GARMIN EDGE 530

010-02060-01

Bringás GPS, térkép, letölthető útvonal, magasságmérés, vezérelhető komplex edzések, szenzorokkal bővíthető és kompakt kis méret. LIVE STRAVA

icon A termék most van a boltban. Rendelés esetén személyes átvételig félretesszük. A csomagküldést a mai vagy következő munkanapon indítjuk.
photo

GARMIN EDGE 530

101 610 Ft
112 900 Ft 101 610 Ft
icon Kosárba

GARMIN EDGE 530 széria

Kerékpáros komputer 3 féle csomagban elérhető, ezek tartalmát a CSOMAG fülön láthatjuk nagyon tételesen. Összefoglalva: 

 • EDGE 530 (kompjúter, tartó)
 • EDGE 530 Bundle (kompjúter, tartó, sebességszenzor, pedálfordulat szenzor és pulzusmérő szenzor)
 • EDGE 530 Mountain Bike Bundle (kompjúter, mtb spec.tartó, sebesség szenzor, fekete szilikon védőtok, távirányító)

 

KINEK ÉS MIRE AJÁNLJUK?

Leginkább az elkötelezett, teljesítménycentrikus embereknek ajánlom, természetesen kerékpározáshoz. A maximalista komputer az edzéstervezésre, terhelésre követésre és elemzésre és a biztonságra épül. Kompakt mérete nem zavaró, ám a térkép megjelenítése nem a full navigációs tudás, nincs adatbázis és zoom, de megjelent a pásztázás. Lámpák, szenzorok, wattmérők csatolása igen egyszerű. Az edzések elemzése a népszerű Garmin Connect / Strava illetve TrainingPeaks programokon keresztül is igen egyszerű.

LEGERŐSEBB FUNKCIÓI

 • Kompakt méret és jó üzemidő (20 óra)
 • Barometrikus magasságmérés
 • Edzésterv alapú edzésvezetés
 • Egyszerű üzenetküldés készülékről készülékre és Wi-Fi-s letöltés
 • Regenerációs és túledzettség mérő tesztek
 • Gurulási figyelmeztetés, ha nem indítottál stoppert
 • Lopásriasztás, illetve készülékelvesztés és balesetriasztás
 • Kiváló edzésterv kérhető a Connect szoftverben, amely rátölthető az órára
 • MTB funkcióban útvonalakat pontozza a nyomvonal erősségéhez képest
 • Training Peaks full edzésátvitelek
 • Edzésterhelés követés és regenerációs állapot
 • Strava szegmens megjelenítések egyszerűen
 • Másodlagos külső akkumulátorral kompatibilis
 • Hazaérve Wi-Fi-n keresztül feltölti az edzést

RÉSZLETESEBBEN

A 2019 tavaszán megjelenő Edge 530 az Egde 520 plus-t váltja.  A készülék nyomógombos, s van látható térkép. Több profil tetszetősen és egyszerűen szétválaszthatóak, beállíthatóak. Az 530 képernyőtükrözéssel is működik arra alkalmas garmin órával. Kereshető adatbázisa a térképeknek nem lesz, de menthetünk saját POI pontokat, kijelzőnagyítás- kicsinyítés van, sőt visszakapta a pásztázást is a térképen. Így azon bringásoknak ajánlom az 530-t, akik vagy előre feltöltött nyomvonalat használnak, vagy az adott helyen nagyjából ismerősök, hiszen a nem kereshető adatbázis korlátozza a navigációs tudást a helyszínen.

A három féle rendelhető csomag a Bundle, azaz kiterjesztett csomag és sima csomagra vonatkozik. Érdekes, hogy az MTB-ot pedálfordulatmérő és egyéb szenzorok helyett inkább egy "biztonságos" csomaggal kínálja a Garmin, amelyben egy szilikon tok, egy távirányító és egy állítható konzol található a sebességszenzor mellett. A 530-hoz hozzácsatolható Garmin karóra is, ennek lényege a pulzusszám átadása az 530-nak, illetve a start-stop, köridő funkciók óráról történő irányítása. Ekkor sok beállítás le van tiltva az 530-on, hiszen a csuklós pulzusméréses Garmin karóra lesz a főnök. 

