GARMIN vívomove HR Sport Black

010-01850-21

Férfi Sport vivomove csuklós pulzusmérő és aktivitásmérő okosóra

A termékből a lenti kiviteleket is választhatod!

66 900 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termék
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
Visszalépek a termékekhez

GARMIN VÍVOMOVE HR man

analóg aktivitásmérő és pulzusmérő óra

 

CSOPORTOSÍTÁS

A vívomove HR óra 2 csoportra osztható, férfi és női felhasználóknak szánt modellek. Ez a termékoldal a férfi modellekről szól, ha női kiviteleket szeretnél, látogass el ide.

 

A férfi Vívomove HR órák is 2 csoportosítás szerint választhatóak szét:

 1. Óraszíjhosszúság
  • Standard, ami 11mm-el rövidebb, azaz 127-204mm-es csuklóhoz, ezek a Sandstone és az Onyx Black, s vannak a Large szíjjasok, melyek 148-215mm-es csuklóhoz, ezen modellek a Premium Silver és a Sport Black
 2. Anyaghasználat
  • Az anyaghasználatnál a Sport és a Premium kivitelből választhatunk, melynél a PREMIUM órák Sapphire üvegesek, fém házasok és bőr szíjjasok.

KINEK ÉS MIRE AJÁNLJUK?

Remélem nem sértek meg senkit ajánlásommal. Az óra gyönyőrű, kifinomult és igen egyedi, mivel ez az első hybrid óra a piacon. Akiknek ajánlom azon urak, akik sportosabbak szeretnének lenni, de a megoldást nem a sportban szeretnék megtalálni, hanem az életmódváltással és tudatos irányítással. Tehát épp azoknak ajánlom, akik még nem egy futócipőben látják a megoldást, de az első lépést be szeretnék integrálni a hétköznapokba, hogy odafigyeljenek az egészségükre és objektíven lássák hogyan néz ki egy napjuk, s hogyan lehet befolyásolni egy kis odafigyeléssel pozitív irányba.

 

LEGERŐSEBB FUNKCIÓI

 • Optikai pulzusmérés az óra hátlapjáról
 • Bluetooth és kábeles szinkronizáció
 • Gyönyörű, elegáns kidolgozású óra
 • Egyedi képernyők testreszabása

 

RÉSZLETESEBBEN

Lényegében egy fitnesz órával állunk szembe, ami nagyon egyedi. Csábító a forradalmi hybrid kivitele, mozgó hagyományos óramutatói és érintőképernyős kivitele, nagyon elegánssá teszi ezt a pulzusmérős órát. Az aktivitásmérés lépésszámlálásból és alvásmonitorozásból áll, van benne pulzusmérés is, persze csuklóról, s ez egész nap monitorozza és tárolja a pulzusunk, illetve a stressz szintünk is. A bejövő hívások, sms-ek természetesen átjönnek, s jól olvashatóak beltérben. Kültéren pedig egy analóg óraként jól mutat kezünkön.

 

+ PLUSZ

 • Szép és elegáns
 • Elegáns és szép, ezt nem győzöm hangsúlyozni!
 • Az első hybrid óra a piacon
 • 5 nap töltés nélkül
 • Aktivitásmérés
 • Bejövő hívások és sms-ek kijelzése
 • Csuklós pulzusmérés

 

-MÍNUSZ

 • Kültéri edzésen nem olvasható a számlap (bár ez is célja volt a garminnak), de valakinek fontos lehet

 


 

GYÁRI LEÍRÁS

 

 • Napi aktivitás közben is folyamatos pulzusmonitorozás az Elevate™ csuklón mérő technológiával
 • Az egész napos viselet és pulzus figyelés segít több funkció használatában, mint például a stressz szint figyelés és pihenés időzítő
 • A fitnesz funkciók közé tartozik a VO2max becslés illetve a fitnesz kor becslés. Így látható edzéseink milyen pozitív hatással vannak szervezetünkre.
 • A napi aktivitásmérésnél a lépésszámolás, kalóriamérés és a pulzuzsmérés is beletartozik.
 • Okostelefonnal használva edzéseink automatikusan feltöltődnek, a bejövő hívások, értesítések pedig kényelmet adnak napközben és edzés alatt is. Az órán keresztül a telefon keresztüli zenevezérlés, léptetés, hangerő is kezelhető.
 • Az óra akkumulátoros, tehát tölthető, így 5 napot tud napi aktivitásméréssel, s 2 hetet óra üzemmódban.
 • Az órában nincs GPS, nem tud sebességet/ tempót és távolságot mérni. Nem lehet külső szenzorral (kerépáros sebesség- vagy pedálfordulatmérővel, hőmérővel, futósebességmérővel, pulzusmérő mellkaspánttal, okoslámpákkal, sportkamerával) fejleszteni.

