Wahoo TICKR 2 STEALTH pulzusmérő öv

WFBTHR04G

Bluetooth Smart és ANT+ kompatibilitású könnyű mellkaspánt, mely megbízható és jó ár-érték arányú

Forgalomból kivont.
Specifikációk

LEÍRÁS

Összefoglaló
Dupla kódolás, egyszerre több eszközzel kommunikál, egyszerű elemcsere és működés= ajánlott

TECHNIKAI ADATOK

BRAND
USA
Gyártási ország
Kína
Modellév
2020
Súlya
58 gramm
Elemtípus / vagy akkumulátor
CR2032
Elem/ akkumulátor lemerülésjelző
Jótállás ( fogyasztóknak )
1 év

Üzemidő (elemmel- maximálisan elérhető)

Üzemidő elemmel
~500 óra

Technikai jellemzők

Megjelenés dátuma
2020 MÁJUS
Vízálló 30-50m (úszásra alkalmas)

MELLKASPÁNTOS PULZUSMÉRŐ ÖV

Csomag része a mellkaspánti pulzusmérő öv?
Mellkaspánti pulzusmérő pánt típusa
Tickr 2
ANT+ kompatibilis
Bluetooth Smart kompatibilis
Egyidejű Bluetooth kommunikációk
Szigorúan kódolt 2,4GHz-es jelátvitel
Kódolt jelátvitel
Elem típusa
CR2032
Cserélhető elemes
Mellkaspánti pulzusmérőben az elem élettartama
1 év
Textil kényelmes mellkaspánt

OKOSTELEFON FUNKCIÓK

APP neve
Wahoo RunFit, Wahoo Fitness
Android rendszerű telefonok
Bevizsgált kompatibilis telefonok
www.zerge.hu/BLE
Leírás

WAHOO TICKR 2 vagy V2 PULZUSMÉRŐ MELLKASPÁNT

 

KINEK ÉS MIRE AJÁNLOM?

A legolcsóbb mellkaspánt a felső kategóriában. Nagyon kényelmes, mivel ez a legkönnyebb a piacon. A pontos pulzusmérés ezzel megoldva, illetve az óránk üzemideje nőni fog, hiszen a csuklós pulzusmérés szünetelni fog edzés közben, mert a pánttól kapja a pulzusjelet. A pánt nemcsak ANT+ és Bluetooth smart kódolással lesz mindennel "is" kompatibilis, de többcsatornás Bluetooth kapcsolatával nem lesznek korlátjaink.

 

LEGERŐSEBB FUNKCIÓI

 • ANT+ és Bluetooth Smart rendszerekkel is kompatibilis
 • Akár három csatornás Bluetooth kapcsolat
 • Látható kapcsolat a visszajelző LED-ek miatt
 • Könnyű és vékony
 • Egyszerű elemcsere (CR2032)
 • Jó ár

RÉSZLETESEBBEN

Második generációs pulzusmérő sok fejlesztésen ment keresztül, melyből a legjobb, hogy egyszerre 3 eszközzel tud kommunikálni Bluetooth-on, ami a ZWIFT-őknek nagy segítség lesz. Pontos pulzusmérésre számíthatunk, s a mellkaspánti textil a konkurens (Polar, Garmin) pántoktól könnyebb 34%-al azaz 10 grammal, ami elég sok. Jó dolog, hogy van két visszajelző LED, melynél a kék az eszközkapcsolatot mutatja, míg a piros a pulzusmérést. Elemcseréjéhez egy darab 50Ft-os érme elegendő, s CR2032-vel elvan 1 évet, ha napi 1,5 órát használjuk, azaz 500 munkaórát tud kb., ami nem kimagasló, de azért ebben a kategóriában olcsóbb nagyságrendileg mindenkinél. (Polar H10 vagy Garmin HRM-DUAL). 

Apróbetűs rész, hogy a mellkaspánt doboza és minden kommunikáció a Wahoonál Tickr néven fut, a Tickr2 nevet a modul hátoldalán láthatjuk Tickr V2 néven. Ide tartozik, hogy a mellkaspánti textil nemcsak formai ráncfelvarráson eset keresztül 2021-ben, hanem tartalmin is, hiszen az első szériás Tickr2 pántok közül túl sok volt a gyári hibás. Ez már megoldódott, ilyen termékünk nincs már üzletünkben, így bátran ajánljuk, hiszen tényleg több előnye van a konkurens márkák mellkaspántjaival szemben.

