Garmin Instinct Solar Camo Digital

010-02293-05

Rejtőzködő városi terepmintás outdoor óra, hatalmas üzemidővel, napelemes rásegítéssel. navigációs tudása mellett sportban sem rossz.

A termékből kevesebb, mint 5 darab van boltunkban. Rendelés esetén személyes átvételig félretesszük. A csomagküldést a mai vagy következő munkanapon indítjuk.
photo

Garmin Instinct Solar Camo Digital

134 910 Ft
149 900 Ft 134 910 Ft
icon Kosárba

GARMIN INSTINCT SOLAR CAMO

KINEK ÉS MIRE AJÁNLJUK?

Azoknak a szabadban edző és túrázó embereknek ajánlom, akik az egész napokra is kimozgatják magukat a természetben. A Camo verzió segít a rejtözködésben akár vadászat, akár bushcraft a hobbid. A hatalmas üzemidőre rásegít a napelemes rátöltés is. Sajnos le kell mondjunk itt az összetett sportokról, mint a triatlon, s pár sportág speciális adatairól (talajérintési idő, wattmérés), de magkaptuk a Garmin navigációt, ami a Fénix 5 szintje, s egy igen korrekltül összerakott funkcionalitást. Tehát túrázhatsz, futhatsz, bringázhatsz, evezhetsz, síelhetsz, úszhatsz az óra kiszolgál és nem kell kényeztetned, vigyáznod rá.

 

LEGERŐSEBB FUNKCIÓI

 • Rejtőzködés felsőfokon
 • A solar töltés sokat rásegít az üzemidőre
 • ütésálló, porálló, robosztus (U.S. military standard 810G protokoll szerint)
 • jó navigációs tudás, pláne a Garmin Explore app-al
 • nagyon jó ár-érték arány
 • aki szereti a G-Shoxot, annak ez az óra biztos tetszik
 • evezés funkció
 • Explore appal, útvonal és POI pont tervezés gyorsan

 

RÉSZLETESEBBEN

Nem sokat habozik a Garmin, hogy belépjen az órapiacra. Most a Casio van terítéken, immár másodszor. Azoknak, akiknek a Casio feeling tetszik megkapják a Garmin igen logikus menürendszerét, használhatóságát, logikáját és tartósságát. Az óratest üvegszál erősített polimer, míg a számlapja az órának kémiai úton erősített üveg. A G-Shockra meglepően hajazó INSTINCT, azaz "ösztön" eléggé eltalált óra. A SOLAR töltést már a Casio ProTech óráiban már sok-sok éve láthatjuk, de ez 2020-as újratervezés miatt az gészí számlapot érinti, nem beszélve arról, hogy a GPS-es órák közt elsőként lépett ismét a Garmin. A SOLAR töltés ugyan a Fénix 6 sorozatban debütált, de annak sikere kétséges, mivel a hatalmas akkumulátort nem tudja tölteni elegendően. A csupán 10% rátöltés a nagy üzemidőre majd 50eFt-ért nem reális kiadás. Az Instinc Solar viszont annyira buta képernyővel rendelkezik, hogy jóval kisebb akkumulátort kell szinten tartania a Solar számlapnak. Ez sikerül is, bár nem tölt fel az óra 0-ról 100%-ra napelemmel.

Vissza a sportokhoz: le kell mondjunk futás közben a talajérintési időkről, kerékpáros lámpa kompatibilitásról, illetve az összetett sportokról, mint pl. triatlon, de nem mindenkinek kellenek ezen speciális funkciók, hiszen nem mindenki azért edz, mert készül valami nagy versenyre és agyonelemezi az edzéseit. 

A navigációban tudja azt, ami hasznos, sőt a EXPLORE appal kicsit többet is, bár a monokróm számlap nem a legmodernebb, de használható funkcionálisan. Grafikai megoldásai jól olvashatóak, vizuálisan jó a grafika. Elképesztő, hogy a garmin ezen a téren mennyit fejlődött az elmúlt 5 évben. Érdekesség a képernyőn a kép a képben rendszer, az óra jobb felső számlapján, mely fix, de tartalma igen logikusan változik/ változtatható.

