Garmin HRM-Pro™ Plus mellkaspánt

010-13118-00

Pulzusmérés, futódinamikai mutatók, napi aktivitás, belső memóriás használattal is, miközben több ANT+ és Bluetooth jelkiadás is található.

A termékből 5 darab felett van boltunkban. Rendelés esetén személyes átvételig félretesszük. A csomagküldést a mai vagy következő munkanapon indítjuk.
Specifikációk

LEÍRÁS

Összefoglaló
Szárazföldi edzésekhez használható ANT+ és Bluetooth Smart kódolású pulzusmérő, mely futódinamikát is mér arra alkalmas garmin órával használva. Ezen felül úszás közben is méri a pulzust. Nyíltvizi úszáskor (nem klóros)

TECHNIKAI ADATOK

MÁRKA
GARMIN
BRAND
USA
Gyártási ország
TAIWAN
Modellév
2022
Súlya
52 gramm
Elemtípus / vagy akkumulátor
CR2032
Üzemi hőmérsékleti tartomány
-10° -tól 50°C
Jótállás ( fogyasztóknak )
1 év, majd fix díjas cserelehetőség
Jótállás ( jogi személy / cégre )
1 év

Üzemidő (elemmel- maximálisan elérhető)

Üzemidő elemmel
~300 óra

Technikai jellemzők

Megjelenés dátuma
2022 JÚL
Átlagos szervizelési idő (saját tapasztalat)
1-2 nap
Cseppálló (el lehet vele ázni)
Vízálló 30-50m (úszásra alkalmas)
Memória nagysága
32000 pulzusütés
Szoftver frissítési lehetőség

AKTIVITÁSMÉRÉS

Napi aktivitásmérés pulzus alapon (nem lépésszám)
Heti intenzív mozgásaktivitás (perc/hét)
Napi elégetett kalóriamérés

PULZUSMÉRÉS

Pillanatnyi pulzuskijelzés
Minden szívdobbanás rögzítése: HRV, R-R
Kalóriamérés

MELLKASPÁNTOS PULZUSMÉRŐ ÖV

Csomag része a mellkaspánti pulzusmérő öv?
Mellkaspánti pulzusmérő pánt típusa
GARMIN HRM-Pro™ Plus
ANT+ kompatibilis
Bluetooth Smart kompatibilis
Egyidejű Bluetooth kommunikációk
Szigorúan kódolt 2,4GHz-es jelátvitel
Kódolt jelátvitel
Vízben is méri a pulzust
Elem típusa
CR2032
Cserélhető elemes
Szerszám nélküli elemcsere
Mellkaspánti pulzusmérőben az elem élettartama
3-8 hónap
Textil kényelmes mellkaspánt
Belső memóriája
18 óra

OKOSTELEFON FUNKCIÓK

APP neve
Garmin Connect
Android rendszerű telefonok
iOS rendeszer (iPhone)
Edzés letöltés

FUTÓ SZENZOR

Szenzor üzemideje
300 óra
Szenzor elemtípusa
CR2032
Lépéshossz
csak kompatibilis órával
Súlypontemelkedés (lépésenként)
csak kompatibilis órával
Talajérintési idő
csak kompatibilis órával
Bal/jobb talajérintési egyensúly
csak kompatibilis órával
Függőleges arány (függőleges osszcilláció/lépéshossz)
csak kompatibilis órával

ÚSZÁS FUNKCIÓK

Úszás közben pulzusmérés (mellkaspánti- EKG pontos)
Leírás

ZERGE VÉLEMÉNYE A Garmin HRM-PRO Plus mellkaspántról FEKETÉN- FEHÉREN. 
KINEK ÉS MIRE AJÁNLJUK?

A pulzusmérő mellkaspántok alapfunkciója a pontos pulzusmérés, mely a Garmin legdrágább mellkaspántjánál is evidens. A Plusz funkciók teszik igazán drágává és nagytudásúvá ezt a mellkaspántot, ahol a futódinamikai és úszó tudások miatt egyértelműen a triatlonosok a fő célközönsége.

