POLAR FT40 Black férfi

PO-90038871

A termékből a lenti kiviteleket is választhatod!

38 900 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termék
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
Visszalépek a termékekhez

MEGSZŰNT TERMÉK! VÁLASSZON A HASONLÓ TERMÉKEK KÍNÁLATÁBÓL!

POLAR FT40 PULZUSMÉRŐ ÓRA

 

ÖSSZEFOGLALÓ

FT40 egy könnyen kezelhető fitnesz óra, mely egészésgmegőrzésre, edzettség növelésére, hatékony zsírégető edzésekhez ajánlom.

Az óra megmutatja az edzés hatását, hogy zsírégető vagy állóképességi zónában vagyunk e. OwnIndex tesztje megmutatja edzettségünk és maximális pulzusunk is, így bátran számolhatjuk az edzés zónáinkat ezáltal. 4 aktivitási szint közül választhatunk, így nagyon pontos lesz a kalóriamérésünk.

Az FT40 az első olyan óra, mely mutatja a zsírégető zónában égetett kalóriaszámot. A zónáinkat zárolhatjuk is, azaz pl. csak zsírégető zónát használunk.

 

GYÁRI SZÖVEG

A Fitness-Cross Training új szegmens belépő órája.
Az FT40 alumínium házas óra segít neked, hogy megvalósítsd céljaidat  egy beépített edző irányításával minél jobban megismerve a tested. Meghatározza az edzés helyes intenzitását, miközben élvezheted az edzést és eredményesen javíthatod a kondíciódat.

EnergyPointer megmutatja azt a pontot, ahol az edzés alatt a leghatásosabban égetheted a zsírt.FT40 emellett mutatja az elégetett kalóriák számát is, sőt a zsírégető zónában égetett kalóriaszámot is. Összesítéseket mutat napi/ heti és totál edzéseknél.

 

polar_fitness_spinning

 

EDZÉS ELŐTT

Az órába ,miután feltöljük személyes adataink, lehetőség van egy edzettségi teszt elvégzésére. Ez a teszt a Fitnesz teszt, azaz OwnIndex.

Fitnesz órákban ez az első olyan óra, mely ezt tudja. A teszt 5 perc nyugalmi teszt. A teszt eredménye az OwnIndexnek, azaz Saját Indexnek nevezett érték. Az OwnIndex a
maximális oxigénfelvételhez (VO2max ), az aerob  kapacitás gyakran használt méréséhez
hasonlítható. Ezáltal nemcsak a kalóriamérés lesz pontosabb, hanem az edzészónáink is. Hisz a teszt egyik eredménye, hogy az óra kiírja a maximális pulzusunk, melyet szintén a személyes beállításoknál módosít.

 

EDZÉS KÖZBEN

A Zone LOCK-ot az edzés idején aktiválhatod, hogy kiválaszthasd a sportzónák közül könnyen a cél-zónádat, amiben edzeni szeretnél. Könnyen aktiválhatod a zónariasztót, hogy ne menj ki a kívánt célzónából.energy_pointer_pic

Bővebb informácikat itt olvashatunk a EnergyPointerről.

 

Zone POINTER

Vizuálisan egy szív szimbólummal jelzi, hol helyezkedik el pillanatnyi puzlzusod a célzónában. A kijelző 2 szélén az alsó és felső pulzushatárok pulzusát látod, a pillanatnyi pulzusod, pedig csak egy kis szív mutatja, úgy, mint egy sebességmutató. Ha kilépsz a célzónából, az óra azzal a ritmussal csipog, ahogy a szíved ver, így hallhatod, hogy gyorsítani vagy lassítani kell az intenzitáson.

 

EDZÉS UTÁN

Az óra megmutatja a következő edzésadatokat, melyeket manuálisan is naplózhatunk a www.polarpersonaltariner.com-on, de használhatunk POLAR FlowLinket, mely az óra ás a számítógép közti összeköttetés.

  • Edzés kezdési időpontja
  • Edzés időbeni hossza
  • Elégetett kalória és külön a zsírégető zónában elégetett kalória
  • Edzés átlagos és maximális pulzusa
  • Zsírégető zónában és Állóképességi zónában töltött idő

EDZÉS ÖSSZEFOGLALÓK

3 szint van, napi, heti és totál. A napi összefoglalókból az óra maximum 50 edzést tárol. A heti edzésekből az utolsó 16 edzéshetet tudjuk visszanézni.

