POLAR RCX5 Black

PO-90038882

Állóképességi sportolóknak fejlesztve. Bármilyen sportághoz könnyen bővíthető. Számítógépre grafikusan letölthető adatok, edzéstervet készíthetünk a programja segítségével, melyet feltölthetünk az órára. Ez az alap csomag nem tartalmaz semmilyen sebességm

A termékből a lenti kiviteleket is választhatod!

87 500 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termék
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
Visszalépek a termékekhez

MEGSZŰNT TERMÉK! VÁLASSZON A HASONLÓ TERMÉKEK KÍNÁLATÁBÓL!

FONTOS:

  • A szenzorokat a Polar 2016-ban kivonta a forgalomból.
 

POLAR RCX5 PULZUSMÉRŐ ÓRA

 

 

 

 

Ez az óra olyan állóképességi sportolóknak készült, akik tudni akarják mit kell edzeniük, s mit tudtak edzeni.
Beépített ZoneOptimizer 2 perc alatt megmondja a bemelegítés során, hogy aznapra mely sávokban vannak a zónáid. Az óra több sport profillal is rendelkezik, így könnyen ki tudod választani, hogy mely sportágat űzöd éppen. Az órát az egyes sportágakhoz külön-külön lehet testre szabni, így optimális lesz az óra használata.

Az óra különlegessége, hogy állóképességi sportokhoz a polarpersonaltrainer-com szoftver segítségével ad személyre szabott edzéstervet. Ehhez az adatátviteli egységet is használni kell, csakúgy, mint az edzések áttöltésére az órából a számítógépre. Ezt az átviteli egységet DataLinknek nevezik, s minden RCX5 típusú csomagban megtalálható.

Az óra másik különlegessége, hogy Hybrid textil mellkaspántja van, így vízben is tudja mérni a pulzusunk, s szárazföldön használva sem tudja bezavarni semmi az adatátvitelt a mellkaspánt és az óra közt.

A harmadik különlegesség, amit a POLAR beletett ebbe a kis órába az a RacePace, ami egy előre eltervezett célba érkezéshez segíthet hozzá egy-egy futásodon.
Az óra természetesen elemmel működik, mint minden POLAR, az elem élettartama 8-14 hónap, típusa a jól megszokott CR2032.

 

  • Alapból a fekete kivitel elérhető.
    2011 karácsinyára jön ki a piros verzió.
  • 4 csomagban lehet kapni:
  1. RCX5: óra + DATALINK +mellpánt
  2. RCX5 Bike: óra + DATALINK + Hybrid mellpánt + óratartó + Wind-es sebesség szenzor
  3. RCX5 Run: óra + DATALINK kapcsolat + Hybrid mellpánt+ S3Foot POD
  4. RCX5 Multi: óra + DATALINK + Hybrid mellkaspánt + G5 GPS

 

 


RCX5 testreszabása akár utólag is


 

TÖBB SPORTOT IS ŰZÖL A SZABADBAN?


Add az RCX5-höz a világ legkisebb, újratölthető sport GPS-szenzorát, mely 20 órán át használható egy töltéssel, nagyon pontos sebesség / tempó és a távolság mérése, valamint később az útvonalat térképen visszanézhetjük a polar szoftverén keresztül. A polarpersonaltrainer.com-on megjelenik edzésünk magasság és szintrajz grafikonja és adatai is, ha a G5 GPS-t használjuk.


 


 

SOKAT FUTSZ?


Ha egy S3+ futó sebességmérőt adunk az órához, akkor pontos lesz a tempó/sebesség kijelzése. Tudjuk a lépésfrekvenciát és az átlagos lépéshosszt is. 200 óra üzemideje egy elemmel tartós egyszerű használatot biztosít.

 


 

 

MINDENED A KERÉKPÁR?


Ha hozzáadunk egy keréskpáros Speed szenzort, mely csak 8 gramm, pontos sebesség és távolság adatokat kapunk bringánkon ülve, akár görgőzünk, akár kint tekerünk.

 


 

A WIND cadence szenzor, azaz pedálfordulatszám mérő szenzor pontos pillanatnyi pedálfordulatot mér görgőn és bringán egyaránt. Jó választás, ha komolyabb teljesítménycéljaid vannak, s optimalizálni szeretnéd az erőd és a gyorsaságot. Üzemideje 45000km, súlya 8 gramm.

 

 
POLAR Smart Coaching azaz beépített edző funkciói.

Igen ettől nagy máig a POLAR, hisz nemcsak egyszerű pulzusmérő órákat gyártanak, hanem edzésprogramokat, intenzitási szinteket, edzettségi szintek létrehozását is beépítették az óráikba, így a megfelelő óra kiválasztása után céljaidat könnyebben elérheted.

 

SMART

COACHING

since 1977

 

smart_coaching_landing_intro_moodA Polar egyedülálló Smart Coaching funkciói maximális segítséget nyújtanak az edzésprogram létrehozásában és hasznos visszajelzéseket biztosítanak a fejlődéséről. Tudjon hát meg többet arról, hogy hogyan lehetnek segítségére a Smart Coaching funkciók és fedezze fel, hogy melyik funkció felel meg leginkább igényeinek.