 

A Garmin első hybrid órája, mely érintőképernyőt is és analóg kijelzőt is használ egyszerre. Így analóg láthatjuk a pontos időt, s digitálisan a bejövő üzeneteket, pulzust, lépéssszámot, menürendszert. Mindamellett az óra a stressz szint méréssel is segít átlátni a napunk történéseit a szervezetünk szemszögéből.

 

EGYEDISÉG


A hybrid kijelző nem mindennapi érdekesség. Az analóg pontos idő jelzés eleganciája és az érintőképernyős, okostelefonkompatibilis képernyő egyben, pedig a jövő. Az okosképernyő csak akkor jelenik meg, ha az órát magunk elé emeljük. A másodpercmutató elmozdul, hogy a képernyőnek ne legyen útjában. Amennyiben az óra menürendszerében dolgozunk a kis és nagymutatók is kimennek az okosképernyő elöl. 

 

DIVAT ÉS TUDÁS


Az óra funkcionalitása kifinomult a garminnál. A napi aktivitásmérés már a legmagasabb szintű, s emellé a folyamatos csuklóról mért pulzust is láthatjuk azonnal vagy utólag is. Az emelt szinthez tartozik a mélyalvás konkrát ideje, illetve a megmászott emeleteket a barométer számolja, hogy izmaid is használatra bírd.

 

PULZUSMÉRÉS

A Vívomove HR csuklóról méri a pulzust a garmin álltal használt Elevate technológiával. Mellkaspánti pulzusmérővel nem bővíthető a Vívosmart 3, így csak csuklóról méri a pulzust. A csuklós pulzusmérés perifériáról méri a pulzust, átvilágítva a bőrünk a karkötő hátulján lévő fénnyel, s veszi annak szenzora a véráramot. Így ez a technológia nem pontos, de kényelmes. A mellkaspánti pulzusmérők a szív elektromos jeleit veszik, s továbbítják az óráknak, így annak pontossága EKG. A csuklós pulzusmérés intervallumoknál és pulzusmegnyugvásoknál használható legkevésbé, illetve akkor, ha kezünkben tartunk, forgatunk valamit, pl evezőlapát, súlyzó. Ezzel kapcsolatban kis cikket olvashatsz oldalunkon ITT.

 

STRESSZ SZINT


Jelen világban kevesen vagyunk, akiknek nincs stressz az életébe. A Vívomove HR megmutatja mikor vagyunk a legnyugodtabbak, s mely időszakok terhelnek meg. Bizonyos stressz szintnél pihenési időzítőt is indíthatunk, ahol akár légzőgyakorlatokkal is csökkenthetjük a feszültséget.

 

ÁLLÓKÉPESSÉG

Az állóképesség és a keringési rendszerünk egyenes arányban változik. Az állóképesség legjobb mérőeszköze a VO2max. Ez az adat nagyszerűen mutatja hol tartunk, s a sportosabb óráknak funkciója ennek becslése. Lehet terheléses vizsgálaton is pontosabb adatot adni, az óra árának feléért, de a trendeket látva megerősíthetjük magunkban az edzéseink fejlesztését szervezetünkre. A fintnesz kor egy új és talán hézköznapibb adat lehet számunkra, ahol a keringési rendszerünk becsült kora és a tényleges életkorunk láthatjuk objektíven.

 

KIFINOMULT

A digitális kijelzőn jelenik meg minden bejövő értesítés legyen az bejövő hívás, e-mail, sms vagy alkalmazás visszajelzés. A napi aktivitásmérés és az edzéseink adatai automatukusan töültődnek át okostelefonunkon keresztül a Garmin Connect szoftverbe. A szoftver magyarnyelvű, s felhős alkalmazás, azaz bárhol megnyithatjuk telefonon vagy tableten, számítógépen.

 

MOVE IQ FUNKCIÓK


A napi aktivitásmérésbe minden lépésünk beletartozik. A vívomove HR okosóra visont amint felismeri, hogy mit csinálunk, automatikusan elindítja azt a tevékenységet, így azt jobba és külön is elemezhetjük. Így pontosabb és elemezhetőbb visszajelzésünk lesz az adott tevékenységünkről.

 

GARMIN KÖZÖSSÉG


A Garmin Connet egy online naplózórendszer, melyben elemezhetünk és tervezhetünk. Emellett egy olyan aktív közösség, ahol kihívásokat is elfogadhatok, versenyezhetek másokkal egyedi dolgokba. Létrehozhatok saját zárt avgy nyitott csoportokat. Az elért eredményeket könnyen megoszthatjuk, s mindezt a legfejlettebb Garmin Connect Mobile alkalmazással, ami Andrid, IOS és Windows rendszereken is fut magyar nyelven.

 

Nyitvatartás

Hétfő 13:00-19:00
Kedd 9:00-16:00
Szerda 13:00-19:00
Csütörtök 09:00-16:00
Péntek 09:00-16:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.hu