A jó dolgokat örökölte, azaz a Fénix sorozat parancsgombjait is, ez egy előre általunk beprogramozható elérési útvonal, azaz hosszan nyomjuk a gombot, s azt csinálja az óra, amit megadtam előre neki, de az minden körülmények közt bármit is csinálok éppen. Fontos, hogy minden menürendszerben bárhol bármit csinálok, edzés közben vagy napközben ugyanarra a gombkombinációs nyomásra ugyanazt teszi. Ide sorolandó pl.: POI pont mentés, visszaszámláló, stopper, 100% fényerő zseblámpának, telefon keresés, MOB, navigáció, idő szinkron, ébresztő, azonnali pulzusmérés, iránykövetés. Tetszik, hogy az evezőkre is gondoltak, tehát az evezési csapásszámokat illetve az 500méteres tempót is tudja az Instinct. Nem tudom hova pakoljam az ejtőernyős tudását, de az biztos, hogy HAHO, HALO és statikus tervezésre is van lehetőség, csakúgy, mint a Fénix 5 sorozatnál.

Már természetes a Garmin és az okosórád kapcsolata, azaz a bejövő hívás kijelzések, értesítések, push értesítések, természetesen a garminnál minden üzenet végigolvasható, s beállítható az is előre, hogy a telefon mely alkalmazás érteítéseit szeretnénk az órát látni. 

Az Instinct tehát egy olyan óra, mely a hasznos tudásra épül, nélkülözi a színes képernyőt, nem kell vigyázni rá, szóval alig várom mikor csatolhatom fel kezemre, mikor nem kell rá vigyáznom, s mikor léphetek át vele én is a fehér edzőcipős világból a kalandok közé.

 

+ PLUSZ

 • Solar napelemes töltés sok plusz üzemidőt hoz melyhez a kis fogyasztású számlap járul hozzá
 • Rejtőzködés 100%-ban
 • Explore APP használatával könnyű útvonal tervezés
 • Vaktérképes navigációban a legerősebb ezen szegmensben
 • Baromatrikus magasságmérés, iránytűvel
 • Nagyon jó ár-érték arány
 • Jól összeszedett funkciók és tudás
 • Megmaradtak a Fénix 5 parancsgombok, amiket imádok
 • Nem kell vigyázni rá
 • Okosóraként is tudja amit kell
 • Evezés teljesértékű
 • Nyíltvizi és medencés úszás
 • Gyorscserés óraszíjjak
 • Üzemideje ebben a kategóriában erős

 

-MÍNUSZ

 • nem annyira nőies óra
 • nincs színes kijelző
 • a 128x128 pix elég gyatra képernyőt ad 2020-ban
 • túl sportos megjelenés
 • nincs sportágváltás
 • nincs Connect IQ, nincs Connect IQ, nincs Connect IQ!!! Pedig ez 60eFt feletti Garminnál jó lenne, mert szeretjük a Connect IQ-t

 


 

GYÁRI LEÍRÁS

 

HATÁRTALAN MOZGÁSBAN

Az Instinct GPS-es okosóra segít kilépni a természetbe, meghódítani a terepet, miközben nem kell féned a lemerüléstől. Az akkumulátoros órák új szinre emelkedtek a napelemes rátöltéssel, melyel már nemcsak pár százalék üzemidő nyerhető.

 

A nepelemes számlap miatt hatalmas üzemidőt kapunk A katonai 810-es szabvány miatt nem kell féltened az órád GPS, GLONASS és Galileo, melyben bízhatsz, mint a barátodban. A beépített sportprofilok segítenek a természetben Minden értesítést megkapsz, melyre vágysz sport közben vagy a hétköznapokon Felejtsd el a töltéseket, hiszen akár 54 napot is használhatod okosóraként.

