GARMIN Forerunner 245 MUSIC BLACK

010-02120-30

Az egyetlen fekete 245 óra, mely zenememóriával is rendelkezik. Akik egy egyszerűen kezelhető, de nagy tudású órát szeretnének.

A termékből a lenti kiviteleket is választhatod!

115 900 Ft

109 900 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Kosárba
A termék most van a boltban. Rendelés esetén személyes átvételig félretesszük. A csomagküldést a következő munkanapon indítjuk.
Visszalépek a termékekhez

GARMIN Forerunner 245

KINEK ÉS MIRE AJÁNLJUK?

Az óra egy igen logikusan összerakott óra, mely segít mindazoknak akiknek a futás a fő sportjuk. Medencés úszás, súlyzózás és kerékpár a 3 melléksportága az órának. Azoknak ajánlom, akiknek a sport kihívás, akiknek vannak céljaik, s akik egy könnyen kezelhető órát szeretnének. Nagy üzemideje miatt túrázáshoz is használható, illetve vaktérképes képernyője miatt visszatalálunk bárhonnan, illetve feltölthetőek nyomvonalak is. 42mm-es volta miatt hölgyeknek is jól mutat a kezén. Ezen felül tudsz zenét hallhatni, ha van egy ó Bluetooth-os fülgallgatód, hiszen az órába 500 zeneszám is tehető.

 

LEGERŐSEBB FUNKCIÓI

 • nagy üzemidő
 • igen logikus menürendszer
 • Connect IQ app-al bővíthetjük az óra tudását
 • Van benne 500 zeneszám memória, illetve Spotify és Deezer kompatibilitás
 • Kifinomult óra, mely női és férfi csuklón is elegáns
 • Biztonsági funkció a legmagasabbak

 

RÉSZLETESEBBEN

A Forerunnner sorozat tündöklésének kezdete középkategóriában a 220-as volt, majd a 230 és 235-el jött ki a garmin. A 245-nél már el kellett különíteni pár funkciót, hiszen a 235-t a Garmin Instinct váltotta a FR245-el együtt. Utóbbi igen erős futó tudásban, képernyőminőségben és telefonos tudásában. Míg az Instinct a navigációra és outdoor óra tudásra épült. Az FR245 legfőképp sportóra, s nem outdoorsport, ennek oka: nincs benne barometrikus magasságmérő. Nem tud síelés és nyíltvizi úszás funkciót, de kerékpárban és súlyzózásban igen erős. Az imádott Connect IQ-t kezeli az óra, így egyedi számlapok, sportprofilok, widgetek és adatképernyők is használhatóak könnyedén a Connect IQ appal. A nyomógombos óra használata igen egyszerű, így akinek ez első órája ez lenne, nem kell félnie ettől a kategóriától, hiszen a használati útmutató 10%-nak átnézése után is könnyen fogja használni az órát.

 

+ PLUSZ

 • Van benne 500 zeneszám memória, illetve Spotify és Deezer kompatibilitás
 • Vaktérképes navigációban nem rossz, bár a Garmin Explore-t nem kezeli, de eltévedni már nehéz vele
 • Biztonsági funkciója a legerősebb (online követés, baleset és pánik jelzés)
 • Jól összeszedett funkciók és tudás
 • Okosóraként a legmagasabb szintű a Connect IQ kompatibilitása miatt
 • Medencés úszást szereti
 • Gyorscserés óraszíjjak variálhatóak
 • Üzemideje ebben a kategóriában erős

 

-MÍNUSZ

 • nincs sportágváltás (persze nem triatlonos óra)
 • nincs barometrikus magasságmérés, emiatt szintemelkedést és szintesést nem tud a helyszínen (csak Connect IQ adatképernyővel, ami egy kis csalás)
 • nincsenek parancsgombok

 


 

GYÁRI LEÍRÁS

 

Magasszintű GPS-es futó óra

 • Szinkronizál az olyan zeneszolgáltatókkal, mint a Spotify®, így könnyedén tárolhatja zenéit az óráján és onnan le is játszhatja
 • Edzettségi szintedet elemzi, jelzi a túl és az aluledzettséget
 • A Garmin Coach felületről importálhaszt ingyenes, személyre szabott edztésterveket, vagy egyénit is készíthetsz a Garmin Connect online felület oldalán
 • Lépésfrekvencia és metronóm futásdinamika mellett fejleszthető Running Dynamics vagy HRM-RUN/ HRM-TRI szenzorokkal, így a talajérintési egyensúly, lépéshossz, függőleges arány és jobb-bal láb egyensúly 
 • Vészhelyzeti segítségkérés és balesetérzékelés biztosítják az online helyzetmegosztást
 • Az óra üzemideje egy feltöltéssel 7 nap okosóra üzemmódban, 24 óra  GPS használattal

 

Neked futnod kell. A Forerunner 245 minden egyebet elvégez, láthatod a statisztikáidat, megismeri a futótechnikádat, teljesítményedet és tárolja az edzéstörténetedet.

 

ZENE

Ha a saját zenéid segítenek kikapcsolni sport közben, a Forerunner 245 Music segít neked. Szinkronizáld a gondosan összeválogatott kedvenceidet a támogatott streaming szolgáltatásokról, mint a Deezer vagy a Spotify — így az órádon reklámok nélkül hallgathatod őket. Órádon egyszerre akár 500 számot tárolhatsz, melyeket  számítógépeden keresztül tölthetsz fel, és BLUETOOTH®képes fülhallgatóval hallgathatod.

