GARMIN vívoactive 3 Acél óra, fehér szíjjal

010-01769-22

Intelligens óra nemcsak a sportban. Érintés nélkül is fizethetsz, minden bejövő értesítést kezelhetsz. 15 beépített sport vár, hogy optimálisan hasznád az órád

icon Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
photo

GARMIN vívoactive 3 Acél óra, fehér szíjjal

82 900 Ft

GARMIN VÍVOACTIVE 3

KINEK ÉS MIRE AJÁNLJUK?

Egy igen jól összerakott és átgondolt óra. A legfőbb célcsoport azok az emberek, akik keresnek egy sport és civil órát egyben. Luxus lenne csak sportra használni az órát, s rengeteg funkcióról mondanánk le ekkor. Az óra igen logikusan lett összerakva, nagyon kiforrot darab, így mindenkinek merem ajánlani, aki nem megy el specializálódás felé, azaz nem akar kerékpáron wattszámot mérni, nem akar futásnál talajérintési időt és súlypontemelkedést mérni, illetve nem kell neki navigációs tudás vagy extra nagy üzemidő. Egyedüli ejtő funkció az érintőképernyő lehet, aki nem szereti, ne ezt válassza, bár a Side Swipe igen sokat segít, hiszen az óra oldalán található recés területen elhúzzuk újjunk, így is gördíthető a menürendszer. Edzéstervezés, egyedi sportok használata és full testreszabhatóság mellett rengeteg szenzorral tudjuk fejleszteni, legyen az lámpa, hőmérő vagy pedálfordulatmérő. Szoftvere és az óra menürendszere magyarnyelvű, s remek 43,4mm-es nagysága mind hölgyeknek, mind uraknak jó nagyság, s a 11,7mm-es vastagság sem zavaró, főleg, ha belelátunk az óra tudásába és üzemidejébe, ami akár 13 óra is lehet GPS-t használva. 

 

LEGERŐSEBB FUNKCIÓI

 • Üzemideje GPS használattal legfeljebb 13 óra, okosóra használatban, napi pulzusméréssel 7 nap
 • Sokoldalú sport és civilóra
 • Optikai pulzusmérés az óra hátlapjáról
 • Vékony csuklóra is használható kis óra
 • Bővíthető kerékpáros, futó és pulzusmérő szenzorokkal, lámpákkal
 • Egyedi képernyők, egyedi widgetek és totál egyedi adatképernyők
 • Érintőképernyője mellett Side Swipe, azaz az óra peremén is lapozható
 • Bluetooth és kábeles szinkronozáció
 • Extra funkciók: Automata start-stop, LiveTrack és Virtual edzőpartner
 • NFC fizetés (Garmin PAY*)
 • Szerethető

 

RÉSZLETESEBBEN

Végre elérkezett az az óra a Garminnál is a középkategóriában, mely 100%-ban elkísér az edzésekre és a munkába is. Igen speciális funkciók azok, melyek hiányoznak belőle, így általános használatra ajánlom. Az érintőképernyőtől lehet félni, de a Vívoactív 3-nál ezt kombinálták az érintőperemmel, így a gombjával ellentétes oldalon egy recézett lapozófelület van, mely érintéssel működik. A vívoactive 1-es még négyszögletes volt, szintén érintőképernyővel, s egy igen szerethető óra volt, kolléganőm kezéről csak egy Fénix 5S-el lehetett lekérni. A második generáció a Vívoactive HR volt, ahol egy érdekes karkötő-óra kombót alkotott a Garmin. Funkciói jók voltak, de mégsem volt egy igazán szerethető óra, azaz karkötő. A Vívoactive 3 megkapta elsőként az NFC-s fizetést (Garmin PAY*-t), ami 2019 március közepétől hazánkban is elérhető kényelmi fizetés. Az óra összeköthető a Connect IQ-val, így totál egyedi óraképernyőket tölthetünk le (2018 márciusban csak 423 közül választhatunk), de 116 widget és számos egyedi elrendezésű adatképernyőt használhatunk az órán. A bejövő hívások, sms-ek, e-mailek, zárolt képernyős értesítések már természetesek ebben a kategóriában, a hívásfogadás és elutasítás is színesít, illetve a híváselutasítás sms-el is, de ez csak Androidos telefonbnál használható. Az óra aktivitásmérése és alvásmonitorozása igen kiforrott, bár itt már szinte mindegy mely Garmin terméket vesszük le a polcról egységes minden. Sportra használva egyedül az érintőképernyő lehet visszatartó megoldás, így sáros, vizes kézzel, illetve kesztyűvel nem tudjuk kezelni, de nem is erre való ez az óra. A futás, medencés úszás, bringa, konditerem, jóga, ellipszis tréner vonal az, amin jól használható. Persze le kell mondjunk az extra 10 óra feletti bringázásról, de akinek ez kizáró opció, már bringás kompútert vesz. Az óra szíja szerszám nélkül 15 másodperc alatt cserélhető, így igencsak átszabhatjuk az óra kinézetét, pláne, ha választunk egy egyedi óraszámlapot a Garmin Connect IQ áruházból. Az áruházból amúgy napkelte, holdkelte-nyugta, halász-vadász funkció, jóga, légzésgyakorlat tölthető le, érdemes szétnézni a használható listát: Garmin Connect IQ.