 

 

TARTÓSSÁGRA TERVEZTÉK KIHÍVÁSOKRA KÉSZÜLT

Szálerősített polimer tok, kémiai úton erősített Power Glass™süllyesztett számlap és a nap energiáját hasznosító akkumulátorral egy olyan óra született, mely rendkívül tartós.

Élénkszínek, nagy kontrasztú transflektív kijelző, vakon használható 5 gombos működtetés, emly a funkcióknak van alárendelve. 

 

NAPFÉNY

MILITARY STANDARD 810

ENERGIAMENEDZSER

A napfényével tölti automatikusan az óra az amúgy is nagy üzemidejű akkumulátort. Így kiléphetsz a powerbankok világából.   Az Instinct széria az első órája a garminnak, mely a Katonai 810-es szabvány szerint épült fel. Por, hő, rázkódás és 100 méteres vízállóság.

Az energiagazdálkodása az órának látható, így menet közben is módosíthatsz a beállításokon, így növelve az üzemidőt.

 

SPORTPROFILOK

CSUKLÓS PULZUSMÉRÉS

PULZOXIMÉTER

Előre betöltött tevékenységi profilok speciális igényekhez igazodnak: szörfözés, úszás, futás, biciklizés, túrázás, evezés, síelés és számos sportra biztosítanak lehetőséget. A csuklós pulzusmérés sporton kívüli használattal egész nap figyel, s beállíthatóan irreális pulzusnál riaszt. A vízben mért pulzus is már elérhető.

Magassági akklimatizálódás vagy alvásfigyeléshez használhatjuk a pulzuoximétert, mely jelzi, hogy milyen hatékonyan használjuk fel az oxigént.

 

STRESZFIGYELÉS

BODY BATTERY™ ENERGIA MONITOR  

A csuklós pulzusmérés is lehetővé teszi minden dobbanás elemzését, így látható lesz mennyire vagyunk nyugodtak, vagy stresszesek. Visszanézhető a napod, s változtatni te tudsz!

Testünk energiaáramlását láthatjuk a pulzusvariabilitásból. Így látható mi tölt fel, s mi merít le. Az edzések és a regeneráció teljesen látható lesz.  

 

 

MULTI-GNSS MŰHOLDVEVŐ

ABC ÉRZÉKELŐK

TRACBACK® ÚTVONAL

Az eddigi GPS műhold mellé kérhetünk GLONASS vagy Galileohasználatot is, így a több rendszer használatával mindenhol lesz kapcsolatunk a műholdakkal.

Terepen az ABC érzékelők segítenek (magasságmérő, barométer és iránytű), így tudod milyen magasan vagy, merre tartassz és mlyen időjárásra számíthatsz.

A visszatalálás nagy biztonságot ad terepen. A funkció visszavezet az eddig bejárt útvonalon vagy megmutatja a kiindulópontod pontos irányát és távolságát.

OKOS ÉRTESÍTÉSEK

MŰHOLDAS KOMMUNIKÁTOR CSATLAKOZÁSSAL NAPTÁR WIDGET
Döntsd el, hogy a napi rutuinban vagy az edzéseket mire adsz engedélyt, így csak azokat az értesítéseket kapod meg telefonodról, melyek számodra fontosak.  Instinct órádat inReach®  készülékkel összepárosíthatod (külön vásárolható, további előfizetés szükséges) így üzeneteket fogadhatsz, SOS értesítést küldhetsz a GEOS 24/7 vészhelyzeti szolgáltatónak. Könnyedén áttekintheted edzéseidet is a speciális naptár képernyővel.