AMIT SZERETNI FOGSZ

  • futódinamika
  • belső memóriás használat
  • egyszerű elemcsere

HÁTRÁNYOK

  • az ára egyértelműen
  • nem cserélhető a textil rész, így nagyjából 5 év a várható használati időtartam
  • 1 év jótállás

RÉSZLETESEBBEN

Harmadik generációs Garmin triatlonos mellkaspánt, hiszen az első volt a HRM-TRI, majd a HRM-PRO után érkezett 2 évvel a HRM-PRO Plus. A sima HRM-PRO nál kizárólag a színe és az egyszerű elemcseréje különbözteti meg. Fontos, hogy a HRM-PRO Plus megjelenésekor a HRM-PRO is kapott egy szoftverfrissítés, mely a napi aktivitásmérést loggolja a belső memóriába, tehát szoftveresen nem lesz különbség. 

A pulzusmérés tehát itt is EKG pontos, azaz olyan, mint minden jól működő mellaspántnál, kompatibilitása ANT+ és Bluetooth Smart is.

Az első plusz funkció a futódinamikai tudás, mely a jobb-bal lábegynesúlyból, a talajérintési időből illetve a súlypontemelkedésből áll. Mindezen adatokat futás közben nem fogjuk tudni lefelé vagy felfelé korrigálni, így ezen adatok 90%-ban az utólagos elemzéshez lesznek jók. Úgy szoktuk mondani, hogy aki a technikai futóedzései után nem szeretne 5 percet ezen adatok elemzésével foglalkozni, azoknak ez a funkció sokat nem fog jelenteni. A jobb-bal lábegyensúly ugyan egy elég egzakt jelzés, mely legfőképp gerinc és lábproblémákkal küszködő futóknak ad igen egyszerű visszajelzést. A 49% - 51% már nem lesz jó adat a vázizomzat féloldalas megterhelése elkezdődik.

A második plusz funkció a belső memória, mely két megközelítésnél lenne érdekes. Az első minden olyan sport, melynél órát nem tudunk használni, de pulzust szeretnénk mérni. Ilyenek például a vívás, box és labdás csapatjátékok. A második lehetősége a belső memóriás használatnak az úszás. Mivel ez a mellkaspánt nem szereti a klóros vizet, így inkább nyíltvizi úszásnál lesz jó haszna, hiszen megfelelően okos Garmin triatlonos órával használva összezárul az úszási dinamikai és a pulzus adatok egy grafikonba. Ezen órák listáját a KIEGÉSZÍTŐK fülön a kompatibilis óráknál és a kompatibilis forgalomból kivont óráknál találjuk.

A mellkaspánt PLUSZ tudása tehát a szerszám nélküli egyszerű elemcsere, amit kb. 300 üzemóránként szükségeltetik szárazföldi használatnál, ez nagyjából 1 órát jelent naponta. Ez az elforgatós rendszer nyílván kényelmes, hiszen nincs szükség csavarhúzó és nem tudjuk alul vagy túlhúzni a csavarokat, tehát jár a PLUS pont a Garminnak.


 

GYÁRI LEÍRÁS

SOHA NE HAGYJ KI EGY ÜTEMET SEM

A HRM-Pro Plus pulzusmérő pánt akár beltéren, akár kültéren edzünk, a HRM-Pro Plus pulzusmérő pánt pontos adatokat szolgáltat a határok feszegetéséhez és a célok eléréséhez.

A HRM-Pro™ Plus valós idejű pulzusadatokat továbbít a kompatibilis eszközökre, berendezésekre és alkalmazásokra.

A szerszám nélküli elemcsere egyszerűvé teszi a tartós használatot, ráadásul az akkumulátor élettartama akár 1 év is lehet.

Csatlakoztasd kompatibilis Garmin okosórához, és kapj tempó- és távolságadatokat beltéri futásaihoz is.


Nem, ez nem csak egy pulzusmérő. A futás dinamikája segít a formád javításában is (ehhez kompatibilis Garmin okosóra szükséges)

Nem hordod épp az órád? A HRM-Pro Plus rögzíti a lépéseket, az elégetett kalóriákat, az intenzitásperceket és még sok mást is.

Hozd ki többet a
az edzéseidből.

KAPCSOLÓDÁS

Az ANT+® technológia és a BLUETOOTH® Low Energy technológia révén ez a kettős átvitelű monitor pontos, valós idejű pulzusszám- és teljesítményadatokat továbbít a Garmin okosórák és kerékpáros computerre, kompatibilis fitneszeszközökre, a Tacx® Training alkalmazás és más alkalmazások felé.

