GARMIN INSTINCT TACTICAL Black

010-02064-70

Military, kalandsport vagy csak nem tudsz vigyázni az órádra, Az Instint tactical fekete óra jó választás

icon Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
photo

GARMIN INSTINCT TACTICAL Black

131 900 Ft

GARMIN INSTINCT® TACTICAL

 

KINEK ÉS MIRE AJÁNLJUK?

Mivel az Instinct Tactical a negytesója az Instinctnek, így a pár plusz funkció miatt leginkább katonáknak vagy vadászoknak ajánlom az órát. A sportok természetesen alapból megvannak az órában, így ott nem lesz nélkülözésünk amoözép kategóriához viszonyítva. Le kell mondjunk itt az összetett sportokról, mint a triatlon, s pár sportág speciális adatairól (talajérintési idő, wattmérés), de magkaptuk a Garmin navigációt, ami a Fénix 5 szintje, s egy igen korrekltül összerakott funkcionalitást. Tehát túrázhatsz, futhatsz, bringázhatsz, evezhetsz, síelhetsz, úszhatsz az óra kiszolgál és nem kell kényeztetned, vigyáznod rá.

Visszatérve a plusz dolgokra, megkapjuk a 2 koordinátarendszer kompatibilitást és megjelenítást egyszerre, éjjellátóval használhatjuzk az órát, illetve a lopakodó módban lezárhatjuk az óra kiadott jeleit, s így nem mérhetnek be minket.

 

LEGERŐSEBB FUNKCIÓI

 • ütésálló, porálló, robosztus (U.S. military standard 810G protokoll szerint)
 • jó navigációs tudás, pláne a Garmin Explore app-al
 • nagyon jó ár-érték arány
 • aki szereti a G-Shoxot, annak ez az óra biztos tetszik
 • evezés funkció
 • Explore appal, útvonal és POI pont tervezés gyorsan
 • éjjellátó mód
 • lopakodó mód

 

RÉSZLETESEBBEN

Nem sokat habozik a Garmin, hogy belépjen az órapiacra. Most a Casio van terítéken. Azoknak, akiknek a Casio feeling tetszik megkapják a Garmin igen logikus menürendszerét, használhatóságát, logikáját és robosztusságát. Az óratest üvegszál erősített polimer, míg a számlapja az órának kémiai úton erősített üveg. A G-Shockra meglepően hajazó INSTINCT, azaz "ösztön" eléggé eltalált óra. Le kell mondjunk futás közben a talajérintési időkről, úszás közben a pulzusmérésről, kerékpáros lámpa kompatibilitásról, illetve az összetett sportokról, mint pl. triatlon, de nem mindenkinek kellenek ezen speciális funkciók, hiszen nem mindenki azért edz, mert készül valami nagy versenyre és agyonelemezi az edzéseit. Ezen lemondásokkal 160eFt-ról le is ugrott az INSTINCT 100eFt-os árra, ami tudásához képest igen jó ár-érték arányú. A G-Shock, ja nem  :-) a Instinct lényegében egy Garmin Forerunner 935 csúcs sportóra, pár speciális funkcióval lekopaszítva, ami kifejezett erényére vált.

A navigációban tudja azt, ami hasznos, sőt a EXPLORE appal kicsit többet is, bár a monokróm számlap nem a legmodernebb, de használható funkcionálisan. Grafikai megoldásai jól olvashatóak, vizuálisan jó a grafika. Elképesztő, hogy a garmin ezen a téren mennyit fejlődött az elmúlt 5 évben. Érdekesség a képernyőn a kép a képben rendszer, az óra jobb felső számlapján, mely fix, de tartalma igen logikusan változik/ változtatható.

A jó dolgokat örökölte, azaz a Fénix sorozat parancsgombjait is, ez egy előre általunk beprogramozható elérési útvonal, azaz hosszan nyomjuk a gombot, s azt csinálja az óra, amit megadtam előre neki, de az minden körülmények közt bármit is csinálok éppen. Fontos, hogy minden menürendszerben bárhol bármit csinálok, edzés közben vagy napközben ugyanarra a gombkombinációs nyomásra ugyanazt teszi. Ide sorolandó pl.: POI pont mentés, visszaszámláló, stopper, 100% fényerő zseblámpának, telefon keresés, MOB, navigáció, idő szinkron, ébresztő, azonnali pulzusmérés, iránykövetés. Tetszik, hogy az evezőkre is gondoltak, tehát az evezési csapásszámokat illetve az 500méteres tempót is tudja az Instinct. Nem tudom hova pakoljam az ejtőernyős tudását, de az biztos, hogy HAHO, HALO és statikus tervezésre is van lehetőség, csakúgy, mint a Fénix 5 sorozatnál.