 

Képre kattintva láthatod milyen kiegészítők kapcsolhatóak a Garmin Instinct Solar Camo órához.
A  Garmin Connect ™ alkalmazásban megtalálhatunk minden edzésünk, statisztikánk, így egy okos online edzésnaplót is használhatunk Kedvencem a Garmin Explore™ app, mely telefonnal egyszerűvé teszi a navigációt térerő nélkül is. Térkép, nyomon követés, szinkronizálás. Természetesen Android és iOS rendszerű telefonkkal is kompatibilis.

 

GARMIN INSTINCT SOLAR CAMO

KINEK ÉS MIRE AJÁNLJUK?

Azoknak a szabadban edző és túrázó embereknek ajánlom, akik az egész napokra is kimozgatják magukat a természetben. A Camo verzió segít a rejtözködésben akár vadászat, akár bushcraft a hobbid. A hatalmas üzemidőre rásegít a napelemes rátöltés is. Sajnos le kell mondjunk itt az összetett sportokról, mint a triatlon, s pár sportág speciális adatairól (talajérintési idő, wattmérés), de magkaptuk a Garmin navigációt, ami a Fénix 5 szintje, s egy igen korrekltül összerakott funkcionalitást. Tehát túrázhatsz, futhatsz, bringázhatsz, evezhetsz, síelhetsz, úszhatsz az óra kiszolgál és nem kell kényeztetned, vigyáznod rá.

 

LEGERŐSEBB FUNKCIÓI

 • Rejtőzködés felsőfokon
 • A solar töltés sokat rásegít az üzemidőre
 • ütésálló, porálló, robosztus (U.S. military standard 810G protokoll szerint)
 • jó navigációs tudás, pláne a Garmin Explore app-al
 • nagyon jó ár-érték arány
 • aki szereti a G-Shoxot, annak ez az óra biztos tetszik
 • evezés funkció
 • Explore appal, útvonal és POI pont tervezés gyorsan

 

RÉSZLETESEBBEN

Nem sokat habozik a Garmin, hogy belépjen az órapiacra. Most a Casio van terítéken, immár másodszor. Azoknak, akiknek a Casio feeling tetszik megkapják a Garmin igen logikus menürendszerét, használhatóságát, logikáját és tartósságát. Az óratest üvegszál erősített polimer, míg a számlapja az órának kémiai úton erősített üveg. A G-Shockra meglepően hajazó INSTINCT, azaz "ösztön" eléggé eltalált óra. A SOLAR töltést már a Casio ProTech óráiban már sok-sok éve láthatjuk, de ez 2020-as újratervezés miatt az gészí számlapot érinti, nem beszélve arról, hogy a GPS-es órák közt elsőként lépett ismét a Garmin. A SOLAR töltés ugyan a Fénix 6 sorozatban debütált, de annak sikere kétséges, mivel a hatalmas akkumulátort nem tudja tölteni elegendően. A csupán 10% rátöltés a nagy üzemidőre majd 50eFt-ért nem reális kiadás. Az Instinc Solar viszont annyira buta képernyővel rendelkezik, hogy jóval kisebb akkumulátort kell szinten tartania a Solar számlapnak. Ez sikerül is, bár nem tölt fel az óra 0-ról 100%-ra napelemmel.

Vissza a sportokhoz: le kell mondjunk futás közben a talajérintési időkről, kerékpáros lámpa kompatibilitásról, illetve az összetett sportokról, mint pl. triatlon, de nem mindenkinek kellenek ezen speciális funkciók, hiszen nem mindenki azért edz, mert készül valami nagy versenyre és agyonelemezi az edzéseit. 

A navigációban tudja azt, ami hasznos, sőt a EXPLORE appal kicsit többet is, bár a monokróm számlap nem a legmodernebb, de használható funkcionálisan. Grafikai megoldásai jól olvashatóak, vizuálisan jó a grafika. Elképesztő, hogy a garmin ezen a téren mennyit fejlődött az elmúlt 5 évben. Érdekesség a képernyőn a kép a képben rendszer, az óra jobb felső számlapján, mely fix, de tartalma igen logikusan változik/ változtatható.

