GARMIN Forerunner 945 BLUE Bundle

010-02063-11

A legnagyobb üzemidejű óra a piacon a legmagasabb tudásszinttel a legnagyobb csomagkiszerelésben.

icon A termék most van a boltban. Rendelés esetén személyes átvételig félretesszük. A csomagküldést a következő munkanapon indítjuk.
photo

GARMIN Forerunner 945 BLUE Bundle

254 900 Ft
269 900 Ft 254 900 Ft
icon Kosárba

GARMIN Forerunner® 945 és Forerunner 945 BUNDLE

(A bundle kivitel csomagtartalma nagyobb, lásd Csomag | Garancia fülön. Az óra színe is eltér, lásd Fényképek fülön)

 

KINEK ÉS MIRE AJÁNLOM?

Legfőképpen akik a maximumot szeretnék kihozni magukból és az órájukból a hétköznapokon és a sportban is. Akiknek a sportos életmód a hét minden napján szerepe van, akiknek a kocsijukban van állandóan futócipő, akiknek az uszodában van bérletük, s akiknek 120km letekerése délelőtt egy jó nap kezdete. Mindamellett az teljesítmény fokozása egy fontos cél, s ehhez egy olyan mérőműszerre van szükség, ami megkönnyíti az edzés irányítást, vezetést és elemzést. Akiknek minden idő számít és be kell osztani a legjobb tudásunk szerint.

 

LEGERŐSEBB FUNKCIÓI

 • Teljesen multisport óra: úszástól a triatlonig, evezéstől a síelésig, túrázás vagy crossfitre
 • Optikai pulzusmérés, de ez már alap 2019-ben
 • Rozsdamentes acél EXO™ antenna GPS és GLONASS támogatással a gyors és pontos helymeghatározásért
 • 30,4 mm képátlójú (240 x 240 pix), napfénynél is olvasható Chroma színes kijelző
 • Fitnesz és edzőfunkciók, például VO2 Max* és Regenerálódási Tanácsadó
 • Szabadtéri navigációs funkciók, például 3 tengelyű iránytű, magasságmérő és barométer, TrackBack és tájoló funkció, valamint Európa TopoActive térkép használata komplett adatbázissal
 • Connect IQ™ kompatibilis, így alkalmazások, widgetek vagy egyedi óraszámlapok tölthetők fel
 • Automatikus Wi-Fi letöltések és szoftverfrissítés

*csak mellkaspánti pulzusmérővel, kerékpározásnál mellkaspánti pulzusmérővel és wattmérővel

 

RÉSZLETESEBBEN

Az óra igényes kialakítású civil és sport és okosóra egyben. Ez legfőképpen azoknak hasznos, akik egy okosórával kívánják megoldani a hétköznapokat és a sportot. Az óra 20 különböző sportágra állítható be egyesével, mind működésben, kijelzésben és mértékegység használatban is. Természetesen a sportágváltás is megoldott edzés közben.

Sportágspecifikus tudásaihoz kiegészítőkkel van teljesedés, azaz például futáshoz futódinamikai övvel használva a talajérintési idő, súlypontemelkedés, jobb-bal lábegyensúlyt és futás wattmérést is tudhatjuk az EKG pulzusmérés mellett. De van lehetőség egy igen komolyan használható térképes navigációra is, ahol adatbázis mellett előre feltölthetőek és követhetőek a nyomvonalak, POI pontok, úton tartással és zoom megtartással. Üzemideje 10 órától állítható aká3 36 óráig mindez GPS használat mellett, tehát ez a full legnagyobb üzemidős óra 2019-ben. Természetesen a magashegyi funkciók is bekerültek az órába, azaz a viharriasztás, magasságriasztás, barométer, iránytű és a hőmérő, illetve az illeszthető külső hőmérő is. Kerékpáros vonalon a sebesség és pedálfordulatmérő szenzorok mellett a wattmérőket is kezeli, illetve az okoslámpákat is nagyszerűen használja. Sí funkcióban automatikusan csak a lefeléket számolja, s rögzíti, míg evezésnél csapásszámot is tud. Beltérben a kondicionális edzésekhez is igen jó segítséget ad a szériaszámolásokhoz, beadható a pihenőidőben a használt súly, illetve a karmozgásból felismeri a gyakorlatot. Edzéseinket igen egyszerűen letölthetük kábelen keresztül MAC-ra vagy PC-re, telefonon keresztül Bluetooth használattal, vagy a legegyszerűbben, ha ismert Wi-Fi-t lát az óra, úgy automatikusan leszinkronizál, illetve megkapja onnan a szoftver frissítéseket is.