Már természetes a Garmin és az okosórád kapcsolata, azaz a bejövő hívás kijelzések, értesítések, push értesítések, természetesen a garminnál minden üzenet végigolvasható, s beállítható az is előre, hogy a telefon mely alkalmazás érteítéseit szeretnénk az órát látni. 

Az Instinct tehát egy olyan óra, mely a hasznos tudásra épül, nélkülözi a színes képernyőt, nem kell vigyázni rá, szóval alig várom mikor csatolhatom fel kezemre, mikor nem kell rá vigyáznom, s mikor léphetek át vele én is a fehér edzőcipős világból a kalandok közé.

 

+ PLUSZ

 • Lopakodó üzemmód és éjjellátóval is használható világítás
 • Van fekete szín is (az alap instinct grafitszürke)
 • Explore APP használatával könnyű útvonal tervezés
 • Vaktérképes navigációban a legerősebb ezen szegmensben
 • Baromatrikus magasságmérés, iránytűvel
 • Jól összeszedett funkciók és tudás
 • Megmaradtak a Fénix 5 parancsgombok, amiket imádok
 • Nem kell vigyázni rá
 • Okosóraként is tudja amit kell
 • Evezés teljesértékű
 • Nyíltvizi és medencés úszás
 • Gyorscserés óraszíjjak
 • Üzemideje ebben a kategóriában erős

 

-MÍNUSZ

 • nem nőies
 • nincs színes kijelző
 • túl sportos megjelenés
 • nincs sportágváltás
 • nincs Connect IQ, nincs Connect IQ, nincs Connect IQ!!! Pedig ez 60eFt feletti Garminnál jó lenne, mert szeretjük a Connect IQ-t

  

GYÁRI LEÍRÁS

 

GARMIN INSTINCT TACTICAL

 

Legextrémebb körülményekre gyártott sportóra

 • Az amerikai 810G katonai szabványok szerint ellenáll a hőnek, rázkódásnak, valamint 100 méteren fellépő víznyomásnak; kémiailag erősített üveg, éjjellátóval is használható megvilágítással

 • A taktikai funkciók többek között tartalmazzák a lopakodó módot, Jumpmastert, útpont kivetítést, kettős koodináta megjelenítést

 • Beépített 3 tengelyű iránytű és barometrikus magasságmérő, valamint GPS, GLONASS és Galileo támogatású műholdvevő

 • Szívritmus, tevékenység és stressz-szint követés, előre betöltött tevékenységprofilok

 • Maradjon kapcsolódva az okos értesítések és a Garmin Connect™ felületre történő automatikus feltöltéssel

 • TracBack® funkció, mellyel visszanavigálhat ugyanazon az útvonalon, amelyen érkezett; a Garmin Explore™ felületen megtervezheti utazásait

 • Akkumulátor élettartam: akár 14 nap okosóra módban, akár 16 óra GPS használattal, akár 50 óra energiatakarékos UltraTrac™ módban (beállításoktól függően)

 

 

ELVISELI AZT, AMIT TE

Bízz az Instinct-be és a világ bízzon benned. A robosztus óra, mely a USA 810G katonai szabványának megfelelően épült, rengeteg fizikai behatást vizsgál,  főleg a gyors nyomás-, és hő változásokat, ebben jó az Instinct. Az üvegszál erősített műanyag háza és a kémiailag megerősített üveg számlap, mely napfényben is jól olvasható, kontrasztos kijelzőjű, így bárhova magunkkal vihetjük. Óraszíjja gyorscserés.

Ezen felül bekapcsolhatjuk a Tactical módot, melynél a fényerőt olyan szintre csökkenti, hogfy az éjjelláűtó készüléket nem zavarja.

 

 

SZÁMÍTHATSZ RÁ

A beépített GPS minden körülmények közt úton tart, EXPLORE appal használva tervezhetünk is nyomvonalat, POI pontokat a telefonunkra telepített offline térképeken és átküldhetjük az órára azt. Nyomvonalontartás, pásztázás és zoomolás természetes, mint ahogy a barometrikus magasságmérés is, mely egy 3 tengelyes iránytűvel igazi kalandokra is elkísér, de a biztonságfaktort nem tolja ki.