 

- MÍNUSZ

 • Navigációs tudásánál hátrány a képernyő kis mérete
 • Nincs adatbázis használat, tehát nem kereshető helyszín
 • Training Peaks "Recovery Advisor csak" korlátozottan

 

EDGE KÜLÖNBSÉGEK TÖMÖREN

Nézzük mi a különbség egyes EDGE-ek és az EDGE 530 közt

 • EDGE EXPLORE: Az explore-ban van kereshető adatbázis, érintőképernyő, nagy képernyő, üzemideje majd fele az EDGE530-hoz képest. Hiányzik az edzéstervezés és kezelés, wattmérő használata, lopásjelző, készülékvesztés, wi-fi automatikus letöltés, nincsenek sportprofilok.
 • EDGE 130: A 130-as jóval kisebb, monokróm kijelzős, nincs benne térkép, sem adatbázis, de nyomvonalat tud követni. Hiányzik az edzéstervezés és kezelés, lopásjelző, készülékvesztés.
 • EDGE 830: A 820 és EDGE 520 plus utódja, az 530 nagytestvére. A 830 érintképernyős, kevesebb a gombja emiatt. Van benne kereshető adatbázis, utcaszintű navigációval.
 • EDGE 1030: Képernyője a legnagyobb. Jóval egyszerűbb a navigációhoz hozzáférnünk és használnunk, mint a 830 esetében s rengeteg grafikus megjelenítést alkalmazhatunk, ami legfőképp wattmérő használatnál és/ vagy edzésterv végrehajtásnál segítség.
 • EDGFE 1030 PLUS: nagy képernyő, plusz 4 óra üzemidő, dupla akkora memória, vannak napi edzéstippek, készülékvesztés, bringa lopás, Trailforks és MTB dinamika, egész világ térkép

 

 

APRÓ TIPP

Mind a három csomagban található egy Garmin rugalmas zsinór. Ez egy remek biztonsági öv az órának, aminek funkciója 2 részből áll. Ha áthúzzuk az EDGE készülék oldalán található lyukon, s rögzítjük egyszerű hurok csomóval kihasználhatjuk előnyét. Az egyik előnye, ha kicsúszik a készülék a kezünkből még elkaphatjuk a zsinórt. A második előny az, ha a kormányon is áthúzzuk a rugalmas zsinórt esetleges esés következtében lerepül a készülék, úgy nem csúszik messzire a kerékpártól, mivel hozzá lesz kötve.

 

 

LÉPJ ÉS FEJLŐDJ 

Az Edge 530-as kompjúter a fejlődésedet tartja fontosnak. Több teljesítményadat használható, hogy gyorsabb légy!

 

Garmin Cycle Map

Tekerj úgy, mintha minden kanyart és emelkedőt ismernél. találd meg azon utakat, melyeket a helyiek szeretnek.

Turn-by-turn navigation

Nem számít az, hogy ismeretlen helyen vagy, az Edge könnyedén visszavezet a kiindulási helyre.

Compare rides

Legjobb idődet érd el, majd múld felül. Hasonlítsd össze a tekeréseket.

Sync your workouts

Kell egy edző, akire támaszkodhatsz? Strukurált edzéseket szinkronizálhatsz közvetlenül az EDGE kompjúterbe.

Tracked metrics

Lásd a statisztikáid. Bármiről! Mindent megteszünk azért, hogy a legátfogóbb képet kapd magadról.

Battery life

Minnél hosszabb a menet, annál jobb. Akár 20 órát is tekerhetsz egybe egy feltöltéssel.

Kep

Első a teljesítményed!

Edge 530 with tracking dynamics screen

DYNAMIC PERFORMANCE MONITORING

Tudj meg többet arról, hogy tested hogyan reagál az edzésre. Kövesd nyomon a VO2max értéked, a regenerálódási időt, az edzésterhelést, az edzésterhelés fókuszát és sok egyebet

Edge 530 with training status screen

AZ EDZÉS ÁLLAPOTA

Hogy mennyire hatékony az edzésed? Automatikusan kiértékeli az óra az előzmények és a teljesítményadatok alapján, így láthatod ha hatékonyan, csúcsszinten vagy túlságosan erősen edzed magad.

