POLAR RS800CX Multi lovas

PO-eqrs800cxg3

A legsokoldalúbb lovas óra, letölthető GPS útvonal Google Earth-re, pulzus, sebesség, magasság, távolság, hőmérséklet adatokat 1 másodpercenkénti bontásban is tárol.

131 500 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termék
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
Visszalépek a termékekhez

MEGSZŰNT TERMÉK! VÁLASSZON A HASONLÓ TERMÉKEK KÍNÁLATÁBÓL!

FONTOS:

  • WIN10-es kompatibilitása már nincs
  • A szenzorokat a Polar 2016-ban kivonta a forgalomból.

 

POLAR RS800CX new G5 GPS EQUINE

ÖSSZEFOGLALVA
 
RS800cx, azaz  Running Sport 800-as modell kerékpáros tudással (Cycling Xross). A G5 multi azt jelenti, hogy a POLAR G5-ös aksis GPS-vel kapod a csomagban. A new jelenti a színt, azaz a króm színűt, ami 2010 decemberétől van piacon. PTE névvel volt a 2009-es Tour de France kiadásánál ez az óra szín jelölve.
A csomagban megtalálható a G5 GPS-en kívül a mellkaspánt, mely lovakra van méretezve, a szoftver, számítógépes kapcsolathoz a POLAR IrDA és egy óraszíj hosszabbító is. A PP5 szoftvert csak a zerge.info rendelőknek Magyar nyelven is átadjuk. Az RS800CX óra alapből magasságot, szintemelkedést, hőmérsékletet is mér, így az RS800CX G5 GPS csomag alkalmas:
pulzusmérés, magasságmérés, szintemelkedés mérés, hőmérséklet, távolság, sebesség mérésére és ezek elemzésére számítógépen, azaz csak PC-n. Emelett megjeleníthetjük a bejárt útvonalunk Google Earth-ön.
Az óráról az adatok tehát letölthetőek 1,2,5,15,60 másodperces mintavételezéssel vagy minden egyes szívizomösszehúzódású mintavétellel is. Így diagram formájában láthatjuk edzésünk, mely idő vagy távolságalapon mehet, s mutatja a pulzus, sebesség, magasság diagrammokat és a bejárt útvonalat.
Az órára is feltölthetünk edzésterveket, edzéstípusokat, melyek a legbonyolultabb összeállításban is létrehozhatóak, azaz idő, táv, végpulzus és ezek mindennemű kombinációja a pulzussal.
A POLAR RS800CX new óra 4 verzióban elérhető: bringás, futó, multisport azaz GPS-es és a sima. Az óra mindegyik csomagban 100%-ig megegyezik.

 

POLAR G5 GPS

A csomag tartalma a GPS. Előnye, hogy bármilyen szabadtéri sportban mérhetünk távot, sebességet és utólag letölthetjük merre is jártunk. Az adatokat a PP5 szoftver kiengedi magából, azaz a GPS útvonalat nemcsak a google earth-ön jeleníthetjük meg. Kétféle GPS használható az órához a régebbi AAA-s ceruzaelemmel működő G3 és a legújabb aksis G5-ös., ezeket a kiegészítő fülnél találhatjuk.

 

A G5 illetve G3 POLAR GPS használható ehhez az órához. Alapból a kisebb G5 van a csomagjában a Multinak. Ha használunk az órához más sebesség kiegészítőt (S3 vagy WIND Speed szenzor) akkor az óra a GPS-ről csak a bejárt útvonalat jegyzi, a sebességet az S3-ról vagy a WIND Speed szenzorról veszi, mivel azok pontosabbak.

A konkurens cégek GPS-et manapság beszerelik az órába (Garmin Forerunner 405, melynek hátrány korlátozott munkatartama, egyben van az órával akkor nem bír többet 10 óránál az aksi. Emiatt a G5 GPS a Polarnál különálló egység, mely nyilván kényelmetlenebb, de így az óra elemének élettartama 2 év, a GPS aksijának élettartama 20 óra. Töltése USB-n keresztüli. Súlya a G3-hoz képest minsuz 53 gramm, azaz 60 gramm a GPS a kistáskájával együtt!!!

polar_g5_gps_size

 

A G5 GPS a legkönnyebb és a legkisebb a piacon, mérete egy gyufásdobozéval egyenlő, (39x64x12 mm). Súlya 34gramm + 26 gramm (G5 GPS + GPS tartó)

 

 

SZÁMÍTÓGÉPEN

A számítógépes letöltő a csomag része. Ellentétben a Polar RS300x-el, az RS800CX memóriája hatalmas, így infraport segítségével letölthetünk mindent a számítógépünkre. Azért sokkal használhatóbb a "Polar Precision Performance software" (PP5), mint a középkategóriás (RS300x, CS200) órákhoz járó " Polar RunningCoach " azaz a www.polarpersonaltrainer.com hozzáférés.

 

KIJELZŐ

Az RS800CX dizájnja és mérete is közelebb áll az RS300x mint a régi POLAR S625X-hez, mely eddig a Polar csúcs óráját jelentette. A 625X hátránya még a nagy kijelzőn található kis feliratok, melyeket edzés közben nehéz volt leolvasni, főleg futás közben. Az RS800CX-nál mi választjuk ki a megjeleníteni kívánt adatokat, s a 2 legjobban preferált adatot nagy számjegyeken olvashatjuk le az óráról futás közben.