Okosóraként beállítható a sport közbeni értesítések kijelzése a telefonról, a sporton kívüliek is és a szüneteltetése is az értesítéseknek, ha nyugalomba szeretnénk lenni. A Garmin Pay érintés nélküli funkció arra alkalmas bankkártyával szinkronizálható. Mivel zenetárhely is van az órában, így Bluetooth-os fejhallgatóval használhatjuk, vezérelhetjük a zenét az órán keresztül. Természetesen letölthető az órára számos számlap, applikáció, widget és edzés közbeni olyan képernyők, melyek mások, mint a gyári design.

 

+ PLUSZ

 • Maximalista óra
 • Legnagyobb üzemidővel rendelkező GPS-es óra a piacon
 • 47mm-es óratok kristályüveges számlappal, Chroma kijelzővel
 • Wi-Fi-t is használ az óra, így automatikusak az edzés letöltések, szoftverfrissítések
 • Full magyarnyelvű szoftver, menü és applikáció
 • Érintéses fizetés és 1000 zeneszám tárolása és hallgatása
 • Biztonsági funkciók, mint az online nyomonkövetés, balesetérzékelés vagy a segélyhívás
 • Navigációs tudásában a legerősebb európa térképpel, adatbázissal, POI pontosan és nyomvonalas navigáció, úton tartással
 • Bővíthetősége a legnagyobb, azaz különböző szenzorok, lámpák, mérők csatolhatóak és vezérelhetőek
 • Minden funkció, kinézet állítható akár edzés közben is egyszerűen

- MÍNUSZ

 


GYÁRTÓI LEÍRÁS

Prémium kategóriás futó-/triatlon beépített GPS-es okosóra zenelejátszással

 • Órában 1000 zeneszám tárolására van lehetőség, illetve prémium zenei streaming szolgáltatóval is szinkronizálhatod órádat, melyről Bluetooth® headsettel hallgathatod, telefon használata nélkül zenéidet
 • Teljesítményelemzés felsőfoka, mint a VO2 max és edzési állapot, magassági akklimatizáló, edzésterhelés, regenerálódási tanácsadó, aerob és anaerob edzési hatások
 • Érintés nélküli fizetés óráddal a Garmin Pay™ , melyet arra alkalmas bankkártyáddal kezelhetsz
 • Komplett európai topoactive térkép, kereshető adatbázissal 
 • Biztonsági funkciók, melyben online nyomonkövetés, balesetérzékelés, segélyhívási funkciók tartoznak, s az értesítésre megadott személy láthat minket 
 • Extra nagy üzemidő egy feltöltéssel, okosóra üzemmódban 14 nap, GPS és zenelejátszással 10 üzemóra, gps-es energiatakarékos módban (UltraTrack) 60 üzemóra. 

A Forerunner legerősebb tagja a 945, mely olyan elszánt teljesítménycetrikus embereknek készült, akik hajnalban indulnak edzeni, s a sport a mindennapok legmeghatározóbb része, ahhoz, hogy elérjék teljesítőképességük határait.

 

RITMUSBAN

Sport közben szereted, ha kikapcsolsz, s a ritmus adja az ütemet? A Forerunner 945-ben akár 1000 kedvenc számod is lehet, hiszen rátöltheted kedvenc lejátszási listád vagy szinkronizálhatod Deezer vagy a Spotify® streaming szolgáltatóval. Bluetooth-os kapcsolata a fülhallgatóval sport közben is igen jól élvezhető, hiszen vezérelheted zenéid kedved szerint.

 

TELJESÍTMÉNY

A Forerunner 945 segít objektíven mutatni állapotod, személyre szabott tanácsokat ad, s segíti ésszerűbben beosztani energiád. A VO2max értékedhez igazítja edzés terheléseid még magaslaton is. A Training Status a korábbi edzéseid figyelembevételével mutatja mennyire vagy hatékony vagy épp alul vagy túledzett. Láthatóvá teszi hogyan hatnak edzéseid az aerob, anaerob teljesítményedre, a regenerálódási tanácsadó mutatja megterhelésed szakaszait, s láthatóvá teszi mikor vagy maximálisan terhelhető. Edzéstrendet is láthatsz a keringési rendszered szemszögéből, s különböző elemzéseket enged sportáganként és intenzitásonként is szétbontva. 

