POLAR V800 GPS BLACK grey

90047434

Magas kategóriás beépített GPS-es sportóra. Megtudhatsz mindent edzéseidről. Fejleszd magad egy V800 órával

icon Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
photo

POLAR V800 GPS BLACK grey

119 900 Ft

MEGSZŰNT TERMÉK! VÁLASSZON A HASONLÓ TERMÉKEK KÍNÁLATÁBÓL!

POLAR V800 GPS 

Ez a modell 2016-ban megszünt, s az új V800-as verziók érhetőek csak el. Válassz a hasonló termékek közül, hogy lásd a V800 új modelljeit

 

 

 

A POLAR V800 GPS címszavakban

 • Elkötelezett sportolóknak, akik fejlődni akarnak
 • Beépített aktivitásmérő mely számolja a napi lépésszámot, elégetett kalóriát és monitorozza az alvást.
 • Beépített GPS-nek köszönhetően a sebességet, távolságot és az útvonalat is rögzíti, magassági adatokat is láthatjuk
 • 20 egyéni sportágra állíthatjuk be az óra működését
 • Az óra vízálló, úszni lehet benne, úszásnem, úszási táv, tempó, csapásszám, úszásnem és pulzusmérést is tud az óra (csak H7 pulzusmérő mellkaspánttal, ami csak a POLAR V800 HR modell tartozéka)
 • Edzés tervezés és elemzés egy helyen az ingyenes Polar Flow App programban
 • Segít megérteni az edzésterhelést és a regenerálódást személyre szabva 
 • Fejleszthető Bluetooth futósebesség és bringás szenzorokkal

 


 

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA 100% -ban ELSZÁMOLHATÓ!

•Ezen termékeket boltunkban fizethetik egészségpénztári kártyával direktbe.

• Bankkártyával/ utánvéttel/ előre utalással is elszámolható. Ekkor szükség lesz rendelésnél az Egészségpénztár nevére és a tagi kódra, melyet a megjegyzés rovatba írhat, s ekkor a kiküldött számlát Ön küldi tovább a pénztárnak, mely ezután jóváírja az összeget a civil számláján.

 


 

 


   

OUTDOOR FUNKCIÓK

Elsősorban az óra beépített GPS-re gondolunk, ami egyrészt a sebességi és távolsági adatokat tudja, másrészt a földrajzi koordinátákat, poziciót is tárolja. Fontos, hogy navigáció csak POI pontra van az órában, azaz egy kijelölt/ elmentett POI ponthoz megmutatja az óra az irányt és a távolságot, természetesen légvonalban.

Hőmérsékletmérő is található az órában, így pontos hőmérsékletet csak a bringán tudhatunk, ha az óra a kormányra van rögzítve. Természetesen vízhőmérsékletet is jól mérhetünk az órával.

Az óra barometrikus magasságmérést kapott, ami a legpontosabb. Másrészről GPS használat nélkül is tudjuk a magasságot, melyhez hozzátartozik a szintemelkedés és szintesés is.

 

PULZUSMÉRÉS (opciós kiegészítő)

Az óra Polar H7 mellkaspánt NÉLKÜL érkezik a csomagban, amennyiben szükséged van a pulzusmérőre, úgy a POLAR V800 HR NEW  modellt válaszd!!!

A H7 pulzusmérő öv (nem tartozéka a csomagnak) Bluetooth Smart és 5KHz-es jelátvitelt tud egyidőben. A Bluetooth Smart jelátvitel előnye, hogy nincs adatvesztés, nincs anomália és nagy az adatátviteli távolság, nincs bezavarhatóság. Az 5KHz-es jelátvitelt a Polar V800-as az úszás funkciónál használja, hiszen a BT-os 2,4GHz-es jelátvitel nem működik víz alatt. Érdekes, hogy az óra tesztjeit is az 5KHz-es jelátvitelt használja. Természetesen állítható BPM vagy %-os pulzusmérés is.

 

SPORTPROFILOS ÓRA

A sportprofilos órák arról szólnak, hogy egy egy sportág-hoz

 • egyéni formátumokat (km/ó vagy tempó, stb) lehet hozzárendelni
 • egyedi működést (pl. auto start/stop vagy auto 1km-i időzítő)
 • egyéni mintavételezést (pl: 1sec mintavétel vagy 10sec vagy 1 perc)
 • egyéni kiegészítők hozzárendelését (pulzus, sebesség vagy pedálfordulat vagy GPS kikapcs-bekapcs) s mindez az adott sportághoz
 • egyéni adatképernyők (mi mondjuk meg mennyi kérenyőt, milyen felosztással, s mit hol szeretnénk látni. 

 

REGENERÁCIÓ

A V800-as legfőbb erénye a regenerációs idő kijelzése. Az óra napi aktivitásmérőként és alvásmonitorozóként is üzemel, s természetesen sportóra is egyben. Így egyben lát a nap 24 órájában a hét minden napján. A regenerációs idő viszont nemcsak egy szám, mint a többi nagy márkánál, hanem mutatja, hogy mikor érünk milyen stádiumú pihentséghez. 4 féle állapotot mutat: aluledzett, minden OK,  Kimerült, Nagyon kimerült. (A funkciót teljesértékűen Polar H7 mellkaspánttal tudja az óra, a mellkaspánt nem tartozéka ezen csomagnak)

 

TESZTEK

Az óra minden tesztje csak POLAR H7 mellkaspánttal működik, mely nem tartozéka ennek a csomagnak!

