GARMIN vívoactive 4S Powder Grey

010-02172-03

Intelligens női sportóra hétköznapokon is. NFC fizetés (Garmin PAY), minden bejövő értesítést kezelhetsz. 15 beépített sport vár, hogy optimálisan hasznád az órád

icon A termék most van a boltban. Rendelés esetén személyes átvételig félretesszük. A csomagküldést a mai vagy következő munkanapon indítjuk.
photo

GARMIN vívoactive 4S Powder Grey

104 900 Ft
104 900 Ft
icon Kosárba

GARMIN VÍVOACTIVE 4S

 

KINEK ÉS MIRE AJÁNLJUK?

Egy igen jól összerakott és átgondolt női kisóra. A legfőbb célcsoport azon Hölgyeknek, akik keresnek egy sport és civil órát egyben. Luxus lenne csak sportra használni az órát, s rengeteg funkcióról mondanánk le ekkor. Az óra igen logikusan lett összerakva, nagyon kiforrot darab, hiszen Vívoactive 3 elődje is igen szerethető volt. Mindenkinek merem ajánlani, aki nem megy el specializálódás felé, azaz nem akar kerékpáron wattszámot mérni, nem akar futásnál talajérintési időt és súlypontemelkedést mérni, illetve nem kell neki navigációs tudás vagy extra nagy üzemidő. 

 

LEGERŐSEBB FUNKCIÓI

 • Üzemideje GPS használattal legfeljebb 15 óra, okosóra használatban, napi pulzusméréssel 7 nap
 • Sokoldalú sport és civilóra
 • Vékony csuklóra is használható kis óra
 • Bővíthető szenzorokkal: kerékpáros, lámpa, futó és pulzusmérő
 • 500 zeneszám memóriája van, melyhez bluetooth fülhallgatót kapcsolhatunk
 • Egyedi képernyők, egyedi widgetek és totál egyedi adatképernyők
 • Wi-fi, Bluetooth és kábeles szinkronozáció
 • Extra funkciók: Automata start-stop, LiveTrack és Virtual edzőpartner, pánikgomb, baleset riasztás, légzésfigyelés
 • NFC fizetés (Garmin PAY*)
 • Szerethető

 

RÉSZLETESEBBEN

A Garmin megközelítése tetszik, hiszen ez a szegmens nem a teljesítményről, hanem az egészségről szól. Általában minden sport óramárka a sportolni vágyó 10-100km lefutni tudó embereknek szól, de a garmin vívo szériája nem erről szól. Az óra civil használata is igen erős, emiatt okosóraként is használható, az érintőképernyője jól használható, hiszen kapott két kisegítő gombot.  Az NFC-s fizetés (Garmin PAY*-t), ami 2019 március közepétől hazánkban is elérhető kényelmi fizetés. Az óra összeköthető a Connect IQ-val, így totál egyedi óraképernyőket tölthetünk le (2018 márciusban csak 423 közül választhatunk), de 116 widget és számos egyedi elrendezésű adatképernyőt használhatunk az órán. A bejövő hívások, sms-ek, e-mailek, zárolt képernyős értesítések már természetesek ebben a kategóriában, a hívásfogadás és elutasítás is színesít, illetve a híváselutasítás sms-el is, de ez csak Androidos telefonbnál használható. Az óra aktivitásmérése és alvásmonitorozása igen kiforrott, bár itt már szinte mindegy mely Garmin terméket vesszük le a polcról egységes minden. A futás, medencés úszás, bringa, konditerem, jóga, ellipszis tréner vonal az, amin jól használható. Persze le kell mondjunk az extra 13 óra feletti bringázásról, de akinek ez kizáró opció, már bringás kompútert vesz. Az óra szíja szerszám nélkül 15 másodperc alatt cserélhető, így igencsak átszabhatjuk az óra kinézetét, pláne, ha választunk egy egyedi óraszámlapot a Garmin Connect IQ áruházból. Az áruházból amúgy napkelte, holdkelte-nyugta, halász-vadász funkció, jóga, légzésgyakorlat tölthető le, érdemes szétnézni a használható listát: Garmin Connect IQ.

