GARMIN VENU SQ MUSIC Slate Black

010-02426-10

Palaszürke alumínium lünetta, mely háza és óraszíja fekete. Garmin PAY fizetés, minden bejövő értesítést is kezelhetsz. Beépített sportok várnak, hogy optimálisan használd az órát.

icon A termék most van a boltban. Rendelés esetén személyes átvételig félretesszük. A csomagküldést a mai vagy következő munkanapon indítjuk.
photo

GARMIN VENU SQ MUSIC Slate Black

82 000 Ft
93 900 Ft 82 000 Ft
icon Kosárba

GARMIN VENU™ SQ Music

 

KINEK ÉS MIRE AJÁNLJUK?

A legfőbb célcsoport azok az emberek, akik keresnek egy civil órát, melyel sportolnak is. A sportban elvárják a sportprofilos használatot, a GPS pontosságát, a pulzusmérő és sok kiegészítő kapcsolhatóságát, míg civilóraként a napi aktivitáskövetést, bejövő üzenetek jelzését, NFC-s fizetést és a zenememóriát.

Luxus lenne csak sportra használni az órát, s rengeteg funkcióról mondanánk le ekkor. Az óra igen logikusan lett összerakva, kiforrot darab, így mindenkinek merem ajánlani, aki nem megy el specializálódás felé, azaz nem akar kerékpáron Wattszámot mérni, nem akar futásnál talajérintési időt és súlypontemelkedést mérni, illetve nem kell neki navigációs tudás vagy extra nagy üzemidő. Edzéstervezés, egyedi sportok használata és full testreszabhatóság mellett rengeteg szenzorral tudjuk fejleszteni, legyen az lámpa, hőmérő vagy pedálfordulatmérő. Szoftvere és az óra menürendszere magyarnyelvű. Az óra üzemideje a Garmin viszonylatában csekély a maga 6 nap okosóra használatával, de a konkurens márkákhoz képest ez erős üzemidő.  Fontos, hogy az óra nem rendelkezik barometrikus magasságméréssel, s a helyszínen nem tud szintesést és emelkedést sem mérni, de ezzel a 100eFt alatti kategóriában nincs egyedül.

 

LEGERŐSEBB FUNKCIÓI

 • Sokoldalú sport és civilóra
 • 6 nap üzemidő okosóra használattal, 14 óra GPS-el, további tudnivalók a Specifikációk fülön oldalunkon
 • Optikai pulzusmérés az óra hátlapjáról még úszás közben is
 • Vékony csuklóra is használható kis óra
 • Bővíthető kerékpáros, futó és pulzusmérő szenzorokkal, lámpákkal
 • Egyedi képernyők, egyedi widgetek
 • Wi-fi, Bluetooth és kábeles szinkronizáció
 • Extra funkciók: Automata strart-stop, LiveTrack és Virtual edzőpartner, balesetérzékelés és pánikriasztás
 • Beltéri edzések és legzőtechnikák
 • NFC Garmin PAY*
 • Szerethető

 

RÉSZLETESEBBEN

A vívoactive indította ezt a szegmenst a garminnál, mely a Venu-val már a negyedik generáción van túl. Tudni kell, hogy a VENU a Garmin középkategóriájához tartozik ugyan, de pár funkció csak nála látható.  Az érintőképernyő ebben a kategóriában normális, de mégis a domború gorilla glass 3 képernyő még férfi kézzel is kezelve könnyed, bár akinek 10-es nagyságnál nagyobb a kesztyűmérete szerintem nyomógombos órát nézzen. Az óra szíja szerszám nélkül 15 másodperc alatt cserélhető, így igencsak átszabhatjuk az óra kinézetét, pláne, ha választunk egy egyedi óraszámlapot a Garmin Connect IQ áruházból. Az ingyenes áruházból amúgy napkelte, holdkelte-nyugta, halász-vadász funkció, jóga, légzésgyakorlat tölthető le, érdemes szétnézni a használható listát: Garmin Connect IQ.