Edge 530 with environment screen

MELEG ÉS MAGASSÁGI AKKLIMATIZÁCIÓ

Látható lesz, hogy az extrém környezetben a hő és a magassághoz hogyan alkalmazkodunk.

Edge 530 with SHIMANO screen

SHIMANO STEPS EBIKE RENDSZER KOMPATIBILIS

A különleges eBike kerékpáros adatképernyőn láthatod a rendszer állapotát és a figyelmeztetéseket. Akár a rásegítés mértékét és a sebességfokozatot, akkumulátorszintet is mutatja menet közben.

Edge 530 with cycling dynamics screen

CYCLING DYNAMICS

Használd ki a fejlett kerékpáros elemzéseket, amelyek célja, hogy betekintést nyújtsanak a teljesítmény változásaiba, a helyzet, a kerékpár beállítása, az utazás időtartama és egyebek alapján.

Edge 530 with MTB dynamics screen

MTB DYNAMICS

Kövesd nyomon minden részletét a fantasztikus bringázásaid során, ebben segít a MTB adatok, mely számolja az ugrásokat, azok távolságát és a levegőben töltött idő.

Edge 530 with grit and flow screen

GRIT ÉS FLOW

A Grit értékeli - a GPS-szel végzett tevékenység során - a magassági és egyéb adatok alapján az út nehézségét. A flow azt méri, hogy mennyire folyamatosan ereszkedsz az ösvényen, így a következő alkalommal ezt a pontszámot múlhatod felül.

Edge 530 with advanced workouts screen

SZINKRONIZÁLD EDZÉSTERVEID

Töltsd le a bel- és kültéri edzésterveid a Garmin Connect™ alkalmazásból vagy szinkronizáld az Edge készüléked és az olyan alkalmazásokat, mint a TrainingPeaks® és TrainerRoad.

Edge 530 with ClimbPro screen

CLIMBPRO FUNKCIÓ

Automatikusan megjelenik a hátralevő emelkedő és annak foka, ha betöltött pályán navigálsz. Ez segít felmérni, hogyan oszd be az erődet.

Edge 530 with battery screen

HOSSZABB AKKUMULÁTOROS ÜZEMIDŐ

Az Edge 530 akár 20 órás akkumulátor üzemidőt biztosít, még erősebb igénybevétel esetén is. Ezt akár megkétszerezheted az opcionális Garmin külső akkumulátorral.

Kep

Bringázz a helyiek kedvelt útvonalain.

Edge 530 with Garmin Cycle Map screen

GARMIN KERÉKPÁROS TÉRKÉP

Kerékpározz az előre betöltött térképekkel, amelyek szélesebb lefedettséggel bírnak, mint valaha, kiegészítve a Trailforks MTB nyomvonal adataikkal. Mutatja a tengerszint feletti magasságot, a nevezetességeket és akár címekre is kereshető.

Edge 530 with Trailforks app screen

TRAILFORKS ALKALMAZÁS

Importáld a megtervezett útvonalaid az Edge 1030 Plusba előre betöltött Trailforks alkalmazásba. Ezek az útvonalak figyelembe veszik az ösvények állapotát és a kerékpáros képességeit, hogy jobb időt biztosítson.

Edge 530 with forksight screen

ÚTELÁGAZÁS MUTATÁSA ÜZEMMÓD

A Trailforks alkalmazás használatakor ez az üzemmód automatikusan megjeleníti a közelgő útelágazásokat a nyomvonalon, mutatja a környezetet és a helyzeted az ösvényen.

Edge 530 with directions screen

FORDULÓRÓL-FORDULÓRA IRÁNYÍTÁS

A fodulóról-fordulóra irányítás és értesítések segítenek, hogy ne tévedj el.

Edge 530 with back to start screen

VISSZA A KIINDULÓPONTRA

Az Edge 530 elég okos ahhoz, hogy visszavezessen a kiindulópontra, még akkor is, ha letérsz a tervezett útról vagy úgy döntesz, hogy előbb befejezed a túrát.

Edge 530 with route calculation screen

ÚTVONALTERVEZÉS

Tölts több időt kerékpározással és várj kevesebbet az útvonal kiszámítására, amely kétszer olyan gyors, mint az előző modelleknél volt.