*Garmin Pay magyarországon is

 

 

 

+ PLUSZ

 • Magyarnyelvű menürendszer
 • Bejövő hívások és sms-ek kijelzése, kezelése
 • Mellkaspánti pulzusmérővel bővíthető
 • Korrekt üzemidő GPS használattal
 • LiveTrack és Virtual edzőpartner funkciók
 • Kerékpározáshoz is jól használható kategóriájában
 • Kompakt forma és méret
 • Side Swipe, az óra oldaláról görgetés
 • NFC-s fizetés - Garmin PAY*
 • Gyönyörű számlap

*Garmin Pay magyarországon is

 

-MÍNUSZ

 • Sajnos nem tudom mibe köthetnék bele ebben az árkategóriában, nagyon logikusan összerakott az óra
 • Nem négyszögletes
 • Kesztyűvel nem használható
 • Nincs benne zene, ahhoz zenés óraválasztást itt találsz!

 

GYÁRI LEÍRÁS

 

A vívoactive órákat a Garmin azoknak szánta, akik egy órát szeretnének a hétköznapi viseletre és a sportra is. A harmadik generációs Vívoactive már egy kiforrott óra lett ezen a téren.

 

 • Kristályüveges, acél keretes érintőképernyős óra. A Slate Grey óra kerete kapott egy PVD borítást, ami ellenállób az acélnál, emiatt drágább az óra.
 • Óra testraszabása a Connect IQ garmin ártuházból, ahol egyedi számlapok, alkalmazások és widgetek közül választhatunk.
 • Sportprofilos óra, ahol sportáganként állíthatjuk be az óra működését, képernyőjét és formátumait.
 • A csuklós pulzusmérés már a Garminnál alap, de természetesen mellkaspánttal is bővíthetjük az órát.
 • Tesztjei közt megtalálható a VO2 MAX állóképességi mutató és a Fitnesz kor becslés is, valamint a stressz mérés
 • Okosóraként a bejövő hívásokat, e-maileket és sms-ket olvashatjuk, valamint elutasíthatjuk sablon sms-el. A tevékenységek feltöltése automatikus a connect garmin elemzőszoftverbe
 • A Live Track-el megoszthatjuk online épp merre járunk. De megkereshetjük az órával a telefonunk is, vagy fordítva.
 • Éljen az olyan kapcsolt szolgáltatásokkal³, mint az okos értesítések, automatikus tevékenység feltöltések a Garmin
 • Egy akkumulátor feltöltéssel 13 órát bír az óra GPS üzemmódban és 7 napot okosóra üzemmódban
 • GARMIN PAY*, az első paypass-os fizetési mód, melyhez már bankkártya sem kell. 