*NFC Garmin Pay magyarországon is

 

+ PLUSZ

 • Légzőgyakorlatok
 • Magyarnyelvű menürendszer/ szoftver
 • Bejövő hívások és sms-ek kijelzése, kezelése legfelső fokon
 • Rengeteg szenzorral bővíthető
 • Kompakt forma és méret
 • NFC Garmin PAY*
 • Nagyon jó ár-érték arány

*NFC Garmin Pay magyarországon is

 

- MÍNUSZ

 • Sajnos nem tudom mibe köthetnék bele ebben az árkategóriában, nagyon logikusan összerakott az óra
 • Nem kerek
 • Kesztyűvel nem használható
 • Üzemidő a Garmin palettáján szerény

 

 

GYÁRTÓI LEÍRÁS

Aktív élethez illeszkedő GPS-es okosóra

 • 6 napos akkumulátoros üzemidő okosóra módban, vagy 6 órát GPS és zene használattal
 • Egész nap szemmeltartja az egészséged
 • Zenéid rátöltheted az órára, de Spotify, Deezer vagy Amazon szolgáltatókkal is kompatibilis
 • Akár 20 féle kül- és beltéri tevékenységet rögzíthetsz az előre betöltött sportalkalmazásokkal
 • Edzésvezetés (pilatesz, jóga, erősítések)

 

KÉSZEN ÁLLSZ A MOZGÁSRA!

A Venu Sq - Music okosórában megvan minden amit egy okosórától elvárhatsz! Az óra üzemideje szerény 6 nap okosóraként és csuklós pulzusméréssel a Garmin palettához képest, de konkurenciáját így is lenyomja. A beépített GPS-es óra, csuklós pulzusméréssel, NFC-s Garmin Pay fizetéssel, zenememóriávaé és streeming szolgáltatókkal is kompatibilis, miközben egy könnyen használható sportóra.

A csuklóról történő egészségügyi elemzés még sosem volt ilyen átfogó.

Hagyd otthon a telefonod, a kedvenc zenéid veled tartanak a csuklódon.

Fuss, sétálj, biciklizz, golfozz - válassz a több mint 20 előre betöltött sportalkalmazásból.

Engedd, hogy az óra jóga, erősítő, kardió vagy pilátesz tevékenységekhez edzésterveket készítsen neked.

Csak tedd oda a csuklód, fizess és mehetsz is tovább. Ennyire egyszerű az érintésmentes fizetés1

Fényes, színes kijelző, akár 6 napos akkumulátoros üzemidővel - még két ok, hogy megszeresd ezt az órát.

Kep

EGY PILLANTÁS AZ ÓRÁRA

Kialakítása beleillik a Garmin Vívo szériás sznenderdbe, így rengeteg óraszíj lesz kompatibilis, s a mindennapi viselet szerethető lesz. Kompakt mérete, színes fényes érintőképernyős kijelzője jól olvasható.

TESTRE SZABVA

Az óra kijelzője ellenálló Corning® Gorilla® Glass 3, az óra kerete alumínium, lekerekített, s egy kényelmes szilikon gyorscserélhető óraszíj adja meg csuklódnak a kényelmet.

Kep

Előtérben
az egészség.

BODY BATTERY™ ENERGIAFIGYELÉS

Látható lesz számodra tested energiaáramlása. Mikor töltődsz fel, s hogyan merülsz le, így láthatod mikor érdemes edzened vagy pihenned.

PULZOXIMÉTER

A csuklós pulzusmérés számos napi aktivitást figyel, köztük a véroxigén telítettségét, így pontosabb képet kapsz az alvásodról.

STRESSZ FIGYELÉS

Látható lesz, hogy mikor milyen állapotban vagy. A relaxációs riasztáskor, egy kis légzőgyakorlat lesz segítséégül, hogy ellazulj.

MENSTRUÁCIÓS NAPTÁR

A telefonodon lévő Garmin Connect™ appal nyomonkövetheted ciklusod, naplózhatod fizikai észrevételeid és érzelmi változásaid, láthatod előre mikor milyen állapotban leszel.

HIDRATÁLTSÁG

Ha naplózód a bevitt folyadékmennyiséget, s az óra rajtad van, figyelmeztet, amikor érdemes lenne innod. Beállíthatsz automatikus értesítéseket, s természetesen az edzés alatt megnövekedett vízvesztést is kezeli az óra

LÉGZÉSFIGYELÉS

A napi aktivitásmérés bővül a légzésszámmal is, melyet nemcsak jógázás alatt láthatsz, hanem az egész napra visszamenőleg is.