 

 

PAYPASS

A Forerunner 945-ös óra is megkapta az érintéses fizetést, ehhez csak arra alkalmas bannkártyáddal kell összekapcsolni, s onnan használhatod biztonsággal, hiszen több biztonsági funkció is védi értékeidet.

 

TÉRKÉPEN

Futhatsz ismeretlen terepen, bringázhatsz új utakon a Forerunner 945 már térképen mutatja hol vagy, illetve adatbázisa könnyen használható, így minden esetben tudni fogod melyik utat válaszd. Színes képernyőjén zoommegtartás, pásztázás és hatalmas adatbázis segít eligazodni, láthatod azon útvonalakat is, melyek a sportolók közt népszerűbbek (Trendline™). természetesen az EXPLORE app használata is könnyeddé teszi az ismeretlen terepen a gyors navigációt, letölthetsz nyomvonalakat is, de navigálhatsz spontán utakon, mely lehet ösvény vagy országút is.

 

 

BIZTONSÁGBAN

A Forerunner 945-nél megoszthatod pároddal online merre tartasz, beállíthatsz balesetértesítést, melynél megkapja a pozíciód koordinátáit, ha nem avatkozol közben, de vészhelyzeti megosztás is növeli biztonságod. Ezek mellett természetesen állítható milyen bejövő értesítések fontosak sport közben számodra, s el is tudod azokat utasítani több előre megírt üzenet közül választva.

 

 

PONTOS ADATOK

Egy 50 grammos óra igen könnyűnek számít, de ezen órának az üzemideje GPS használattal (zene nélkül) is 36 óra, több műholdrendszerrel is egyidejűleg kompatibilis, így a GPS, GLONASS és Galileo segít a pontosabb pozíciókhoz. A csuklós pulzusmérés természetesen bővíthető mellkaspánttal, melynél több speciális mellkaspánt is választható, sőt a BUNDLE csomagban meg is találod a HRM-SWIM és HRM-TRI pántokat, utóbbinál uszodai használat, míg elöbbinél futódinamika és nyíltvizi úszás közbeni pulzusmérés is segít elemezni az adatokat. Pulzoximéter funkciójával a vér oxigén telítettségét is mérhetjük magashegyen vagy akár alváselemzés közben. 

 

EDZÉSTERV

A Garmin Coach személyre szabott edzésterveket kínál számodra különböző célokhoz, de természetesen van lehetőséged saját terveket is létrehozni, melyek szakaszolása szabadon választott, lehet időben, távban, végpulzusban, watt-ban, sebességben, pedálfordulatban, vagy a LAP gomb megnyomásához igazodva. TrainingPeaks kompatibilis a 945, így az import egyszerű lesz. Természetesen több kényelmi funkció is használható, mint a becsült érkezési idő, vagy a becsült 5, 10 félmaraton vagy maratoni idő kiszámolása. 

 

 

FUTÓDINAMIKA

A 945 órában természetes már a lépésfrekvencia vagy a metronóm használat is. A Bundle csomagban található HRM-TRI mellkaspánt segíti a futás dinamikád megértését és optimális beállítását. (ehhez a Running Dynamics POD illetve a HRM-RUN mellkaspánt is használható). A futódinamika több részből áll, a lépésenkénti súlypontelelkedés, a talajérintési idő inkább az országúti futóknak, míg a jobb-bal lábegyensúly már a terepfutóknak is hasznos adat. 

 

SPORTÁGVÁLTÁS

Mivel az óra több sportprofilt is tud, s leginkább triatlonra van kiélezve, emiatt fontos a sportágváltás egy edzésen belül. Nem kell más, mint egy gombnyomás és válthatsz szabadon, de használhatod a Triatlon funkciót is. Így használhatod a görgőzés és országúti kerékpározást egyben, vagy a lépcsőzést és a futógépet is, itt csak te döntöd el, mikor merre válts.

 

EXTRA (nem) CSAK NŐKNEK

A Forerunner 945 edzés közben vagy a hétköznapokban is objektíven lekövet, számolja a lépéseid, a heti intenzív perceket, regenerációs időd, kalóriákat. Ezen felül használhatod a ciklusod nyomon követésére, jelöld a fizikai, érzelmi változásokat, a szabályos és a szabálytalan kiugrásokat, valamint a változó kor átmenetének nyomon követésére is alkalmas.