 
 
polar_horse_zone
 

equine_pantMELLKASPÁNT

Lovas mellkaspántnak 2 fajtáját kínáljuk, az egyik a hátaslovaknak való,  a másik Sulky kocsihoz. A különbség az, hogy a Sulky kocsis verziónál a ló testén

 

polar_img_horse

 

 POLAR Smart Coaching azaz beépített edző funkciói. Igen ettől nagy máig a POLAR, hisz nemcsak egyszerű pulzusmérő órákat gyártanak, hanem edzésprogramokat, intenzitási szinteket, edzettségi szintek létrehozását is beépítették az óráikba, így a megfelelő óra kiválasztása után céljaidat könnyebben elérheted.
POLAR Smart Coachingazaz beépített edző funkciói.

Igen ettől nagy máig a POLAR, hisz nemcsak egyszerű pulzusmérő órákat gyártanak, hanem edzésprogramokat, intenzitási szinteket, edzettségi szintek létrehozását is beépítették az óráikba, így a megfelelő óra kiválasztása után céljaidat könnyebben elérheted.

 

SMART

COACHING

since 1977

 

smart_coaching_landing_intro_moodA Polar egyedülálló Smart Coaching funkciói maximális segítséget nyújtanak az edzésprogram létrehozásában és hasznos visszajelzéseket biztosítanak a fejlődéséről. Tudjon hát meg többet arról, hogy hogyan lehetnek segítségére a Smart Coaching funkciók és fedezze fel, hogy melyik funkció felel meg leginkább igényeinek.

Ha a POLAR órát szeretnél, az óra termékleírása után találsz egy kis összefoglalót az adott POLAR termék edzést megsegítő funkcióival, keresd a kis piros ikonokat a termékoldalon.

 


 

polar_ownzone

OwnZone
Az edzettségi szint fejlesztéséhez szükséges megfelelő intenzitás meghatározása igazi kihívást jelenthet. Az OwnZone használatával biztos lehet benne, hogy olyan intenzitással edz, ami fejleszti aerob edzettségi szintjét, mivel a funkció a pulzus-célzónát teste aktuális fiziológiai állapotához állítja be.

ÓRA típusok, melyek ezt tudják: POLAR FT60, POLAR FT80, RS100, RS300X, RS400, RS800cx, CS200, CS300, CS500, CS600x, RCX5, RCX3

 

polar_fitness_testFitness Teszt
Pontos információkat ad edzettségi szintje fejlődéséről. Ha szeretné növeli edzettségi szintjét, és folyamatos visszajelzésre van szüksége a fejlődéséről, az intelligens Fitness Tesztet Önnek találták ki, hiszen mindössze 5 perc alatt minden szükséges információról tájékoztatást ad. A teszteredmények rendszeres összehasonlításával nyomon követheti edzettségi szintje fejlődését.

ÓRA típusok, melyek ezt tudják: POLAR RCX3, RC3, RCX5, RS300X, CS200, CS300, RS400, RS800cx, CS600x, FT40, FT60, FT80

 

polar_smart_calories

Intelligens kalóriaszámláló
Az OwnCal a jelenleg elérhető legpontosabb kalóriaszámláló. Az edzés alatt elégetett kalóriák számát a testsúly, a magasság, kor, nem, a maximális pulzusszám (HRmax) és az edzés intenzitása ismeretében számolja ki. 
Óratípusok, melyek tudják: POLAR CS100, CS200, CS300, CS500, CS600x, RS100, RS300x, RS400, RS800cx, FT4, FT7, FT40, FT60, FT80, RCX5, RCX3, RC3

 

polar_running_index

Futási index
Ha szeretné minél jobb szinten tartani futási teljesítményét, ez a funkció nagy segítségére lesz. Rendszeres használatával megtudhatja, hogy futása mennyire hatékony. Futási index pontszáma minden futás után automatikusan kiszámításra kerül pulzusszáma és a GPS vagy lépéshossz érzékelőből származó sebesség adatok alapján. A magasabb pontszám azt jelenti, hogy kevesebb erőfeszítéssel képes gyorsabban futni.

Óratípusok, melyek tudják: POLAR RCX3, RCX5, RS400, RS800cx, RC3

 

polar_training_load

Edzési nehézség
Az Edzési nehézség funkció segít megtalálni a pihenés és edzés között a tökéletes egyensúlyt. Az edzési nehézség státuszát a polarpersonaltrainer.com oldalon találja meg. Itt egy szempillantás alatt áttekintheti az egyes napok edzésterhelését, és információkat kap arra vonatkozóan, hogy mikor tartson pihenőnapokat, és a fejlődés fenntartása érdekében melyik napokon eddzen keményebben.

Óratípusok, melyek tudják, de csak számítógépre kötve: POLAR RC3, RCX3, RCX5, CS500, CS600x, RS300x, RS800cx, FT7, FT40, FT60.

 

polar_recovery_test

Pulzusmegnyugvási teszt
Az OwnOptimizer pulzusmegnyugvási teszt segítséget nyújt személyes edzettségi állapota kiértékelésében. A túledzés elkerülése érdekében fontos megfelelő mennyiségű pihenőt tartani. Ha rendszeresen elvégzi ezt a tesztet, nyomon követheti személyes edzettségi állapotát és megtudhatja, hogy mennyi pihenésre van még szüksége.

Óratípusok, melyek tudják: POLAR RS400, RS800cx, CS600x.

 


Ha érdekelnek a POLAR Smart COACHING funkciói katt ide.

 

Nyitvatartás

Hétfő 13:00-19:00
Kedd 9:00-16:00
Szerda 13:00-19:00
Csütörtök 09:00-16:00
Péntek 09:00-16:00
Szombat zárva
Vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.hu