ALVÁSFIGYELÉS

Az automatikus alvásmérése természetes, miközben a könnyű, mély és REM szakaszokat is mutatni fogja alvás után. Az óra csuklós mérőjét használva a véroxigénszint telítettség is látható lesz, illetve a légzéseid.

CSUKLÓS PULZUSMÉRÉS

A csuklós pulzusmérés a napi aktivitásmérés során elengedhetetlen. Nemcsak szárazföldön, de úszás közben is használható, s természetesen sport közben bővíthetjük mellkaspánti pulzusmérővel.

TUDATOS LÉLEGZÉS

Ha el kell lazulj, vagy épp koncentrálnod kell a legzőgyakorlatok sokat segítenek. Az óra a stressz szintet is a légzésből és a pulzusból állapoítja meg.

EDZÉSTERVEK VÁRNAK

Most kezded a sportot? Vagy csak segítségre van szükséged? Az előre betöltött edzéstervek mellett sok típusú edzésterv vár a Garmin Connect alkalmazáson keresztül, legyen az erősítés vagy futás.

VÁLASZTHATÓ SPORTPROFILOK

Sportjaid száma nem lehet akadály, az előre betöltött profilok segítenek minden sportágban a megfelelő mértékegység használatában vagy a sportágspeciális használatban, mint az úszás, futás, bringa vagy a golfozás

GARMIN EDZŐ

Az edzéstervezést már említettük, a legmagasabb színten választhatsz edzőt, aki elvezet a célodhoz, legyen szó 5km, 10km vagy félmaratoni táv.

Kep

Érd el
fitnesz céljaid.

EDZÉSTERV

Felépítheted saját edzésed a Garmin Connect alkalmazásban, majd átküldheted az órádra.

NAPI AKTIVITÁS KÖVETÉS

A napi edzésidő mellett a lépéseid számolása a nap folyamán, az intenzív mozgással telt idő, az elégetett kalóriaszám, illetve ezek grafikus heti összesítés könnyen áttekinthető.

OKOS ÉRTESÍTÉSEK

E-maileket, sms-ket, zárolt képernyős megjelenítéseket és riasztásokat fogadhatsz az órán, ha arra alkalmas okostelefonnal használod.

ZENE

Zenét hallgathatsz vezeték nélküli fülhallgatón (külön vásárolható) keresztül két módon is. Az órára feltöltve vagy akár lejátszási listákat is mint a Spotify®, Deezer vagy Amazon Music (további előfizetés lehet szükséges.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Ha órád balesetet érzékel, úgy vészhelyzeti kapcsolatoddal felveszi telefonodon keresztül a kapcsolatot, megadja helyzeted. Pánikriaszztást is leadhatsz, ha nem érzed magad biztonságban.

Kep

Könnyű
kapcsolatban
maradni.

GARMIN PAY™ ÉRINTÉSMENTES FIZETÉS

Magyarországon is használható a REVOLUTE/ TRANSFERWISE bankkártya, melyet hozzákapcsolhatsz a Garmin PAY-hez, így érintésmentesen fizethetsz, sőt egyedi PIN kódot te adod az órádnak, így a kártya kódját sem kell beütnöd.

CONNECT IQ™ ÁRUHÁZ

Az ingyenes Garmin áruházból egyedi számlapokat, adatmezőket, alkalmazásokat vagy widgeteket tölthetünk le és használhatunk.

 

Kep

Állj készen
bármire.

MEDDIG BÍRJA?

Egy feltöltéssel okosóraként akár 6 napig is működik, míg GPS használat mellett 14 órát használhatod. Amennyiben zenét és GPS-t is használsz csuklós pulzusméréssel, úgy 6 óra hossz működésre számíthatsz.

 

VÍZÁLLÓSÁG

A VENU SQ óra 5 ATM nyomásig ellenáll a víznek, így úszás, zuhanyzás során nyugodt lehetsz a vízállóság tekintetében. Vizisportok és szauna nem javasolt!

 

.