Edge 530 with Trendline screen

TRENDLINE™ NÉPSZERŰ KERÉKPÁROS ÚTVONALAK

A kerékpárosok által feltöltött útvonaladatok felhasználásával az Edge 530 megtalálja a legjobb útvonalat - kiválasztva az utak (és nyomvonalak) közül a legnépszerűbbet.

Kep

Vedd komolyan
a biztonságot!

Edge 530 with Varia screen

VARIA™ KOMPATIBILITÁS

Párosítsd az Edge 530 készüléked Varia hátrafelé néző radarral vagy lámpával, így jobban láthatsz és jobban látszol.

Edge 530 with incident detection screen

BALESETÉRZÉKELÉS

Az Edge automatikusan elküldi a helyzeted az előre megadott vészhelyzeti kapcsolatoknak, ha balesetet észlel.

Edge 530 with bike alarm screen

KERÉKPÁR RIASZTÁS

A PIN-kóddal védett kerékpárriasztó értesít az okostelefonon, ha a kerékpár megmozdul, miközben beugrasz egy frissítésért a közeli boltba, vagy egy kicsit arrébb mész a biciklitől.

Edge 530 with group messaging screen

CSOPORTOS ÜZENET

Maradj kapcsolatban a kerékpáros csapatoddal, ha esetleg elválnál tőlük.

Kep

Bárhová is menj,
maradj kapcsolatban.

Edge 530 with smart notifications screen

OKOSÉRTESÍTÉSEK

Fogadhatsz e-maileket, sms-t is miközben tekersz. Ha gondolod válaszolsz, mert fontos, vagy tovább tekersz.

Edge 530 with Connect IQ screen

CONNECT IQ™

Tölts le különleges adatmezőket a Connect IQ Áruházból, így még több adatot láthatsz egyszerre.

Edge 530 with Garmin Connect screen

GARMIN CONNECT SZINKRONIZÁLÁS

A Garmin Connect alkalmazás a kapcsolódási pont ebbe az élénk online közösségbe, ahol a felhasználók kapcsolatot létesíthetnek, mérkőzhetnek és megoszthatják az elért eredményeiket a közösségi médiában.

A Garmin Connect alkalmazás lesz az online edzésnaplód, melyen mindent átláthatsz, tervezhetsz.

Szabd testre a Garmin készüléked a Connect IQ ™ Store segítségével.

Kep

Szabadon fejleszthető.
Nézz szét a
KIEGÉSZÍTŐK közt!

GARMIN EDGE 530 széria

Kerékpáros komputer 3 féle csomagban elérhető, ezek tartalmát a CSOMAG fülön láthatjuk nagyon tételesen. Összefoglalva: 

 • EDGE 530 (kompjúter, tartó)
 • EDGE 530 Bundle (kompjúter, tartó, sebességszenzor, pedálfordulat szenzor és pulzusmérő szenzor)
 • EDGE 530 Mountain Bike Bundle (kompjúter, mtb spec.tartó, sebesség szenzor, fekete szilikon védőtok, távirányító)

 

KINEK ÉS MIRE AJÁNLJUK?

Leginkább az elkötelezett, teljesítménycentrikus embereknek ajánlom, természetesen kerékpározáshoz. A maximalista komputer az edzéstervezésre, terhelésre követésre és elemzésre és a biztonságra épül. Kompakt mérete nem zavaró, ám a térkép megjelenítése nem a full navigációs tudás, nincs adatbázis és zoom, de megjelent a pásztázás. Lámpák, szenzorok, wattmérők csatolása igen egyszerű. Az edzések elemzése a népszerű Garmin Connect / Strava illetve TrainingPeaks programokon keresztül is igen egyszerű.

LEGERŐSEBB FUNKCIÓI

 • Kompakt méret és jó üzemidő (20 óra)
 • Barometrikus magasságmérés
 • Edzésterv alapú edzésvezetés
 • Egyszerű üzenetküldés készülékről készülékre és Wi-Fi-s letöltés
 • Regenerációs és túledzettség mérő tesztek
 • Gurulási figyelmeztetés, ha nem indítottál stoppert
 • Lopásriasztás, illetve készülékelvesztés és balesetriasztás
 • Kiváló edzésterv kérhető a Connect szoftverben, amely rátölthető az órára
 • MTB funkcióban útvonalakat pontozza a nyomvonal erősségéhez képest
 • Training Peaks full edzésátvitelek
 • Edzésterhelés követés és regenerációs állapot
 • Strava szegmens megjelenítések egyszerűen
 • Másodlagos külső akkumulátorral kompatibilis
 • Hazaérve Wi-Fi-n keresztül feltölti az edzést