A jó dolgokat örökölte, azaz a Fénix sorozat parancsgombjait is, ez egy előre általunk beprogramozható elérési útvonal, azaz hosszan nyomjuk a gombot, s azt csinálja az óra, amit megadtam előre neki, de az minden körülmények közt bármit is csinálok éppen. Fontos, hogy minden menürendszerben bárhol bármit csinálok, edzés közben vagy napközben ugyanarra a gombkombinációs nyomásra ugyanazt teszi. Ide sorolandó pl.: POI pont mentés, visszaszámláló, stopper, 100% fényerő zseblámpának, telefon keresés, MOB, navigáció, idő szinkron, ébresztő, azonnali pulzusmérés, iránykövetés. Tetszik, hogy az evezőkre is gondoltak, tehát az evezési csapásszámokat illetve az 500méteres tempót is tudja az Instinct. Nem tudom hova pakoljam az ejtőernyős tudását, de az biztos, hogy HAHO, HALO és statikus tervezésre is van lehetőség, csakúgy, mint a Fénix 5 sorozatnál.

Már természetes a Garmin és az okosórád kapcsolata, azaz a bejövő hívás kijelzések, értesítések, push értesítések, természetesen a garminnál minden üzenet végigolvasható, s beállítható az is előre, hogy a telefon mely alkalmazás érteítéseit szeretnénk az órát látni. 

Az Instinct tehát egy olyan óra, mely a hasznos tudásra épül, nélkülözi a színes képernyőt, nem kell vigyázni rá, szóval alig várom mikor csatolhatom fel kezemre, mikor nem kell rá vigyáznom, s mikor léphetek át vele én is a fehér edzőcipős világból a kalandok közé.

 

+ PLUSZ

 • Solar napelemes töltés sok plusz üzemidőt hoz melyhez a kis fogyasztású számlap járul hozzá
 • Rejtőzködés 100%-ban
 • Explore APP használatával könnyű útvonal tervezés
 • Vaktérképes navigációban a legerősebb ezen szegmensben
 • Baromatrikus magasságmérés, iránytűvel
 • Nagyon jó ár-érték arány
 • Jól összeszedett funkciók és tudás
 • Megmaradtak a Fénix 5 parancsgombok, amiket imádok
 • Nem kell vigyázni rá
 • Okosóraként is tudja amit kell
 • Evezés teljesértékű
 • Nyíltvizi és medencés úszás
 • Gyorscserés óraszíjjak
 • Üzemideje ebben a kategóriában erős

 

-MÍNUSZ

 • nem annyira nőies óra
 • nincs színes kijelző
 • a 128x128 pix elég gyatra képernyőt ad 2020-ban
 • túl sportos megjelenés
 • nincs sportágváltás
 • nincs Connect IQ, nincs Connect IQ, nincs Connect IQ!!! Pedig ez 60eFt feletti Garminnál jó lenne, mert szeretjük a Connect IQ-t

 


 

GYÁRI LEÍRÁS

 

HATÁRTALAN MOZGÁSBAN

Az Instinct GPS-es okosóra segít kilépni a természetbe, meghódítani a terepet, miközben nem kell féned a lemerüléstől. Az akkumulátoros órák új szinre emelkedtek a napelemes rátöltéssel, melyel már nemcsak pár százalék üzemidő nyerhető.

 

A nepelemes számlap miatt hatalmas üzemidőt kapunk A katonai 810-es szabvány miatt nem kell féltened az órád GPS, GLONASS és Galileo, melyben bízhatsz, mint a barátodban. A beépített sportprofilok segítenek a természetben Minden értesítést megkapsz, melyre vágysz sport közben vagy a hétköznapokon Felejtsd el a töltéseket, hiszen akár 54 napot is használhatod okosóraként.

 

 

TARTÓSSÁGRA TERVEZTÉK KIHÍVÁSOKRA KÉSZÜLT

Szálerősített polimer tok, kémiai úton erősített Power Glass™süllyesztett számlap és a nap energiáját hasznosító akkumulátorral egy olyan óra született, mely rendkívül tartós.