Kep

SZÁMOS
KIEGÉSZÍTŐ
VÁLASZTHATÓ

Testreszabhatod nagyon egyedi számlapokkal, adatképernyőkkel, widgetekkel és adatképernyővel az órád a Garmin Connect IQ áruház használatával

Az online edzésnapló és elemző szoftver a Garmin Copnnact alkalmazás, ahol edzéstervek is segítenek fejlődésedben.

GARMIN VENU™ SQ Music

 

KINEK ÉS MIRE AJÁNLJUK?

A legfőbb célcsoport azok az emberek, akik keresnek egy civil órát, melyel sportolnak is. A sportban elvárják a sportprofilos használatot, a GPS pontosságát, a pulzusmérő és sok kiegészítő kapcsolhatóságát, míg civilóraként a napi aktivitáskövetést, bejövő üzenetek jelzését, NFC-s fizetést és a zenememóriát.

Luxus lenne csak sportra használni az órát, s rengeteg funkcióról mondanánk le ekkor. Az óra igen logikusan lett összerakva, kiforrot darab, így mindenkinek merem ajánlani, aki nem megy el specializálódás felé, azaz nem akar kerékpáron Wattszámot mérni, nem akar futásnál talajérintési időt és súlypontemelkedést mérni, illetve nem kell neki navigációs tudás vagy extra nagy üzemidő. Edzéstervezés, egyedi sportok használata és full testreszabhatóság mellett rengeteg szenzorral tudjuk fejleszteni, legyen az lámpa, hőmérő vagy pedálfordulatmérő. Szoftvere és az óra menürendszere magyarnyelvű. Az óra üzemideje a Garmin viszonylatában csekély a maga 6 nap okosóra használatával, de a konkurens márkákhoz képest ez erős üzemidő.  Fontos, hogy az óra nem rendelkezik barometrikus magasságméréssel, s a helyszínen nem tud szintesést és emelkedést sem mérni, de ezzel a 100eFt alatti kategóriában nincs egyedül.

 

LEGERŐSEBB FUNKCIÓI

 • Sokoldalú sport és civilóra
 • 6 nap üzemidő okosóra használattal, 14 óra GPS-el, további tudnivalók a Specifikációk fülön oldalunkon
 • Optikai pulzusmérés az óra hátlapjáról még úszás közben is
 • Vékony csuklóra is használható kis óra
 • Bővíthető kerékpáros, futó és pulzusmérő szenzorokkal, lámpákkal
 • Egyedi képernyők, egyedi widgetek
 • Wi-fi, Bluetooth és kábeles szinkronizáció
 • Extra funkciók: Automata strart-stop, LiveTrack és Virtual edzőpartner, balesetérzékelés és pánikriasztás
 • Beltéri edzések és legzőtechnikák
 • NFC Garmin PAY*
 • Szerethető

 

RÉSZLETESEBBEN

A vívoactive indította ezt a szegmenst a garminnál, mely a Venu-val már a negyedik generáción van túl. Tudni kell, hogy a VENU a Garmin középkategóriájához tartozik ugyan, de pár funkció csak nála látható.  Az érintőképernyő ebben a kategóriában normális, de mégis a domború gorilla glass 3 képernyő még férfi kézzel is kezelve könnyed, bár akinek 10-es nagyságnál nagyobb a kesztyűmérete szerintem nyomógombos órát nézzen. Az óra szíja szerszám nélkül 15 másodperc alatt cserélhető, így igencsak átszabhatjuk az óra kinézetét, pláne, ha választunk egy egyedi óraszámlapot a Garmin Connect IQ áruházból. Az ingyenes áruházból amúgy napkelte, holdkelte-nyugta, halász-vadász funkció, jóga, légzésgyakorlat tölthető le, érdemes szétnézni a használható listát: Garmin Connect IQ.