Az óra második legnagyobb erénye ebben a magas kategóriában a tesztjei. Itt nemcsak a jól megszokott aerob VO2max tesztet (Fitnesz teszt) végezhetük el az órával. Minden edzés után ad egy kis útmutatót az óra, hogy mi volt az edzés értelme, itt 15 féle kategóriából választ a Polar.

Megtalálható az órában a Orhostatic teszt, mely a túledzettséget mutatja objektívan. S igaz egy Stride kiegészítő kell hozzá, de a JUMP teszt is, mely nem a magasugró funkció, hanem az anaerob állóképességet és a robbanékonyságot mutatja.

Az R-R pulzus kikerült a mintavételezési időkből, bekerült a tesztek közé. Az R-R pulzusmérés mindene egyes szívdobbanásról több adatot rögzít és egy algoritmussal számolva nézi jelenlegi állapotunkat

 

KÉNYELMI FUNKCIÓK

Elsősorban a sportból közelítem meg a funkciók fontosságát.

 • REZGÉS üzemmód nem rossz, funkciója a figyelmeztetés, legyen az pulzusriasztás, sebességriasztás, automata köridő vagy előre feltöltött edzéstípus
 • TAP funkció, (mely a POLAR FLOW programból állítható), ha az óra számlapjára újjunkkal ráütünk (állítható ráütés erősség)
  • off
  • köridő indítás
  • kijelző léptetés
  • háttér világítás
 • HEART TOUCH (mely a POLAR FLOW programból állítható), ha az órát a mellkaspánthoz érintjük előre beállítható funkciókat érhetünk el (csak Polar H7 mellkaspánttal működik ez a funkció): 
  • off
  • köridő indítás
  • világítás- pontos idő
  • pulzuszóna váltás
 • OKOSTELEFON FUNKCIÓKnál a megadott telefonokkal összepárosítva megjeleníti az óra a bejövő hívásokat, sms-ket és VIP-es e-maileket. Felvehetjük az OK gomb lenyomásával a telefont, de a telefont kell használnunk telefonáláshoz. A funkció edzés közben és napi aktivitásnál is működik, az előre beálított alvásidőkben nem aktív, illetve, ha nincs a közelünkben a telefon

 

KEDVENCEK

20 kedvencet hozhatunk létre az órában. Kedvencek közé tehetünk edzéstípust, edzéstervet és bejárt útvonalakat

 • Edzéstípus: előre definiált szakaszok, melyek lehetnek idő, táv, manual, pulzusérték alapúak, sebesség vagy pulzuscélzóna vagy végpulzus céllal. Egy edzéstípuson belül szabadon variálhatóak a szakaszok.
 • Edzésterv: az edzésterv lényegében megegyezik az edzéstípussal, de már konkrát naphoz van hozzárendelve
 • Útvonalak: előre bejárt (általunk vagy más által) útvonalakat elnevezhetjük, s mutatja az óra merre van a helyes irány

 

TRIATLON/ Duatlon/ Biathlon

Olyan létező sportágakat tud kezelni az óra, melyek több sportágból állnak. Előre definiált sportprofilokat (lsd. feljebb) állít sorba a program, s így tudunk sportágat váltani egy edzésen belül. Ennek előnye, hogy egy edzésként kezeljük az edzést, s ezen felül a futás átlagsebességét nem befolyásolja a depózás vagy a kerékpáros szakaszai. Amit nem tud a V800, hogy egyéni sportágváltásokat hozzunk létre online vagy előre rögzített módon sem :-(

 

ONLINE EDZÉSNAPLÓZÁS

Végre több megoldás is lehetéses edzéseink kezelésére. Nemcsak számítógépen, hanem mobilon és iPadon is megnézhető minden edzésünk, sőt le is tölthető kábelen vagy Bluetooth-on keresztül. 

A szoftware felhős alkalmazás, csakúgy, mint anno a polarpersonaltrainer.com, a software itt érhető el: https://flow.polar.com

Fontos, hogy rengeteg beállítási funkciót csak és kizárólag szoftveren keresztül érhetünk el, azaz órából nem állítható. Ez egyrészt megkönnyíti az óra használatát, mert kevesebb a  menüpont, másrészt egyzserűen átnézhető, átírható az óra beállítása számítógépen keresztül.

