GARMIN vívosport Fuchsia (Small/Medium)

010-01789-21

Hölgyeknek szánt beépített GPS-es és optikai pulzusmérős karkötő.

A termékből a lenti kiviteleket is választhatod!

37 900 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termék
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
Visszalépek a termékekhez

GARMIN VÍVOsport

 

  • Beépített GPS-es karkötő, cxsuklós pulzusmérővel minden sporthoz
  • A VO2 max és a Fitnesz kor becslés objektíven megmutatja fejlődésünk
  • A stessz szint mérés megmutatja testünk reakcióit a nap folyamán
  • Folyamatosan látható, színes Garmin Chroma Display™ kijelző
  • Okostelefonos funkciók előtérbe kerültek a LiveTrack és természetesen az értesítések is megjelennek
  • Beépített akkumulátoros karkötő 8 óra GPS használat vagy  akár 7 nap okosóraként igen jól használható

Egy kompakt karkötő, mely egész napos viseletre és sportra is használható. Sport közben a GPS-el mérhetünk sebességet, távolságot, s letölthető emrre jártunk. A pulzusmérés viszont nemcsak sport közben, hanem a napi viselet alatt is méri állapotunk. Az aktivitásmérés és alvásmonitorozás már alap funkciók, csakúgy, mint az okostelefonos értesítések fogadása. Emelt funkciók közt a stressz mérés és az edzés közbeni online Live Trackelés teszi biztonságosabbá a rövidebb nappalokat.

 

 

BEÉPÍTETT GPS


A karkötőbe épített GPS a mozgás szabadsága mellett aza adatokat is szolgáltatja. Sebesség avgy tempó és távolságmérés, melyet a Garmin Connect online edzésnaplóban vissza is nézhetünk térképen. Az előre betöltött edzésekkel pedig súlyzósás vagy kardiózás közben is segítségére lesz.

 

 

NAPI KÖVETÉS


A napi aktivitásmérés nemcsak a napi lépésszámot méri, hanem a pulzusunk is. A pulzusváltozékonyságból a Vívosport megbecsüli a VO2 max értékünk, mely az állóképességi sportolók legfőbb objektív mérőszáma, illetve a becsült fitnesz korunkat is. A pulzusváltozékonyság (HRV) használható algoritmussal megmutatja a napi stressz szintet is, melynél látható lesz mikor éri nagyobb stresszt szervezetünk, s az ok jobb kezelésével vagy megszüntetésével ezt talán csökkenthetjük.

 
 

SLIM


A karkötő viselete úgy lett kialakítva, hogy a beépített GPS és az érintőképernyő és a csuklós pulzusmérés a lehető legkisebb helyet használja, s nem megy mindez az üzemidő csökkenésére. Az egész napos viseletről úszás közben sem kell lemondanunk. A garmin Chroma kijelzője egész nap mutatja az adatokat, melyeket minnél nagyobb a fényerő, annál kontrasztosabban és nagyobb fényerővel olvashatunk. A karkötő 2 méretben és 3 színvariációban válaszható.

 

PULZUSMÉRÉS

A Vívosport csuklóról méri a pulzust a garmin álltal használt Elevate technológiával. Mellkaspánti pulzusmérővel nem bővíthető a Vívosport, így csak csuklóról méri a pulzust. A csuklós pulzusmérés perifériáról méri a pulzust, átvilágítva a bőrünk a karkötő hátulján lévő fénnyel, s veszi annak szenzora a véráramot. Így ez a technológia nem pontos, de kényelmes. A mellkaspánti pulzusmérők a szív elektromos jeleit veszik, s továbbítják az óráknak, így annak pontossága EKG. A csuklós pulzusmérés intervallumoknál és pulzusmegnyugvásoknál használható legkevésbé, illetve akkor, ha kezünkben tartunk, forgatunk valamit, pl evezőlapát, súlyzót. Ezzel kapcsolatban kis cikket olvashatsz oldalunkon ITT.

 

 

 

CONNECT GARMIN


A tevékenységek feltöltése a Garmin Connect online felhőben tárolt edzésnaplónk. De több annál, hiszen itt megoszthatjuk könnyedén edzéseinket, létrehozhatunk saját csoportokat, s versenyezhetünk lépésszámban avgy futott kilóméterekben is. A Garmin Connect ingyenes, weben vagy telefonon is elérhető a Garmin Connect™ Mobile alkalmazással magyar nyelven is.

 

 

 

 

OKOSFUNKCIÓK

Kompatibilis okostelefonokkal használva megjelenik minden zárolt képernyős értesítés, legyen az traffipax vagy telefonhícvás, e-mail. Vezérelhető a telefonunkon lévő zene is, de lekövethetik szeretteink merre is járunk az adott pillanatban. Minden adatot a Connact Garmin APP kontrollűál, melyel egyszerűen Bluetooth Smart kapcsolatban van a karkötő.

 

 

 

 

 

 

 

Nyitvatartás

Hétfő 13:00-19:00
Kedd 09:00-16:00
Szerda 13:00-19:00
Csütörtök 09:00-16:00
Péntek 09:00-16:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.hu