Garmin Venu SQ Orchidea

010-02427-12

Fémes, orchidea alumínium lünetta, mely háza és óraszíja orchidea színű. Élőben igen elegáns ez a színvariáció. Garmin PAY fizetés, értesítést kezelhetsz. Beépített sport vár, hogy optimálisan használd az órád.

A termékből 5 darab felett van boltunkban. Rendelés esetén személyes átvételig félretesszük. A csomagküldést a mai vagy következő munkanapon indítjuk.
photo

Garmin Venu SQ Orchidea

64 900 Ft
74 900 Ft 64 900 Ft
icon Kosárba

GARMIN VENU™ SQ

 

KINEK ÉS MIRE AJÁNLJUK?

A legfőbb célcsoport azok az emberek, akik keresnek egy civil órát, melyel sportolnak is. A sportban elvárják a sportprofilos használatot, a GPS pontosságát, a pulzusmérő és sok kiegészítő kapcsolhatóságát, míg civilóraként a napi aktivitáskövetést, bejövő üzenetek jelzését, NFC-s fizetést.

Luxus lenne csak sportra használni az órát, s rengeteg funkcióról mondanánk le ekkor. Az óra igen logikusan lett összerakva, kiforrot darab, így mindenkinek merem ajánlani, aki nem megy el specializálódás felé, azaz nem akar kerékpáron Wattszámot mérni, nem akar futásnál talajérintési időt és súlypontemelkedést mérni, illetve nem kell neki navigációs tudás vagy extra nagy üzemidő. Edzéstervezés, egyedi sportok használata és full testreszabhatóság mellett rengeteg szenzorral tudjuk fejleszteni, legyen az lámpa, hőmérő vagy pedálfordulatmérő. Szoftvere és az óra menürendszere magyarnyelvű. Az óra üzemideje a Garmin viszonylatában csekély a maga 6 nap okosóra használatával, de a konkurens márkákhoz képest ez erős üzemidő.  Fontos, hogy az óra nem rendelkezik barometrikus magasságméréssel, s a helyszínen nem tud szintesést és emelkedést sem mérni, de ezzel a 100eFt alatti kategóriában nincs egyedül.

 

LEGERŐSEBB FUNKCIÓI

 • Sokoldalú sport és civilóra
 • 6 nap üzemidő okosóra használattal, 14 óra GPS-el, további tudnivalók a Specifikációk fülön oldalunkon
 • Optikai pulzusmérés az óra hátlapjáról még úszás közben is
 • Vékony csuklóra is használható óra
 • Bővíthető kerékpáros, futó és pulzusmérő szenzorokkal, lámpákkal
 • Egyedi képernyők, egyedi widgetek
 • Extra funkciók: Automata strart-stop, LiveTrack és Virtual edzőpartner, balesetérzékelés és pánikriasztás
 • Beltéri edzések és legzőtechnikák
 • NFC Garmin PAY*
 • Szerethető

 

RÉSZLETESEBBEN

A Vívoactive széria indította ezt a szegmenst a Garminnál, mely a Venu-val már a negyedik generáción van túl. Az érintőképernyő ebben a kategóriában normális, de mégis a domború gorilla glass kis képernyő 10-es kesztyűnagyságnál nagyobb férfiaknak nem ajánlom, szerintem ők inkább nyomógombos órát nézzenek. Az óra szíja szerszám nélkül 15 másodperc alatt cserélhető, így igencsak átszabhatjuk az óra kinézetét, pláne, ha választunk egy egyedi óraszámlapot a Garmin Connect IQ áruházból. Az ingyenes áruházból amúgy napkelte, holdkelte-nyugta, halász-vadász funkció, jóga, légzésgyakorlat tölthető le, érdemes szétnézni a használható listát: Garmin Connect IQ. Az óra folyamatos kijelzője állítható edzés közben és azon kívül. A Garminra jellemző beállításokat tudja, de edzés közben nem lehet a menürendszerhez hozzáférni, csak az adott sportprofilhoz, melyben edzünk. Ez persze minden nem Garmin óránál így van. Nekem aki a Fénix széáriához vagyok szokva 1 nap kellett a teljes átálláshoz. Kijelzője nem Amoled, de ha felbontásban és minőségben ez lenne a maximum, amit elvárhatok egy órától azt aláírnám. Nem vágyom szebbre, de kültéren erősebb kontrasztot tud egy Transflektív számlap, amit a Garmin 90%-ban használ. A két gombos kivitel csak egy kis segítség, hisz a jobb alsó visszalépő gombot egy balra suhintással is elérhetjük. Ami fura volt, hogy a gyári számlapoknál nem lehetett kitenni a dátumot úgy, hogy okt.10., van minden más variáció, de ezt csak a Connect IQ-ból tölthetem le.