A POLAR FLOW szoftware-t a következő Polar termékekkel kompatibilis

 • POLAR V650
 • POLAR V800
 • POLAR M400
 • POLAR A300
 • POLAR Loop

 

Ahhoz, hogy letölthessük az óránkat egy drivert kell a gépünkre feltelepíteni, a driver a piros nyíl ikonra kattintva letölthető

 

POLAR FLOWSYNC letöltés és installáció

 

 

 

 

 


 

 

POLAR FLOW APP az iTunes-on

iOS 6.0 vagy újabb operációs rendszeren fut. Kompatibilis iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5S, iPad Wi-Fi (3. generációs), iPad Wi-Fi + Cellular (3. generációs), iPad Wi-Fi (4. generációs), iPad Wi-Fi + Cellular (4. generációs), iPad mini Wi-Fi-vel, mini iPad Wi-Fi + Cellular, iPad Air, Air iPad Wi-Fi + Cellular, iPad mini Retina kijelzővel, iPad mini Retina kijelző Wi-Fi + Cellular, és az iPod touch (5. generáció). 

 

 

 

 


TESTRESZABÁS UTÓLAG -» KIEGÉSZÍTŐ SZENZOROK A POLARTÓL
  

PULZUST IS MÉRNÉL?

A V800 sima csomag (amit most nézel) nem tartalmazza a pulzusmérő övet. Ha azt szeretnéd, érdemes a POLAR V800 HR New  csomagot választanod! Polar H7-es pulzusmérő övvel használható teljesértékűen a V800-as. A Bluetooth-os mellkaspánt nemcsak a pillanatnyi pulzusunkat látja, hanem különböző érdekes dolgokra is használható. Egyrészt az öv úszáshoz is haszbálható, hisz vízálló és a vízben is működik a pulzusmérés (csak Polar H7 övvel) Az aerob állóképességi tesztet (fitnesz teszt- VO2max) is csak a H7 övvel tudjuk elvégezni, csakúgy, mint a túledzettség mérését. Ezen kívül a regenerációs időt és szinteket is csak pulzusmérővel tudja az óra, csakúgy, mint a pontos kalóriamérést. Természetesen több méretben és több színben is elérhető boltunkban a Polar H7 öv.


 

SOKAT FUTSZ?


Ez nemcsak egy beltéri futósebesség és távolságmérő. A Bluetooth-os stride szenzorral  többféle tesztet is elvégezhetsz, így látható lesz az aerob edzettség -» Fitnesz teszt mellett (VO2max) az anaerob állóképesség, kirobbanási erőt is.

 

 

 

MINDENED A KERÉKPÁR?


Ha hozzáadunk két Bluetooth kerékpáros szenzort, mely csak 2x8 gramm, pontos sebesség, távolság és pedálfordulat adatokat kapunk bringánkon ülve, akár görgőzünk, akár kint tekerünk.

 


 

 BRINGÁS OPTIMALIZÁLÁS?

A Bluetooth cadence szenzor, azaz pedálfordulatszám mérő szenzor pontos pillanatnyi pedálfordulatot mér görgőn és bringán egyaránt. Jó választás, ha komolyabb teljesítménycéljaid vannak, s optimalizálni szeretnéd az erőd és a gyorsaságot. 

 

 POLAR Smart Coachingazaz beépített edző funkciói.

Igen ettől nagy máig a POLAR, hisz nemcsak egyszerű pulzusmérő órákat gyártanak, hanem edzésprogramokat, intenzitási szinteket, edzettségi szintek létrehozását is beépítették az óráikba, így a megfelelő óra kiválasztása után céljaidat könnyebben elérheted.

 

SMART

COACHING

since 1977

 

smart_coaching_landing_intro_moodA Polar egyedülálló Smart Coaching funkciói maximális segítséget nyújtanak az edzésprogram létrehozásában és hasznos visszajelzéseket biztosítanak a fejlődéséről. Tudjon hát meg többet arról, hogy hogyan lehetnek segítségére a Smart Coaching funkciók és fedezze fel, hogy melyik funkció felel meg leginkább igényeinek.

Ha a POLAR órát szeretnél, az óra termékleírása után találsz egy kis összefoglalót az adott POLAR termék edzést megsegítő funkcióival, keresd a kis piros ikonokat a termékoldalon.

 

 

 

 


 

NAPI AKTIVITÁS

 

Activity Guide

Activity Guide megmutatja milyen aktív voltál az adott nap. Azt is megmondja mennyit kell még mozognunk, hogy elérjük napi célunk. Választást ajánl, hogy a szint eléréséhez 20 perc kocogást vagy 50 perc gyaloglást választunk e. Gyorsan dönthetünk, hogy rövidebb, de intenzív vagy mérsékeltebb, de hosszabb mozgást választjuk e.

Óratípusok, melyek tudják*: Polar LoopPOLAR V800POLAR M400

*linkelhetőek a jelenleg is elérhető modellek

 


 

TESZTEK

 

polar_fitness_testFitness Teszt
Pontos információkat ad edzettségi szintje fejlődéséről. Ha szeretné növeli edzettségi szintjét, és folyamatos visszajelzésre van szüksége a fejlődéséről, az intelligens Fitness Tesztet Önnek találták ki, hiszen mindössze 5 perc alatt minden szükséges információról tájékoztatást ad. A teszteredmények rendszeres összehasonlításával nyomon követheti edzettségi szintje fejlődését.

