GARMIN VÍVOsmart HR BLACK regular

010-01955-06

Garmin VÍVOSMART HR mozgásaktivitásos karkötő beépített csuklón lévő pulzusméréssel. Okostelefon kompatibilis, megjelennek a hívások, sms-ek, facebook üzenetek.

Forgalomból kivont.
Specifikációk

Technikai jellemzők

Vibrációs visszajelzés
Cserélhető óraszíj

ÓRA ÜZEMMÓD

Pontos idő
Dátumkijelzés
Ébresztők száma
1, és vibrálva ébreszt

AKTIVITÁSMÉRÉS

Napi megtett lépésszám
Napi lépéscélhoz szükséges lépésszám
Napi/heti aktivitás követés
Heti intenzív mozgásaktivitás (perc/hét)
Napi elégetett kalóriamérés
Rendellenes pulzus riasztás
Inaktivitás jelzés okostelefonon
Alvás időtartam és minőség jelzés

PULZUSMÉRÉS

Átlag és max pulzus edzés alatt
Személyre szabott pulzus sportzónák
Kalóriamérés
ANT+ pulzusjel kiadás eszközre

OPTIKAI PULZUSMÉRÉS (CSUKLÓS)

Beépített pulzusmérés
Optikai ledek száma
3
0-24 órás pulzusrögzítés

EDZÉS ELŐTTI FUNKCIÓK

Sportprofil állítás
futás, kardió, egyéb
Pulzuscélzóna beállítás
Több pulzuscélzóna beállítás
5 sportzóna állítható

EDZÉS ALATTI FUNKCIÓK

Grafikus célzóna kijelzés az órán

EDZÉS UTÁNI FUNKCIÓK

Heti edzésösszefoglalók

OKOSTELEFON FUNKCIÓK

Windows rendszerű telefonok
Windows 10 vagy késöbbi
Bevizsgált kompatibilis telefonok
http://www.zerge.info/BLE
Bejövő SMS, hívás, *e-mail, facebook értesítések kijlezése
Telefon bontás/csatlakozás jelzés
Edzés letöltés
Készülék edzésen kívüli működési beállítása
Edzéstervezés (3G)

SZÁMÍTÓGÉPES KAPCSOLAT

Adatátviteli eszköz a csomag része?
PC kompatibilis
MAC kompatibilis
Magyarnyelvű a szoftver

HEGYI FUNKCIÓK

Magasság és szintemelkedésmérés (barometrikus)
Leírás

MEGSZŰNT TERMÉK! VÁLASSZON A HASONLÓ TERMÉKEK KÍNÁLATÁBÓL!

GARMIN VÍVOSMART HR aktivitásmérő Okoskarkötő pulzusméréssel

 

 • Kecses szíj, mely kényelmes viseletet biztosít egész nap, a folyamatosan bekapcsolt kijelző pedig még napfénynél is jól látható
 • Mutatja a lépéseket, távolságot, elégetett kalóriát, szívritmust, megmászott emeleteket és a tevékenység intenzitását
 • Az órán megjelennek az üzenetek, hívások, e-mailek, naptárbejegyzések és közösségi média riasztások²
 • Zene és VIRB® akciókamera (külön vásárolható) vezérlése a csuklójáról
 • Vibrációval és tétlenségi vonallal figyelmeztet a mozgásra
 • Normál (lila, kék, fekete) és XL (csak fekete) méret, ezt vásárlás elött kell eldöntenie, segítséget ehhez itt talál.

 

 

A vívosmart HR okos tevékenységkövető¹, mely Elevate™ csuklón mért* szívritmus technológiát tartalmaz. Segítségével szabadon edzhet, nem szükséges külön mellkaspántot viselnie a szívritmus adatokhoz. A percenkénti szívverési adat felhasználásával a vívosmart HR kiszámítja az elégetett kalóriát, valamint értékeli az edzési intenzitást, így jobban láthatja az erőfeszítéseinek eredményét. Akár még csuklón viselhető szívritmuspántként is működhet a vívosmart HR, mely más Garmin készülék felé továbbítja a pulzusadatokat.

 

PULZUSMÉRÉS

A Vívosmart HR csuklóról méri a pulzust a garmin álltal használt Elevate technológiával. Mellkaspánti pulzusmérővel nem bővítható a Vívosmart HR, így csak csuklóról méri a pulzust. A csuklós pulzusmérés perifériáról méri a pulzust, átvilágítva a bőrünk a karkötő hátulján lévő fénnyel, s veszi annak szenzora a véráramot. Így ez a technológia nem pontos, de kényelmes. A mellkaspánti pulzusmérők a szív elektromos jeleit veszik, s továbbítják az óráknak, így annak pontossága EKG. A csuklós pulzusmérés intervallumoknál és pulzusmegnyugvásoknál használható legkevésbé, illetve akkor, ha kezünkben tartunk, forgatunk valamit, pl evezőlapát, súlyzó. Ezzel kapcsolatban kis cikket olvashatsz oldalunkon ITT.