*NFC Garmin Pay magyarországon is

 

+ PLUSZ

 • Légzőgyakorlatok
 • Magyarnyelvű menürendszer/ szoftver
 • Bejövő hívások és sms-ek kijelzése, kezelése legfelső fokon
 • Rengeteg szenzorral bővíthető
 • Kompakt forma és méret
 • NFC Garmin PAY*
 • Nagyon jó ár-érték arány

*NFC Garmin Pay magyarországon is

 

- MÍNUSZ

 • Sajnos nem tudom mibe köthetnék bele ebben az árkategóriában, nagyon logikusan összerakott az óra
 • Nem kerek
 • Kesztyűvel nem használható
 • Üzemidő a Garmin palettáján szerény

 

 

GYÁRTÓI LEÍRÁS

Aktív élethez illeszkedő GPS-es okosóra

 • 6 napos akkumulátoros üzemidő okosóra módban, vagy 6 órát GPS és zene használattal
 • Egész nap szemmeltartja az egészséged
 • Zenéid rátöltheted az órára, de Spotify, Deezer vagy Amazon szolgáltatókkal is kompatibilis
 • Akár 20 féle kül- és beltéri tevékenységet rögzíthetsz az előre betöltött sportalkalmazásokkal
 • Edzésvezetés (pilatesz, jóga, erősítések)

 

KÉSZEN ÁLLSZ A MOZGÁSRA!

A Venu Sq - Music okosórában megvan minden amit egy okosórától elvárhatsz! Az óra üzemideje szerény 6 nap okosóraként és csuklós pulzusméréssel a Garmin palettához képest, de konkurenciáját így is lenyomja. A beépített GPS-es óra, csuklós pulzusméréssel, NFC-s Garmin Pay fizetéssel, zenememóriávaé és streeming szolgáltatókkal is kompatibilis, miközben egy könnyen használható sportóra.

A csuklóról történő egészségügyi elemzés még sosem volt ilyen átfogó.

Hagyd otthon a telefonod, a kedvenc zenéid veled tartanak a csuklódon.

Fuss, sétálj, biciklizz, golfozz - válassz a több mint 20 előre betöltött sportalkalmazásból.

Engedd, hogy az óra jóga, erősítő, kardió vagy pilátesz tevékenységekhez edzésterveket készítsen neked.

Csak tedd oda a csuklód, fizess és mehetsz is tovább. Ennyire egyszerű az érintésmentes fizetés1

Fényes, színes kijelző, akár 6 napos akkumulátoros üzemidővel - még két ok, hogy megszeresd ezt az órát.

Kep

EGY PILLANTÁS AZ ÓRÁRA

Kialakítása beleillik a Garmin Vívo szériás sznenderdbe, így rengeteg óraszíj lesz kompatibilis, s a mindennapi viselet szerethető lesz. Kompakt mérete, színes fényes érintőképernyős kijelzője jól olvasható.

TESTRE SZABVA

Az óra kijelzője ellenálló Corning® Gorilla® Glass 3, az óra kerete alumínium, lekerekített, s egy kényelmes szilikon gyorscserélhető óraszíj adja meg csuklódnak a kényelmet.

Kep

Előtérben
az egészség.

BODY BATTERY™ ENERGIAFIGYELÉS

Látható lesz számodra tested energiaáramlása. Mikor töltődsz fel, s hogyan merülsz le, így láthatod mikor érdemes edzened vagy pihenned.

PULZOXIMÉTER

A csuklós pulzusmérés számos napi aktivitást figyel, köztük a véroxigén telítettségét, így pontosabb képet kapsz az alvásodról.

STRESSZ FIGYELÉS

Látható lesz, hogy mikor milyen állapotban vagy. A relaxációs riasztáskor, egy kis légzőgyakorlat lesz segítséégül, hogy ellazulj.

MENSTRUÁCIÓS NAPTÁR

A telefonodon lévő Garmin Connect™ appal nyomonkövetheted ciklusod, naplózhatod fizikai észrevételeid és érzelmi változásaid, láthatod előre mikor milyen állapotban leszel.

HIDRATÁLTSÁG

Ha naplózód a bevitt folyadékmennyiséget, s az óra rajtad van, figyelmeztet, amikor érdemes lenne innod. Beállíthatsz automatikus értesítéseket, s természetesen az edzés alatt megnövekedett vízvesztést is kezeli az óra

LÉGZÉSFIGYELÉS

A napi aktivitásmérés bővül a légzésszámmal is, melyet nemcsak jógázás alatt láthatsz, hanem az egész napra visszamenőleg is.

ALVÁSFIGYELÉS

Az automatikus alvásmérése természetes, miközben a könnyű, mély és REM szakaszokat is mutatni fogja alvás után. Az óra csuklós mérőjét használva a véroxigénszint telítettség is látható lesz, illetve a légzéseid.