ÓRA típusok, melyek ezt tudják: POLAR RCX3POLAR RC3, POLAR RCX5RS300X, CS200, CS300, RS400, RS800cx, CS600xPOLAR FT40POLAR FT60 , POLAR FT80, POLAR V800POLAR M400

 

polar_recovery_test

ORTOSZTATIKUS TESZT- Pulzusmegnyugvási teszt
Az Ortosztatikus teszt egy olyan eszköz, melyet az edzés és a regenerálódás közti egyensúly nyomonkövetésére használnak. Ez az edzésen alapszik beleértve a vegetatív idegrendszer funkcióiban történő változásokat. A teszt eredményét számos tényező befolyásolja: stressz, alvás, lappangó betegség, betegség, környezeti hatások (hőmérséklet, magaslat). A hosszú távú követés segít elkerülni a túledzettséget és az aluledzettséget. A teszt során a pulzusmérésben: nyugalmi, álló és csúcs pulzusmérés mellett pulzusszám változékonyságot mérünk, mely jó jelzője a vegetatív idegrendszeri válzozásoknak. A teszt rendszeres használata nagyobb pontosságot ad.

Óratípusok, melyek tudják:POLAR RS400, RS800cx, CS600xPOLAR V800

 

POLAR JUMP TEST

A POLAR V800 a POLAR STRIDE SENSOR BLUETOOTH® SMART szenzorral segít felmérni az izom erejét, mennyire fáradtak az izmok. 3 féle teszt létezik: gugoló, ellentétes irányú és folyamatos. A folyamatos ugróteszt az anaerob erőt méri. A gugoló és az ellentétes irányú teszt a kirobbanási erőt méri. 

Óratípusok, melyek tudják: POLAR V800 + S3+ bluetooth EGYÜTT

 

 


 

VISSZAJELZÉS

 

polar_smart_calories

SMART CALORIES- Intelligens kalóriaszámláló
A Smart Calories (régebben OwnCal) a jelenleg elérhető legpontosabb kalóriaszámláló. Az edzés alatt elégetett kalóriák számát a testsúly, a magasság, kor, nem, a maximális pulzusszám (HRmax) és az edzés intenzitása ismeretében számolja ki. 
Óratípusok, melyek tudják: POLAR CS100, CS200, CS300, CS500CS600x, RS100, RS300x , RS400,  RS800cx,  FT4, POLAR FT7 , POLAR FT40FT60, POLAR FT80, RCX5POLAR RCX3POLAR RC3Polar LoopPOLAR V800POLAR M400

 

polar_training_load

TRAINING LOAD- Edzés terhelés
Az Edzés terhelés funkció segít megtalálni a pihenés és edzés között a tökéletes egyensúlyt. Az edzési nehézség státuszát a polarpersonaltrainer.com oldalon találja meg. Itt egy szempillantás alatt áttekintheti az egyes napok edzésterhelését, és információkat kap arra vonatkozóan, hogy mikor tartson pihenőnapokat, és a fejlődés fenntartása érdekében melyik napokon eddzen keményebben.

Óratípusok, melyek tudják, de csak számítógépre kötve: POLAR RC3POLAR RCX3RCX5CS500CS600xRS300x, RS800cx  POLAR FT7POLAR FT40FT60POLAR V800

Ha többet szeretnél ezen funkcióról tudni látogass el ide.

 

polar_training_benefit

TRAINING BENEFIT- Motivációs ikon
A közvetlenül az edzés után érkező motiváló visszajelzés mindenképpen sok előnnyel szolgál. Tehát ha közvetlenül az edzés után szeretné megtudni az adott edzés hatását, ezzel a funkcióval minden szükséges információt rögtön megkap. Minden edzést követően rövid áttekintés kap, míg a részletesebb visszajelzésért megtekintheti az elkészült edzési fájlt, vagy ellátogathat a polarpersonaltrainer.com weboldalra is egy részletesebb elemzésért.

Óratípusok, melyek tudják: POLAR RCX3POLAR RC3POLAR V800POLAR M400

 

Kipihentségi állapot az egész napi aktivitás alapján

Ismerje meg az edzésterhelési és a mindennapi, apróbb tevékenységekre vonatkozó adatok alapján kiszámított tényleges kipihentségi állapotát. Legyen tisztában azzal, hogy mikor lesz elég kipihent ahhoz, hogy ismét nekivágjon egy edzésnek..

Óratípusok, melyek tudják: POLAR V800

 


 

Ha többet szeretnél tudni a POLAR Smart COATHING szolgáltatásokról, látogass el ide.AJÁNDÉK PULZUSMÉRŐ SZÜTYŐ

Minden POLAR V800 óra mellé ajándék szütyő!

Ezt a tárolót Zerge tervezte méghozzá azért, hogy mindig megtalálja a pulzusmérő óráját és a mellkaspántját.

 • Az óratároló retesz puha bársonyos belsejű.
 • A pulzusmérőöv retesz hálós, így könnyen szellőzik, s mindig az óra mellett van.
 • Összehúzható, így nem esik ki, könnyen szállítható.
 • A piros zsinór a fekete táska mélyén is jól látható.

