GARMIN Forerunner 645 black

010-01863-10

Egy sportra összpontosító kifinomult óra magashegyi funkciók nélkül fekete szíjjal.

icon Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
photo

GARMIN Forerunner 645 black

99 000 Ft
115 900 Ft 99 000 Ft
icon Hasonló termék

GARMIN Forerunner 645

 

KINEK ÉS MIRE AJÁNLJUK?

Legfőképpen hölgyeknek vagy kis órát igénylő uraknak ajánljuk, akik legfőképpen futnak, de nem triatlonra használják az órát. Az óra igen könnyen használható, s kíváló képernyőfelbontása nagyon kifinomult órává teszi.

Emiatt sport és civil óra is egyben, így akik a maximumot szeretnék kihozni magukból és az órájukból jó választás. Fejleszthető kerékpáros szenzorokon túl futódinamikai mellkaspánttal is, így aki a futó stílusát szeretné optimalizálni, szintén rátalált erre a gyöngyszemre. Fontos, hogy ezen beépített GPS-es órák a legfelsőbb tudás szinten vannak, mind ezdések, szoftverek terén, de ez az az óra, ami állandóan a csuklónkon lesz. Kidolgozása igényes, számlapja kristályüveges, kompozit házban.

 

LEGERŐSEBB FUNKCIÓI

 • A legkisebb óra a piacon
 • Igényes kidolgozás
 • 14 óra gps és optikai pulzusméréssel és 16 óra GPS-el és optikai pulzusmérés nélkül az üzemidő
 • Aktivitásmérése garminra jellemzően kifinomult, itt 2 hetet tud egy feltöltéssel az akkumulátor
 • Gyors, szerszám nélküli óraszíjcsere megoldott
 • Optikai pulzusmérés az óra hátlapjáról
 • Wi-Fi, Bluetooth és kábeles szinkronozáció
 • Navigációs tudása gyorsan és könnyen használható
 • Nagy komatibilitási eszköztár kapcsolható hozzá
 • Fitnesz és edzőfunkciók, például VO2 Max és regenerálódási tanácsadó
 • Connect IQ™ kompatibilis, így alkalmazások, widgetek vagy egyedi óraszámlapok tölthetők fel
 • Garmin PAY*-t tud kezelni az óra
 • Sok emlékeztető állítható egyszerűen az órán

*Garmin Pay magyarországon is

 

RÉSZLETESEBBEN

Az óra igényes kialakítású civil és sportóra egyben. Ez legfőképpen azoknak hasznos, akik egy okosórával kívánják megoldani a hétköznapokat és a sportot. Az óra 20 különböző sportágra állítható be egyesével, mind működésben, kijelzésben és mértékegység használatban is. Természetesen a sportágváltás is megoldott edzés közben.

Sportágspecifikus tudásaihoz kiegészítőkkel van teljesedés, azaz például futáshoz futódinamikai övvel használva a talajérintési idő, súlypontemelkedés, jobb-bal lábegyensúlyt és futás wattmérést is tudhatjuk az EKG pulzusmérés mellett. Kerékpáros vonalon a sebesség és pedálfordulatmérő szenzorokat is kezeli, illetve az okoslámpákat is nagyszerűen használja. Sí funkcióban automatikusan csak a lefeléket számolja, s rögzíti, míg evezésnél csapásszámot is tud. A LiveTrack funkcióval megoszthatjuk online merre járunk, illetve használható az órán a Virtual edzőpartner, melyek korábbi edzéseinkkel versenyezhetünk helyfüggően.

Beltérben a kondicionális edzésekhez is igen jó segítséget ad a szériaszámolásokhoz, beadható a pihenőidőben a használt súly, illetve a karmozgásból felismeri a gyakorlatot. Edzéseinket igen egyszerűen letölthetük kábelen keresztül MAC-ra vagy PC-re, telefonon keresztül Bluetooth használattal, de leginkább az automata Wi-Fi letöltéseket és szoftverfrissítéseket fogjuk szeretni.

Okosóraként beállítható a sport közbeni értesítések kijelzése a telefonról, a sporton kívüliek is és a szüneteltetése is az értesítéseknek, ha nyugalomba szeretnénk lenni. Természetesen letölthető az órára számos számlap, applikáció, widget és edzés közbeni olyan képernyők, melyek mások, mint a gyári design.