 


NAPI AKTIVITÁS ÉS EDZÉS

Az óra a napi aktivitásmonitorozásnál mindent tud, amit a nagytestvérei. Lépésszámlálás, intenzitás, emeletszámláló, stresszmutató, alvásmonitorozás és pulzusszámmérés. Amint edzésre kapcsolunk sportprofilos óraként az előre beállított képernyők, adatok, grafikonok mutatják azt, ami számunkra fontos. Így evezés, bringa, futás, túrázás, edzőterem vagy úszás, hogy csak a legpopulárisabb sportokat említsük.

 

TAKTIKAI FUNCIÓK

Engedélyezze a lopakodó üzemmódot, így megakadályozza helyzete megosztását, valamint kikapcsol minden vezeték nélküli mommunikációt is. Egyszerűen betájolhat útpontokat, valamint az MGRS, fok/perc/másodperc koordinátákkal akár két rendszert is láthat egyszerre.


MARADJ KAPCSOLATBAN
Telefonos értesítéseket természetesen mutatja, így telefonod lehet a zsebedben is, nem maradsz le semmiről. Párosítsd a telefonodra letöltött Connect Garmin appal, s előjön rengeteg funkció, beállítás, edzésletöltés. Extra funkció a GroupTrack, mely garminosok közt jól működik, illetve az Explore APP, melyen megtervezheted edzéseid, túráid útvonalát. Érdekesség a lopakodó üzemmód, emly láthatatlanná teszi az órát minden eszköznek, így biztonságba használhatod bevetésen.

 

GLOBÁLIS KAPCSOLAT

Amennyiben az Instinctet egy Garmin inReach® eszközzel párosítod, az óra képes megjeleníteni az inReach eszközén kapott üzeneteket, és előre beállított üzeneteket küld az inReach műholdas kommunikációs technológia segítségével. Időjárási figyelmeztetéseket is megkapunk az órán, hogy naprakész legyen a környezet változásaival. Ezenkívül SOS riasztást válthat ki a GEOS 24/7 segélyhívó csoportjával történő kapcsolatfelvétel céljából.

 

Képre kattintva láthatod milyen kiegészítők kapcsolhatóak a Garmin Instinct Tactical órához.
A  Garmin Connect ™ alkalmazásban megtalálhatunk minden edzésünk, statisztikánk, így egy okos online edzésnaplót is használhatunk Kedvencem a Garmin Explore™ app, mely telefonnal egyszerűvé teszi a navigációt térerő nélkül is. Térkép, nyomon követés, szinkronizálás. Természetesen Android és iOS rendszerű telefonkkal is kompatibilis.

GARMIN INSTINCT® TACTICAL

 

KINEK ÉS MIRE AJÁNLJUK?

Mivel az Instinct Tactical a negytesója az Instinctnek, így a pár plusz funkció miatt leginkább katonáknak vagy vadászoknak ajánlom az órát. A sportok természetesen alapból megvannak az órában, így ott nem lesz nélkülözésünk amoözép kategóriához viszonyítva. Le kell mondjunk itt az összetett sportokról, mint a triatlon, s pár sportág speciális adatairól (talajérintési idő, wattmérés), de magkaptuk a Garmin navigációt, ami a Fénix 5 szintje, s egy igen korrekltül összerakott funkcionalitást. Tehát túrázhatsz, futhatsz, bringázhatsz, evezhetsz, síelhetsz, úszhatsz az óra kiszolgál és nem kell kényeztetned, vigyáznod rá.

Visszatérve a plusz dolgokra, megkapjuk a 2 koordinátarendszer kompatibilitást és megjelenítást egyszerre, éjjellátóval használhatjuzk az órát, illetve a lopakodó módban lezárhatjuk az óra kiadott jeleit, s így nem mérhetnek be minket.

 

LEGERŐSEBB FUNKCIÓI

 • ütésálló, porálló, robosztus (U.S. military standard 810G protokoll szerint)
 • jó navigációs tudás, pláne a Garmin Explore app-al
 • nagyon jó ár-érték arány
 • aki szereti a G-Shoxot, annak ez az óra biztos tetszik
 • evezés funkció
 • Explore appal, útvonal és POI pont tervezés gyorsan
 • éjjellátó mód
 • lopakodó mód

 