 

 


 

GALLÉRIA

 

POLAR V800 Blue                                 POLAR V800 Black

 


Az itt megjelenő információk, leírások, összehasonlítások a Zergesport Kft szellemi tulajdona.

Feri, ne lopj!

 

MEGSZŰNT TERMÉK! VÁLASSZON A HASONLÓ TERMÉKEK KÍNÁLATÁBÓL!

POLAR V800 GPS 

Ez a modell 2016-ban megszünt, s az új V800-as verziók érhetőek csak el. Válassz a hasonló termékek közül, hogy lásd a V800 új modelljeit

 

 

 

A POLAR V800 GPS címszavakban

 • Elkötelezett sportolóknak, akik fejlődni akarnak
 • Beépített aktivitásmérő mely számolja a napi lépésszámot, elégetett kalóriát és monitorozza az alvást.
 • Beépített GPS-nek köszönhetően a sebességet, távolságot és az útvonalat is rögzíti, magassági adatokat is láthatjuk
 • 20 egyéni sportágra állíthatjuk be az óra működését
 • Az óra vízálló, úszni lehet benne, úszásnem, úszási táv, tempó, csapásszám, úszásnem és pulzusmérést is tud az óra (csak H7 pulzusmérő mellkaspánttal, ami csak a POLAR V800 HR modell tartozéka)
 • Edzés tervezés és elemzés egy helyen az ingyenes Polar Flow App programban
 • Segít megérteni az edzésterhelést és a regenerálódást személyre szabva 
 • Fejleszthető Bluetooth futósebesség és bringás szenzorokkal

 


 

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA 100% -ban ELSZÁMOLHATÓ!

•Ezen termékeket boltunkban fizethetik egészségpénztári kártyával direktbe.

• Bankkártyával/ utánvéttel/ előre utalással is elszámolható. Ekkor szükség lesz rendelésnél az Egészségpénztár nevére és a tagi kódra, melyet a megjegyzés rovatba írhat, s ekkor a kiküldött számlát Ön küldi tovább a pénztárnak, mely ezután jóváírja az összeget a civil számláján.

 


 

 


   

OUTDOOR FUNKCIÓK

Elsősorban az óra beépített GPS-re gondolunk, ami egyrészt a sebességi és távolsági adatokat tudja, másrészt a földrajzi koordinátákat, poziciót is tárolja. Fontos, hogy navigáció csak POI pontra van az órában, azaz egy kijelölt/ elmentett POI ponthoz megmutatja az óra az irányt és a távolságot, természetesen légvonalban.

Hőmérsékletmérő is található az órában, így pontos hőmérsékletet csak a bringán tudhatunk, ha az óra a kormányra van rögzítve. Természetesen vízhőmérsékletet is jól mérhetünk az órával.

Az óra barometrikus magasságmérést kapott, ami a legpontosabb. Másrészről GPS használat nélkül is tudjuk a magasságot, melyhez hozzátartozik a szintemelkedés és szintesés is.

 

PULZUSMÉRÉS (opciós kiegészítő)

Az óra Polar H7 mellkaspánt NÉLKÜL érkezik a csomagban, amennyiben szükséged van a pulzusmérőre, úgy a POLAR V800 HR NEW  modellt válaszd!!!

A H7 pulzusmérő öv (nem tartozéka a csomagnak) Bluetooth Smart és 5KHz-es jelátvitelt tud egyidőben. A Bluetooth Smart jelátvitel előnye, hogy nincs adatvesztés, nincs anomália és nagy az adatátviteli távolság, nincs bezavarhatóság. Az 5KHz-es jelátvitelt a Polar V800-as az úszás funkciónál használja, hiszen a BT-os 2,4GHz-es jelátvitel nem működik víz alatt. Érdekes, hogy az óra tesztjeit is az 5KHz-es jelátvitelt használja. Természetesen állítható BPM vagy %-os pulzusmérés is.

 

SPORTPROFILOS ÓRA

A sportprofilos órák arról szólnak, hogy egy egy sportág-hoz

 • egyéni formátumokat (km/ó vagy tempó, stb) lehet hozzárendelni
 • egyedi működést (pl. auto start/stop vagy auto 1km-i időzítő)
 • egyéni mintavételezést (pl: 1sec mintavétel vagy 10sec vagy 1 perc)
 • egyéni kiegészítők hozzárendelését (pulzus, sebesség vagy pedálfordulat vagy GPS kikapcs-bekapcs) s mindez az adott sportághoz
 • egyéni adatképernyők (mi mondjuk meg mennyi kérenyőt, milyen felosztással, s mit hol szeretnénk látni. 

 

REGENERÁCIÓ

A V800-as legfőbb erénye a regenerációs idő kijelzése. Az óra napi aktivitásmérőként és alvásmonitorozóként is üzemel, s természetesen sportóra is egyben. Így egyben lát a nap 24 órájában a hét minden napján. A regenerációs idő viszont nemcsak egy szám, mint a többi nagy márkánál, hanem mutatja, hogy mikor érünk milyen stádiumú pihentséghez. 4 féle állapotot mutat: aluledzett, minden OK,  Kimerült, Nagyon kimerült. (A funkciót teljesértékűen Polar H7 mellkaspánttal tudja az óra, a mellkaspánt nem tartozéka ezen csomagnak)

 

TESZTEK

Az óra minden tesztje csak POLAR H7 mellkaspánttal működik, mely nem tartozéka ennek a csomagnak!