 

TELJESÍTMÉNY


Mennyit kell edzened, s hányszor egy héten? Online felületen személyre szabott edzésterveksegítenek a terhelésben és regenerálódásban, így jobban rálátsz merre érdemes változtatni.

Edzettségi állapotod a VO2 max érték mutatja, s láthatod melyen irányba halad fejlődésed. Minél magasabb a aVO2 max értéked, annál jobb az oxigénfelhasználásod, s annál könnyebben vagy gyorsabban fog menni a futás. A Training Status elemzi a korábbi edzéseidet és mutatja, hogy eredményes-e az egzésed, vagy túlhajtod magad. Minden edzés után látható az aerob, anaerob visszajelzésed, s látható lesz az állóképességed fejlődése.

A regenerálódási idő is fontos az edzések között, s megmutatja mikorra piheni ki a keringési rendszered az adott edzést teljesen, s akkor állsz készen a következő nagyobb kihívásra.

 

TÖBB EDZÉSMÓDSZER

A Forerunner 245 legfőképp a futásra épül, s ehhez segíte a Garmin Connec online felület. Létrehozhatsz saját edzésterveket, vagy sablonokat használhatsz testre szabva, s ezeket egyszerűen felszinkronozálhatod az órádra. Ha van edzéscélod, például egy félmaratont lefutni, abban a legkönnyebben a Garmin Coach segít, melynél teljesen személyre szabottan vezet a program a tervezett célodig. Az óra megsaccolja eredményeid alapján a 10-km-es félmaratonos és maratoni futóidődet is.

Más sportra is váltanál? A Forerunner 245 ehhez is partner, hiszen kerékpározás, medencés úszás, evezőpad, elliptikus tréneren vagy lépcsőző gépen is speciális tudásai vannak.

 

SZEMÉLYRE SZABOD

A garmin közép és felsőkategóriás órái a Connect IQ APP-al is kompatibilisek. Innen ingyenes alkalmazások, widgetek, óraszámlapok és adatképernyő tölthetőek az órádra, így igencsak rádhangolódik az óra edzésen kívül és edzés közben is.

 

FUTÁS ANALÍZIS

Egy igen érdekes világ a futás dinamika. Ez a Forerunner 245-nél fejleszthető, azaz egy Running Dynamic PODra vagy egy futódinamikai mellkaspánra (Garmin HRM-RUN vagy HRM-TRI) lesz szükséged, s megnyílik a futásod mechanikailag átlátható világa. A lépésfrekvencia és a metronóm használat automatikus az órában, de a fejlett futónamika csak szenzor használatával elérhető. Lépéshosszok, súlypontemelkedések, jobb-bal láb egyensúlyok és talajérintési idők mutatják grafikonon és adat szinten is haladásod. Látható lesz, mely lábadra nem terhelsz kellően, s az is hogyan kell befolyásolni a lépésfrekvenciád a saját erődhöz képest.

 

KAPCSOLATBAN

Okostelefonos bluetooth-os kapcsolatban láthatóak lesznek bejövő hívásaid, üzeneteid, s a kiválasztott alkalmazások értesítései. Új biztonsági funkció lett az automata balesetérzékelés és azonnali helyzetmegosztás az előre megjelölt ismerősöddel, így kevesebb dolog miatt kell aggódni.

 

KÖZÖSSÉG

A Garmnin Connect felületre szinkronizálod edzéseidet, de itt nemcsak a saját online edzésnaplód van. Beléphetsz közösségekbe, kihívásokat indíthatsz vagy fogadhatsz el, hogy érdekesebb edzéseid legyenek. Mindezeket megoszthatod beállításaid szerint másokkal, s láthatod, hogy az adott csoportban ki miben a legaktívabb hozzád képest.

 

NYUGALOMBAN

A Forerunner 245 okosóra nemcsak edzés közben és a napi aktivitásban segít, ezzel alvásainkat is nyomonkövethetjük objektívan. Ez egy hatékony edzésprogram elvégzéséhez elengedhetetlen. A Garminnak ez az első olyan futóórája, mely pulzoximétert* is tartalmaz. A csuklóról mérő érzékelő segít megbecsülni vérünk oxigén telítettségét, mely mutatja, hogy tested mennyi oxigént képes felhasználni - leginkább alváskor. Alvás közben rögzíti az óra a REM fázisokat, de ezen kívül egész napos stressz-szintet is mér az óra. Egy fejlett Body Battery™ energiamonitor elemzi az összegyűjtött összes adatodat és mutatja, hogy mennyi tartalék van még benned, így tervezheted edzésedet és pihenésed is.

*erre a Garmin Forerunner 945, Fénix 5X plus, D2 Delta PX alkalmas még

 

LÁNYOKNAK

A Garmin Connect menstruációs ciklus követési funkciójával még jobban átláthatod tested működését.. Használd a ciklusod nyomonkövetésére, jelöld a fizikai, érzelmi változásokat, a szabályos és a szabálytalan kiugrásokat, valamint a változó kor átmenetének nyomonkövetésére is alkalmas. Mindezen felül részletes információt kapsz az edzésedről és a tápanyagokról a ciklusod szakaszaiban. A Connect IQ app6-pal értesítéseket is kaphatsz a periódusokról, és a naplózott tünetekről, közvetlenül a csuklódon.

Nyitvatartás

Hétfő 13:00-19:00
Kedd 09:00-16:00
Szerda 13:00-19:00
Csütörtök 09:00-16:00
Péntek 09:00-16:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.hu