 

+ PLUSZ

 • Gyönyőrű kisóra
 • 42,5 mm-es óratok, s egy gyorsan cserélhető óraszíj teszi könnyeddé az óra használatát
 • Full magyarnyelvű szoftver, menü és applikáció
 • Navigációs tudása  a sportra épül
 • Minden funkció, kinézet állítható akár edzés közben is egyszerűen
 • Nyomógombos használat
 • Brutál jó felbontású kontrasztos kijelző
 • Garmin Pay*, azaz az órával lehet Paypass fieztni

*Garmin Pay magyarországon is

 

-MÍNUSZ

 • Nem sapphire a számlap
 • Nem lehet az órába zenét tölteni (Forerunner 645 Music-ba lehet)
Kep
GYÁRTÓI LEÍRÁS

 

 

TELJESÍTMÉNY

Menniyre hatékonyan edz? A Forerunner 645 az edzésben és annak elemzésében, edzésterhelésében a legokosabb. Figyelembe veszi a legutóbbi edzések teljesítménymutatóit és edzéstörténetét. Az óra mutatja és segíti megérteni az edzésterhelés fontosságát és az aerob, anaerob edzésterhelés használatát. Edzésterhelése figyelembe veszi az elmúlt 1 hét edzésterhelését, edzésmennyiségét és összehasonlítja a legutóbbi edzésterheléssel, hogy optimális edzést végezhessünk.

 

TESTRESZABÁS

A Garmin Connect IQ ™ áruházban ingyenesen tölthetjük le több Garmin órára is az egyedi megoldásainkat. Naponta újúl meg az áruház kínálata, ahol egyedi óraszámlapok, Widgetek, Appok és adatképernyők közül válogathatunk. Sok telefonos APP is megjeleníthető az órán, így az időjárás, otthoni SmartThings okoslámpák, google naptár, hogy csak a legnépszerűbbeket említsük. A garmin felügyeli teljes mértékben az áruházát, így csak olyan megoldások közül válogathatunk, mely használható és hozzáadott értéket képvisel.

 

EDZÉS KÖZBEN IS KAPCSOLATBAN

Nincs csúsztatva edzés, ghiszen a Forerunner 645, csakúgy, mint az összes Garmin óra megjeleníti a bejövő hívásokat, sms-ket és értesítéseket, melyek a telefonra érkeznek. Érdekessége az órának, hogy sablon előre megírt üzeneteket is használhatunk a hívások, sms-ek megváklaszolásához, így tudathatjuk, hogy elértek minket, csak épp edzés közben vagyunk. Ezen kívül online is megoszthatjuk a Live Track-el edzéseinket, így akit bevontunk láthatja merre járunk, mil«en tempóban/ sebességgel és pulzussal.

 

 

VERSENYBEN

Edzéseinket megoszthatjuk másokkal, de a legjobb talán az, hogy versenyezhetünk sportágon belül, avyg lépésszámra is másokkal, hiszen létrehozhatunk zárt csoportokat is, de használhatunk nyílt csoportok vonzerejét, hogy lássuk és motiváljuk edzéseinket, mindennapjainkat.

 

 

EDZÉSBEN

A Forerunner 645 nemcsak egy szabadidős óra, hanem egy olyan edzőtárs, aki segít az edzés végrehajtásában. Ezt egyrészt egyedileg beállítható sportági működés és kijelzésének köszönhető, másrészt letölthetünk avgy létrehozhatunk edzéstípusokat, edzésterveket, melyek használata közben az óra jelez a szakaszok befejezéséről és céljáról. Itt a Forerunner 645 a legfejlettebb 935 és Fénix 5 család tudását kapta meg. Az elért eredményeket szintén megoszthatjuk másokkal.

 

NAVIGÁCIÓ

Az outdoor órák (Garmin Fénix 3 és 5 vagy a Forerunner 935) rendelkeznek POI pontos és nyomvonalas memóriával. Ezzel így van a 645 is, de mégis egy kicsivel kevesebb a tudása. Tehát létrehozhatunk POI pontokat edzés közben az órán, s minden edzés nyomvonalát is újrahívhatjuk, de menthetünk el nyomvonalat a connect szoftver segítségével is. A legfőbb különbség, hogy a Garmin Basecamp (térképkezelő szoftver) szoftverével a FR645 nem kompatibilis. Az FR645 nem szól, ha letértünk a megadott nyomvonalról, illetve nincs benne a manuális zoom megtartása sem.

Úgy gondolom edzésre ideális a tudása, hiszen látjuk merről jöttünk, láthatjuk az esetlegesen elmentett POI pontjainkat is, így eltévedni nem fogunk. Vaktérképes adatbázist ráhúzni nem lehet, de valószínű erre nincs is szükség. Ha mégis arra ott a Fénix 5S, ahol persze sokkal több a tudás, a három dolog, ami hiányzik az FR645-höz képest az a Garmin Pay, a híváselutasítás, s az emlékeztető hozzáadás.