A Végtelen személyre szabható funkció lényegében a Connect IQ™ app letöltésével indul számodra, hiszen egyéni számlapokat, alkalmazásokat, adatképernyőket, widgeteket használhatsz ingyenesen egyszerűen, s ezzel egy totál személyre szabott óra lesz a kezeden, ami már ténylegesen rólad és neked szól.

GARMIN Forerunner® 945 és Forerunner 945 BUNDLE

(A bundle kivitel csomagtartalma nagyobb, lásd Csomag | Garancia fülön. Az óra színe is eltér, lásd Fényképek fülön)

 

KINEK ÉS MIRE AJÁNLOM?

Legfőképpen akik a maximumot szeretnék kihozni magukból és az órájukból a hétköznapokon és a sportban is. Akiknek a sportos életmód a hét minden napján szerepe van, akiknek a kocsijukban van állandóan futócipő, akiknek az uszodában van bérletük, s akiknek 120km letekerése délelőtt egy jó nap kezdete. Mindamellett az teljesítmény fokozása egy fontos cél, s ehhez egy olyan mérőműszerre van szükség, ami megkönnyíti az edzés irányítást, vezetést és elemzést. Akiknek minden idő számít és be kell osztani a legjobb tudásunk szerint.

 

LEGERŐSEBB FUNKCIÓI

 • Teljesen multisport óra: úszástól a triatlonig, evezéstől a síelésig, túrázás vagy crossfitre
 • Optikai pulzusmérés, de ez már alap 2019-ben
 • Rozsdamentes acél EXO™ antenna GPS és GLONASS támogatással a gyors és pontos helymeghatározásért
 • 30,4 mm képátlójú (240 x 240 pix), napfénynél is olvasható Chroma színes kijelző
 • Fitnesz és edzőfunkciók, például VO2 Max* és Regenerálódási Tanácsadó
 • Szabadtéri navigációs funkciók, például 3 tengelyű iránytű, magasságmérő és barométer, TrackBack és tájoló funkció, valamint Európa TopoActive térkép használata komplett adatbázissal
 • Connect IQ™ kompatibilis, így alkalmazások, widgetek vagy egyedi óraszámlapok tölthetők fel
 • Automatikus Wi-Fi letöltések és szoftverfrissítés

*csak mellkaspánti pulzusmérővel, kerékpározásnál mellkaspánti pulzusmérővel és wattmérővel

 

RÉSZLETESEBBEN

Az óra igényes kialakítású civil és sport és okosóra egyben. Ez legfőképpen azoknak hasznos, akik egy okosórával kívánják megoldani a hétköznapokat és a sportot. Az óra 20 különböző sportágra állítható be egyesével, mind működésben, kijelzésben és mértékegység használatban is. Természetesen a sportágváltás is megoldott edzés közben.

Sportágspecifikus tudásaihoz kiegészítőkkel van teljesedés, azaz például futáshoz futódinamikai övvel használva a talajérintési idő, súlypontemelkedés, jobb-bal lábegyensúlyt és futás wattmérést is tudhatjuk az EKG pulzusmérés mellett. De van lehetőség egy igen komolyan használható térképes navigációra is, ahol adatbázis mellett előre feltölthetőek és követhetőek a nyomvonalak, POI pontok, úton tartással és zoom megtartással. Üzemideje 10 órától állítható aká3 36 óráig mindez GPS használat mellett, tehát ez a full legnagyobb üzemidős óra 2019-ben. Természetesen a magashegyi funkciók is bekerültek az órába, azaz a viharriasztás, magasságriasztás, barométer, iránytű és a hőmérő, illetve az illeszthető külső hőmérő is. Kerékpáros vonalon a sebesség és pedálfordulatmérő szenzorok mellett a wattmérőket is kezeli, illetve az okoslámpákat is nagyszerűen használja. Sí funkcióban automatikusan csak a lefeléket számolja, s rögzíti, míg evezésnél csapásszámot is tud. Beltérben a kondicionális edzésekhez is igen jó segítséget ad a szériaszámolásokhoz, beadható a pihenőidőben a használt súly, illetve a karmozgásból felismeri a gyakorlatot. Edzéseinket igen egyszerűen letölthetük kábelen keresztül MAC-ra vagy PC-re, telefonon keresztül Bluetooth használattal, vagy a legegyszerűbben, ha ismert Wi-Fi-t lát az óra, úgy automatikusan leszinkronizál, illetve megkapja onnan a szoftver frissítéseket is.