*Garmin Pay magyarországon is

 

A vívoactive 3 okosóra nemcsak az edzések során segít, hétköznapi használatkor is nagyban megkönnyíti mindennapjainkat. Az óra menürendszere, applikációja és a számítógépes programja is magyar nyelvű, ezzel is úttörő a Garmin a kiszolgálásban.

 

 

CONNECT IQ


Minden közép és felső kategóriás Garmin készülék már kompatibilis a Garmin IQ áruházzal, ahol ingyenesen tölthetünk le egyedi óraszámlakokat, kijelzőket, applikációkat és widgeteket. Ezen felül a Face IT garmin alkalmazásal egyedi óraszámlakokat is szerkeszthetünk saját fotóink segítségével. Ezzel egyedivé tehetjük óránkat a hétköznapokban és sport közben is. Mégnézhetjük az órán az AccuWeather alkalmazással az időjárást vagy a goggle naptárunkat is. Ha lakásunk Samsung SmartThings lámpákkal van felszerelve, akár azokat is vezérelhetjük otthonról vagy távolról is az órán keresztül.

 

PULZUSMÉRÉS

A Vívoactive 3 csuklóról méri a pulzust a Garmin álltal használt Elevate technológiával. Mellkaspánti pulzusmérővel bővíthető a Vívoactive 3, utólag is.  A csuklós pulzusmérés perifériáról méri a pulzust, átvilágítva a bőrünk a karkötő hátulján lévő fénnyel, s veszi annak szenzora a véráramot. Így ez a technológia nem pontos, de kényelmes. A mellkaspánti pulzusmérők a szív elektromos jeleit veszik, s továbbítják az óráknak, így annak pontossága EKG. A csuklós pulzusmérés intervallumoknál és pulzusmegnyugvásoknál használható legkevésbé, illetve akkor, ha kezünkben tartunk, forgatunk valamit, pl evezőlapát, súlyzó. Ezzel kapcsolatban kis cikket olvashatsz oldalunkon ITT.

 

SPORTBAN NAGY


Minden sportprofilos óra egyedi számlapokkal, működésekkel, automatikákkal és formátumokkal használható a saját igényünk és beállításunk szerint. Persze vannak olyan sportágak is, ahol az óragyártó is kigondolt valamit. Ilyen például a súlyzós edzésekhez a pihenőidő vagy a síelésnél csak a lesiklást automatikusan rögzítő funkció is. Az úszás, kerékpár és a futás már alapsport ezen órákban.

 

KÉZREÁLLÓ


A színes érintőképernyő a Garmion Chroma Displayt kapta, mely a napfény hatására élesebbé és jobban olvashatóvá válik. Az értintőképernyő nem mindennapi, legyünk uszodában vagy a zuhany alatt, a Side Swipe gyors görgetésről nem kell lemondanunk. Beállítható az is, hogy a mutató vagy a hüvelyk újunkkal szeretnénk mindent megtenni. Az óra számlapja ellenálló Corning® Gorilla® üveggel teszi ellenálló árává a Vívoactive 3-at.

 

EDZÉSEK SEGÍTSÉGGEL


Kétféle megoldása van a Garminnak arra, hogy terv szerint edzhess. A legegyszerűbb, ha letöltünk egy tervet, mely lehet futó, bringás vagy cardio is, s beállítjuk mikor kezdődhet az első edzés. De készíthetünk egyedi beállításokkal idő, táv, köridő keverékével szakaszokat, beállíthatunk sebességzónákat, pulzuszónákat is, majd a sportág kiválasztása után kezdődhet a visszaszámlálása a szakaszoknak betartásával. Az óra mutatja a szakaszokat, pihenőidőket, ismétléseket, szetteket.

 

 

JÓ VAGY


Az egész nap működő Elevate™ azaz csuklón mért szívritmusadatokkal az óra mebbecsüli a VO2 max értékünk és a fitnesz életkorunkat is megbecsüli. Így látható merre megyünk a sok edzés hatására, s menniyre vagyunk hatékonyak. Ezen kívül a HRV-t használja(szívfrekvencia-variabilitást) melyet a stressz-szintjének megjelenítésére használ. Mindezekn visszajelzés célja ugyanaz, lássuk meg mi okoz elmozdulást a szervezetünkben, s ezt használjuk jó irányba.