*NFC Garmin Pay Magyarországon is

 

+ PLUSZ

 • Légzőgyakorlatok
 • Magyarnyelvű menürendszer/ szoftver
 • Bejövő hívások és sms-ek kijelzése, kezelése legfelső fokon
 • Rengeteg szenzorral bővíthető
 • Kompakt forma és méret
 • NFC Garmin PAY*
 • Nagyon jó ár-érték arány
 • Nagyon sok anyagú és színű óraszíj lesz hozzá kompatibilis
 • Menstruációs naptár igen komoly benne

*NFC Garmin Pay magyarországon is

 

- MÍNUSZ

 • Sajnos nem tudom mibe köthetnék bele ebben az árkategóriában, nagyon logikusan összerakott az óra
 • Nem kerek
 • Kesztyűvel nem használható
 • Nincs benne zenememória (Venu SQ Musicban van)
 • Üzemidő a Garmin palettáján szerény

 

GYÁRTÓI LEÍRÁS

Aktív élethez illeszkedő GPS-es okosóra

 • 6 napos akkumulátoros üzemidő okosóra módban, vagy 6 órát GPS és zene használattal
 • Egész nap szemmel tartja az egészséged
 • Akár 20 féle kül- és beltéri tevékenységet rögzíthetsz az előre betöltött sportalkalmazásokkal
 • Edzésvezetés (pilatesz, jóga, erősítések)

 

ITT AZ IDŐ MOZOGNI!

A Venu SQ GPS-es okosóra a mindannapokhoz, mely divatos napi viselet mellett az egészséges életmód és mozgásra ösztönző óra.

A csuklóról történő egészségügyi elemzés még sosem volt ilyen átfogó.

Fuss, sétálj, biciklizz, golfozz - válassz a több mint 20 előre betöltött sportalkalmazásból.

Engedd, hogy az óra jóga, erősítő, kardió vagy pilátesz tevékenységekhez edzésterveket készítsen neked.

Csak tedd oda a csuklód, fizess és mehetsz is tovább. Ennyire egyszerű az érintésmentes fizetés.

Hívásokat, sms-ket, emaileket, közösségi média értesítéseket tekinthet meg az órán.

Fényes, színes kijelző, akár 6 napos akkumulátoros üzemidővel - még két ok, hogy megszeresd ezt az órát.

Kep
EGY PILLANTÁS AZ ÓRÁRA

Kialakítása beleillik a Garmin Vívo szériás sznenderdbe, így rengeteg óraszíj lesz kompatibilis, s a mindennapi viselet szerethető lesz. Kompakt mérete, színes fényes érintőképernyős kijelzője jól olvasható.

TESTRE SZABVA

Az óra kijelzője ellenálló Corning® Gorilla® Glass 3, az óra kerete alumínium, lekerekített, s egy kényelmes szilikon gyorscserélhető óraszíj adja meg csuklódnak a kényelmet.

Kep

Előtérben
az egészség.

BODY BATTERY™ ENERGIAFIGYELÉS

Látható lesz számodra tested energiaáramlása. Mikor töltődsz fel, s hogyan merülsz le, így láthatod mikor érdemes edzened vagy pihenned.

PULZOXIMÉTER

A csuklós pulzusmérés számos napi aktivitást figyel, köztük a véroxigén telítettségét, így pontosabb képet kapsz az alvásodról.

STRESSZ FIGYELÉS

Látható lesz, hogy mikor milyen állapotban vagy. A relaxációs riasztáskor, egy kis légzőgyakorlat lesz segítséégül, hogy ellazulj.

MENSTRUÁCIÓS NAPTÁR

A telefonodon lévő Garmin Connect™ appal nyomonkövetheted ciklusod, naplózhatod fizikai észrevételeid és érzelmi változásaid, láthatod előre mikor milyen állapotban leszel.