Okosóraként beállítható a sport közbeni értesítések kijelzése a telefonról, a sporton kívüliek is és a szüneteltetése is az értesítéseknek, ha nyugalomba szeretnénk lenni. A Garmin Pay érintés nélküli funkció arra alkalmas bankkártyával szinkronizálható. Mivel zenetárhely is van az órában, így Bluetooth-os fejhallgatóval használhatjuk, vezérelhetjük a zenét az órán keresztül. Természetesen letölthető az órára számos számlap, applikáció, widget és edzés közbeni olyan képernyők, melyek mások, mint a gyári design.

 

+ PLUSZ

 • Maximalista óra
 • Legnagyobb üzemidővel rendelkező GPS-es óra a piacon
 • 47mm-es óratok kristályüveges számlappal, Chroma kijelzővel
 • Wi-Fi-t is használ az óra, így automatikusak az edzés letöltések, szoftverfrissítések
 • Full magyarnyelvű szoftver, menü és applikáció
 • Érintéses fizetés és 1000 zeneszám tárolása és hallgatása
 • Biztonsági funkciók, mint az online nyomonkövetés, balesetérzékelés vagy a segélyhívás
 • Navigációs tudásában a legerősebb európa térképpel, adatbázissal, POI pontosan és nyomvonalas navigáció, úton tartással
 • Bővíthetősége a legnagyobb, azaz különböző szenzorok, lámpák, mérők csatolhatóak és vezérelhetőek
 • Minden funkció, kinézet állítható akár edzés közben is egyszerűen

- MÍNUSZ

 


GYÁRTÓI LEÍRÁS

Prémium kategóriás futó-/triatlon beépített GPS-es okosóra zenelejátszással

 • Órában 1000 zeneszám tárolására van lehetőség, illetve prémium zenei streaming szolgáltatóval is szinkronizálhatod órádat, melyről Bluetooth® headsettel hallgathatod, telefon használata nélkül zenéidet
 • Teljesítményelemzés felsőfoka, mint a VO2 max és edzési állapot, magassági akklimatizáló, edzésterhelés, regenerálódási tanácsadó, aerob és anaerob edzési hatások
 • Érintés nélküli fizetés óráddal a Garmin Pay™ , melyet arra alkalmas bankkártyáddal kezelhetsz
 • Komplett európai topoactive térkép, kereshető adatbázissal 
 • Biztonsági funkciók, melyben online nyomonkövetés, balesetérzékelés, segélyhívási funkciók tartoznak, s az értesítésre megadott személy láthat minket 
 • Extra nagy üzemidő egy feltöltéssel, okosóra üzemmódban 14 nap, GPS és zenelejátszással 10 üzemóra, gps-es energiatakarékos módban (UltraTrack) 60 üzemóra. 

A Forerunner legerősebb tagja a 945, mely olyan elszánt teljesítménycetrikus embereknek készült, akik hajnalban indulnak edzeni, s a sport a mindennapok legmeghatározóbb része, ahhoz, hogy elérjék teljesítőképességük határait.

 

RITMUSBAN

Sport közben szereted, ha kikapcsolsz, s a ritmus adja az ütemet? A Forerunner 945-ben akár 1000 kedvenc számod is lehet, hiszen rátöltheted kedvenc lejátszási listád vagy szinkronizálhatod Deezer vagy a Spotify® streaming szolgáltatóval. Bluetooth-os kapcsolata a fülhallgatóval sport közben is igen jól élvezhető, hiszen vezérelheted zenéid kedved szerint.

 

TELJESÍTMÉNY

A Forerunner 945 segít objektíven mutatni állapotod, személyre szabott tanácsokat ad, s segíti ésszerűbben beosztani energiád. A VO2max értékedhez igazítja edzés terheléseid még magaslaton is. A Training Status a korábbi edzéseid figyelembevételével mutatja mennyire vagy hatékony vagy épp alul vagy túledzett. Láthatóvá teszi hogyan hatnak edzéseid az aerob, anaerob teljesítményedre, a regenerálódási tanácsadó mutatja megterhelésed szakaszait, s láthatóvá teszi mikor vagy maximálisan terhelhető. Edzéstrendet is láthatsz a keringési rendszered szemszögéből, s különböző elemzéseket enged sportáganként és intenzitásonként is szétbontva. 

 

 

PAYPASS

A Forerunner 945-ös óra is megkapta az érintéses fizetést, ehhez csak arra alkalmas bannkártyáddal kell összekapcsolni, s onnan használhatod biztonsággal, hiszen több biztonsági funkció is védi értékeidet.