Élénkszínek, nagy kontrasztú transflektív kijelző, vakon használható 5 gombos működtetés, emly a funkcióknak van alárendelve. 

 

NAPFÉNY

MILITARY STANDARD 810

ENERGIAMENEDZSER

A napfényével tölti automatikusan az óra az amúgy is nagy üzemidejű akkumulátort. Így kiléphetsz a powerbankok világából.   Az Instinct széria az első órája a garminnak, mely a Katonai 810-es szabvány szerint épült fel. Por, hő, rázkódás és 100 méteres vízállóság.

Az energiagazdálkodása az órának látható, így menet közben is módosíthatsz a beállításokon, így növelve az üzemidőt.

 

SPORTPROFILOK

CSUKLÓS PULZUSMÉRÉS

PULZOXIMÉTER

Előre betöltött tevékenységi profilok speciális igényekhez igazodnak: szörfözés, úszás, futás, biciklizés, túrázás, evezés, síelés és számos sportra biztosítanak lehetőséget. A csuklós pulzusmérés sporton kívüli használattal egész nap figyel, s beállíthatóan irreális pulzusnál riaszt. A vízben mért pulzus is már elérhető.

Magassági akklimatizálódás vagy alvásfigyeléshez használhatjuk a pulzuoximétert, mely jelzi, hogy milyen hatékonyan használjuk fel az oxigént.

 

STRESZFIGYELÉS

BODY BATTERY™ ENERGIA MONITOR  

A csuklós pulzusmérés is lehetővé teszi minden dobbanás elemzését, így látható lesz mennyire vagyunk nyugodtak, vagy stresszesek. Visszanézhető a napod, s változtatni te tudsz!

Testünk energiaáramlását láthatjuk a pulzusvariabilitásból. Így látható mi tölt fel, s mi merít le. Az edzések és a regeneráció teljesen látható lesz.  

 

 

MULTI-GNSS MŰHOLDVEVŐ

ABC ÉRZÉKELŐK

TRACBACK® ÚTVONAL

Az eddigi GPS műhold mellé kérhetünk GLONASS vagy Galileohasználatot is, így a több rendszer használatával mindenhol lesz kapcsolatunk a műholdakkal.

Terepen az ABC érzékelők segítenek (magasságmérő, barométer és iránytű), így tudod milyen magasan vagy, merre tartassz és mlyen időjárásra számíthatsz.

A visszatalálás nagy biztonságot ad terepen. A funkció visszavezet az eddig bejárt útvonalon vagy megmutatja a kiindulópontod pontos irányát és távolságát.

OKOS ÉRTESÍTÉSEK

MŰHOLDAS KOMMUNIKÁTOR CSATLAKOZÁSSAL NAPTÁR WIDGET
Döntsd el, hogy a napi rutuinban vagy az edzéseket mire adsz engedélyt, így csak azokat az értesítéseket kapod meg telefonodról, melyek számodra fontosak.  Instinct órádat inReach®  készülékkel összepárosíthatod (külön vásárolható, további előfizetés szükséges) így üzeneteket fogadhatsz, SOS értesítést küldhetsz a GEOS 24/7 vészhelyzeti szolgáltatónak. Könnyedén áttekintheted edzéseidet is a speciális naptár képernyővel.

 

Képre kattintva láthatod milyen kiegészítők kapcsolhatóak a Garmin Instinct Solar Camo órához.
A  Garmin Connect ™ alkalmazásban megtalálhatunk minden edzésünk, statisztikánk, így egy okos online edzésnaplót is használhatunk Kedvencem a Garmin Explore™ app, mely telefonnal egyszerűvé teszi a navigációt térerő nélkül is. Térkép, nyomon követés, szinkronizálás. Természetesen Android és iOS rendszerű telefonkkal is kompatibilis.