CSUKLÓS PULZUSMÉRÉS

A csuklós pulzusmérés a napi aktivitásmérés során elengedhetetlen. Nemcsak szárazföldön, de úszás közben is használható, s természetesen sport közben bővíthetjük mellkaspánti pulzusmérővel.

TUDATOS LÉLEGZÉS

Ha el kell lazulj, vagy épp koncentrálnod kell a legzőgyakorlatok sokat segítenek. Az óra a stressz szintet is a légzésből és a pulzusból állapoítja meg.

EDZÉSTERVEK VÁRNAK

Most kezded a sportot? Vagy csak segítségre van szükséged? Az előre betöltött edzéstervek mellett sok típusú edzésterv vár a Garmin Connect alkalmazáson keresztül, legyen az erősítés vagy futás.

VÁLASZTHATÓ SPORTPROFILOK

Sportjaid száma nem lehet akadály, az előre betöltött profilok segítenek minden sportágban a megfelelő mértékegység használatában vagy a sportágspeciális használatban, mint az úszás, futás, bringa vagy a golfozás

GARMIN EDZŐ

Az edzéstervezést már említettük, a legmagasabb színten választhatsz edzőt, aki elvezet a célodhoz, legyen szó 5km, 10km vagy félmaratoni táv.

Kep

Érd el
fitnesz céljaid.

EDZÉSTERV

Felépítheted saját edzésed a Garmin Connect alkalmazásban, majd átküldheted az órádra.

NAPI AKTIVITÁS KÖVETÉS

A napi edzésidő mellett a lépéseid számolása a nap folyamán, az intenzív mozgással telt idő, az elégetett kalóriaszám, illetve ezek grafikus heti összesítés könnyen áttekinthető.

OKOS ÉRTESÍTÉSEK

E-maileket, sms-ket, zárolt képernyős megjelenítéseket és riasztásokat fogadhatsz az órán, ha arra alkalmas okostelefonnal használod.

ZENE

Zenét hallgathatsz vezeték nélküli fülhallgatón (külön vásárolható) keresztül két módon is. Az órára feltöltve vagy akár lejátszási listákat is mint a Spotify®, Deezer vagy Amazon Music (további előfizetés lehet szükséges.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Ha órád balesetet érzékel, úgy vészhelyzeti kapcsolatoddal felveszi telefonodon keresztül a kapcsolatot, megadja helyzeted. Pánikriaszztást is leadhatsz, ha nem érzed magad biztonságban.

Kep

Könnyű
kapcsolatban
maradni.

GARMIN PAY™ ÉRINTÉSMENTES FIZETÉS

Magyarországon is használható a REVOLUTE/ TRANSFERWISE bankkártya, melyet hozzákapcsolhatsz a Garmin PAY-hez, így érintésmentesen fizethetsz, sőt egyedi PIN kódot te adod az órádnak, így a kártya kódját sem kell beütnöd.

CONNECT IQ™ ÁRUHÁZ

Az ingyenes Garmin áruházból egyedi számlapokat, adatmezőket, alkalmazásokat vagy widgeteket tölthetünk le és használhatunk.

 

Kep

Állj készen
bármire.

MEDDIG BÍRJA?

Egy feltöltéssel okosóraként akár 6 napig is működik, míg GPS használat mellett 14 órát használhatod. Amennyiben zenét és GPS-t is használsz csuklós pulzusméréssel, úgy 6 óra hossz működésre számíthatsz.

 

VÍZÁLLÓSÁG

A VENU SQ óra 5 ATM nyomásig ellenáll a víznek, így úszás, zuhanyzás során nyugodt lehetsz a vízállóság tekintetében. Vizisportok és szauna nem javasolt!

 

.

Kep

SZÁMOS
KIEGÉSZÍTŐ
VÁLASZTHATÓ

Testreszabhatod nagyon egyedi számlapokkal, adatképernyőkkel, widgetekkel és adatképernyővel az órád a Garmin Connect IQ áruház használatával

Az online edzésnapló és elemző szoftver a Garmin Copnnact alkalmazás, ahol edzéstervek is segítenek fejlődésedben.