 

HARDWARE

Az óra nyomógombos, igen jó képernyőfelbontásos, színes Garmin Chroma kijelzős, mely nagy napfénynél is könnyen olvasható. A számlapja Corning Gorilla kristályüveg, az óraszíj könnyen, szerszám nélkül cserélhető, s kompatibilis a Vivoactive 3 és a Vívomove HR órákkal is kompatibilis, így elég egyedi megjelenést adhatunk óránknak. Az óra természetesen vízálló, de csak medencés úszás ismer, illetve nem tud vízben pulzust mérni. Az akkumulátora 7 napig működik okosóraként, s 16 órát tud GPS üzemmódban, ami nem rossz.

 

AKKUMULÁTOR

Lithium-ion akkumulátora igen fejlett, s a következő gyári adatokat várhatjuk az órától, ami ebben a kategóriában egyedülálló.

 • 7 nap, ha teljesítménykövetés, napi aktivitásmérést csuklós pulzusméréssel és okostelefonos értesítéseket használunk
 • 14 óra sportmódban GPS használatával és csuklós pulzusméréssel

 

FEJLESZTHETŐ

Természetesen pulzusmérő mellkaspánttal is fejleszthető, így pontos EKG pulzust kapunk a Forerunner 645-re, de mivel ez egy profi futó óra, így a HRM RUN futóninamikát kezelő mellkaspánt lehet a legjobb választás. Hogy a fejlődés ne álljon meg a Garmin nemcsak ANT+, hanem Bluetooth Smart rendszerű mellkaspántokkal is működik. Csatolható hozzá külső hőmérő, kerékpáros szenzorok, garmin okosszemüveg és okoslámpák is, ha bringázni megyünk. Tehát mellkaspánti pulzusmérővel bővítható a FR645. A csuklós pulzusmérés perifériáról méri a pulzust, átvilágítva a bőrünk a karkötő hátulján lévő fénnyel, s veszi annak szenzora a véráramot. Így ez a technológia nem pontos, de kényelmes. A mellkaspánti pulzusmérők a szív elektromos jeleit veszik, s továbbítják az óráknak, így annak pontossága EKG. A csuklós pulzusmérés intervallumoknál és pulzusmegnyugvásoknál használható legkevésbé, illetve akkor, ha kezünkben tartunk, forgatunk valamit, pl evezőlapát, súlyzó. Ezzel kapcsolatban kis cikket olvashatsz oldalunkon ITT.

GARMIN Forerunner 645

 

KINEK ÉS MIRE AJÁNLJUK?

Legfőképpen hölgyeknek vagy kis órát igénylő uraknak ajánljuk, akik legfőképpen futnak, de nem triatlonra használják az órát. Az óra igen könnyen használható, s kíváló képernyőfelbontása nagyon kifinomult órává teszi.

Emiatt sport és civil óra is egyben, így akik a maximumot szeretnék kihozni magukból és az órájukból jó választás. Fejleszthető kerékpáros szenzorokon túl futódinamikai mellkaspánttal is, így aki a futó stílusát szeretné optimalizálni, szintén rátalált erre a gyöngyszemre. Fontos, hogy ezen beépített GPS-es órák a legfelsőbb tudás szinten vannak, mind ezdések, szoftverek terén, de ez az az óra, ami állandóan a csuklónkon lesz. Kidolgozása igényes, számlapja kristályüveges, kompozit házban.

 

LEGERŐSEBB FUNKCIÓI

 • A legkisebb óra a piacon
 • Igényes kidolgozás
 • 14 óra gps és optikai pulzusméréssel és 16 óra GPS-el és optikai pulzusmérés nélkül az üzemidő
 • Aktivitásmérése garminra jellemzően kifinomult, itt 2 hetet tud egy feltöltéssel az akkumulátor
 • Gyors, szerszám nélküli óraszíjcsere megoldott
 • Optikai pulzusmérés az óra hátlapjáról
 • Wi-Fi, Bluetooth és kábeles szinkronozáció
 • Navigációs tudása gyorsan és könnyen használható
 • Nagy komatibilitási eszköztár kapcsolható hozzá
 • Fitnesz és edzőfunkciók, például VO2 Max és regenerálódási tanácsadó
 • Connect IQ™ kompatibilis, így alkalmazások, widgetek vagy egyedi óraszámlapok tölthetők fel
 • Garmin PAY*-t tud kezelni az óra
 • Sok emlékeztető állítható egyszerűen az órán

*Garmin Pay magyarországon is

 

RÉSZLETESEBBEN

Az óra igényes kialakítású civil és sportóra egyben. Ez legfőképpen azoknak hasznos, akik egy okosórával kívánják megoldani a hétköznapokat és a sportot. Az óra 20 különböző sportágra állítható be egyesével, mind működésben, kijelzésben és mértékegység használatban is. Természetesen a sportágváltás is megoldott edzés közben.

