POLAR RC3 GPS HR Black

PO-90046241

A POLAR RC3-as beépített GPS-es óra pulzusmérő övvel bővítve. 12 óra üzemidő GPS-el. Számítógépes letöltés.

A termékből a lenti kiviteleket is választhatod!

75 900 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termék
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
Visszalépek a termékekhez

MEGSZŰNT TERMÉK! VÁLASSZON A HASONLÓ TERMÉKEK KÍNÁLATÁBÓL!

 FONTOS:

 • A szenzorokat a Polar 2016-ban kivonta a forgalomból.

 

POLAR RC3 GPS HR PULZUSMÉRŐ

  

 • Boltunkban 2013.03.20-tól vásárolt RC3-as órákban magasságmérő, szintemelkedésmérő is található.
 • Akik 2013.03.20 előtt vásároltak nálunk POLAR RC3 órát azoknak díjmentesen updateljük azt magasságmérővel, szintemelkedés és szintesésmérővel. Az órát kb 1 hétig kell benthagyni nálunk és szoftveresen frissítjük az órát, melyből minden eddigi adat törlődni fog! 

  

Az RC3 GPS-es óra HR jelölése nem más, mint a pulzusmérő pánt (Heart Rate Monitor) megléte a csomagban, mi a legújabb H3-as mellkaspánttal adjuk RC3-as óránkat.
 
 
AMIT SZERETÜNK AZ RC3 GPS-es órában
 • 12 órás üzemidő. Lényegében 8 óra feletti üzemidős órák 100eFt-nál kezdődnek.  (Garmin FR220)
 • Periféria csatolható (bringás sebesség és pedálfordulatmérő valamit futó sebességmérő) Ha a karórát szeretnénk, melyhez legalább egy pedálfordulatszám mérőt csatolunk, akkor a Suunto Ambit3 Sport az első ilyen óra, az pedig 119eFt lenne.
 • Magasság, szintemelkedés és szintesés. Igaz GPS aslapú, de 100eFt alatt ritka az az óra, mely a helyszínen ezt mutatni tudja.
 • Garanciális időn kívül is szervizelhető 
 
 
AMIT NEM SZERETÜNK AZ RC3 GPS-es órában
 • Nem lehet vele úszni, csak jól elázni, zuhanyozni.
 • Kábellel csatlakozik a számítógéphez. (na jó ez erény is, mert egyszerű)
 • Képernyője nem testreszabható
 • nincs női kivitel

 

 

 
 
Az új Polar RC3 GPS figyeli tested jelzéseit, követi az útvonaladat, sebességet és távolságot rögzít egy kompakt órában. Az egyedülálló Smart Coaching (Hatékony edzés) funkciók egy magasabb szintre emelik az edzésedet a beépített GPS technológiával.
Akár az aktuális állapotod felmérése, egy személyre szabott edzésterv elkészítése, vagy az edzésedhez megfelelő intenzitás meghatározása a feladat, a Smart Coaching funkciók széles tárháza áll rendelkezésedre, hogy a lehető legtöbbet tudd kihozni az edzéseidből... akár már az órádba integrált GPS-szel.
 
 
Futóknak és kerékpárosoknak akik a beépített GPS előnyeit hatékonyságuk fejlesztésére szeretnék
fordítani.
 • A Training Benefit (Edzéshatás) funkció azonnali visszajelzést ad az edzésedről.
 • Útvonal, sebesség, távolság, magasság mérése a GPS segítségével.
 • A Running Index számokban értékeli a teljesítményed.
 • Vékony és könnyű kialakítás, tölthető akkumulátorral.
 • Lehetőséged van megosztani edzéseidet barátaiddal.
 • A Back To Start (Vissza a rajthoz) funkció visszavezet a kiindulási pontra, ha ismeretlen terepre tévednél.

 

POLAR Smart Coaching azaz beépített edző funkciói.

Igen ettől nagy máig a POLAR, hisz nemcsak egyszerű pulzusmérő órákat gyártanak, hanem edzésprogramokat, intenzitási szinteket, edzettségi szintek létrehozását is beépítették az óráikba, így a megfelelő óra kiválasztása után céljaidat könnyebben elérheted.

 

SMART

COACHING

since 1977

 

smart_coaching_landing_intro_moodA Polar egyedülálló Smart Coaching funkciói maximális segítséget nyújtanak az edzésprogram létrehozásában és hasznos visszajelzéseket biztosítanak a fejlődéséről. Tudjon hát meg többet arról, hogy hogyan lehetnek segítségére a Smart Coaching funkciók és fedezze fel, hogy melyik funkció felel meg leginkább igényeinek.

Ha a POLAR órát szeretnél, az óra termékleírása után találsz egy kis összefoglalót az adott POLAR termék edzést megsegítő funkcióival, keresd a kis piros ikonokat a termékoldalon.