Az óra második legnagyobb erénye ebben a magas kategóriában a tesztjei. Itt nemcsak a jól megszokott aerob VO2max tesztet (Fitnesz teszt) végezhetük el az órával. Minden edzés után ad egy kis útmutatót az óra, hogy mi volt az edzés értelme, itt 15 féle kategóriából választ a Polar.

Megtalálható az órában a Orhostatic teszt, mely a túledzettséget mutatja objektívan. S igaz egy Stride kiegészítő kell hozzá, de a JUMP teszt is, mely nem a magasugró funkció, hanem az anaerob állóképességet és a robbanékonyságot mutatja.

Az R-R pulzus kikerült a mintavételezési időkből, bekerült a tesztek közé. Az R-R pulzusmérés mindene egyes szívdobbanásról több adatot rögzít és egy algoritmussal számolva nézi jelenlegi állapotunkat

 

KÉNYELMI FUNKCIÓK

Elsősorban a sportból közelítem meg a funkciók fontosságát.

 • REZGÉS üzemmód nem rossz, funkciója a figyelmeztetés, legyen az pulzusriasztás, sebességriasztás, automata köridő vagy előre feltöltött edzéstípus
 • TAP funkció, (mely a POLAR FLOW programból állítható), ha az óra számlapjára újjunkkal ráütünk (állítható ráütés erősség)
  • off
  • köridő indítás
  • kijelző léptetés
  • háttér világítás
 • HEART TOUCH (mely a POLAR FLOW programból állítható), ha az órát a mellkaspánthoz érintjük előre beállítható funkciókat érhetünk el (csak Polar H7 mellkaspánttal működik ez a funkció): 
  • off
  • köridő indítás
  • világítás- pontos idő
  • pulzuszóna váltás
 • OKOSTELEFON FUNKCIÓKnál a megadott telefonokkal összepárosítva megjeleníti az óra a bejövő hívásokat, sms-ket és VIP-es e-maileket. Felvehetjük az OK gomb lenyomásával a telefont, de a telefont kell használnunk telefonáláshoz. A funkció edzés közben és napi aktivitásnál is működik, az előre beálított alvásidőkben nem aktív, illetve, ha nincs a közelünkben a telefon

 

KEDVENCEK

20 kedvencet hozhatunk létre az órában. Kedvencek közé tehetünk edzéstípust, edzéstervet és bejárt útvonalakat

 • Edzéstípus: előre definiált szakaszok, melyek lehetnek idő, táv, manual, pulzusérték alapúak, sebesség vagy pulzuscélzóna vagy végpulzus céllal. Egy edzéstípuson belül szabadon variálhatóak a szakaszok.
 • Edzésterv: az edzésterv lényegében megegyezik az edzéstípussal, de már konkrát naphoz van hozzárendelve
 • Útvonalak: előre bejárt (általunk vagy más által) útvonalakat elnevezhetjük, s mutatja az óra merre van a helyes irány

 

TRIATLON/ Duatlon/ Biathlon

Olyan létező sportágakat tud kezelni az óra, melyek több sportágból állnak. Előre definiált sportprofilokat (lsd. feljebb) állít sorba a program, s így tudunk sportágat váltani egy edzésen belül. Ennek előnye, hogy egy edzésként kezeljük az edzést, s ezen felül a futás átlagsebességét nem befolyásolja a depózás vagy a kerékpáros szakaszai. Amit nem tud a V800, hogy egyéni sportágváltásokat hozzunk létre online vagy előre rögzített módon sem :-(

 

ONLINE EDZÉSNAPLÓZÁS

Végre több megoldás is lehetéses edzéseink kezelésére. Nemcsak számítógépen, hanem mobilon és iPadon is megnézhető minden edzésünk, sőt le is tölthető kábelen vagy Bluetooth-on keresztül. 

A szoftware felhős alkalmazás, csakúgy, mint anno a polarpersonaltrainer.com, a software itt érhető el: https://flow.polar.com

Fontos, hogy rengeteg beállítási funkciót csak és kizárólag szoftveren keresztül érhetünk el, azaz órából nem állítható. Ez egyrészt megkönnyíti az óra használatát, mert kevesebb a  menüpont, másrészt egyzserűen átnézhető, átírható az óra beállítása számítógépen keresztül.

A POLAR FLOW szoftware-t a következő Polar termékekkel kompatibilis

 • POLAR V650
 • POLAR V800
 • POLAR M400
 • POLAR A300
 • POLAR Loop

 

Ahhoz, hogy letölthessük az óránkat egy drivert kell a gépünkre feltelepíteni, a driver a piros nyíl ikonra kattintva letölthető

 

POLAR FLOWSYNC letöltés és installáció

 

 

 

 

 


 

 

POLAR FLOW APP az iTunes-on

iOS 6.0 vagy újabb operációs rendszeren fut. Kompatibilis iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5S, iPad Wi-Fi (3. generációs), iPad Wi-Fi + Cellular (3. generációs), iPad Wi-Fi (4. generációs), iPad Wi-Fi + Cellular (4. generációs), iPad mini Wi-Fi-vel, mini iPad Wi-Fi + Cellular, iPad Air, Air iPad Wi-Fi + Cellular, iPad mini Retina kijelzővel, iPad mini Retina kijelző Wi-Fi + Cellular, és az iPod touch (5. generáció). 