 

HIDRATÁLTSÁG

Ha naplózód a bevitt folyadékmennyiséget, s az óra rajtad van, figyelmeztet, amikor érdemes lenne innod. Beállíthatsz automatikus értesítéseket, s természetesen az edzés alatt megnövekedett vízvesztést is kezeli az óra.

LÉGZÉSFIGYELÉS

A napi aktivitásmérés bővül a légzésszámmal is, melyet nemcsak jógázás alatt láthatsz, hanem az egész napra visszamenőleg is.

ALVÁSFIGYELÉS

Az automatikus alvásmérése természetes, miközben a könnyű, mély és REM szakaszokat is mutatni fogja alvás után. Az óra csuklós mérőjét használva a véroxigénszint telítettség is látható lesz, illetve a légzéseid.

CSUKLÓS PULZUSMÉRÉS

A csuklós pulzusmérés a napi aktivitásmérés során elengedhetetlen. Nemcsak szárazföldön, de úszás közben is használható, s természetesen sport közben bővíthetjük mellkaspánti pulzusmérővel.

TUDATOS LÉLEGZÉS

Ha el kell lazulj, vagy épp koncentrálnod kell a legzőgyakorlatok sokat segítenek. Az óra a stressz szintet is a légzésből és a pulzusból állapoítja meg.

Kep

Érd
el céljaid.

EDZÉSTERVEK VÁRNAK

Most kezded a sportot? Vagy csak segítségre van szükséged? Az előre betöltött edzéstervek mellett sok típusú edzésterv vár a Garmin Connect alkalmazáson keresztül, legyen az erősítés vagy futás.

VÁLASZTHATÓ SPORTPROFILOK

Sportjaid száma nem lehet akadály, az előre betöltött profilok segítenek minden sportágban a megfelelő mértékegység használatában vagy a sportágspeciális használatban, mint az úszás, futás, bringa vagy a golfozás.

GARMIN EDZŐ

Az edzéstervezést már említettük, a legmagasabb színten választhatsz edzőt, aki elvezet a célodhoz, legyen szó 5km, 10km vagy félmaratoni táv.

EDZÉSTERV

Felépítheted saját edzésed a Garmin Connect alkalmazásban, majd átküldheted az órádra.

NAPI AKTIVITÁS KÖVETÉS

A napi edzésidő mellett a lépéseid számolása a nap folyamán, az intenzív mozgással telt idő, az elégetett kalóriaszám, illetve ezek grafikus heti összesítés könnyen áttekinthető.

Kep

Könnyű
kapcsolatban
maradni.

OKOS ÉRTESÍTÉSEK

E-maileket, sms-ket, zárolt képernyős megjelenítéseket és riasztásokat fogadhatsz az órán, ha arra alkalmas okostelefonnal használod.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Ha órád balesetet érzékel, úgy vészhelyzeti kapcsolatoddal felveszi telefonodon keresztül a kapcsolatot, megadja helyzeted. Pánikriaszztást is leadhatsz, ha nem érzed magad biztonságban.

GARMIN PAY™ ÉRINTÉSMENTES FIZETÉS

Magyarországon is használható a REVOLUTE/ TRANSFERWISE bankkártya, melyet hozzákapcsolhatsz a Garmin PAY-hez, így érintésmentesen fizethetsz, sőt egyedi PIN kódot te adod az órádnak, így a kártya kódját sem kell beütnöd.

 

 

CONNECT IQ™ ÁRUHÁZ

Az ingyenes Garmin áruházból egyedi számlapokat, adatmezőket, alkalmazásokat vagy widgeteket tölthetünk le és használhatunk.

Kep

Állj
készen
bármire.

TÖLTÉSE

Fontos dolog, hogy okosóraként csuklós pulzusméréssel 6 napot is kibír az óra egy feltöltéssel, míg GPS használat mellett 14 órát használhatod.

VÍZÁLLÓSÁGA

A VENU óra természetesen vízálló, azaz zuhanyozni és úszni is lehet benne.

Kep

Válasz
plusz
óraszíjjat!

Választhatsz rengeteg féle anyagú és kivitelű óraszíjból, hisz egy óraszíjcsere csak 15 másodperc szerszám nélkül. MEGNÉZEM.

