Garmin Forerunner 35 Black

010-01689-10

Beépített GPS-es csuklóról mérő alap pulzusmérő órája a Garminnak.

A termékből a lenti kiviteleket is választhatod!

49 900 Ft

47 900 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Kosárba
A termék nincs boltunkban. Rendelés esetén 1-2 munkanapon belül beszerezzük Önnek.
Visszalépek a termékekhez

GARMIN FORERUNNER 35

KINEK ÉS MIRE AJÁNLJUK?

Azon embereknek ajánlom, akik futásban nem szeretnének sem edzéstervvel futni, sem navigációs tudást kihasználni. Tehát van pár megszokott futó útvonaluk, s tudni szeretnék azt milyen tempóban, sebességgel, távolságra futnak, s ezek mellett milyen pulzuszónát használnak. Játékosságába beletartozik, hogy önmagunkkal versenyezhetünk, ha ugyanazt az útvonalat használjuk, s látjuk mikor mennyivel előzzük meg magunk, illetve maradunk le. De családtagjainkat is megnyugtathatjuk, hiszen a LiveTrack funkcióval online látható merre járunk éppen.

Kerékpárra is nyugodtan használható már az óra, elősegíti ezt az automata start-stop funkció, illetve a kerékpáros sebesség és pedálfordulatmérő kompatibilitás. Ha mellkaspánti pulézusmérővel fejlesztjük, nemcsak a pontos pulzust kapjuk meg, s a nagyobb üzemidőt, hanem a kormányon is tarthatjuk az órát. Kezelése egyszerű, a megszokott Garmin napi aktivitásmérése jól használható, de kezeléséhez okostelefon szükséges, hiszen több beállítás is a telefonról állítható. Üzemideje miatt nyugodtan elkísérhet egy maratoni táv lefutásáig is, de egy balatont megkerülő túrán már bele kell férjünk a 10 órába. 

LEGERŐSEBB FUNKCIÓI

 • Üzemideje GPS használattal legfeljebb 13 óra, okosóra használatban, napi pulzusméréssel 9 nap
 • Optikai pulzusmérés az óra hátlapjáról
 • Bővíthető kerékpáros és pulzusmérő szenzorokkal
 • Bluetooth és kábeles szinkronozáció
 • Vékony csuklóra is használható kisóra
 • Egyedi képernyők testreszabása
 • Extra funkciók: Automata strart-stop, LiveTrack és Virtual edzőpartner

 

 

RÉSZLETESEBBEN

A Forerunner 30 elődje az óra, de többet tud nála. Az extra árért 50%-al nagyobb üzemidőt kapunk, ami akár 13 óra is lehet. Az óra kerékpáros vonalon is erős, s az első Garmin, mely fejleszthető mellkaspánti pulzusmérővel, ha pontatlannak találjuk az optikai azaz a csuklós pulzusmérést. A GPS-es tudása az alapokat adja meg, azaz láthatjuk milyen tempóban vagy sebességgel megyünk, milyen távnál tartunk, illetve mennyi a pulzusunk, s természetesen az időt is. Szintemelkedést csak letöltés után láthatunk a Garmin Connect programban, s ekkor rajzolódik ki az is merre jártunk. A színesebb dolgok közé tartozik a kerékpáron jól használható automata start-stop funkció, a futásnál jól használható automata kilóméteres időzítő, s az órával saját magunkkal is versenyezhetünk egy adott útvonalon a Virtual edzőpartner funkcióban. Akiket otthon hagyunk sem kell aggódniuk, hisze a Forterunner 35 és egy okostelefon kapcsolattal online látható számukra merre járunk, így bringázhatunk vagy futhatunk bármerre, látható lesz mikorra érünk haza. Bluetooth-al leszinkronizáltuk, vagy kábelesen is letölthető számítógépre. Az óra menürendszere és a program természetesen magyar nyelven is folyik, ezt megszokhattuk már a garmintól. Kis mérete miatt igen kedvelt óra. Tetszik, hogy a telefonos app-ban beállítható, ha az óra eltávolodik Bluetooth távolságon felül (10-20 méter) az óra rezeg, hogy elvesztette a kapcsolatot a telefonnal.