*Garmin Pay magyarországon is

 

+ PLUSZ

 • Magyarnyelvű menürendszer
 • Bejövő hívások és sms-ek kijelzése, kezelése
 • Sok szenzorral bővíthető
 • Korrekt üzemidő GPS használattal
 • LiveTrack és Virtual edzőpartner funkciók
 • Baleset és pánik értesítés küldés
 • NFC-s fizetés - Garmin PAY*
 • 500 zeneszám memória
 • Gyönyörű számlap

*Garmin Pay magyarországon is

 

-MÍNUSZ

 • Ára
 • Nem négyszögletes
 • Kesztyűvel nem használható

 


GYÁRTÓI LEÍRÁS

Egy aktív életmódhoz illeszkedő GPS-es női sportóra

 • Emelt színtű napi aktivitásmérés, legzésfigyeléssel és folyadékháztartási nyomonkövetéssel kiegészítve
 • Akár 500 zeneszámot is az óráratölthetsz és hallgathatod kedvenc zenéid telefonod nélkül
 • Akár beltéri vagy kültéri edzést tervezel, a vívoactive 4 egyedi beállításaival kényeztet
 • Animált erősítő, pilates edzések segítenek a helyes gyakorlatok elvégzésében
 • Az akkumulátoros óra egy feltöltéssel 8 napig bírja okosóraként, míg GPS-el és zenehallhatással 6 órát sportolhatsz

 

NAPI VISELET

Az óra egész napos viselésre lett tervezve, ehhez segít hozzá az ellenálló Corning® Gorilla® Glass számlap és a bármikor könnyen cserélhető óraszíj is. Medencés úszáshoz is használhatod az órát, ebből következik, hogy vízálló. A Garmin Chroma Display™ pedig a legnagyobb vakító napfényben is kontrasztos és jól olvasható számlapot szolgáltat.

 

GRAFIKUS GYAKORLATOK

Erősítő, kardió, jóga vagy pilátesz edzéseknél felejthető videókat keresnek a helyes gyakorlatvégrehajtáshoz. Az óra jól látható animált gyakorlatvégrehajtásban segít ezen edzéseknél, sőt letölthető a Garmin Connect online közösségből sok újdonság a jövőben is.

 

KEDVENC SPORTJAID

Előre az órán vár 20 sportág, melyet elvehetsz vagy újjakat tölthetsz fel. Ez lehet bel vagy kültéri, de medencés úszás vagy golfozás is. Az órával minden nyomonkövethető, s minden sportághoz egyedi mértékegységeket, képernyőket, grafikákat, automatizált működéseket illetve adatokat állíthatsz be.

 

LEVEGŐT

Az óra többféle légzőtechnikát mutat be akár poihenni, akár összpontosítani szeretnél. Indítsd el a légzés tevékenységet, s az óra leköveti aktuális stressz állapotod és ehhez ad egy kis segítséget.

Kep

SMALLER-SIZED GPS SMARTWATCH BUILT FOR YOUR ACTIVE LIFESTYLE

Tune in to your body, and tone up with a smartwatch that can track it all and help you reach your health and fitness goals.

There's no such thing as too many health stats. Not on this watch.

Go phone-free, and put your perfectly crafted workout playlists on your wrist.

You'll never run out of ways to move with 20+ preloaded sports apps.

Forget looking up how to do a goblet squat. Get full workouts with animations on your wrist.

Leave your wallet at home, and pay from your watch instead.

Up to 7 days of battery keeps you connected to your life, not your charger.

Kep

Előtérben
az egészség.

BODY BATTERY® ENERGY MONITORING

See your body's energy levels throughout the day so you can find the best times for activity and rest.

PULSE OX SENSOR

The Pulse Ox sensor gauges your blood oxygen saturation during the day and as you sleep to show how well your body is absorbing oxygen.

STRESS TRACKING

Find out if you're having a calm, balanced or stressful day. Relax reminders will even prompt you to do a short breathing activity when you're feeling stressed.

MENSTRUAL CYCLE TRACKING

Use the Garmin Connect™ app to track your cycle, log physical and emotional symptoms and learn about training and nutrition during each phase of your cycle. Even get cycle tracking information on your wrist.

HYDRATION TRACKING

Log your daily fluid intake as a reminder to stay hydrated. You can even have an auto goal for hydration that adjusts based on how much sweat you lose during activities.

RESPIRATION TRACKING

See how you're breathing throughout the day, during sleep and during breathwork and yoga activities.

ADVANCED SLEEP MONITORING

Get a full picture of how you're sleeping, with a breakdown of your light, deep and REM sleep stages as well as Pulse Ox and respiration data.

WRIST-BASED HEART RATE

The watch constantly samples your heart rate and will alert you if it stays too high or too low while you’re at rest. It also helps gauge how hard you work during activities. Even underwater.

MINDFUL BREATHING

When you want to relax or focus, you can start a breathwork activity, and this watch will track your stress and respiration to help you get a better understanding of how you're breathing.

Kep

Minden
sporthoz.

ANIMATED, ON-SCREEN WORKOUTS

Easy-to-follow, animated cardio, strength, yoga and Pilates workouts come preloaded on the watch, and you can download more from the Garmin Connect app.