Sportágspecifikus tudásaihoz kiegészítőkkel van teljesedés, azaz például futáshoz futódinamikai övvel használva a talajérintési idő, súlypontemelkedés, jobb-bal lábegyensúlyt és futás wattmérést is tudhatjuk az EKG pulzusmérés mellett. Kerékpáros vonalon a sebesség és pedálfordulatmérő szenzorokat is kezeli, illetve az okoslámpákat is nagyszerűen használja. Sí funkcióban automatikusan csak a lefeléket számolja, s rögzíti, míg evezésnél csapásszámot is tud. A LiveTrack funkcióval megoszthatjuk online merre járunk, illetve használható az órán a Virtual edzőpartner, melyek korábbi edzéseinkkel versenyezhetünk helyfüggően.

Beltérben a kondicionális edzésekhez is igen jó segítséget ad a szériaszámolásokhoz, beadható a pihenőidőben a használt súly, illetve a karmozgásból felismeri a gyakorlatot. Edzéseinket igen egyszerűen letölthetük kábelen keresztül MAC-ra vagy PC-re, telefonon keresztül Bluetooth használattal, de leginkább az automata Wi-Fi letöltéseket és szoftverfrissítéseket fogjuk szeretni.

Okosóraként beállítható a sport közbeni értesítések kijelzése a telefonról, a sporton kívüliek is és a szüneteltetése is az értesítéseknek, ha nyugalomba szeretnénk lenni. Természetesen letölthető az órára számos számlap, applikáció, widget és edzés közbeni olyan képernyők, melyek mások, mint a gyári design.

 

+ PLUSZ

 • Gyönyőrű kisóra
 • 42,5 mm-es óratok, s egy gyorsan cserélhető óraszíj teszi könnyeddé az óra használatát
 • Full magyarnyelvű szoftver, menü és applikáció
 • Navigációs tudása  a sportra épül
 • Minden funkció, kinézet állítható akár edzés közben is egyszerűen
 • Nyomógombos használat
 • Brutál jó felbontású kontrasztos kijelző
 • Garmin Pay*, azaz az órával lehet Paypass fieztni

*Garmin Pay magyarországon is

 

-MÍNUSZ

 • Nem sapphire a számlap
 • Nem lehet az órába zenét tölteni (Forerunner 645 Music-ba lehet)
Kep
GYÁRTÓI LEÍRÁS

 

 

TELJESÍTMÉNY

Menniyre hatékonyan edz? A Forerunner 645 az edzésben és annak elemzésében, edzésterhelésében a legokosabb. Figyelembe veszi a legutóbbi edzések teljesítménymutatóit és edzéstörténetét. Az óra mutatja és segíti megérteni az edzésterhelés fontosságát és az aerob, anaerob edzésterhelés használatát. Edzésterhelése figyelembe veszi az elmúlt 1 hét edzésterhelését, edzésmennyiségét és összehasonlítja a legutóbbi edzésterheléssel, hogy optimális edzést végezhessünk.

 

TESTRESZABÁS

A Garmin Connect IQ ™ áruházban ingyenesen tölthetjük le több Garmin órára is az egyedi megoldásainkat. Naponta újúl meg az áruház kínálata, ahol egyedi óraszámlapok, Widgetek, Appok és adatképernyők közül válogathatunk. Sok telefonos APP is megjeleníthető az órán, így az időjárás, otthoni SmartThings okoslámpák, google naptár, hogy csak a legnépszerűbbeket említsük. A garmin felügyeli teljes mértékben az áruházát, így csak olyan megoldások közül válogathatunk, mely használható és hozzáadott értéket képvisel.

 

EDZÉS KÖZBEN IS KAPCSOLATBAN

Nincs csúsztatva edzés, ghiszen a Forerunner 645, csakúgy, mint az összes Garmin óra megjeleníti a bejövő hívásokat, sms-ket és értesítéseket, melyek a telefonra érkeznek. Érdekessége az órának, hogy sablon előre megírt üzeneteket is használhatunk a hívások, sms-ek megváklaszolásához, így tudathatjuk, hogy elértek minket, csak épp edzés közben vagyunk. Ezen kívül online is megoszthatjuk a Live Track-el edzéseinket, így akit bevontunk láthatja merre járunk, mil«en tempóban/ sebességgel és pulzussal.