RÉSZLETESEBBEN

Nem sokat habozik a Garmin, hogy belépjen az órapiacra. Most a Casio van terítéken. Azoknak, akiknek a Casio feeling tetszik megkapják a Garmin igen logikus menürendszerét, használhatóságát, logikáját és robosztusságát. Az óratest üvegszál erősített polimer, míg a számlapja az órának kémiai úton erősített üveg. A G-Shockra meglepően hajazó INSTINCT, azaz "ösztön" eléggé eltalált óra. Le kell mondjunk futás közben a talajérintési időkről, úszás közben a pulzusmérésről, kerékpáros lámpa kompatibilitásról, illetve az összetett sportokról, mint pl. triatlon, de nem mindenkinek kellenek ezen speciális funkciók, hiszen nem mindenki azért edz, mert készül valami nagy versenyre és agyonelemezi az edzéseit. Ezen lemondásokkal 160eFt-ról le is ugrott az INSTINCT 100eFt-os árra, ami tudásához képest igen jó ár-érték arányú. A G-Shock, ja nem  :-) a Instinct lényegében egy Garmin Forerunner 935 csúcs sportóra, pár speciális funkcióval lekopaszítva, ami kifejezett erényére vált.

A navigációban tudja azt, ami hasznos, sőt a EXPLORE appal kicsit többet is, bár a monokróm számlap nem a legmodernebb, de használható funkcionálisan. Grafikai megoldásai jól olvashatóak, vizuálisan jó a grafika. Elképesztő, hogy a garmin ezen a téren mennyit fejlődött az elmúlt 5 évben. Érdekesség a képernyőn a kép a képben rendszer, az óra jobb felső számlapján, mely fix, de tartalma igen logikusan változik/ változtatható.

A jó dolgokat örökölte, azaz a Fénix sorozat parancsgombjait is, ez egy előre általunk beprogramozható elérési útvonal, azaz hosszan nyomjuk a gombot, s azt csinálja az óra, amit megadtam előre neki, de az minden körülmények közt bármit is csinálok éppen. Fontos, hogy minden menürendszerben bárhol bármit csinálok, edzés közben vagy napközben ugyanarra a gombkombinációs nyomásra ugyanazt teszi. Ide sorolandó pl.: POI pont mentés, visszaszámláló, stopper, 100% fényerő zseblámpának, telefon keresés, MOB, navigáció, idő szinkron, ébresztő, azonnali pulzusmérés, iránykövetés. Tetszik, hogy az evezőkre is gondoltak, tehát az evezési csapásszámokat illetve az 500méteres tempót is tudja az Instinct. Nem tudom hova pakoljam az ejtőernyős tudását, de az biztos, hogy HAHO, HALO és statikus tervezésre is van lehetőség, csakúgy, mint a Fénix 5 sorozatnál.

Már természetes a Garmin és az okosórád kapcsolata, azaz a bejövő hívás kijelzések, értesítések, push értesítések, természetesen a garminnál minden üzenet végigolvasható, s beállítható az is előre, hogy a telefon mely alkalmazás érteítéseit szeretnénk az órát látni. 

Az Instinct tehát egy olyan óra, mely a hasznos tudásra épül, nélkülözi a színes képernyőt, nem kell vigyázni rá, szóval alig várom mikor csatolhatom fel kezemre, mikor nem kell rá vigyáznom, s mikor léphetek át vele én is a fehér edzőcipős világból a kalandok közé.

 

+ PLUSZ

 • Lopakodó üzemmód és éjjellátóval is használható világítás
 • Van fekete szín is (az alap instinct grafitszürke)
 • Explore APP használatával könnyű útvonal tervezés
 • Vaktérképes navigációban a legerősebb ezen szegmensben
 • Baromatrikus magasságmérés, iránytűvel
 • Jól összeszedett funkciók és tudás
 • Megmaradtak a Fénix 5 parancsgombok, amiket imádok
 • Nem kell vigyázni rá
 • Okosóraként is tudja amit kell
 • Evezés teljesértékű
 • Nyíltvizi és medencés úszás
 • Gyorscserés óraszíjjak
 • Üzemideje ebben a kategóriában erős

 

-MÍNUSZ

 • nem nőies
 • nincs színes kijelző
 • túl sportos megjelenés
 • nincs sportágváltás
 • nincs Connect IQ, nincs Connect IQ, nincs Connect IQ!!! Pedig ez 60eFt feletti Garminnál jó lenne, mert szeretjük a Connect IQ-t

  

GYÁRI LEÍRÁS

 

GARMIN INSTINCT TACTICAL

 

Legextrémebb körülményekre gyártott sportóra

 • Az amerikai 810G katonai szabványok szerint ellenáll a hőnek, rázkódásnak, valamint 100 méteren fellépő víznyomásnak; kémiailag erősített üveg, éjjellátóval is használható megvilágítással

 • A taktikai funkciók többek között tartalmazzák a lopakodó módot, Jumpmastert, útpont kivetítést, kettős koodináta megjelenítést