BUILT-IN SPORTS APPS

Track all the ways you move with more than 20 preloaded GPS and indoor sports apps — including walking, running, cycling, pool swimming, golf and more.

GARMIN EDZŐ

Személyes edzéseket kapsz felkészüldségi szintedhez célod eléréséhez. 5, 10km illetve maraton és félmaratoni távok futásaihoz.

CUSTOM WORKOUTS

Build your own workouts in Garmin Connect, and download them to the watch.

Kep

Maradj kapcsolatban.

OKOSÓRA

Fogadhatsz e-maileket, hívásokat vagy üzeneteket, megadhatod, mely alkalmazás hogyan használja az órát. Androidosoknak sablon válaszüzenet is elérhető.

ZENE

Rátölthetsz akár 500 zeneszámot az órádram, de használhatod a Spotifyt, Deezert vagy az Amazon zeneszolgáltatót is, s telefonod nélkül egy bluetooth-os fülhallgatóval élvezheted kedvenc ritmusaid.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Ehhez a szolgáltatáshoz bluetooth kapcsolatban kell maradnod telefonoddal. Az automatikus balesetérzékelésnél 20 másodperced van leállítani a riasztást, míg a pánikgomb használatánal azonnal küldi helyzeted annak, akit hozzárendeltél ezen funkcióhoz.

GARMIN PAY™

Az órádat összekapcsolhatod a bankkártyáddal, biztonsági kódok védenek, s ekkor az órával érintéses fizetéseket tudsz használni.

CONNECT IQ™ STORE

Az app használatával egyedi számlapok, adatképernyők, widgetek és appok használhatóak az órádon.

Kep

Mindennapi
viseletre is.

BATTERY LIFE

Stay on the move longer with a battery life that lasts up to 7 days in smartwatch mode and up to 5 hours in GPS mode with music.

DURABLE DISPLAY

The always-on, sunlight-readable Garmin Chroma Display™ technology is housed under durable Corning® Gorilla® Glass .

WATER RATING

This watch is water-rated to 5 ATM, making it perfect for a swim, shower or spa day.

Kep

SZÁMOS
KIEGÉSZÍTŐ
VÁLASZTHATÓ.

Az online edzésnapló és elemző szoftver a Garmin Copnnact alkalmazás, ahol edzéstervek is segítenek fejlődésedben.

Testreszabhatod nagyon egyedi számlapokkal, adatképernyőkkel, widgetekkel és adatképernyővel az órád a Garmin Connect IQ áruház használatával.

GARMIN VÍVOACTIVE 4S

 

KINEK ÉS MIRE AJÁNLJUK?

Egy igen jól összerakott és átgondolt női kisóra. A legfőbb célcsoport azon Hölgyeknek, akik keresnek egy sport és civil órát egyben. Luxus lenne csak sportra használni az órát, s rengeteg funkcióról mondanánk le ekkor. Az óra igen logikusan lett összerakva, nagyon kiforrot darab, hiszen Vívoactive 3 elődje is igen szerethető volt. Mindenkinek merem ajánlani, aki nem megy el specializálódás felé, azaz nem akar kerékpáron wattszámot mérni, nem akar futásnál talajérintési időt és súlypontemelkedést mérni, illetve nem kell neki navigációs tudás vagy extra nagy üzemidő. 

 

LEGERŐSEBB FUNKCIÓI

 • Üzemideje GPS használattal legfeljebb 15 óra, okosóra használatban, napi pulzusméréssel 7 nap
 • Sokoldalú sport és civilóra
 • Vékony csuklóra is használható kis óra
 • Bővíthető szenzorokkal: kerékpáros, lámpa, futó és pulzusmérő
 • 500 zeneszám memóriája van, melyhez bluetooth fülhallgatót kapcsolhatunk
 • Egyedi képernyők, egyedi widgetek és totál egyedi adatképernyők
 • Wi-fi, Bluetooth és kábeles szinkronozáció
 • Extra funkciók: Automata start-stop, LiveTrack és Virtual edzőpartner, pánikgomb, baleset riasztás, légzésfigyelés
 • NFC fizetés (Garmin PAY*)
 • Szerethető

 

