GARMIN vívosmart HR+ grey

010-01955-30

Beépített GPS-es karkötő optikai pulzusméréssel normál méretben.

A termékből a lenti kiviteleket is választhatod!

69 900 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termék
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
Visszalépek a termékekhez

MEGSZŰNT TERMÉK! VÁLASSZON A HASONLÓ TERMÉKEK KÍNÁLATÁBÓL!

GARMIN VÍVOSMART HR+ aktivitásmérő okoskarkötő GPS-szel

  • Beépített GPS a távolság és a tempó mérésére
  • Optikai csuklós pulzusmérés
  • Okostelefon funkciók: sms, bejövő hívások, értesítések, csillagozott emailek, automatikus szinkronizálás
  • Tevékenység megjelenítésére térképen a Garmin Connect™ felületen
  • Vízhatlan, kecses szíj, mely egész nap kényelmesen viselhető
  • Érintőkijelző, mely még napfénynél is jól leolvasható
  • Aktivitásmérő ás alvásmonitorozó

PULZUSMÉRÉS

A vívosmart HR+ optikai, azaz csuklós pulzusmérést használ. A vívosmart HR+ pulzusmérő eszközként is használható, így kiad ANT+ pulzusjelet külső eszközre.

A Vívosmart HR+ csuklóról méri a pulzust a garmin álltal használt Elevate technológiával. Mellkaspánti pulzusmérővel nem bővítható a Vívosmart HR+, így csak csuklóról méri a pulzust. A csuklós pulzusmérés perifériáról méri a pulzust, átvilágítva a bőrünk a karkötő hátulján lévő fénnyel, s veszi annak szenzora a véráramot. Így ez a technológia nem pontos, de kényelmes. A mellkaspánti pulzusmérők a szív elektromos jeleit veszik, s továbbítják az óráknak, így annak pontossága EKG. A csuklós pulzusmérés intervallumoknál és pulzusmegnyugvásoknál használható legkevésbé, illetve akkor, ha kezünkben tartunk, forgatunk valamit, pl evezőlapát, súlyzó. Ezzel kapcsolatban kis cikket olvashatsz oldalunkon ITT.

 

BEÉPÍTETT GPS

A vívosmart HR+  tevékenységkövető méri a megtett távolságot, időt és tempót, bel- és kültérben egyaránt. A GPS használatával pontosabb adatokat kapunk, mintha csak a lépésszámokban bízunk, valamint térképen is visszanézhető a connect garmin APP vagy Connect programban, hogy merre jártunk edzés vagy túránk alatt. Az óra csakúgy, mint kistesója, a megmászot emeleteket is számolja a napi aktivitásmérése során, mely adatot bármikor átírhatunk, csakúgy, mint a napi általunk kívánt lépésszámot.

 

ÉRTESÍTÉSEK BEKAPCSOLVA

Amennyiben erre alkalmas okostelefonnal kapcsoljuk össze bluetooth smart-on keresztül a karkötőt, úgy a bejövő hívások, sms-ek, értesítések és VIP-es, azaz csillagozott személytől való emaileket is olvashatunk az óra számlapján, s erről rezgéssel értesít. Kezelhetjük telefonunkjon a zenelejátszót is a vivosmart HR+ kijelzőjéről. 

 

 

KÖVETÉSEK

A telefonos kommunikációhoz hozzátartozik az edzések és a napi aktivitásunk automatikus szinkonizációja. A Garmin Connect™ APP vagy programban tárolódik minden edzés vagy napi aktivitási, alvási adatunk, melyet tárolhatunk, elemezhetünk és megoszthatunk ismerőseinkkel. 

 

JOBB LESZEK

A vívosmart HR+ megtanulja az aktivitási szintjeit, majd újabb napi lépéscélokat állít fel. A napi kívánt lépésszámot az óra mindig felül akarja múlni, így a trend mindenképpen növekvő lesz. Így az automatikus céljaink elérése után minden esetben a céljaink magasabb szinten léesznek. A nap során egy mozgássáv jelzi, ha 1 órán túl tétlenek voltunk, ekkor pár perc sétával törölhetjük ezt az inaktivitási jelzést.

 

Nyitvatartás

Hétfő 13:00-19:00
Kedd 9:00-16:00
Szerda 13:00-19:00
Csütörtök 09:00-16:00
Péntek 09:00-16:00
Szombat zárva
Vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.hu