FUTÁSDINAMIKA

A HRM-Pro Plus rögzíti a futás dinamikáját - például a függőleges oszcillációt, a talajjal való érintkezési időt, a lépéshosszat, a függőleges arányt és még sok mást -, hogy segítsen javítani a formádat, és lehetővé tegye a futóteljesítmény használatát kompatibilis Garmin órádon.

BELTÉRI EDZÉS

A beltéri pályán vagy futópadon végzett edzésekhez ez a pulzusmérő a BLUETOOTH Low Energy technológián keresztül továbbítja a tempó és a távolság adatait a kompatibilis Garmin okosórádra, így bárhol is edzel, megkapod a szükséges adatokat.

ADATOK TÁROLÁSA ÉS TOVÁBBÍTÁSA

A HRM-Pro Plus még akkor is tárolja az adatokat úszás és egyéb tevékenységek közben, vagy amikor nem vagy az órád hatótávolságán belül, majd amikor végeztél, elküldi azokat a kompatibilis Garmin okosórádra.

TEVÉKENYSÉGKÖVETÉS

Edzés vagy verseny közben a pulzusmérő tárolja az elégetett kalóriákat, az intenzitásperceket és az egész napos pulzusszámot. A Garmin Connect™ alkalmazáson és a TrueUp™ funkción keresztül még az összes Garmin készüléket is frissíti.

Az elemcsere soha nem volt ilyen egszerű egy Garmin mellkaspántban. Nem kell más, mint egy CR2032-es gombelem, s máris cserélhető merülés esetén az elem. Nincs szükség szerszámra! Nézd meg a videót!

Rugalmas, állítható
és kényelmes.

KÉNYELMES VISELET

A kisméretű, könnyű pulzusmérő modul a puha, kényelmes pánt szélességében elfér. Így szabadon mozoghatsz és izzadhatsz - a HRM-Pro Plus nem lesz az utadban.

AKKUMULÁTOR ÉLETTARTALOM

Ne aggódjon amiatt, hogy kifogy a nafta. Az új, szerszám nélküli elemcsere könnyen használható, és akár 1 év akkumulátor élettartamot biztosít.

Ismerd meg a tudományt
ami a Garmin mögötti
futási funkciókkal kapcsolatos.

csak angol nyelven elérhető. - LEARN MORE -

Szeretsz futni? Kövesd a zerge.hu instagram oldalunkat!

MEGNÉZEM

Nézd meg mely sportórákkal használhatod teljes értékűen a HRM-PRO Plus mellkaspántot.

MEGNÉZEM

Csomag | Jótállás

MIT TARTALMAZ A HRM-PRO Plus MELLKSPÁNT CSOMAG?

  • Garmin HRM-PRO Plus mellkaspántot (CR2032-es elemmel)

 

GARANCIA

A komplett csomagra 1 év garancia van, melyet a számlával és a jótállási jeggyel igazolni kell.  Nálunk vásárolt termékeknél ez visszakereshető rendszerünkben. A termék jótállását a Navi-Gate Kft-nél vagy a Zergesport Kft-ben (nálunk) lehet érvényesíteni. 2021-es átalagos garanciális szervizidőnk 1 nap volt, mely vagy szoftverfissítéssel megoldható vagy készülékcserével megoldódott. A termékeknek szervize nincs, így hiba esetén újat adunk ismét 1 év garanciával. 

 

GARANCIÁN TÚL

Két megoldás jöhet számításba

  1. Szoftveres hibákat továbbra is ingyenesen oldjuk meg, amenniyben megoldható.
  2. Fix díjas csere vehető igénybemely a HRM-TRI mellkaspánnál 37 900 Ft, tehát ezen összegért és a hibás eszköz leadásával egy új készüléket kap ismét 1 év garanciával.

 

FONTOS

A nem nálunk vásárolt, illetve nem Navi-Gate Kft viszonteladói hálózatán keresztül vásárolt termékre garanciát, szervizelést, supportot nem vállalunk és a termékkel nem áll módunkban foglalkozni. Ezen eszközök garanciáis vagy egyéb hibájával a vásárlás helyén érdeklődhet, illetve a vásárlás időpontjában kapott támogatási rendszer szerint történik ennek megoldása.​

 

0_ingyenes
Kiegészítői

Termék kiegészítői