RÉSZLETESEBBEN

A Garmin megközelítése tetszik, hiszen ez a szegmens nem a teljesítményről, hanem az egészségről szól. Általában minden sport óramárka a sportolni vágyó 10-100km lefutni tudó embereknek szól, de a garmin vívo szériája nem erről szól. Az óra civil használata is igen erős, emiatt okosóraként is használható, az érintőképernyője jól használható, hiszen kapott két kisegítő gombot.  Az NFC-s fizetés (Garmin PAY*-t), ami 2019 március közepétől hazánkban is elérhető kényelmi fizetés. Az óra összeköthető a Connect IQ-val, így totál egyedi óraképernyőket tölthetünk le (2018 márciusban csak 423 közül választhatunk), de 116 widget és számos egyedi elrendezésű adatképernyőt használhatunk az órán. A bejövő hívások, sms-ek, e-mailek, zárolt képernyős értesítések már természetesek ebben a kategóriában, a hívásfogadás és elutasítás is színesít, illetve a híváselutasítás sms-el is, de ez csak Androidos telefonbnál használható. Az óra aktivitásmérése és alvásmonitorozása igen kiforrott, bár itt már szinte mindegy mely Garmin terméket vesszük le a polcról egységes minden. A futás, medencés úszás, bringa, konditerem, jóga, ellipszis tréner vonal az, amin jól használható. Persze le kell mondjunk az extra 13 óra feletti bringázásról, de akinek ez kizáró opció, már bringás kompútert vesz. Az óra szíja szerszám nélkül 15 másodperc alatt cserélhető, így igencsak átszabhatjuk az óra kinézetét, pláne, ha választunk egy egyedi óraszámlapot a Garmin Connect IQ áruházból. Az áruházból amúgy napkelte, holdkelte-nyugta, halász-vadász funkció, jóga, légzésgyakorlat tölthető le, érdemes szétnézni a használható listát: Garmin Connect IQ.

*Garmin Pay magyarországon is

 

+ PLUSZ

 • Magyarnyelvű menürendszer
 • Bejövő hívások és sms-ek kijelzése, kezelése
 • Sok szenzorral bővíthető
 • Korrekt üzemidő GPS használattal
 • LiveTrack és Virtual edzőpartner funkciók
 • Baleset és pánik értesítés küldés
 • NFC-s fizetés - Garmin PAY*
 • 500 zeneszám memória
 • Gyönyörű számlap

*Garmin Pay magyarországon is

 

-MÍNUSZ

 • Ára
 • Nem négyszögletes
 • Kesztyűvel nem használható

 


GYÁRTÓI LEÍRÁS

Egy aktív életmódhoz illeszkedő GPS-es női sportóra

 • Emelt színtű napi aktivitásmérés, legzésfigyeléssel és folyadékháztartási nyomonkövetéssel kiegészítve
 • Akár 500 zeneszámot is az óráratölthetsz és hallgathatod kedvenc zenéid telefonod nélkül
 • Akár beltéri vagy kültéri edzést tervezel, a vívoactive 4 egyedi beállításaival kényeztet
 • Animált erősítő, pilates edzések segítenek a helyes gyakorlatok elvégzésében
 • Az akkumulátoros óra egy feltöltéssel 8 napig bírja okosóraként, míg GPS-el és zenehallhatással 6 órát sportolhatsz

 

NAPI VISELET

Az óra egész napos viselésre lett tervezve, ehhez segít hozzá az ellenálló Corning® Gorilla® Glass számlap és a bármikor könnyen cserélhető óraszíj is. Medencés úszáshoz is használhatod az órát, ebből következik, hogy vízálló. A Garmin Chroma Display™ pedig a legnagyobb vakító napfényben is kontrasztos és jól olvasható számlapot szolgáltat.

 

GRAFIKUS GYAKORLATOK

Erősítő, kardió, jóga vagy pilátesz edzéseknél felejthető videókat keresnek a helyes gyakorlatvégrehajtáshoz. Az óra jól látható animált gyakorlatvégrehajtásban segít ezen edzéseknél, sőt letölthető a Garmin Connect online közösségből sok újdonság a jövőben is.

 

KEDVENC SPORTJAID

Előre az órán vár 20 sportág, melyet elvehetsz vagy újjakat tölthetsz fel. Ez lehet bel vagy kültéri, de medencés úszás vagy golfozás is. Az órával minden nyomonkövethető, s minden sportághoz egyedi mértékegységeket, képernyőket, grafikákat, automatizált működéseket illetve adatokat állíthatsz be.

 

LEVEGŐT

Az óra többféle légzőtechnikát mutat be akár poihenni, akár összpontosítani szeretnél. Indítsd el a légzés tevékenységet, s az óra leköveti aktuális stressz állapotod és ehhez ad egy kis segítséget.

Kep

SMALLER-SIZED GPS SMARTWATCH BUILT FOR YOUR ACTIVE LIFESTYLE

Tune in to your body, and tone up with a smartwatch that can track it all and help you reach your health and fitness goals.