RÉSZLETESEBBEN

A 2019 tavaszán megjelenő Edge 530 az Egde 520 plus-t váltja.  A készülék nyomógombos, s van látható térkép. Több profil tetszetősen és egyszerűen szétválaszthatóak, beállíthatóak. Az 530 képernyőtükrözéssel is működik arra alkalmas garmin órával. Kereshető adatbázisa a térképeknek nem lesz, de menthetünk saját POI pontokat, kijelzőnagyítás- kicsinyítés van, sőt visszakapta a pásztázást is a térképen. Így azon bringásoknak ajánlom az 530-t, akik vagy előre feltöltött nyomvonalat használnak, vagy az adott helyen nagyjából ismerősök, hiszen a nem kereshető adatbázis korlátozza a navigációs tudást a helyszínen.

A három féle rendelhető csomag a Bundle, azaz kiterjesztett csomag és sima csomagra vonatkozik. Érdekes, hogy az MTB-ot pedálfordulatmérő és egyéb szenzorok helyett inkább egy "biztonságos" csomaggal kínálja a Garmin, amelyben egy szilikon tok, egy távirányító és egy állítható konzol található a sebességszenzor mellett. A 530-hoz hozzácsatolható Garmin karóra is, ennek lényege a pulzusszám átadása az 530-nak, illetve a start-stop, köridő funkciók óráról történő irányítása. Ekkor sok beállítás le van tiltva az 530-on, hiszen a csuklós pulzusméréses Garmin karóra lesz a főnök. 

 

- MÍNUSZ

 • Navigációs tudásánál hátrány a képernyő kis mérete
 • Nincs adatbázis használat, tehát nem kereshető helyszín
 • Training Peaks "Recovery Advisor csak" korlátozottan

 

EDGE KÜLÖNBSÉGEK TÖMÖREN

Nézzük mi a különbség egyes EDGE-ek és az EDGE 530 közt

 • EDGE EXPLORE: Az explore-ban van kereshető adatbázis, érintőképernyő, nagy képernyő, üzemideje majd fele az EDGE530-hoz képest. Hiányzik az edzéstervezés és kezelés, wattmérő használata, lopásjelző, készülékvesztés, wi-fi automatikus letöltés, nincsenek sportprofilok.
 • EDGE 130: A 130-as jóval kisebb, monokróm kijelzős, nincs benne térkép, sem adatbázis, de nyomvonalat tud követni. Hiányzik az edzéstervezés és kezelés, lopásjelző, készülékvesztés.
 • EDGE 830: A 820 és EDGE 520 plus utódja, az 530 nagytestvére. A 830 érintképernyős, kevesebb a gombja emiatt. Van benne kereshető adatbázis, utcaszintű navigációval.
 • EDGE 1030: Képernyője a legnagyobb. Jóval egyszerűbb a navigációhoz hozzáférnünk és használnunk, mint a 830 esetében s rengeteg grafikus megjelenítést alkalmazhatunk, ami legfőképp wattmérő használatnál és/ vagy edzésterv végrehajtásnál segítség.
 • EDGFE 1030 PLUS: nagy képernyő, plusz 4 óra üzemidő, dupla akkora memória, vannak napi edzéstippek, készülékvesztés, bringa lopás, Trailforks és MTB dinamika, egész világ térkép

 

 

APRÓ TIPP

Mind a három csomagban található egy Garmin rugalmas zsinór. Ez egy remek biztonsági öv az órának, aminek funkciója 2 részből áll. Ha áthúzzuk az EDGE készülék oldalán található lyukon, s rögzítjük egyszerű hurok csomóval kihasználhatjuk előnyét. Az egyik előnye, ha kicsúszik a készülék a kezünkből még elkaphatjuk a zsinórt. A második előny az, ha a kormányon is áthúzzuk a rugalmas zsinórt esetleges esés következtében lerepül a készülék, úgy nem csúszik messzire a kerékpártól, mivel hozzá lesz kötve.