A Garmin Connect alkalmazás lesz, mely online edzésnaplód láthatod. Megtervezheted és elemezheted edzéseid és mindennapi kihívásaid.

A Garmin Connect IQ alkalmazás egy tunning szoftver, ahol rengeteg egyedi számlapot, adatképernyőt, widgetet vagy alkalmazást letölthetsz és használhatsz az órádon.

GARMIN VENU™ SQ

 

KINEK ÉS MIRE AJÁNLJUK?

A legfőbb célcsoport azok az emberek, akik keresnek egy civil órát, melyel sportolnak is. A sportban elvárják a sportprofilos használatot, a GPS pontosságát, a pulzusmérő és sok kiegészítő kapcsolhatóságát, míg civilóraként a napi aktivitáskövetést, bejövő üzenetek jelzését, NFC-s fizetést.

Luxus lenne csak sportra használni az órát, s rengeteg funkcióról mondanánk le ekkor. Az óra igen logikusan lett összerakva, kiforrot darab, így mindenkinek merem ajánlani, aki nem megy el specializálódás felé, azaz nem akar kerékpáron Wattszámot mérni, nem akar futásnál talajérintési időt és súlypontemelkedést mérni, illetve nem kell neki navigációs tudás vagy extra nagy üzemidő. Edzéstervezés, egyedi sportok használata és full testreszabhatóság mellett rengeteg szenzorral tudjuk fejleszteni, legyen az lámpa, hőmérő vagy pedálfordulatmérő. Szoftvere és az óra menürendszere magyarnyelvű. Az óra üzemideje a Garmin viszonylatában csekély a maga 6 nap okosóra használatával, de a konkurens márkákhoz képest ez erős üzemidő.  Fontos, hogy az óra nem rendelkezik barometrikus magasságméréssel, s a helyszínen nem tud szintesést és emelkedést sem mérni, de ezzel a 100eFt alatti kategóriában nincs egyedül.

 

LEGERŐSEBB FUNKCIÓI

 • Sokoldalú sport és civilóra
 • 6 nap üzemidő okosóra használattal, 14 óra GPS-el, további tudnivalók a Specifikációk fülön oldalunkon
 • Optikai pulzusmérés az óra hátlapjáról még úszás közben is
 • Vékony csuklóra is használható óra
 • Bővíthető kerékpáros, futó és pulzusmérő szenzorokkal, lámpákkal
 • Egyedi képernyők, egyedi widgetek
 • Extra funkciók: Automata strart-stop, LiveTrack és Virtual edzőpartner, balesetérzékelés és pánikriasztás
 • Beltéri edzések és legzőtechnikák
 • NFC Garmin PAY*
 • Szerethető

 

RÉSZLETESEBBEN

A Vívoactive széria indította ezt a szegmenst a Garminnál, mely a Venu-val már a negyedik generáción van túl. Az érintőképernyő ebben a kategóriában normális, de mégis a domború gorilla glass kis képernyő 10-es kesztyűnagyságnál nagyobb férfiaknak nem ajánlom, szerintem ők inkább nyomógombos órát nézzenek. Az óra szíja szerszám nélkül 15 másodperc alatt cserélhető, így igencsak átszabhatjuk az óra kinézetét, pláne, ha választunk egy egyedi óraszámlapot a Garmin Connect IQ áruházból. Az ingyenes áruházból amúgy napkelte, holdkelte-nyugta, halász-vadász funkció, jóga, légzésgyakorlat tölthető le, érdemes szétnézni a használható listát: Garmin Connect IQ. Az óra folyamatos kijelzője állítható edzés közben és azon kívül. A Garminra jellemző beállításokat tudja, de edzés közben nem lehet a menürendszerhez hozzáférni, csak az adott sportprofilhoz, melyben edzünk. Ez persze minden nem Garmin óránál így van. Nekem aki a Fénix széáriához vagyok szokva 1 nap kellett a teljes átálláshoz. Kijelzője nem Amoled, de ha felbontásban és minőségben ez lenne a maximum, amit elvárhatok egy órától azt aláírnám. Nem vágyom szebbre, de kültéren erősebb kontrasztot tud egy Transflektív számlap, amit a Garmin 90%-ban használ. A két gombos kivitel csak egy kis segítség, hisz a jobb alsó visszalépő gombot egy balra suhintással is elérhetjük. Ami fura volt, hogy a gyári számlapoknál nem lehetett kitenni a dátumot úgy, hogy okt.10., van minden más variáció, de ezt csak a Connect IQ-ból tölthetem le.