 

 

ONLINE VAGYOK


Edzés indításnál eldönthetem kivel osztom meg online a nyomvonalam, így otthonról is láthatóvá válik mikorr merre edzek. Edzésre is vihetjük telefonunk, s az órán olvashatjuk bringázás közben az üzeneteket, vagy láthatjuk ki keres, s ezt elutasíthatjuk sablon sms-el, vagy megállva fel is vehetjük a fontos hívásokat, így nem maradunk le semmiről. A csillagozott vagy VIP-es e-maileket is láthatjuk, s végigolvashatjuk. Nem kell folyton a telefont elővennünk egy egy pittyegéskor, elegendő, ha rápillantunk az órára, s eldöntjük merre tovább. Az óra az edzés végeztével az edzéseket is automatikusan feltölti a Connect Garmin felhő alapú edzésnaplónkba.

 

 

ELEMZÉS


Miután letöltöttük az edzésünk, s a minden napi aktivitásunk, elemezhetük azokat számos módon, készíthetünk egyéni összesítéseket, számontarthatjuk melyik cipőbe hány kilóméter van, de azt is, hogy a bringán lévő láncal mennyit szeretnénk tekerni. A tevékenységeinket megoszthatjuk másokkal, de hozzákapcsolhatjuk a STRAVA fiókunkhoz is automatikusan, így minden edzés automatikusan ott is megejelenik. Létrehozhatunk egyéni csoportokat vagy csatlakozhatunk másokhoz, s láthatjuk a csoport tagjai mennyit bírnak. A connect garmin applikáció és program valamint a Vívoactive 3 nyelvezete is magyarnyelvű, ezzel is könnyebbé téve annak használatát.

 

 

 

GARMIN PAY


A vívoactive 3 okosórára, melyre rátölthetünk pénzt VISA vagy Mastercard kártyánkról. Fizetésnél az első hordható eszközünk, mely Garmin Pay* érintés alapú funkcióval is rendelkezik. Ez a szolgáltatás Magyarországon is üzemel, erről bőbennen itt olvashatsz: Garmin Pay magyarországon is

 

 

 

 

 

GARMIN VÍVOACTIVE 3

KINEK ÉS MIRE AJÁNLJUK?

Egy igen jól összerakott és átgondolt óra. A legfőbb célcsoport azok az emberek, akik keresnek egy sport és civil órát egyben. Luxus lenne csak sportra használni az órát, s rengeteg funkcióról mondanánk le ekkor. Az óra igen logikusan lett összerakva, nagyon kiforrot darab, így mindenkinek merem ajánlani, aki nem megy el specializálódás felé, azaz nem akar kerékpáron wattszámot mérni, nem akar futásnál talajérintési időt és súlypontemelkedést mérni, illetve nem kell neki navigációs tudás vagy extra nagy üzemidő. Egyedüli ejtő funkció az érintőképernyő lehet, aki nem szereti, ne ezt válassza, bár a Side Swipe igen sokat segít, hiszen az óra oldalán található recés területen elhúzzuk újjunk, így is gördíthető a menürendszer. Edzéstervezés, egyedi sportok használata és full testreszabhatóság mellett rengeteg szenzorral tudjuk fejleszteni, legyen az lámpa, hőmérő vagy pedálfordulatmérő. Szoftvere és az óra menürendszere magyarnyelvű, s remek 43,4mm-es nagysága mind hölgyeknek, mind uraknak jó nagyság, s a 11,7mm-es vastagság sem zavaró, főleg, ha belelátunk az óra tudásába és üzemidejébe, ami akár 13 óra is lehet GPS-t használva. 