There's no such thing as too many health stats. Not on this watch.

Go phone-free, and put your perfectly crafted workout playlists on your wrist.

You'll never run out of ways to move with 20+ preloaded sports apps.

Forget looking up how to do a goblet squat. Get full workouts with animations on your wrist.

Leave your wallet at home, and pay from your watch instead.

Up to 7 days of battery keeps you connected to your life, not your charger.

Kep

Előtérben
az egészség.

BODY BATTERY® ENERGY MONITORING

See your body's energy levels throughout the day so you can find the best times for activity and rest.

PULSE OX SENSOR

The Pulse Ox sensor gauges your blood oxygen saturation during the day and as you sleep to show how well your body is absorbing oxygen.

STRESS TRACKING

Find out if you're having a calm, balanced or stressful day. Relax reminders will even prompt you to do a short breathing activity when you're feeling stressed.

MENSTRUAL CYCLE TRACKING

Use the Garmin Connect™ app to track your cycle, log physical and emotional symptoms and learn about training and nutrition during each phase of your cycle. Even get cycle tracking information on your wrist.

HYDRATION TRACKING

Log your daily fluid intake as a reminder to stay hydrated. You can even have an auto goal for hydration that adjusts based on how much sweat you lose during activities.

RESPIRATION TRACKING

See how you're breathing throughout the day, during sleep and during breathwork and yoga activities.

ADVANCED SLEEP MONITORING

Get a full picture of how you're sleeping, with a breakdown of your light, deep and REM sleep stages as well as Pulse Ox and respiration data.

WRIST-BASED HEART RATE

The watch constantly samples your heart rate and will alert you if it stays too high or too low while you’re at rest. It also helps gauge how hard you work during activities. Even underwater.

MINDFUL BREATHING

When you want to relax or focus, you can start a breathwork activity, and this watch will track your stress and respiration to help you get a better understanding of how you're breathing.

Kep

Minden
sporthoz.

ANIMATED, ON-SCREEN WORKOUTS

Easy-to-follow, animated cardio, strength, yoga and Pilates workouts come preloaded on the watch, and you can download more from the Garmin Connect app.

BUILT-IN SPORTS APPS

Track all the ways you move with more than 20 preloaded GPS and indoor sports apps — including walking, running, cycling, pool swimming, golf and more.

GARMIN EDZŐ

Személyes edzéseket kapsz felkészüldségi szintedhez célod eléréséhez. 5, 10km illetve maraton és félmaratoni távok futásaihoz.

CUSTOM WORKOUTS

Build your own workouts in Garmin Connect, and download them to the watch.

Kep

Maradj kapcsolatban.

OKOSÓRA

Fogadhatsz e-maileket, hívásokat vagy üzeneteket, megadhatod, mely alkalmazás hogyan használja az órát. Androidosoknak sablon válaszüzenet is elérhető.

ZENE

Rátölthetsz akár 500 zeneszámot az órádram, de használhatod a Spotifyt, Deezert vagy az Amazon zeneszolgáltatót is, s telefonod nélkül egy bluetooth-os fülhallgatóval élvezheted kedvenc ritmusaid.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Ehhez a szolgáltatáshoz bluetooth kapcsolatban kell maradnod telefonoddal. Az automatikus balesetérzékelésnél 20 másodperced van leállítani a riasztást, míg a pánikgomb használatánal azonnal küldi helyzeted annak, akit hozzárendeltél ezen funkcióhoz.

GARMIN PAY™

Az órádat összekapcsolhatod a bankkártyáddal, biztonsági kódok védenek, s ekkor az órával érintéses fizetéseket tudsz használni.

CONNECT IQ™ STORE

Az app használatával egyedi számlapok, adatképernyők, widgetek és appok használhatóak az órádon.

Kep

Mindennapi
viseletre is.

BATTERY LIFE

Stay on the move longer with a battery life that lasts up to 7 days in smartwatch mode and up to 5 hours in GPS mode with music.

DURABLE DISPLAY

The always-on, sunlight-readable Garmin Chroma Display™ technology is housed under durable Corning® Gorilla® Glass .

WATER RATING

This watch is water-rated to 5 ATM, making it perfect for a swim, shower or spa day.

Kep

SZÁMOS
KIEGÉSZÍTŐ
VÁLASZTHATÓ.

Az online edzésnapló és elemző szoftver a Garmin Copnnact alkalmazás, ahol edzéstervek is segítenek fejlődésedben.

Testreszabhatod nagyon egyedi számlapokkal, adatképernyőkkel, widgetekkel és adatképernyővel az órád a Garmin Connect IQ áruház használatával.