*NFC Garmin Pay Magyarországon is

 

+ PLUSZ

 • Légzőgyakorlatok
 • Magyarnyelvű menürendszer/ szoftver
 • Bejövő hívások és sms-ek kijelzése, kezelése legfelső fokon
 • Rengeteg szenzorral bővíthető
 • Kompakt forma és méret
 • NFC Garmin PAY*
 • Nagyon jó ár-érték arány
 • Nagyon sok anyagú és színű óraszíj lesz hozzá kompatibilis
 • Menstruációs naptár igen komoly benne

*NFC Garmin Pay magyarországon is

 

- MÍNUSZ

 • Sajnos nem tudom mibe köthetnék bele ebben az árkategóriában, nagyon logikusan összerakott az óra
 • Nem kerek
 • Kesztyűvel nem használható
 • Nincs benne zenememória (Venu SQ Musicban van)
 • Üzemidő a Garmin palettáján szerény

 

GYÁRTÓI LEÍRÁS

Aktív élethez illeszkedő GPS-es okosóra

 • 6 napos akkumulátoros üzemidő okosóra módban, vagy 6 órát GPS és zene használattal
 • Egész nap szemmel tartja az egészséged
 • Akár 20 féle kül- és beltéri tevékenységet rögzíthetsz az előre betöltött sportalkalmazásokkal
 • Edzésvezetés (pilatesz, jóga, erősítések)

 

ITT AZ IDŐ MOZOGNI!

A Venu SQ GPS-es okosóra a mindannapokhoz, mely divatos napi viselet mellett az egészséges életmód és mozgásra ösztönző óra.

A csuklóról történő egészségügyi elemzés még sosem volt ilyen átfogó.

Fuss, sétálj, biciklizz, golfozz - válassz a több mint 20 előre betöltött sportalkalmazásból.

Engedd, hogy az óra jóga, erősítő, kardió vagy pilátesz tevékenységekhez edzésterveket készítsen neked.

Csak tedd oda a csuklód, fizess és mehetsz is tovább. Ennyire egyszerű az érintésmentes fizetés.

Hívásokat, sms-ket, emaileket, közösségi média értesítéseket tekinthet meg az órán.

Fényes, színes kijelző, akár 6 napos akkumulátoros üzemidővel - még két ok, hogy megszeresd ezt az órát.

Kep
EGY PILLANTÁS AZ ÓRÁRA

Kialakítása beleillik a Garmin Vívo szériás sznenderdbe, így rengeteg óraszíj lesz kompatibilis, s a mindennapi viselet szerethető lesz. Kompakt mérete, színes fényes érintőképernyős kijelzője jól olvasható.

TESTRE SZABVA

Az óra kijelzője ellenálló Corning® Gorilla® Glass 3, az óra kerete alumínium, lekerekített, s egy kényelmes szilikon gyorscserélhető óraszíj adja meg csuklódnak a kényelmet.

Kep

Előtérben
az egészség.

BODY BATTERY™ ENERGIAFIGYELÉS

Látható lesz számodra tested energiaáramlása. Mikor töltődsz fel, s hogyan merülsz le, így láthatod mikor érdemes edzened vagy pihenned.

PULZOXIMÉTER

A csuklós pulzusmérés számos napi aktivitást figyel, köztük a véroxigén telítettségét, így pontosabb képet kapsz az alvásodról.

STRESSZ FIGYELÉS

Látható lesz, hogy mikor milyen állapotban vagy. A relaxációs riasztáskor, egy kis légzőgyakorlat lesz segítséégül, hogy ellazulj.

MENSTRUÁCIÓS NAPTÁR

A telefonodon lévő Garmin Connect™ appal nyomonkövetheted ciklusod, naplózhatod fizikai észrevételeid és érzelmi változásaid, láthatod előre mikor milyen állapotban leszel.

 

HIDRATÁLTSÁG

Ha naplózód a bevitt folyadékmennyiséget, s az óra rajtad van, figyelmeztet, amikor érdemes lenne innod. Beállíthatsz automatikus értesítéseket, s természetesen az edzés alatt megnövekedett vízvesztést is kezeli az óra.