 

LEGERŐSEBB FUNKCIÓI

 • Üzemideje GPS használattal legfeljebb 13 óra, okosóra használatban, napi pulzusméréssel 7 nap
 • Sokoldalú sport és civilóra
 • Optikai pulzusmérés az óra hátlapjáról
 • Vékony csuklóra is használható kis óra
 • Bővíthető kerékpáros, futó és pulzusmérő szenzorokkal, lámpákkal
 • Egyedi képernyők, egyedi widgetek és totál egyedi adatképernyők
 • Érintőképernyője mellett Side Swipe, azaz az óra peremén is lapozható
 • Bluetooth és kábeles szinkronozáció
 • Extra funkciók: Automata start-stop, LiveTrack és Virtual edzőpartner
 • NFC fizetés (Garmin PAY*)
 • Szerethető

 

RÉSZLETESEBBEN

Végre elérkezett az az óra a Garminnál is a középkategóriában, mely 100%-ban elkísér az edzésekre és a munkába is. Igen speciális funkciók azok, melyek hiányoznak belőle, így általános használatra ajánlom. Az érintőképernyőtől lehet félni, de a Vívoactív 3-nál ezt kombinálták az érintőperemmel, így a gombjával ellentétes oldalon egy recézett lapozófelület van, mely érintéssel működik. A vívoactive 1-es még négyszögletes volt, szintén érintőképernyővel, s egy igen szerethető óra volt, kolléganőm kezéről csak egy Fénix 5S-el lehetett lekérni. A második generáció a Vívoactive HR volt, ahol egy érdekes karkötő-óra kombót alkotott a Garmin. Funkciói jók voltak, de mégsem volt egy igazán szerethető óra, azaz karkötő. A Vívoactive 3 megkapta elsőként az NFC-s fizetést (Garmin PAY*-t), ami 2019 március közepétől hazánkban is elérhető kényelmi fizetés. Az óra összeköthető a Connect IQ-val, így totál egyedi óraképernyőket tölthetünk le (2018 márciusban csak 423 közül választhatunk), de 116 widget és számos egyedi elrendezésű adatképernyőt használhatunk az órán. A bejövő hívások, sms-ek, e-mailek, zárolt képernyős értesítések már természetesek ebben a kategóriában, a hívásfogadás és elutasítás is színesít, illetve a híváselutasítás sms-el is, de ez csak Androidos telefonbnál használható. Az óra aktivitásmérése és alvásmonitorozása igen kiforrott, bár itt már szinte mindegy mely Garmin terméket vesszük le a polcról egységes minden. Sportra használva egyedül az érintőképernyő lehet visszatartó megoldás, így sáros, vizes kézzel, illetve kesztyűvel nem tudjuk kezelni, de nem is erre való ez az óra. A futás, medencés úszás, bringa, konditerem, jóga, ellipszis tréner vonal az, amin jól használható. Persze le kell mondjunk az extra 10 óra feletti bringázásról, de akinek ez kizáró opció, már bringás kompútert vesz. Az óra szíja szerszám nélkül 15 másodperc alatt cserélhető, így igencsak átszabhatjuk az óra kinézetét, pláne, ha választunk egy egyedi óraszámlapot a Garmin Connect IQ áruházból. Az áruházból amúgy napkelte, holdkelte-nyugta, halász-vadász funkció, jóga, légzésgyakorlat tölthető le, érdemes szétnézni a használható listát: Garmin Connect IQ.

*Garmin Pay magyarországon is

 

 

 

+ PLUSZ

 • Magyarnyelvű menürendszer
 • Bejövő hívások és sms-ek kijelzése, kezelése
 • Mellkaspánti pulzusmérővel bővíthető
 • Korrekt üzemidő GPS használattal
 • LiveTrack és Virtual edzőpartner funkciók
 • Kerékpározáshoz is jól használható kategóriájában
 • Kompakt forma és méret
 • Side Swipe, az óra oldaláról görgetés
 • NFC-s fizetés - Garmin PAY*
 • Gyönyörű számlap

*Garmin Pay magyarországon is

 

-MÍNUSZ

 • Sajnos nem tudom mibe köthetnék bele ebben az árkategóriában, nagyon logikusan összerakott az óra
 • Nem négyszögletes
 • Kesztyűvel nem használható
 • Nincs benne zene, ahhoz zenés óraválasztást itt találsz!

