GARMIN Vívosmart 3 BLACK LARGE

010-01755-23

Férfi méretű csuklóhoz való a Large vívosmart 3-as mozgásaktivitásos karkötő.

A termékből a lenti kiviteleket is választhatod!

33 900 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termék
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
Visszalépek a termékekhez

GARMIN VÍVOSMART 3

 

  • VO2 max, fitnesz-kor és súlyzós edzési funkciók
  • Egész napos stressz- és egészségfigyelés Elevate™ csuklón mért pulzusméréssel
  • Számolja lépéseit, a megmászott emeleteket, az elégetett kalóriát, az aktív perceket és figyeli alvását
  • Úszás vagy zuhanyzás közben is viselhető
  • Akár 5 napos akkumulátoros üzemidő

 

A tevékenységkövetője nem nem határozza meg a küllemét, de amit csinál vele, az minden bizonnyal igen. Ezért ennyire diszkrét a vívofit 3 kilalakítása, így minden viselethez ideális, hasznos és okos funkcióival pedig segít talpon maradni. Tevékenységkövetés, szívritmusfigyelés és okos értesítések*, de még a fejlett fitnesz elemzések, mint a VO2 max becsülés vagy fitnesz-kor is megtalálhatók kínálatában.

kompatibilis mobiltelefonnal használva. ( zerge.info/BLE )

 

ELEGÁNS


A vivosmart 3 nem figyelemfelkeltő, minden öltözékhez használható visszafogott stílusa miatt. Mivel a kijelzője alapból nem működik, így elrejti tudását, s egy karkötőnként bújuk meg a csuklón. Érintőképernyője könnyen használható.

 

PULZUSMÉRÉS

A Vívosmart 3 csuklóról méri a pulzust a garmin álltal használt Elevate technológiával. Mellkaspánti pulzusmérővel nem bővítható a Vívosmart 3, így csak csuklóról méri a pulzust. A csuklós pulzusmérés perifériáról méri a pulzust, átvilágítva a bőrünk a karkötő hátulján lévő fénnyel, s veszi annak szenzora a véráramot. Így ez a technológia nem pontos, de kényelmes. A mellkaspánti pulzusmérők a szív elektromos jeleit veszik, s továbbítják az óráknak, így annak pontossága EKG. A csuklós pulzusmérés intervallumoknál és pulzusmegnyugvásoknál használható legkevésbé, illetve akkor, ha kezünkben tartunk, forgatunk valamit, pl evezőlapát, súlyzó. Ezzel kapcsolatban kis cikket olvashatsz oldalunkon ITT.

 


EDZETTSÉGI SZINT

Köszönhetően az Elevate csuklón mért szívritmusnak, a vívosmart 3 tevékenységkövető nagyszerű funkciókat kínál, melyekkel jobban átláthatja edzettségi szintjét. Például ez az első tevékenységkövetőnk, ami képes VO2 max becsülést. Még azt is megbecsüli, hogy állapota szerint mi a fitnesz kora, mely érték az edzettség előrehaladásával csökkenhet.

 


EGÉSZ NAPOS KÖVETÉS

A vívosmart 3 ütemenként figyeli a szívritmusváltozását. Ezt a grafikont bármikor megnézheti ülés vagy pihenés közben a készülékén. Ha az érték emelkedni kezd, jelzi, hogy egyre stresszesebb. Hogy ezt mi okozhatja? Bármilyen fizikai vagy érzelmi változás. A vívosmart 3 segít felismerni ezt a helyzetet, így megpróbálhatja feloldani azt a feszültséget.

 


AUTOMATIKUS TEVÉKENYSÉGKÖVETÉS

A vívosmart 3 tevékenységkövetője számolja a lépéseit, a megmászott emeleteket. az elégetett kalóriát és az aktív perceket. A Move IQ™ automatikusan felismer olyan tevékenységeket, mint a séta, úszás, kerékpározás vagy elliptikus tréneren való edzés. Ezen túl automatikusan elkezdheti mérni a séta vagy futási tevékenységet. Egyszerűen csak keljen fel, kezdjen el mozogni, a vívosmart 3 pedig majd figyeli az aktív életvitelét. Ahogy mindig, a tevékenységeit később áttekintheti a Garmin Connect™ felületen, a közösségi rendszerünkben.

 

SZEMÉLYES EDZŐTÁRS

Az edzőtermet kedvelők is örömmel fogják fogadni a segédet, ami számolja ismétléseit. Ha súlyzós edzésbe fog a vívosmart 3-mal, a készülék rögzíti a gyakorlatokat, ismétléseket, így nem szükséges felírnia ezeket. Ezek az adatok a Garmin Connect felületre szinkronizálódnak, ahol még mélyebben elemezheti edzését.

 


TELEFONOS FUNKCIÓK

Hogy a zsúfolt életvitelét segítse, megjelenítheti email és szöveges üzeneteit vagy közösségi média értesítéseit közvetlenül a csuklóján. Az automatikus szinkronizálás a Garmin Connect felületre segít, hogy arra koncentrálhasson, ami igazán fontos. Ezen felül telefon keresési, zenelejátszóvezérlési szolgáltatások is elérhetők.

 


LETÖLTÉS

Könnyű figyelemmel kísérni a tevékenységeit és sikereit. A vívosmart 3 tevékenységkövető  automatikusan szinkronizál a Garmin Connect felülettel, az online közösségi oldalunkkal, ahol áttekintheti, elemezheti előrehaladását vagy kihívásokban vehet részt, melyek eredményét megoszthatja a közösségi médiában. A Garmin Connect ingyenes és elérhető böngészőben vagy okostelefonos alkalmazásként is.

 

Nyitvatartás

Hétfő 13:00-19:00
Kedd 9:00-16:00
Szerda 13:00-19:00
Csütörtök 09:00-16:00
Péntek 09:00-16:00
Szombat zárva
Vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.hu