POLAR FT60f Black Női

PO-90033471

A termékből a lenti kiviteleket is választhatod!

49 900 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termék
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
Visszalépek a termékekhez

MEGSZŰNT TERMÉK! VÁLASSZON A HASONLÓ TERMÉKEK KÍNÁLATÁBÓL!

POLAR FT60 pulzusmérő óra

 


 

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA 100% -ban ELSZÁMOLHATÓ!

•Ezen termékeket boltunkban fizethetik egészségpénztári kártyával direktbe.

• Bankkártyával/ utánvéttel/ előre utalással is elszámolható. Ekkor szükség lesz rendelésnél az Egészségpénztár nevére és a tagi kódra, melyet a megjegyzés rovatba írhat, s ekkor a kiküldött számlát Ön küldi tovább a pénztárnak, mely ezután jóváírja az összeget a civil számláján.

 


 

 

FITNESZ CROSS TRAINING

Mostantól  az FT60 megszemélyesített edzője segítségével tudsz edzeni, könnyebben elérve ezzel céljaidat. Új céljaid felállításához alkalmazkodik az óra programja, mint a személyes edződ. Szokásaidat figyelembevéve segít motiváltnak maradni, és folyamatosan javítani kondíciódon. Az alkalmazkodó edzés programot heti célok, visszacsatolás és irányítás jellemzi, így hatékonyabban tudsz edzeni és valóban meg fogod valósítani azt, amit szeretnél.

 

STAR TRAINING


Új Polar StarTraining program heti edzés célokat tűz ki neked, alkalmazkodik a szokásaidhoz anélkül, hogy túl szigorú lenne. Az elvégzett edzéseid után felülírja a következő edzésterveket.

 

KALÓRIAMÉRÉS

Az FT60 szintén mutatja az elégetett kalóriákat, összesíti heti vagy havi szinten is, és megmutatja mennyi kalóriát égettünk zsírégető zónában.

  

SEBESSÉGMÉRÉS

Az órához két féle sebességmérő csatolható: POLAR S1 FootPOD vagy POLAR G1 GPS

POLAR S1 FOOT POD

Opciionális futósebesség és távolságmérő. 1db AA ceruzaelemmel működik és pontos sebességet, azaz tempó kijelzést láthatunk az órán.  GPS-el szembeni előnye, hogy pontos a pillanatnyi sebességkijelzése és nem kell megvárni, míg megtalálja a GPS jeleket.

POLAR G1 GPS

Opcionális GPS kiegészítő használatnál az óra jelzi a GPS töltöttségét, és csipog, ha merül az AA-s ceruzaelem, SIRF-III shipset-et használva, mely természetesen vízálló, így bármilyen kültéri sporthoz használható sebesség vagy távolságmérésre az óra. WAAS támogatás (wide area augmentation system) 

 

 


POLAR Smart Coaching azaz beépített edző funkciói.

Igen ettől nagy máig a POLAR, hisz nemcsak egyszerű pulzusmérő órákat gyártanak, hanem edzésprogramokat, intenzitási szinteket, edzettségi szintek létrehozását is beépítették az óráikba, így a megfelelő óra kiválasztása után céljaidat könnyebben elérheted.

 

SMART

COACHING

since 1977

smart_coaching_landing_intro_moodA Polar egyedülálló Smart Coaching funkciói maximális segítséget nyújtanak az edzésprogram létrehozásában és hasznos visszajelzéseket biztosítanak a fejlődéséről.

POLAR órák legfőbb megkülönböztetése más pulzusmérő óráktól, hogy vannak bennük edzés segítő funkciók, melyek a kalóriaméréstől egészen a túledzettség mérésére szolgálnak. Kis ikonokkal teszük könnyebbé, jobban átláthatóbbá az órák edzést segítő funkcióit. Tudjon hát meg többet arról, hogy hogyan lehet segítségére a Smart Coaching funkció és fedezze fel, hogy melyik funkció felel meg leginkább igényeinek.

 

Ha a POLAR órát szeretnél, az óratípus leírása után találsz egy kis összefoglalót az adott POLAR termék edzést segítő funkcióival, keresd a kis piros ikonokat a POLAR órák.


 

polar_star_training_program A STAR edzésprogram
A STAR edzésprogram, melyet kifejezetten arra fejlesztettünk ki, hogy egy személyes program segítségével folyamatosan fenntartsuk motivációját, megmutatja, hogy a hosszú távú céljai eléréséhez milyen keményen és pontosan mennyit kell edzenie.

ÓRA típusok, melyek ezt tudják: POLAR FT60, POLAR FT80

 

polar_ownzone

OwnZone
Az edzettségi szint fejlesztéséhez szükséges megfelelő intenzitás meghatározása igazi kihívást jelenthet. Az OwnZone használatával biztos lehet benne, hogy olyan intenzitással edz, ami fejleszti aerob edzettségi szintjét, mivel a funkció a pulzus-célzónát teste aktuális fiziológiai állapotához állítja be.

ÓRA típusok, melyek ezt tudják: POLAR FT60, POLAR FT80, RS100, RS300X, RS400, RS800cx, CS200, CS300, CS500, CS600x, RCX5, RCX3

 

polar_fitness_test Fitness Teszt
Pontos információkat ad edzettségi szintje fejlődéséről. Ha szeretné növeli edzettségi szintjét, és folyamatos visszajelzésre van szüksége a fejlődéséről, az intelligens Fitness Tesztet Önnek találták ki, hiszen mindössze 5 perc alatt minden szükséges információról tájékoztatást ad. A teszteredmények rendszeres összehasonlításával nyomon követheti edzettségi szintje fejlődését.

ÓRA típusok, melyek ezt tudják: POLAR RCX3, RC3, RCX5, RS300X, CS300, RS400, RS800cx, CS600x, FT40, FT60, FT80

 

polar_smart_calories

Intelligens kalóriaszámláló
Az OwnCal a jelenleg elérhető legpontosabb kalóriaszámláló. Az edzés alatt elégetett kalóriák számát a testsúly, a magasság, kor, nem, a maximális pulzusszám (HRmax) és az edzés intenzitása ismeretében számolja ki.
Óratípusok, melyek tudják: POLAR CS100, CS200, CS300, CS500, CS600x, RS100, RS300x, RS400, RS800cx, FT4, FT7, FT40, FT60, FT80, RCX5, RCX3, RC3

 

polar_training_load

Edzési nehézség
Az Edzési nehézség funkció segít megtalálni a pihenés és edzés között a tökéletes egyensúlyt. Az edzési nehézség státuszát a polarpersonaltrainer.com oldalon találja meg. Itt egy szempillantás alatt áttekintheti az egyes napok edzésterhelését, és információkat kap arra vonatkozóan, hogy mikor tartson pihenőnapokat, és a fejlődés fenntartása érdekében melyik napokon eddzen keményebben.

Óratípusok, melyek tudják, de csak számítógépre kötve: POLAR RC3, RCX3, RCX5, CS500, CS600x, RS300x, RS800cx, FT7, FT40, FT60.

 


 

HA A SMART COACHNIG funkciókról mindent tudni szeretnél, katt ide!

Nyitvatartás

Hétfő 13:00-19:00
Kedd 9:00-16:00
Szerda 13:00-19:00
Csütörtök 09:00-16:00
Péntek 09:00-16:00
Szombat zárva
Vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.hu