 

GYÁRI LEÍRÁS

 

A vívoactive órákat a Garmin azoknak szánta, akik egy órát szeretnének a hétköznapi viseletre és a sportra is. A harmadik generációs Vívoactive már egy kiforrott óra lett ezen a téren.

 

 • Kristályüveges, acél keretes érintőképernyős óra. A Slate Grey óra kerete kapott egy PVD borítást, ami ellenállób az acélnál, emiatt drágább az óra.
 • Óra testraszabása a Connect IQ garmin ártuházból, ahol egyedi számlapok, alkalmazások és widgetek közül választhatunk.
 • Sportprofilos óra, ahol sportáganként állíthatjuk be az óra működését, képernyőjét és formátumait.
 • A csuklós pulzusmérés már a Garminnál alap, de természetesen mellkaspánttal is bővíthetjük az órát.
 • Tesztjei közt megtalálható a VO2 MAX állóképességi mutató és a Fitnesz kor becslés is, valamint a stressz mérés
 • Okosóraként a bejövő hívásokat, e-maileket és sms-ket olvashatjuk, valamint elutasíthatjuk sablon sms-el. A tevékenységek feltöltése automatikus a connect garmin elemzőszoftverbe
 • A Live Track-el megoszthatjuk online épp merre járunk. De megkereshetjük az órával a telefonunk is, vagy fordítva.
 • Éljen az olyan kapcsolt szolgáltatásokkal³, mint az okos értesítések, automatikus tevékenység feltöltések a Garmin
 • Egy akkumulátor feltöltéssel 13 órát bír az óra GPS üzemmódban és 7 napot okosóra üzemmódban
 • GARMIN PAY*, az első paypass-os fizetési mód, melyhez már bankkártya sem kell. 

*Garmin Pay magyarországon is

 

A vívoactive 3 okosóra nemcsak az edzések során segít, hétköznapi használatkor is nagyban megkönnyíti mindennapjainkat. Az óra menürendszere, applikációja és a számítógépes programja is magyar nyelvű, ezzel is úttörő a Garmin a kiszolgálásban.

 

 

CONNECT IQ


Minden közép és felső kategóriás Garmin készülék már kompatibilis a Garmin IQ áruházzal, ahol ingyenesen tölthetünk le egyedi óraszámlakokat, kijelzőket, applikációkat és widgeteket. Ezen felül a Face IT garmin alkalmazásal egyedi óraszámlakokat is szerkeszthetünk saját fotóink segítségével. Ezzel egyedivé tehetjük óránkat a hétköznapokban és sport közben is. Mégnézhetjük az órán az AccuWeather alkalmazással az időjárást vagy a goggle naptárunkat is. Ha lakásunk Samsung SmartThings lámpákkal van felszerelve, akár azokat is vezérelhetjük otthonról vagy távolról is az órán keresztül.

 

PULZUSMÉRÉS

A Vívoactive 3 csuklóról méri a pulzust a Garmin álltal használt Elevate technológiával. Mellkaspánti pulzusmérővel bővíthető a Vívoactive 3, utólag is.  A csuklós pulzusmérés perifériáról méri a pulzust, átvilágítva a bőrünk a karkötő hátulján lévő fénnyel, s veszi annak szenzora a véráramot. Így ez a technológia nem pontos, de kényelmes. A mellkaspánti pulzusmérők a szív elektromos jeleit veszik, s továbbítják az óráknak, így annak pontossága EKG. A csuklós pulzusmérés intervallumoknál és pulzusmegnyugvásoknál használható legkevésbé, illetve akkor, ha kezünkben tartunk, forgatunk valamit, pl evezőlapát, súlyzó. Ezzel kapcsolatban kis cikket olvashatsz oldalunkon ITT.

 

SPORTBAN NAGY


Minden sportprofilos óra egyedi számlapokkal, működésekkel, automatikákkal és formátumokkal használható a saját igényünk és beállításunk szerint. Persze vannak olyan sportágak is, ahol az óragyártó is kigondolt valamit. Ilyen például a súlyzós edzésekhez a pihenőidő vagy a síelésnél csak a lesiklást automatikusan rögzítő funkció is. Az úszás, kerékpár és a futás már alapsport ezen órákban.