 

 

 

 


TESTRESZABÁS UTÓLAG -» KIEGÉSZÍTŐ SZENZOROK A POLARTÓL
  

PULZUST IS MÉRNÉL?

A V800 sima csomag (amit most nézel) nem tartalmazza a pulzusmérő övet. Ha azt szeretnéd, érdemes a POLAR V800 HR New  csomagot választanod! Polar H7-es pulzusmérő övvel használható teljesértékűen a V800-as. A Bluetooth-os mellkaspánt nemcsak a pillanatnyi pulzusunkat látja, hanem különböző érdekes dolgokra is használható. Egyrészt az öv úszáshoz is haszbálható, hisz vízálló és a vízben is működik a pulzusmérés (csak Polar H7 övvel) Az aerob állóképességi tesztet (fitnesz teszt- VO2max) is csak a H7 övvel tudjuk elvégezni, csakúgy, mint a túledzettség mérését. Ezen kívül a regenerációs időt és szinteket is csak pulzusmérővel tudja az óra, csakúgy, mint a pontos kalóriamérést. Természetesen több méretben és több színben is elérhető boltunkban a Polar H7 öv.


 

SOKAT FUTSZ?


Ez nemcsak egy beltéri futósebesség és távolságmérő. A Bluetooth-os stride szenzorral  többféle tesztet is elvégezhetsz, így látható lesz az aerob edzettség -» Fitnesz teszt mellett (VO2max) az anaerob állóképesség, kirobbanási erőt is.

 

 

 

MINDENED A KERÉKPÁR?


Ha hozzáadunk két Bluetooth kerékpáros szenzort, mely csak 2x8 gramm, pontos sebesség, távolság és pedálfordulat adatokat kapunk bringánkon ülve, akár görgőzünk, akár kint tekerünk.

 


 

 BRINGÁS OPTIMALIZÁLÁS?

A Bluetooth cadence szenzor, azaz pedálfordulatszám mérő szenzor pontos pillanatnyi pedálfordulatot mér görgőn és bringán egyaránt. Jó választás, ha komolyabb teljesítménycéljaid vannak, s optimalizálni szeretnéd az erőd és a gyorsaságot. 

 

 POLAR Smart Coachingazaz beépített edző funkciói.

Igen ettől nagy máig a POLAR, hisz nemcsak egyszerű pulzusmérő órákat gyártanak, hanem edzésprogramokat, intenzitási szinteket, edzettségi szintek létrehozását is beépítették az óráikba, így a megfelelő óra kiválasztása után céljaidat könnyebben elérheted.

 

SMART

COACHING

since 1977

 

smart_coaching_landing_intro_moodA Polar egyedülálló Smart Coaching funkciói maximális segítséget nyújtanak az edzésprogram létrehozásában és hasznos visszajelzéseket biztosítanak a fejlődéséről. Tudjon hát meg többet arról, hogy hogyan lehetnek segítségére a Smart Coaching funkciók és fedezze fel, hogy melyik funkció felel meg leginkább igényeinek.

Ha a POLAR órát szeretnél, az óra termékleírása után találsz egy kis összefoglalót az adott POLAR termék edzést megsegítő funkcióival, keresd a kis piros ikonokat a termékoldalon.

 

 

 

 


 

NAPI AKTIVITÁS

 

Activity Guide

Activity Guide megmutatja milyen aktív voltál az adott nap. Azt is megmondja mennyit kell még mozognunk, hogy elérjük napi célunk. Választást ajánl, hogy a szint eléréséhez 20 perc kocogást vagy 50 perc gyaloglást választunk e. Gyorsan dönthetünk, hogy rövidebb, de intenzív vagy mérsékeltebb, de hosszabb mozgást választjuk e.

Óratípusok, melyek tudják*: Polar LoopPOLAR V800POLAR M400

*linkelhetőek a jelenleg is elérhető modellek

 


 

TESZTEK

 

polar_fitness_testFitness Teszt
Pontos információkat ad edzettségi szintje fejlődéséről. Ha szeretné növeli edzettségi szintjét, és folyamatos visszajelzésre van szüksége a fejlődéséről, az intelligens Fitness Tesztet Önnek találták ki, hiszen mindössze 5 perc alatt minden szükséges információról tájékoztatást ad. A teszteredmények rendszeres összehasonlításával nyomon követheti edzettségi szintje fejlődését.