 

TÉRKÉPEN

Futhatsz ismeretlen terepen, bringázhatsz új utakon a Forerunner 945 már térképen mutatja hol vagy, illetve adatbázisa könnyen használható, így minden esetben tudni fogod melyik utat válaszd. Színes képernyőjén zoommegtartás, pásztázás és hatalmas adatbázis segít eligazodni, láthatod azon útvonalakat is, melyek a sportolók közt népszerűbbek (Trendline™). természetesen az EXPLORE app használata is könnyeddé teszi az ismeretlen terepen a gyors navigációt, letölthetsz nyomvonalakat is, de navigálhatsz spontán utakon, mely lehet ösvény vagy országút is.

 

 

BIZTONSÁGBAN

A Forerunner 945-nél megoszthatod pároddal online merre tartasz, beállíthatsz balesetértesítést, melynél megkapja a pozíciód koordinátáit, ha nem avatkozol közben, de vészhelyzeti megosztás is növeli biztonságod. Ezek mellett természetesen állítható milyen bejövő értesítések fontosak sport közben számodra, s el is tudod azokat utasítani több előre megírt üzenet közül választva.

 

 

PONTOS ADATOK

Egy 50 grammos óra igen könnyűnek számít, de ezen órának az üzemideje GPS használattal (zene nélkül) is 36 óra, több műholdrendszerrel is egyidejűleg kompatibilis, így a GPS, GLONASS és Galileo segít a pontosabb pozíciókhoz. A csuklós pulzusmérés természetesen bővíthető mellkaspánttal, melynél több speciális mellkaspánt is választható, sőt a BUNDLE csomagban meg is találod a HRM-SWIM és HRM-TRI pántokat, utóbbinál uszodai használat, míg elöbbinél futódinamika és nyíltvizi úszás közbeni pulzusmérés is segít elemezni az adatokat. Pulzoximéter funkciójával a vér oxigén telítettségét is mérhetjük magashegyen vagy akár alváselemzés közben. 

 

EDZÉSTERV

A Garmin Coach személyre szabott edzésterveket kínál számodra különböző célokhoz, de természetesen van lehetőséged saját terveket is létrehozni, melyek szakaszolása szabadon választott, lehet időben, távban, végpulzusban, watt-ban, sebességben, pedálfordulatban, vagy a LAP gomb megnyomásához igazodva. TrainingPeaks kompatibilis a 945, így az import egyszerű lesz. Természetesen több kényelmi funkció is használható, mint a becsült érkezési idő, vagy a becsült 5, 10 félmaraton vagy maratoni idő kiszámolása. 

 

 

FUTÓDINAMIKA

A 945 órában természetes már a lépésfrekvencia vagy a metronóm használat is. A Bundle csomagban található HRM-TRI mellkaspánt segíti a futás dinamikád megértését és optimális beállítását. (ehhez a Running Dynamics POD illetve a HRM-RUN mellkaspánt is használható). A futódinamika több részből áll, a lépésenkénti súlypontelelkedés, a talajérintési idő inkább az országúti futóknak, míg a jobb-bal lábegyensúly már a terepfutóknak is hasznos adat. 

 

SPORTÁGVÁLTÁS

Mivel az óra több sportprofilt is tud, s leginkább triatlonra van kiélezve, emiatt fontos a sportágváltás egy edzésen belül. Nem kell más, mint egy gombnyomás és válthatsz szabadon, de használhatod a Triatlon funkciót is. Így használhatod a görgőzés és országúti kerékpározást egyben, vagy a lépcsőzést és a futógépet is, itt csak te döntöd el, mikor merre válts.

 

EXTRA (nem) CSAK NŐKNEK

A Forerunner 945 edzés közben vagy a hétköznapokban is objektíven lekövet, számolja a lépéseid, a heti intenzív perceket, regenerációs időd, kalóriákat. Ezen felül használhatod a ciklusod nyomon követésére, jelöld a fizikai, érzelmi változásokat, a szabályos és a szabálytalan kiugrásokat, valamint a változó kor átmenetének nyomon követésére is alkalmas.

A Végtelen személyre szabható funkció lényegében a Connect IQ™ app letöltésével indul számodra, hiszen egyéni számlapokat, alkalmazásokat, adatképernyőket, widgeteket használhatsz ingyenesen egyszerűen, s ezzel egy totál személyre szabott óra lesz a kezeden, ami már ténylegesen rólad és neked szól.