 

 

 

 

 

 


 

AUTOMATA PULZUSZÓNA

 

polar_zoneoptimizer

ZoneOptimizer
A funkció biztosítja, hogy minden alkalommal a megfelelő intenzitással eddzen. Néha nehéz meghatározni, hogy mennyire kemény edzésre van szükségünk. A Zone Optimizer használatával pontosan azt a hatást érheti el, amit szeretne, mivel a funkció úgy állítja be az öt pulzus-célzónát, hogy tökéletesen megfeleljenek teste aktuális fiziológiai állapotának.

Óratípusok, melyek tudják*: POLAR RC3 GPS, POLAR RCX3, RCX5

*linkelhetőek a jelenleg is elérhető modellek 


 

TESZTEK

 

polar_fitness_testFitness Teszt
Pontos információkat ad edzettségi szintje fejlődéséről. Ha szeretné növeli edzettségi szintjét, és folyamatos visszajelzésre van szüksége a fejlődéséről, az intelligens Fitness Tesztet Önnek találták ki, hiszen mindössze 5 perc alatt minden szükséges információról tájékoztatást ad. A teszteredmények rendszeres összehasonlításával nyomon követheti edzettségi szintje fejlődését.

ÓRA típusok, melyek ezt tudják*: POLAR RCX3POLAR RC3, POLAR RCX5, RS300X, CS200, CS300, RS400, RS800cx, CS600xPOLAR FT40POLAR FT60 , POLAR FT80, POLAR V800POLAR M400

*linkelhetőek a jelenleg is elérhető modellek 

 


 

VISSZAJELZÉS

 

polar_smart_calories

SMART CALORIES- Intelligens kalóriaszámláló
A Smart Calories (régebben OwnCal) a jelenleg elérhető legpontosabb kalóriaszámláló. Az edzés alatt elégetett kalóriák számát a testsúly, a magasság, kor, nem, a maximális pulzusszám (HRmax) és az edzés intenzitása ismeretében számolja ki. 
Óratípusok, melyek tudják*: POLAR CS100, CS200, CS300, CS500CS600x, RS100, RS300x , RS400,  RS800cx,  FT4, POLAR FT7 , POLAR FT40FT60, POLAR FT80, RCX5, POLAR RCX3POLAR RC3Polar LoopPOLAR V800POLAR M400

*linkelhetőek a jelenleg is elérhető modellek 

 

polar_training_load

TRAINING LOAD- Edzés terhelés
Az Edzés terhelés funkció segít megtalálni a pihenés és edzés között a tökéletes egyensúlyt. Az edzési nehézség státuszát a polarpersonaltrainer.com oldalon találja meg. Itt egy szempillantás alatt áttekintheti az egyes napok edzésterhelését, és információkat kap arra vonatkozóan, hogy mikor tartson pihenőnapokat, és a fejlődés fenntartása érdekében melyik napokon eddzen keményebben.

Óratípusok, melyek tudják, de csak számítógépre kötve*: POLAR RC3POLAR RCX3, RCX5, CS500CS600xRS300x, RS800cx  POLAR FT7POLAR FT40FT60POLAR V800

*linkelhetőek a jelenleg is elérhető modellek 

Ha többet szeretnél ezen funkcióról tudni látogass el ide.

 

polar_training_benefit

TRAINING BENEFIT- Motivációs ikon
A közvetlenül az edzés után érkező motiváló visszajelzés mindenképpen sok előnnyel szolgál. Tehát ha közvetlenül az edzés után szeretné megtudni az adott edzés hatását, ezzel a funkcióval minden szükséges információt rögtön megkap. Minden edzést követően rövid áttekintés kap, míg a részletesebb visszajelzésért megtekintheti az elkészült edzési fájlt, vagy ellátogathat a polarpersonaltrainer.com weboldalra is egy részletesebb elemzésért.

Óratípusok, melyek tudják: POLAR RCX3POLAR RC3POLAR V800POLAR M400

 

 

polar_running_index

RUNNING INDEX- Futási index
Ha szeretné minél jobb szinten tartani futási teljesítményét, ez a funkció nagy segítségére lesz. Rendszeres használatával megtudhatja, hogy futása mennyire hatékony. Futási index pontszáma minden futás után automatikusan kiszámításra kerül pulzusszáma és a GPS vagy lépéshossz érzékelőből származó sebesség adatok alapján. A magasabb pontszám azt jelenti, hogy kevesebb erőfeszítéssel képes gyorsabban futni.

Óratípusok, melyek tudják*: POLAR RCX3, RCX5, RS400, RS800cx, POLAR RC3POLAR M400

*linkelhetőek a jelenleg is elérhető modellek

 


 

Ha ennél többet szeretnél tudni a POLAR SMART COACHING funkcióiról, látogass el ide.

Nyitvatartás

Hétfő 13:00-19:00
Kedd 9:00-16:00
Szerda 13:00-19:00
Csütörtök 09:00-16:00
Péntek 09:00-16:00
Szombat zárva
Vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.hu