 


 

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA 100% -ban ELSZÁMOLHATÓ!

•Ezen termékeket boltunkban fizethetik egészségpénztári kártyával direktbe.

• Bankkártyával/ utánvéttel/ előre utalással is elszámolható. Ekkor szükség lesz rendelésnél az Egészségpénztár nevére és a tagi kódra, melyet a megjegyzés rovatba írhat, s ekkor a kiküldött számlát Ön küldi tovább a pénztárnak, mely ezután jóváírja az összeget a civil számláján.

 


  

AKTIVITÁSMÉRÉS

A lépések számolásán túl az elégetett kalóriát és megtett távolságot is méri, de ezen felül a vívosmart HR számolja a megmászott emeletek számát is a beépített barometrikus magasságmérőjének köszönhetően. Legyen szó akár egy úszásról vagy egy komolyabb edzésről, ez a készülék méri, mennyi időt töltött intenzív testmozgással. Ez a funkció segít figyelemmel kísérni az állapotát, ahogy közeledik az elérni kívánt cél felé.

 

 

TELEFON ONLINE

Maradjon aktív és mégis kapcsolódva, ebben is segít a vívosmart HR. Minden alkalommal, amikor üzenetet vagy értesítést kap okostelefonjára, a karpánt diszkréten megrezeg és automatikusan megjeleníti az információt. Egyszerűen érintse meg a kijelzőt a további információk áttekintéséhez. Egyéb kapcsolt funkcióként a zenelejátszás vagy a külön megvásárolható VIRB akciókamera is távvezérelhető közvetlenül a karpántról. Ha nem találja telefonját a szobában, a vívoactive HR ebben is segít, mivel egy hangot szólaltat meg a telefonon és távolságát jelzi a karpánton.

 

 

EGYRE KITARTÓBB

A vívosmart HR megtanulja, milyen teljesítményszinten van, majd új elérendő célokat kínál fel mindennap. Ahogy elér bizonyos mérföldköveket, automatikusan újakat állít be a következő napra, ezzel vezetve egy egészségesebb életstílus felé. Napja során jelzi, ha valamikor 1 óránál tovább tétlen marad, ekkor pár perces sétával törölheti a jelzést.

 

 

 

SZINKRONIZÁCIÓ

A vívosmart HR tevékenységkövető automatikusan szinkronizál okostelefonjával, ilyenkor elmenti állapotát az ingyenes online közösségi oldalunkra. A Garmin Connect™ felületen elmentheti, elemezheti, tervezheti vagy megoszthatja edzéseit, valamint láthatja, ha legyőzte korábbi napi lépésszámait is. Kapcsolódjon ismerőseihez, majd vegyen részt online kihívásokban. A részletes kalóriakövetéshez hozzon létre egy fiókot a MyFitnessPal oldalon, így összehasonlíthatja a bevitt és elégetett kalóriákat a nap során.

 

¹Tevékenységkövető pontossága

²Ha arra alkalmas okostelefonnal kapcsolódik

Csomag | Jótállás

MIT TARTALMAZ A GARMIN vívosmart HR csomag?

 • Garmin vívosmart hr karkötőt (kiválasztott méretben és színben)
 • Garmin vívosmart töltőkábel
 • Használati útmutatót
 • Számlát (mely a garancia is egyben)

 

GARANCIA

A komplett csomagra 1 év garancia van, melyet a számlával és a jótállási jeggyel igazolni kell.  Nálunk vásárolt termékeknél ez visszakereshető rendszerünkben. A termék jótállását a Navi-Gate Kft-nél vagy a Zergesport Kft-ben (nálunk) lehet érvényesíteni. 2014-2015-ös átalagos garanciális szervizidőnk 1 nap volt, mely vagy szoftverfissítéssel megoldható vagy készülékcserével megoldódott. A termékeknek szervize nincs, így hiba esetén újjat adunk ismét 1 év garanciával. 

 

GARANCIÁN TÚL

Két megoldás jöhet számításba

 1. Szoftveres hibákat továbbra is ingyenesen oldjuk meg, amenniyben megoldható.
 2. Fix díjas csere vehető igénybemely ennél a terméknél 31 900 Ft. Tehát ezen összegért és a hibás eszköz leadásával egy új készüléket kap ismét 1 év garanciával.

 

FONTOS

A nem nálunk vásárolt, illetve nem Navi-Gate Kft viszonteladói hálózatán keresztül vásárolt termékre garanciát, szervizelést, supportot nem vállalunk és a termékkel nem áll módunkban foglalkozni. Ezen eszközök garanciáis vagy egyéb hibájával a vásárlás helyén érdeklődhet, illetve a vásárlás időpontjában kapott támogatási rendszer szerint történik ennek megoldása.

 

 

0_ingyenes

Teszteltük
Kiegészítői

Termék kiegészítői

SEGÉDLET
Használati útmutató
icon Garmin Vívosmart HR+ használati útmutató .pdf 1.9 MB
Szoftver
icon Garmin Connect (online edzésnapló)