LÉGZÉSFIGYELÉS

A napi aktivitásmérés bővül a légzésszámmal is, melyet nemcsak jógázás alatt láthatsz, hanem az egész napra visszamenőleg is.

ALVÁSFIGYELÉS

Az automatikus alvásmérése természetes, miközben a könnyű, mély és REM szakaszokat is mutatni fogja alvás után. Az óra csuklós mérőjét használva a véroxigénszint telítettség is látható lesz, illetve a légzéseid.

CSUKLÓS PULZUSMÉRÉS

A csuklós pulzusmérés a napi aktivitásmérés során elengedhetetlen. Nemcsak szárazföldön, de úszás közben is használható, s természetesen sport közben bővíthetjük mellkaspánti pulzusmérővel.

TUDATOS LÉLEGZÉS

Ha el kell lazulj, vagy épp koncentrálnod kell a legzőgyakorlatok sokat segítenek. Az óra a stressz szintet is a légzésből és a pulzusból állapoítja meg.

Kep

Érd
el céljaid.

EDZÉSTERVEK VÁRNAK

Most kezded a sportot? Vagy csak segítségre van szükséged? Az előre betöltött edzéstervek mellett sok típusú edzésterv vár a Garmin Connect alkalmazáson keresztül, legyen az erősítés vagy futás.

VÁLASZTHATÓ SPORTPROFILOK

Sportjaid száma nem lehet akadály, az előre betöltött profilok segítenek minden sportágban a megfelelő mértékegység használatában vagy a sportágspeciális használatban, mint az úszás, futás, bringa vagy a golfozás.

GARMIN EDZŐ

Az edzéstervezést már említettük, a legmagasabb színten választhatsz edzőt, aki elvezet a célodhoz, legyen szó 5km, 10km vagy félmaratoni táv.

EDZÉSTERV

Felépítheted saját edzésed a Garmin Connect alkalmazásban, majd átküldheted az órádra.

NAPI AKTIVITÁS KÖVETÉS

A napi edzésidő mellett a lépéseid számolása a nap folyamán, az intenzív mozgással telt idő, az elégetett kalóriaszám, illetve ezek grafikus heti összesítés könnyen áttekinthető.

Kep

Könnyű
kapcsolatban
maradni.

OKOS ÉRTESÍTÉSEK

E-maileket, sms-ket, zárolt képernyős megjelenítéseket és riasztásokat fogadhatsz az órán, ha arra alkalmas okostelefonnal használod.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Ha órád balesetet érzékel, úgy vészhelyzeti kapcsolatoddal felveszi telefonodon keresztül a kapcsolatot, megadja helyzeted. Pánikriaszztást is leadhatsz, ha nem érzed magad biztonságban.

GARMIN PAY™ ÉRINTÉSMENTES FIZETÉS

Magyarországon is használható a REVOLUTE/ TRANSFERWISE bankkártya, melyet hozzákapcsolhatsz a Garmin PAY-hez, így érintésmentesen fizethetsz, sőt egyedi PIN kódot te adod az órádnak, így a kártya kódját sem kell beütnöd.

 

 

CONNECT IQ™ ÁRUHÁZ

Az ingyenes Garmin áruházból egyedi számlapokat, adatmezőket, alkalmazásokat vagy widgeteket tölthetünk le és használhatunk.

Kep

Állj
készen
bármire.

TÖLTÉSE

Fontos dolog, hogy okosóraként csuklós pulzusméréssel 6 napot is kibír az óra egy feltöltéssel, míg GPS használat mellett 14 órát használhatod.

VÍZÁLLÓSÁGA

A VENU óra természetesen vízálló, azaz zuhanyozni és úszni is lehet benne.

Kep

Válasz
plusz
óraszíjjat!

Választhatsz rengeteg féle anyagú és kivitelű óraszíjból, hisz egy óraszíjcsere csak 15 másodperc szerszám nélkül. MEGNÉZEM.

A Garmin Connect alkalmazás lesz, mely online edzésnaplód láthatod. Megtervezheted és elemezheted edzéseid és mindennapi kihívásaid.

A Garmin Connect IQ alkalmazás egy tunning szoftver, ahol rengeteg egyedi számlapot, adatképernyőt, widgetet vagy alkalmazást letölthetsz és használhatsz az órádon.