ÓRA típusok, melyek ezt tudják: POLAR RCX3POLAR RC3, POLAR RCX5RS300X, CS200, CS300, RS400, RS800cx, CS600xPOLAR FT40POLAR FT60 , POLAR FT80, POLAR V800POLAR M400

 

polar_recovery_test

ORTOSZTATIKUS TESZT- Pulzusmegnyugvási teszt
Az Ortosztatikus teszt egy olyan eszköz, melyet az edzés és a regenerálódás közti egyensúly nyomonkövetésére használnak. Ez az edzésen alapszik beleértve a vegetatív idegrendszer funkcióiban történő változásokat. A teszt eredményét számos tényező befolyásolja: stressz, alvás, lappangó betegség, betegség, környezeti hatások (hőmérséklet, magaslat). A hosszú távú követés segít elkerülni a túledzettséget és az aluledzettséget. A teszt során a pulzusmérésben: nyugalmi, álló és csúcs pulzusmérés mellett pulzusszám változékonyságot mérünk, mely jó jelzője a vegetatív idegrendszeri válzozásoknak. A teszt rendszeres használata nagyobb pontosságot ad.

Óratípusok, melyek tudják:POLAR RS400, RS800cx, CS600xPOLAR V800

 

POLAR JUMP TEST

A POLAR V800 a POLAR STRIDE SENSOR BLUETOOTH® SMART szenzorral segít felmérni az izom erejét, mennyire fáradtak az izmok. 3 féle teszt létezik: gugoló, ellentétes irányú és folyamatos. A folyamatos ugróteszt az anaerob erőt méri. A gugoló és az ellentétes irányú teszt a kirobbanási erőt méri. 

Óratípusok, melyek tudják: POLAR V800 + S3+ bluetooth EGYÜTT

 

 


 

VISSZAJELZÉS

 

polar_smart_calories

SMART CALORIES- Intelligens kalóriaszámláló
A Smart Calories (régebben OwnCal) a jelenleg elérhető legpontosabb kalóriaszámláló. Az edzés alatt elégetett kalóriák számát a testsúly, a magasság, kor, nem, a maximális pulzusszám (HRmax) és az edzés intenzitása ismeretében számolja ki. 
Óratípusok, melyek tudják: POLAR CS100, CS200, CS300, CS500CS600x, RS100, RS300x , RS400,  RS800cx,  FT4, POLAR FT7 , POLAR FT40FT60, POLAR FT80, RCX5POLAR RCX3POLAR RC3Polar LoopPOLAR V800POLAR M400

 

polar_training_load

TRAINING LOAD- Edzés terhelés
Az Edzés terhelés funkció segít megtalálni a pihenés és edzés között a tökéletes egyensúlyt. Az edzési nehézség státuszát a polarpersonaltrainer.com oldalon találja meg. Itt egy szempillantás alatt áttekintheti az egyes napok edzésterhelését, és információkat kap arra vonatkozóan, hogy mikor tartson pihenőnapokat, és a fejlődés fenntartása érdekében melyik napokon eddzen keményebben.

Óratípusok, melyek tudják, de csak számítógépre kötve: POLAR RC3POLAR RCX3RCX5CS500CS600xRS300x, RS800cx  POLAR FT7POLAR FT40FT60POLAR V800

Ha többet szeretnél ezen funkcióról tudni látogass el ide.

 

polar_training_benefit

TRAINING BENEFIT- Motivációs ikon
A közvetlenül az edzés után érkező motiváló visszajelzés mindenképpen sok előnnyel szolgál. Tehát ha közvetlenül az edzés után szeretné megtudni az adott edzés hatását, ezzel a funkcióval minden szükséges információt rögtön megkap. Minden edzést követően rövid áttekintés kap, míg a részletesebb visszajelzésért megtekintheti az elkészült edzési fájlt, vagy ellátogathat a polarpersonaltrainer.com weboldalra is egy részletesebb elemzésért.

Óratípusok, melyek tudják: POLAR RCX3POLAR RC3POLAR V800POLAR M400

 

Kipihentségi állapot az egész napi aktivitás alapján

Ismerje meg az edzésterhelési és a mindennapi, apróbb tevékenységekre vonatkozó adatok alapján kiszámított tényleges kipihentségi állapotát. Legyen tisztában azzal, hogy mikor lesz elég kipihent ahhoz, hogy ismét nekivágjon egy edzésnek..

Óratípusok, melyek tudják: POLAR V800

 


 

Ha többet szeretnél tudni a POLAR Smart COATHING szolgáltatásokról, látogass el ide.AJÁNDÉK PULZUSMÉRŐ SZÜTYŐ

Minden POLAR V800 óra mellé ajándék szütyő!

Ezt a tárolót Zerge tervezte méghozzá azért, hogy mindig megtalálja a pulzusmérő óráját és a mellkaspántját.

 • Az óratároló retesz puha bársonyos belsejű.
 • A pulzusmérőöv retesz hálós, így könnyen szellőzik, s mindig az óra mellett van.
 • Összehúzható, így nem esik ki, könnyen szállítható.
 • A piros zsinór a fekete táska mélyén is jól látható.

 

 


 

GALLÉRIA

 

POLAR V800 Blue                                 POLAR V800 Black

 


Az itt megjelenő információk, leírások, összehasonlítások a Zergesport Kft szellemi tulajdona.

Feri, ne lopj!