Ha a POLAR órát szeretnél, az óra termékleírása után találsz egy kis összefoglalót az adott POLAR termék edzést megsegítő funkcióival, keresd a kis piros ikonokat a termékoldalon.

 

 

 

 

 

 


 

AUTOMATA PULZUSZÓNA

 

polar_zoneoptimizer

ZoneOptimizer
A funkció biztosítja, hogy minden alkalommal a megfelelő intenzitással eddzen. Néha nehéz meghatározni, hogy mennyire kemény edzésre van szükségünk. A Zone Optimizer használatával pontosan azt a hatást érheti el, amit szeretne, mivel a funkció úgy állítja be az öt pulzus-célzónát, hogy tökéletesen megfeleljenek teste aktuális fiziológiai állapotának.

Óratípusok, melyek tudják*: POLAR RCX3POLAR RC3 GPS, RCX5

*linkelhetőek a jelenleg is elérhető modellek 


 

EDZÉS PROGRAMOK

 

polar_endurance_programs

ENDURANCE PROGRAM- Állóképességi programok
Ezek a futó és kerékpáros programok minden edzéshez tartalmaznak bemelegítést, magát az edzést, és levezetést is. A programok saját igényeihez és edzettségi szintjéhez igazodnak, és a funkció azáltal, hogy havonta frissíti edzési rutinját, optimalizálja állóképességi edzéseit. Ilyen programokat a polarpersonaltrainer.com oldalon hozhat létre, melyeket aztán feltölthet Polar RCX5 készülékére.

Óratípusok, melyek tudják: POLAR RCX5

 


 

TESZTEK

 

polar_fitness_testFitness Teszt
Pontos információkat ad edzettségi szintje fejlődéséről. Ha szeretné növeli edzettségi szintjét, és folyamatos visszajelzésre van szüksége a fejlődéséről, az intelligens Fitness Tesztet Önnek találták ki, hiszen mindössze 5 perc alatt minden szükséges információról tájékoztatást ad. A teszteredmények rendszeres összehasonlításával nyomon követheti edzettségi szintje fejlődését.

ÓRA típusok, melyek ezt tudják*: POLAR RCX3POLAR RC3, POLAR RCX5, RS300X, CS200, CS300, RS400, RS800cx, CS600xPOLAR FT40POLAR FT60 , POLAR FT80, POLAR V800POLAR M400

*linkelhetőek a jelenleg is elérhető modellek  

 


 

VISSZAJELZÉS

 

polar_smart_calories

SMART CALORIES- Intelligens kalóriaszámláló
A Smart Calories (régebben OwnCal) a jelenleg elérhető legpontosabb kalóriaszámláló. Az edzés alatt elégetett kalóriák számát a testsúly, a magasság, kor, nem, a maximális pulzusszám (HRmax) és az edzés intenzitása ismeretében számolja ki. 
Óratípusok, melyek tudják*: POLAR CS100, CS200, CS300, CS500CS600x, RS100, RS300x , RS400,  RS800cx,  FT4, POLAR FT7 , POLAR FT40FT60, POLAR FT80, RCX5, POLAR RCX3POLAR RC3Polar LoopPOLAR V800POLAR M400

*linkelhetőek a jelenleg is elérhető modellek 

 

polar_training_load

TRAINING LOAD- Edzés terhelés
Az Edzés terhelés funkció segít megtalálni a pihenés és edzés között a tökéletes egyensúlyt. Az edzési nehézség státuszát a polarpersonaltrainer.com oldalon találja meg. Itt egy szempillantás alatt áttekintheti az egyes napok edzésterhelését, és információkat kap arra vonatkozóan, hogy mikor tartson pihenőnapokat, és a fejlődés fenntartása érdekében melyik napokon eddzen keményebben.

Óratípusok, melyek tudják, de csak számítógépre kötve*: POLAR RC3POLAR RCX3, RCX5, CS500CS600xRS300x, RS800cx  POLAR FT7POLAR FT40FT60POLAR V800

*linkelhetőek a jelenleg is elérhető modellek 

Ha többet szeretnél ezen funkcióról tudni látogass el ide.

 

polar_running_index

RUNNING INDEX- Futási index
Ha szeretné minél jobb szinten tartani futási teljesítményét, ez a funkció nagy segítségére lesz. Rendszeres használatával megtudhatja, hogy futása mennyire hatékony. Futási index pontszáma minden futás után automatikusan kiszámításra kerül pulzusszáma és a GPS vagy lépéshossz érzékelőből származó sebesség adatok alapján. A magasabb pontszám azt jelenti, hogy kevesebb erőfeszítéssel képes gyorsabban futni.

Óratípusok, melyek tudják*: POLAR RCX3, RCX5, RS400, RS800cx, POLAR RC3POLAR M400

*linkelhetőek a jelenleg is elérhető modellek

 


 

Ha ennél többet szeretnél tudni a POLAR SMART COACHING funkcióiról, látogass el ide.

Nyitvatartás

Hétfő Zárva
Kedd Zárva
Szerda 13:00-19:00
Csütörtök 09:00-16:00
Péntek 09:00-16:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.hu