használhatod a Triatlon funkciót is. Így használhatod a görgőzés és országúti kerékpározást egyben, vagy a lépcsőzést és a futógépet is, itt csak te döntöd el, mikor merre válts.

 

EXTRA (nem) CSAK NŐKNEK

A Forerunner 945 edzés közben vagy a hétköznapokban is objektíven lekövet, számolja a lépéseid, a heti intenzív perceket, regenerációs időd, kalóriákat. Ezen felül használhatod a ciklusod nyomon követésére, jelöld a fizikai, érzelmi változásokat, a szabályos és a szabálytalan kiugrásokat, valamint a változó kor átmenetének nyomon követésére is alkalmas.

A Végtelen személyre szabható funkció lényegében a Connect IQ™ app letöltésével indul számodra, hiszen egyéni számlapokat, alkalmazásokat, adatképernyőket, widgeteket használhatsz ingyenesen egyszerűen, s ezzel egy totál személyre szabott óra lesz a kezeden, ami már ténylegesen rólad és neked szól.

DESIGNED FOR THE DRIVEN

We made this watch for you — the up-at-dawn runners and the conditioned-for-pain triathletes. While you chase your next victory, make sure you’ve got the right tool for the job.

music icon

Nem kell futnod a megfelelő ritmus nélkül. Szinkronizáld kedvenc zenéidet az órával.

 

measure performance icon

Számokat akarsz? Számokat kapsz. Mérj minden eddiginél több teljesítmény adatot.

Garmin Pay icon

Nincs készpénz? Ez jó. Használd a Garmin Pay™ érintés nélküli fizetést.

maps icon

Nem kell papír térkép. Színes kijelző irányít a futásodon.

safety tracking icon

Ne félj. A biztonsági és nyomkövetési funkciók segítenek abban, hogy futás közben biztonságban érezd magad.

battery life icon

Túléli a leghosszabb versenyt is, akár 10 órás akkumulátor élettartam, GPS módban, zenével.

GARMIN COACH

GARMIN COACH

These adaptive training plans feature guidance from expert coaches and free training plans that adapt to you and your goals. Workouts sync right to your watch.

BUILT-IN SPORTS APPS

BUILT-IN SPORTS APPS

Switch up your workout routine with activity profiles for cycling, pool swimming, indoor rowing, elliptical, stair-stepper and more.

WRIST-BASED HEART RATE

WRIST-BASED HEART RATE

The watch constantly samples your heart rate and will alert you if it stays too high or too low while you’re at rest. It also helps gauge how hard you work during activities. Even underwater.

MULTI-GNSS

MULTI-GNSS

Access multiple global navigation satellite systems (GPS, GLONASS and Galileo) to track in more challenging environments than GPS alone.

RUNNING DYNAMICS

RUNNING DYNAMICS

When used with a compatible accessory, Forerunner 945 measures crucial running metrics such as cadence, stride length, ground contact time and balance and more.

VO2 MAX

VO2 MAX

Train smarter with VO2 max, an indicator of how you can expect to perform. This metric even accounts for changes in performance that could be caused by heat or altitude.

PERFORMANCE CONDITION

PERFORMANCE CONDITION

While you run, analyse pace, heart rate and heart rate variability for a real-time assessment of your current ability to perform.

TRAINING STATUS

TRAINING STATUS

This metric evaluates your recent exercise history and performance indicators to let you know if you’re training productively, peaking or overreaching.

TRAINING EFFECT

TRAINING EFFECT

See how your workouts influence the development of endurance, speed and power with aerobic and anaerobic training effect feedback.

TRAINING LOAD

TRAINING LOAD

This stat measures your exercise volume from the last 7 days and compares it to the optimal range for your fitness and recent training history.

EXTENDED BATTERY LIFE

EXTENDED BATTERY LIFE

Get up to 2 weeks of battery life in smartwatch mode and 10 hours in GPS mode with music. Use UltraTrac™ mode to make sure you’ve got enough juice to outlast your longest race.

FULL-COLOUR MAPPING

FULL-COLOUR MAPPING

Whether you’re running the city streets or riding densely covered trails, Forerunner 945 provides built-in mapping to help keep you on track.

CLIMBPRO FEATURE

CLIMBPRO FEATURE

Use ClimbPro ascent planner on downloaded courses to see real-time information on your current and upcoming climbs, including gradient, distance and elevation gain.

TURN-BY-TURN NAVIGATION

TURN-BY-TURN NAVIGATION

Follow a route or course with help from turn-by-turn directions, which let you know ahead of time when the next turn is coming.

ROUND-TRIP ROUTING

ROUND-TRIP ROUTING

Enter a distance you want to travel, and get suggested routes that will bring you back to your starting point. Trendline™ popularity routing helps you find the best local paths.

PULSE OX SENSOR
PULSE OX SENSOR

This wrist-based sensor a wrist-based Pulse Ox sensor which monitors blood oxygen saturation levels to support advanced sleep monitoring and altitude acclimation.

 

BODY BATTERY™ ENERGY MONITOR

BODY BATTERY™ ENERGY MONITOR

Track your body’s energy levels so you can find the best times for activity and rest.

MENSTRUAL TRACKING

MENSTRUAL TRACKING

Track period cycle details, log physical and emotional symptoms, and note regular, irregular or menopause transition cycles to better understand your body.

MUSIC ON YOUR WRIST

MUSIC ON YOUR WRIST

Sync your playlists from select music streaming services — such as Deezer, Amazon Music and Spotify® — right to your watch. Forerunner 945 can store up to 1,000 songs.

SMART NOTIFICATIONS

SMART NOTIFICATIONS

Receive emails, texts and alerts right on your watch, when paired with a compatible smartphone

SAFETY AND TRACKING FEATURES

SAFETY AND TRACKING FEATURES

If you feel unsafe or if your watch senses that an incident occurred, assistance and incident detection features send your location to emergency contacts.

CONNECT IQ™ STORE

CONNECT IQ™ STORE

Download custom watch faces, add data fields, and get apps and widgets from the Connect IQ Store.

SYNCS WITH GARMIN CONNECT™

SYNCS WITH GARMIN CONNECT™

Upload your activities to the Garmin Connect app to interact with a thriving online community where people on the go can connect and compete — and even share their triumphs via social media.

Fejezd ki egyéniséged jobban, mivel a Forerunner 945 támogatja a Connect IQ™ Store felületről letölthető óraszámlapokat is. Válassz a több ezer elkészített variációból vagy készítsd el a sajátodat kedvenc fényképedből.

A Forerunner 945 és kiegészítői itt találhatóak.