 

+ PLUSZ

 • Magyarnyelvű menürendszer
 • Aktivitásmérés
 • Bejövő hívások és sms-ek kijelzése
 • Mellkaspánti pulzusmérővel bővíthető
 • Korrekt üzemidő GPS használattal
 • LiveTrack és Virtual edzőpartner funkciók
 • Kerékpározáshoz is jól használható kategóriájában

 

-MÍNUSZ

 • Kizárólag számítógépről állíthatóak be a sportági beállítások, képernyők
 • Ehhez a tudáshoz nekem egyel kevesebb gombja van az órának mint kellene, s ezt azzal oldotta meg a Garmin, hogy felfelé nem tudok léptetni csak lefelé a körkörös menüben
 • Lehetne kissé rövidebb az óra szíjja, nem tudom mi miatt gondolta a garmin, hogy kis órával nagy emberek járnak

 


 

GYÁRI LEÍRÁS

 • csuklóról optikai pulzusmérés
 • GPS-es sebesség/tempó és távolságmérés
 • letöltve láthatjuk merre járrtunk és milyen szintemelkedési profilunk volt
 • okostelefonos értesítések
 • edzés online követése és zene vezérlés
 • automatikus telefon szinkronizálás
 • fejleszthető szenzorokkal (pulztus, sebesség/tempó, pedálfordulat)

 

VIBRÁCIÓS REZGÉS

A rezgési figyelmeztető hasznos pulzuszóna átlépéskor, vagy az automatikus köridő értesítékor, de rezeg az óra, ha a piros lámpánál megállunk, s megállítja állóhelyzetben a stoppert. Természetesen a telefonos értesítésekkor rezgéssel is figyelmeztet az óra edzésen kívül is.

 

PULZUSMÉRÉS

A Forerunner 35 csuklóról méri a pulzust a garmin álltal használt Elevate technológiával. Mellkaspánti pulzusmérővel bővítható a Forerunner 35. A csuklós pulzusmérés perifériáról méri a pulzust, átvilágítva a bőrünk a karkötő hátulján lévő fénnyel, s veszi annak szenzora a véráramot. Így ez a technológia nem pontos, de kényelmes. A mellkaspánti pulzusmérők a szív elektromos jeleit veszik, s továbbítják az óráknak, így annak pontossága EKG. A csuklós pulzusmérés intervallumoknál és pulzusmegnyugvásoknál használható legkevésbé, illetve akkor, ha kezünkben tartunk, forgatunk valamit, pl evezőlapát, súlyzó. Ezzel kapcsolatban kis cikket olvashatsz oldalunkon ITT.

 

FUTÁS KÖZBEN

Beépített GPS-nek köszönhetően méri a távolságot, sebességet vagy tempót, illetve a beépített pulzusmérővel a pulzust és az elégetett kalóriákat.

 

FUTÁS ÉS SÉTA MÓD

Az óra megmondja mikor érdemes futásról sétára váltanod, hiszen nem minden a sebesség. Ahhoz, hogy keringési rendszered fejlődhessen intervallumos edzéseket is be lehet iktatnod.

 

KAPCSOLÓDVA

Amikor a Forerunner 35 kapcsolódva van Bluetooth Smart rendszeren keresztül egy arra alkalmas okostelefonnal (zerge.hu/BLE) behúzza a telefonról a híváskijelzést, sms-ket, illetve az önnek szóló értesítéseket. Az óra szoftverfrissítéseit is megoldhatjuk vezeték nélkül, okostelefonhoz kapcsolódva. S ma már szinte minden Garmin órában megtalálható a zene vezérlés is. A LiveTrack funkció edzés közben használható, melyel barátainknak lehet érdekes funkció, így nyomonkísérhetik futásunk online is.

 

 

AKTIVITÁSMÉRÉS

A napi 24 órás, heti 7 napos megfigyelés igen fontos lehet, főként annak, aki életmódot szeretne váltani. A napi lépésszám egy olyan egzakt szám, mely össze tudja hasonlítani a napokat egymással, legyen szerda vagy szombat. Beállítható az órán egy kívánt lépésszám, így látjuk mennyi is hiányzik még az adott napon, s könnyen leküldhetjük a számot nullára. Amint 1 órán keresztül inaktívak vagyunk, az óra rezegve figyelmeztet arra, hogy ideje 100-200 métert sétálunk. A nap közbeni aktivitásmérésen felül az Forerunner 35 az éjjszakát is nézni tudja, így láthatjuk objektíven napi és heti alvásidőnk, illetve azt is, milyen mélyalvási funkcióink vannak, s hogyan befolyásolja szervezetünk, ha hamarabb fekszünk le.

 

 

 

Nyitvatartás

Hétfő 13:00-19:00
Kedd 9:00-16:00
Szerda 13:00-19:00
Csütörtök 09:00-16:00
Péntek 09:00-16:00
Szombat zárva
Vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.hu