 

-MÍNUSZ

 • Nem mosható csak kézzel a pánt

Megbízható. Pontos. Tartós. A TICKR2 pulzusmérő pontosan követi a pulzusszámát és a kalóriamérést bármely tevékenység vagy edzés során. A Bluetooth és az ANT + kettős sávú technológiával felszerelt TICKR a fitnesz szerelmeseinek és sportolóknak egy egyszerű módja annak, hogy a pulzusszámot összekapcsolják a kedvenc alkalmazásukkal vagy órájukkal

 • Textil kényelmes mellkaspánt
 • CR2032-es elemmel 1 év használat
 • ANT+ kompatibilis
 • Bluetooth Smart kompatibilis
 • Apple Watch kompatibilis
 • A legkönnyebb a piacon
 • Könnyű elemcsere

Kapcsolódás- mérés-megosztás. A TICKR2 pulzusmérő pontosan nyomon követi a pulzust és a kalóriát bármilyen szárazföldi tevékenység vagy edzés közben. Új kialakítása miatt a piacon a legkönnyebb és legvékonyabb pulzusmérő! A Bluetooth és az ANT + technológiával felszerelt TICKR2 egyszerű és megbízható módszert kínál a pulzusszám csatlakoztatására a kedvenc edzőalkalmazásokhoz és fitneszberendezésekhez, és most akár három egyidejű Bluetooth kapcsolatot is támogat. Az új integrált pulzusszám-érzékelő és gumírozott mellkaspánt kialakítása biztonságosabb kapcsolatot és illeszkedést biztosít.

 

INTEGRÁLT MODUL

A TICKR2 integrált modul - mellkaspánt kialakítása biztonságosabb kapcsolatot és összeillő illeszkedést biztosít, így az edzés közbeni csúszkálás és elmozdulás a múlté. Természetesen ehhez hozzákapcsolódik a nagyon könnyű 48 grammos pánt, mely a legkönnyebb a piacon, s a 12,01mm vastagsága, ami ultravékony viseletet ad.

 

DUAL RENDSZER
Mind az ANT+ rendszerű komputerekkel, mind a Bluetooth Smart rendszerű komputerekkel és telefonokkal vezeték nélkül összekapcsolható, de érdekessége mindenképp, hogy egyidejűleg maximum három bluetooth-os eszközzel használható.

 

PULZUS
Természetesen a mellkaspánti pulzusmérés pontosságát használjuk, ami EKG pontos, mivel a szív elektromos jeleit veszi a jeladó.

 

LÁTHATÓ KAPCSOLAT
Két kis LED a mudul tetejébe építve a Tickr2 mellkaspánt működését láthatóvá teszi, így viselőjének elég lenéznie, hogy minden OK-e. A kék lassan villogó LED a kapcsolat keresést, a kék gyorsan villogó fény a csatlakozást, míg a piros villogás az aktuális pulzusmérést mutatja azzal a frekvenciával, ahogy a szívünk ver a felhelyezés után fél percig.

 

APPLIKÁCIÓK
A Tickr2 mellkaspánt több, mint 50 alkalamzással összekapcsolható, így a Nike+, Runkeeper, Strava és a MapMyFitness alkalmazásokat is használhatjuk.

 

APPLE WATCH INTEGRÁCIÓ
Az integrációnak két lehetősége van: az egyik, kapcsolódjon közvetlenül az Apple Watchhoz, mint egy másik lehetőség a pulzusadatok gyűjtése az Apple Workout alkalmazásban. Két, csatlakozzon a 7 perces edzésprogramon, a Wahoo RunFit alkalmazáson vagy a Beacbbody on Demand alkalmazáson keresztül a pulzusszám követéséhez az óra alatt, ahogy edzés közben.

 

MÉRETEK

 • A modul 7 x 1,3 x 3,8 cm és 8,5 gramm
 • A mellkaspánti textil 61 - 122cm-ig állítható

Csomag | Jótállás

MIT TALÁLSZ A WAHOO TICKR2 CSOMAGBAN?

 • WAHOO TICKR2 Pulzusmérő mellkaspánt a kiválasztott színben (S-M-L-XL-XXL állítható textilpánt)

(a mellkaspántban gyárilag CR2032 -es elem található)

 

Wahoo Tickr2 White

csomag

Wahoo Tickr2 Stealth

csomag

 

 

 


GARANCIA

 • 12 hónap

Garanciakezelés kizárólag üzletünkbe vásárolt Wahoo termékekre intézünk, melyhez elegendő a számla bemutatása vagy a vásárló neve, mely már visszakereshető.

 

 

 

Kiegészítői

Termék kiegészítői