 • Beépített 3 tengelyű iránytű és barometrikus magasságmérő, valamint GPS, GLONASS és Galileo támogatású műholdvevő

 • Szívritmus, tevékenység és stressz-szint követés, előre betöltött tevékenységprofilok

 • Maradjon kapcsolódva az okos értesítések és a Garmin Connect™ felületre történő automatikus feltöltéssel

 • TracBack® funkció, mellyel visszanavigálhat ugyanazon az útvonalon, amelyen érkezett; a Garmin Explore™ felületen megtervezheti utazásait

 • Akkumulátor élettartam: akár 14 nap okosóra módban, akár 16 óra GPS használattal, akár 50 óra energiatakarékos UltraTrac™ módban (beállításoktól függően)

 

 

ELVISELI AZT, AMIT TE

Bízz az Instinct-be és a világ bízzon benned. A robosztus óra, mely a USA 810G katonai szabványának megfelelően épült, rengeteg fizikai behatást vizsgál,  főleg a gyors nyomás-, és hő változásokat, ebben jó az Instinct. Az üvegszál erősített műanyag háza és a kémiailag megerősített üveg számlap, mely napfényben is jól olvasható, kontrasztos kijelzőjű, így bárhova magunkkal vihetjük. Óraszíjja gyorscserés.

Ezen felül bekapcsolhatjuk a Tactical módot, melynél a fényerőt olyan szintre csökkenti, hogfy az éjjelláűtó készüléket nem zavarja.

 

 

SZÁMÍTHATSZ RÁ

A beépített GPS minden körülmények közt úton tart, EXPLORE appal használva tervezhetünk is nyomvonalat, POI pontokat a telefonunkra telepített offline térképeken és átküldhetjük az órára azt. Nyomvonalontartás, pásztázás és zoomolás természetes, mint ahogy a barometrikus magasságmérés is, mely egy 3 tengelyes iránytűvel igazi kalandokra is elkísér, de a biztonságfaktort nem tolja ki.

 


NAPI AKTIVITÁS ÉS EDZÉS

Az óra a napi aktivitásmonitorozásnál mindent tud, amit a nagytestvérei. Lépésszámlálás, intenzitás, emeletszámláló, stresszmutató, alvásmonitorozás és pulzusszámmérés. Amint edzésre kapcsolunk sportprofilos óraként az előre beállított képernyők, adatok, grafikonok mutatják azt, ami számunkra fontos. Így evezés, bringa, futás, túrázás, edzőterem vagy úszás, hogy csak a legpopulárisabb sportokat említsük.

 

TAKTIKAI FUNCIÓK

Engedélyezze a lopakodó üzemmódot, így megakadályozza helyzete megosztását, valamint kikapcsol minden vezeték nélküli mommunikációt is. Egyszerűen betájolhat útpontokat, valamint az MGRS, fok/perc/másodperc koordinátákkal akár két rendszert is láthat egyszerre.


MARADJ KAPCSOLATBAN
Telefonos értesítéseket természetesen mutatja, így telefonod lehet a zsebedben is, nem maradsz le semmiről. Párosítsd a telefonodra letöltött Connect Garmin appal, s előjön rengeteg funkció, beállítás, edzésletöltés. Extra funkció a GroupTrack, mely garminosok közt jól működik, illetve az Explore APP, melyen megtervezheted edzéseid, túráid útvonalát. Érdekesség a lopakodó üzemmód, emly láthatatlanná teszi az órát minden eszköznek, így biztonságba használhatod bevetésen.

 

GLOBÁLIS KAPCSOLAT

Amennyiben az Instinctet egy Garmin inReach® eszközzel párosítod, az óra képes megjeleníteni az inReach eszközén kapott üzeneteket, és előre beállított üzeneteket küld az inReach műholdas kommunikációs technológia segítségével. Időjárási figyelmeztetéseket is megkapunk az órán, hogy naprakész legyen a környezet változásaival. Ezenkívül SOS riasztást válthat ki a GEOS 24/7 segélyhívó csoportjával történő kapcsolatfelvétel céljából.

 

Képre kattintva láthatod milyen kiegészítők kapcsolhatóak a Garmin Instinct Tactical órához.
A  Garmin Connect ™ alkalmazásban megtalálhatunk minden edzésünk, statisztikánk, így egy okos online edzésnaplót is használhatunk Kedvencem a Garmin Explore™ app, mely telefonnal egyszerűvé teszi a navigációt térerő nélkül is. Térkép, nyomon követés, szinkronizálás. Természetesen Android és iOS rendszerű telefonkkal is kompatibilis.