 

 

VERSENYBEN

Edzéseinket megoszthatjuk másokkal, de a legjobb talán az, hogy versenyezhetünk sportágon belül, avyg lépésszámra is másokkal, hiszen létrehozhatunk zárt csoportokat is, de használhatunk nyílt csoportok vonzerejét, hogy lássuk és motiváljuk edzéseinket, mindennapjainkat.

 

 

EDZÉSBEN

A Forerunner 645 nemcsak egy szabadidős óra, hanem egy olyan edzőtárs, aki segít az edzés végrehajtásában. Ezt egyrészt egyedileg beállítható sportági működés és kijelzésének köszönhető, másrészt letölthetünk avgy létrehozhatunk edzéstípusokat, edzésterveket, melyek használata közben az óra jelez a szakaszok befejezéséről és céljáról. Itt a Forerunner 645 a legfejlettebb 935 és Fénix 5 család tudását kapta meg. Az elért eredményeket szintén megoszthatjuk másokkal.

 

NAVIGÁCIÓ

Az outdoor órák (Garmin Fénix 3 és 5 vagy a Forerunner 935) rendelkeznek POI pontos és nyomvonalas memóriával. Ezzel így van a 645 is, de mégis egy kicsivel kevesebb a tudása. Tehát létrehozhatunk POI pontokat edzés közben az órán, s minden edzés nyomvonalát is újrahívhatjuk, de menthetünk el nyomvonalat a connect szoftver segítségével is. A legfőbb különbség, hogy a Garmin Basecamp (térképkezelő szoftver) szoftverével a FR645 nem kompatibilis. Az FR645 nem szól, ha letértünk a megadott nyomvonalról, illetve nincs benne a manuális zoom megtartása sem.

Úgy gondolom edzésre ideális a tudása, hiszen látjuk merről jöttünk, láthatjuk az esetlegesen elmentett POI pontjainkat is, így eltévedni nem fogunk. Vaktérképes adatbázist ráhúzni nem lehet, de valószínű erre nincs is szükség. Ha mégis arra ott a Fénix 5S, ahol persze sokkal több a tudás, a három dolog, ami hiányzik az FR645-höz képest az a Garmin Pay, a híváselutasítás, s az emlékeztető hozzáadás.

 

HARDWARE

Az óra nyomógombos, igen jó képernyőfelbontásos, színes Garmin Chroma kijelzős, mely nagy napfénynél is könnyen olvasható. A számlapja Corning Gorilla kristályüveg, az óraszíj könnyen, szerszám nélkül cserélhető, s kompatibilis a Vivoactive 3 és a Vívomove HR órákkal is kompatibilis, így elég egyedi megjelenést adhatunk óránknak. Az óra természetesen vízálló, de csak medencés úszás ismer, illetve nem tud vízben pulzust mérni. Az akkumulátora 7 napig működik okosóraként, s 16 órát tud GPS üzemmódban, ami nem rossz.

 

AKKUMULÁTOR

Lithium-ion akkumulátora igen fejlett, s a következő gyári adatokat várhatjuk az órától, ami ebben a kategóriában egyedülálló.

 • 7 nap, ha teljesítménykövetés, napi aktivitásmérést csuklós pulzusméréssel és okostelefonos értesítéseket használunk
 • 14 óra sportmódban GPS használatával és csuklós pulzusméréssel

 

FEJLESZTHETŐ

Természetesen pulzusmérő mellkaspánttal is fejleszthető, így pontos EKG pulzust kapunk a Forerunner 645-re, de mivel ez egy profi futó óra, így a HRM RUN futóninamikát kezelő mellkaspánt lehet a legjobb választás. Hogy a fejlődés ne álljon meg a Garmin nemcsak ANT+, hanem Bluetooth Smart rendszerű mellkaspántokkal is működik. Csatolható hozzá külső hőmérő, kerékpáros szenzorok, garmin okosszemüveg és okoslámpák is, ha bringázni megyünk. Tehát mellkaspánti pulzusmérővel bővítható a FR645. A csuklós pulzusmérés perifériáról méri a pulzust, átvilágítva a bőrünk a karkötő hátulján lévő fénnyel, s veszi annak szenzora a véráramot. Így ez a technológia nem pontos, de kényelmes. A mellkaspánti pulzusmérők a szív elektromos jeleit veszik, s továbbítják az óráknak, így annak pontossága EKG. A csuklós pulzusmérés intervallumoknál és pulzusmegnyugvásoknál használható legkevésbé, illetve akkor, ha kezünkben tartunk, forgatunk valamit, pl evezőlapát, súlyzó. Ezzel kapcsolatban kis cikket olvashatsz oldalunkon ITT.