 

 

LÉPJ ÉS FEJLŐDJ 

Az Edge 530-as kompjúter a fejlődésedet tartja fontosnak. Több teljesítményadat használható, hogy gyorsabb légy!

 

Garmin Cycle Map

Tekerj úgy, mintha minden kanyart és emelkedőt ismernél. találd meg azon utakat, melyeket a helyiek szeretnek.

Turn-by-turn navigation

Nem számít az, hogy ismeretlen helyen vagy, az Edge könnyedén visszavezet a kiindulási helyre.

Compare rides

Legjobb idődet érd el, majd múld felül. Hasonlítsd össze a tekeréseket.

Sync your workouts

Kell egy edző, akire támaszkodhatsz? Strukurált edzéseket szinkronizálhatsz közvetlenül az EDGE kompjúterbe.

Tracked metrics

Lásd a statisztikáid. Bármiről! Mindent megteszünk azért, hogy a legátfogóbb képet kapd magadról.

Battery life

Minnél hosszabb a menet, annál jobb. Akár 20 órát is tekerhetsz egybe egy feltöltéssel.

Kep

Első a teljesítményed!

Edge 530 with tracking dynamics screen

DYNAMIC PERFORMANCE MONITORING

Tudj meg többet arról, hogy tested hogyan reagál az edzésre. Kövesd nyomon a VO2max értéked, a regenerálódási időt, az edzésterhelést, az edzésterhelés fókuszát és sok egyebet

Edge 530 with training status screen

AZ EDZÉS ÁLLAPOTA

Hogy mennyire hatékony az edzésed? Automatikusan kiértékeli az óra az előzmények és a teljesítményadatok alapján, így láthatod ha hatékonyan, csúcsszinten vagy túlságosan erősen edzed magad.

Edge 530 with environment screen

MELEG ÉS MAGASSÁGI AKKLIMATIZÁCIÓ

Látható lesz, hogy az extrém környezetben a hő és a magassághoz hogyan alkalmazkodunk.

Edge 530 with SHIMANO screen

SHIMANO STEPS EBIKE RENDSZER KOMPATIBILIS

A különleges eBike kerékpáros adatképernyőn láthatod a rendszer állapotát és a figyelmeztetéseket. Akár a rásegítés mértékét és a sebességfokozatot, akkumulátorszintet is mutatja menet közben.

Edge 530 with cycling dynamics screen

CYCLING DYNAMICS

Használd ki a fejlett kerékpáros elemzéseket, amelyek célja, hogy betekintést nyújtsanak a teljesítmény változásaiba, a helyzet, a kerékpár beállítása, az utazás időtartama és egyebek alapján.

Edge 530 with MTB dynamics screen

MTB DYNAMICS

Kövesd nyomon minden részletét a fantasztikus bringázásaid során, ebben segít a MTB adatok, mely számolja az ugrásokat, azok távolságát és a levegőben töltött idő.

Edge 530 with grit and flow screen

GRIT ÉS FLOW

A Grit értékeli - a GPS-szel végzett tevékenység során - a magassági és egyéb adatok alapján az út nehézségét. A flow azt méri, hogy mennyire folyamatosan ereszkedsz az ösvényen, így a következő alkalommal ezt a pontszámot múlhatod felül.

Edge 530 with advanced workouts screen

SZINKRONIZÁLD EDZÉSTERVEID

Töltsd le a bel- és kültéri edzésterveid a Garmin Connect™ alkalmazásból vagy szinkronizáld az Edge készüléked és az olyan alkalmazásokat, mint a TrainingPeaks® és TrainerRoad.

Edge 530 with ClimbPro screen

CLIMBPRO FUNKCIÓ

Automatikusan megjelenik a hátralevő emelkedő és annak foka, ha betöltött pályán navigálsz. Ez segít felmérni, hogyan oszd be az erődet.

Edge 530 with battery screen

HOSSZABB AKKUMULÁTOROS ÜZEMIDŐ

Az Edge 530 akár 20 órás akkumulátor üzemidőt biztosít, még erősebb igénybevétel esetén is. Ezt akár megkétszerezheted az opcionális Garmin külső akkumulátorral.

Kep

Bringázz a helyiek kedvelt útvonalain.