MELLKASPÁNTRÓL

Cserélhető elemes, kódolt, textil, így kényelmesen viselhető, s gazdaságosan használható. Mellkaspántméret 30 kg-220 kg-ig kérhető, így bárki megtalálhatja számítását.

Alapból 48-110kg-os M-XXL-es méret van a csomagban.

A zerge.info-n vásárlók felár nélkül cserélem a kívánt méretre.

 

 

 

 

 

 

polar_fitness_trx

 

POLAR Smart Coaching azaz beépített edző funkciói.

Igen ettől nagy máig a POLAR, hisz nemcsak egyszerű pulzusmérő órákat gyártanak, hanem edzésprogramokat, intenzitási szinteket, edzettségi szintek létrehozását is beépítették az óráikba, így a megfelelő óra kiválasztása után céljaidat könnyebben elérheted.

 

SMART

COACHING

since 1977

smart_coaching_landing_intro_moodA Polar egyedülálló Smart Coaching funkciói maximális segítséget nyújtanak az edzésprogram létrehozásában és hasznos visszajelzéseket biztosítanak a fejlődéséről.

POLAR órák legfőbb megkülönböztetése más pulzusmérő óráktól, hogy vannak bennük edzés segítő funkciók, melyek a kalóriaméréstől egészen a túledzettség mérésére szolgálnak. Kis ikonokkal teszük könnyebbé, jobban átláthatóbbá az órák edzést segítő funkcióit. Tudjon hát meg többet arról, hogy hogyan lehet segítségére a Smart Coaching funkció és fedezze fel, hogy melyik funkció felel meg leginkább igényeinek.

 

Ha a POLAR órát szeretnél, az óratípus leírása után találsz egy kis összefoglalót az adott POLAR termék edzést segítő funkcióival, keresd a kis piros ikonokat a POLAR órák.


 

 

polar_energypointer EnergyPointer
Segítséget nyújt abban, hogy gyorsabban formába lendüljön. Ha célja az edzettségi szint fejlesztése, vagy a zsírégetés, az egyszerűen használható Energy Pointer funkció vizuálisan megjeleníti az edzései hatásait, hogy Ön arra koncentrálhasson, amit el szeretne érni.

ÓRA típusok, melyek ezt tudják: POLAR FT7, POLAR FT40

 

polar_fitness_test Fitness Teszt
Pontos információkat ad edzettségi szintje fejlődéséről. Ha szeretné növeli edzettségi szintjét, és folyamatos visszajelzésre van szüksége a fejlődéséről, az intelligens Fitness Tesztet Önnek találták ki, hiszen mindössze 5 perc alatt minden szükséges információról tájékoztatást ad. A teszteredmények rendszeres összehasonlításával nyomon követheti edzettségi szintje fejlődését.

ÓRA típusok, melyek ezt tudják: POLAR RCX3, RC3, RCX5, RS300X, CS200, CS300, RS400, RS800cx, CS600x, FT40, FT60, FT80

 

polar_smart_calories

Intelligens kalóriaszámláló
Az OwnCal a jelenleg elérhető legpontosabb kalóriaszámláló. Az edzés alatt elégetett kalóriák számát a testsúly, a magasság, kor, nem, a maximális pulzusszám (HRmax) és az edzés intenzitása ismeretében számolja ki.
Óratípusok, melyek tudják: POLAR CS100, CS200, CS300, CS500, CS600x, RS100, RS300x, RS400, RS800cx, FT4, FT7, FT40, FT60, FT80, RCX5, RCX3, RC3

 

polar_training_load

Edzési nehézség
Az Edzési nehézség funkció segít megtalálni a pihenés és edzés között a tökéletes egyensúlyt. Az edzési nehézség státuszát a polarpersonaltrainer.com oldalon találja meg. Itt egy szempillantás alatt áttekintheti az egyes napok edzésterhelését, és információkat kap arra vonatkozóan, hogy mikor tartson pihenőnapokat, és a fejlődés fenntartása érdekében melyik napokon eddzen keményebben.

Óratípusok, melyek tudják, de csak számítógépre kötve: POLAR RC3, RCX3, RCX5, CS500, CS600x, RS300x, RS800cx, FT7, FT40, FT60.

 


 

HA A SMART COACHNIG funkciókról mindent tudni szeretnél, katt ide!

Nyitvatartás

Hétfő 13:00-19:00
Kedd 9:00-16:00
Szerda 13:00-19:00
Csütörtök 09:00-16:00
Péntek 09:00-16:00
Szombat zárva
Vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.hu