 

KÉZREÁLLÓ


A színes érintőképernyő a Garmion Chroma Displayt kapta, mely a napfény hatására élesebbé és jobban olvashatóvá válik. Az értintőképernyő nem mindennapi, legyünk uszodában vagy a zuhany alatt, a Side Swipe gyors görgetésről nem kell lemondanunk. Beállítható az is, hogy a mutató vagy a hüvelyk újunkkal szeretnénk mindent megtenni. Az óra számlapja ellenálló Corning® Gorilla® üveggel teszi ellenálló árává a Vívoactive 3-at.

 

EDZÉSEK SEGÍTSÉGGEL


Kétféle megoldása van a Garminnak arra, hogy terv szerint edzhess. A legegyszerűbb, ha letöltünk egy tervet, mely lehet futó, bringás vagy cardio is, s beállítjuk mikor kezdődhet az első edzés. De készíthetünk egyedi beállításokkal idő, táv, köridő keverékével szakaszokat, beállíthatunk sebességzónákat, pulzuszónákat is, majd a sportág kiválasztása után kezdődhet a visszaszámlálása a szakaszoknak betartásával. Az óra mutatja a szakaszokat, pihenőidőket, ismétléseket, szetteket.

 

 

JÓ VAGY


Az egész nap működő Elevate™ azaz csuklón mért szívritmusadatokkal az óra mebbecsüli a VO2 max értékünk és a fitnesz életkorunkat is megbecsüli. Így látható merre megyünk a sok edzés hatására, s menniyre vagyunk hatékonyak. Ezen kívül a HRV-t használja(szívfrekvencia-variabilitást) melyet a stressz-szintjének megjelenítésére használ. Mindezekn visszajelzés célja ugyanaz, lássuk meg mi okoz elmozdulást a szervezetünkben, s ezt használjuk jó irányba.

 

 

ONLINE VAGYOK


Edzés indításnál eldönthetem kivel osztom meg online a nyomvonalam, így otthonról is láthatóvá válik mikorr merre edzek. Edzésre is vihetjük telefonunk, s az órán olvashatjuk bringázás közben az üzeneteket, vagy láthatjuk ki keres, s ezt elutasíthatjuk sablon sms-el, vagy megállva fel is vehetjük a fontos hívásokat, így nem maradunk le semmiről. A csillagozott vagy VIP-es e-maileket is láthatjuk, s végigolvashatjuk. Nem kell folyton a telefont elővennünk egy egy pittyegéskor, elegendő, ha rápillantunk az órára, s eldöntjük merre tovább. Az óra az edzés végeztével az edzéseket is automatikusan feltölti a Connect Garmin felhő alapú edzésnaplónkba.

 

 

ELEMZÉS


Miután letöltöttük az edzésünk, s a minden napi aktivitásunk, elemezhetük azokat számos módon, készíthetünk egyéni összesítéseket, számontarthatjuk melyik cipőbe hány kilóméter van, de azt is, hogy a bringán lévő láncal mennyit szeretnénk tekerni. A tevékenységeinket megoszthatjuk másokkal, de hozzákapcsolhatjuk a STRAVA fiókunkhoz is automatikusan, így minden edzés automatikusan ott is megejelenik. Létrehozhatunk egyéni csoportokat vagy csatlakozhatunk másokhoz, s láthatjuk a csoport tagjai mennyit bírnak. A connect garmin applikáció és program valamint a Vívoactive 3 nyelvezete is magyarnyelvű, ezzel is könnyebbé téve annak használatát.

 

 

 

GARMIN PAY


A vívoactive 3 okosórára, melyre rátölthetünk pénzt VISA vagy Mastercard kártyánkról. Fizetésnél az első hordható eszközünk, mely Garmin Pay* érintés alapú funkcióval is rendelkezik. Ez a szolgáltatás Magyarországon is üzemel, erről bőbennen itt olvashatsz: Garmin Pay magyarországon is