Edge 530 with Garmin Cycle Map screen

GARMIN KERÉKPÁROS TÉRKÉP

Kerékpározz az előre betöltött térképekkel, amelyek szélesebb lefedettséggel bírnak, mint valaha, kiegészítve a Trailforks MTB nyomvonal adataikkal. Mutatja a tengerszint feletti magasságot, a nevezetességeket és akár címekre is kereshető.

Edge 530 with Trailforks app screen

TRAILFORKS ALKALMAZÁS

Importáld a megtervezett útvonalaid az Edge 1030 Plusba előre betöltött Trailforks alkalmazásba. Ezek az útvonalak figyelembe veszik az ösvények állapotát és a kerékpáros képességeit, hogy jobb időt biztosítson.

Edge 530 with forksight screen

ÚTELÁGAZÁS MUTATÁSA ÜZEMMÓD

A Trailforks alkalmazás használatakor ez az üzemmód automatikusan megjeleníti a közelgő útelágazásokat a nyomvonalon, mutatja a környezetet és a helyzeted az ösvényen.

Edge 530 with directions screen

FORDULÓRÓL-FORDULÓRA IRÁNYÍTÁS

A fodulóról-fordulóra irányítás és értesítések segítenek, hogy ne tévedj el.

Edge 530 with back to start screen

VISSZA A KIINDULÓPONTRA

Az Edge 530 elég okos ahhoz, hogy visszavezessen a kiindulópontra, még akkor is, ha letérsz a tervezett útról vagy úgy döntesz, hogy előbb befejezed a túrát.

Edge 530 with route calculation screen

ÚTVONALTERVEZÉS

Tölts több időt kerékpározással és várj kevesebbet az útvonal kiszámítására, amely kétszer olyan gyors, mint az előző modelleknél volt.

Edge 530 with Trendline screen

TRENDLINE™ NÉPSZERŰ KERÉKPÁROS ÚTVONALAK

A kerékpárosok által feltöltött útvonaladatok felhasználásával az Edge 530 megtalálja a legjobb útvonalat - kiválasztva az utak (és nyomvonalak) közül a legnépszerűbbet.

Kep

Vedd komolyan
a biztonságot!

Edge 530 with Varia screen

VARIA™ KOMPATIBILITÁS

Párosítsd az Edge 530 készüléked Varia hátrafelé néző radarral vagy lámpával, így jobban láthatsz és jobban látszol.

Edge 530 with incident detection screen

BALESETÉRZÉKELÉS

Az Edge automatikusan elküldi a helyzeted az előre megadott vészhelyzeti kapcsolatoknak, ha balesetet észlel.

Edge 530 with bike alarm screen

KERÉKPÁR RIASZTÁS

A PIN-kóddal védett kerékpárriasztó értesít az okostelefonon, ha a kerékpár megmozdul, miközben beugrasz egy frissítésért a közeli boltba, vagy egy kicsit arrébb mész a biciklitől.

Edge 530 with group messaging screen

CSOPORTOS ÜZENET

Maradj kapcsolatban a kerékpáros csapatoddal, ha esetleg elválnál tőlük.

Kep

Bárhová is menj,
maradj kapcsolatban.

Edge 530 with smart notifications screen

OKOSÉRTESÍTÉSEK

Fogadhatsz e-maileket, sms-t is miközben tekersz. Ha gondolod válaszolsz, mert fontos, vagy tovább tekersz.

Edge 530 with Connect IQ screen

CONNECT IQ™

Tölts le különleges adatmezőket a Connect IQ Áruházból, így még több adatot láthatsz egyszerre.

Edge 530 with Garmin Connect screen

GARMIN CONNECT SZINKRONIZÁLÁS

A Garmin Connect alkalmazás a kapcsolódási pont ebbe az élénk online közösségbe, ahol a felhasználók kapcsolatot létesíthetnek, mérkőzhetnek és megoszthatják az elért eredményeiket a közösségi médiában.

A Garmin Connect alkalmazás lesz az online edzésnaplód, melyen mindent átláthatsz, tervezhetsz.

Szabd testre a Garmin készüléked a Connect IQ ™ Store segítségével.

Kep

Szabadon fejleszthető.
Nézz szét a
KIEGÉSZÍTŐK közt!