Garmin EDGE 1030 PLUS Bundle

010-02424-11

EDGE 1030 kerékpáros GPS, wifi szinkronban van, körtúrát tervez, hatalmas képernyője jól látható.

icon A termék most van a boltban. Rendelés esetén személyes átvételig félretesszük. A csomagküldést a mai vagy következő munkanapon indítjuk.
photo

Garmin EDGE 1030 PLUS Bundle

262 900 Ft
262 900 Ft
icon Kosárba

GARMIN EDGE 1030 PLUS Bundle

Kerékpáros csúcskategóriás kompjúter. A bundle növelt csomagtartalomra utal, ahol pulzusmérő mellkaspánttal, Sebességmérő szenzorral és pedálfordulatszám mérő szenzorral bővíti a Garmin a csomagtartalmat.

 

 • A legnagyobb kategóriás kerékpáros GPS, 89 mm képátlójú kijelzővel jól látható, átfogó navigációs funkciókkal, edzés elemzéssel és rengeteg tervezési funkcióval
 • Trendline™ egy olyan útvonaltervezés, mely más felhasználók nyomvonalait  viszi egyben térképre, s így milliónyi közúti és erdei utat láthatunk, s használhatunk 
 • A garmin topo-aktív és kerékpáros európai térképe, mely egyszerűen használható
 • A Group track-et jól használhatjuk csapaton belül, s látható ki merre van a térképen, most egy egyszerű üzenetküldési funkciót is kapott az 1030, mellyel a csapatunknak üzenhetünk
 • A Live Strava megmutatja az adott szegmens kezdetét és végét és a KOM-os időt is azonnal
 • Akár 20 órás akkumulátoros üzemidő egy feltöltéssel, mely akár 40 órára bővíthető az opcionális Garmin Charge™ külső akkumulátorral

A térkép és a navigáció az alap, a Trendline népszerűségi útvonaltervezéssel mindenkinek tudunk mutatni egy mások által bejárt útvonalat, legyen az közúton vagy terepen.

 

BUNDLE

Ez a termékoldal, melyet néz a Garmin EDGE 1030 Bundle csomagtartalommal bíró kivitel, mely növelt csomagtartalmú. A következő szenzorokat is tartalmazza a csomag:

 • Garmin Premium Soft Pulzusmérő mellkaspánt
 • Garmin ANT+ gravitációs Sebességszenzor
 • Garmin ANT+ gravitációs pedálfordulatmérő szenzor

 

 

RENDSZERBEN

Az Edge 1030-hoz nemcsak szenzorok kapcsolhatóak, hanem lámparendszerek, kamerák, teljesítménymérők. A Varia Vision szemüvegen keresztül látható lesz merre megy utunk, milyen pulzussal, sebességgel haladunk, így egyszer sem kell az útról levegyük szemünk. A GPS-t távirányítóval is kezelhetjük, így nem kell levegyük a kormányról kezünket sem. Tehát sok olyan kiegészítő kapcsolható az EDGE 1030-hoz, ami a biztonságunkat növeli.

 

TRENDLINE

A Garmin a sok-sok felhasználója által járt nyomvonalakat egy térképen mutatja, mint egy hőtérkép, s ezt Trendline-nak hívja a Garmin. Navigáció során azon útvonalakat részesíti előnyben az EDGE 1030, melyek népszerűbbek a bringások körében. A sok milliónyi adatbázis így bárkinek haszonnal használható, s a megszokott útvonalakat lecserélhetjük újjakra, illetve a legrövidebb és leggyorsabb útvonalak helyett a jól járható útvonalakat használhatjuk.

 

NAVIGÁCIÓ

Navigációs tudása az EDGE 1030-nak többrétű. Egyrészt letöltött és megtervezett nyomvonalakat használhatunk, másrészt egy gyors körúttervezőt, azaz megadunk 3-4 érinteni kívánt települést, s ezeket összeköti egy edzőkörbe az EDGE 1030. A harmadik lehetőség egy automata körúttervező, melynél távolságot beírva 3 nyomvonalat javasol, pontos távolsággal, szintemelkedéssel. A navigáció nemcsak a kanyarokat mutatja és a letéréseket, hanem előre jelzi a éles kanyarokat is. Útvonalról letéréskor jelez a GPS és újratervezi útvonalunk. Természetesen a Garmintól megszokott ÉRDEKES HELYEK is megmaradtak, azaz a térkép adatbázisának POI pontjait kategóriázva láthatjuk, hol van étterem, település, benzinkút, szállás, vásárlás, kórház, stb, s mindezt távolság szerint növekvő sorrendbe.

 

ÜZENETKÜLDÉS

A Group Track több típusú Garmin készüléknél működik, s a túra/ edzés indításkor összekapcsoljuk a csapatot egy csapattá. Így látjuk ki hol van a térképen. Most a telefon elővétele nélkül tudunk üzenetet küldeni a csoport tagjainak, amit ráadásul előre megírhatunk, így gyors lesz a kommunikáció. Tehát egy defektet kapunk, rányomunk a készülékre, s mindenki más megkapja az üzenetünket a csapatba, hogy lemaradtam, defektet szerelek. Természetesen mindehhez telefonra is szükségünk van, hiszen a telefont használja a 1030 minden ilyen funkcióra.

 

KAPCSOLATBAN

Az Edge 1030 kapcsolatban tart, s nem kell megállnunk minden értesítés vagy híváskor, hiszen üzeneteinket, csillagozott e-maljeinket elolvashatjuk, s láthatjuk azt is ki hív minket. Mérlegelünk, hogy emiatt meg kell e állnunk, vagy mehetünk tovább. A telefonhívásokra is válaszolhatunk a telefon elővétele nélkül a 1030-ról. Így az előre megírt üzenetet küldhetjük, hogy "Edzés közben vagyok, ha végeztem, hívlak" vagy "Nemsokára hazaérek, nagyon éhes vagyok". Ezen felül a szintén már több készüléken is használt Garmin Live Track-et is használhatnak azon ismerőseink, akik szeretnék tudni merre vagyunk, így otthonról látható lesz merre járunk éppen.

Az edzés letöltés természetesen egyszerű a telefonon keresztüli Bluetooth kapcsolattal, de az otthoni vagy a munkahelyi Wi-Fi-t is beállíthatjuk, így automatikus lesz az edzésletöltés és szinkronizáció, illetve a szoftverfrissítéseket is megkapja az EDGE 1030 Wi-Fi-n keresztül, ezzel is megkönnyítve a készülék használatát.

 

BIZTONSÁGBAN

A bringa kormányunk elé nyúló tartó a készülék kijelzőjét ideális pozícióba helyezi, ezzel is maximálisra húzza fel a kerékpárunk kezelését. A Varia és más okoslámpa kompatibilitásokat is használhatjuk az EDGE 1030-al, vagy a Varia Radar, mely megmutatja az 1030-on a hátunk mögötti forgalmat és erősíti és sűrűbbé teszi a hátsó lámpánk fényerejét. A baleset érzékelő is a biztonságot növeli, melynél egy nagyobb lassulásnál és ütésnél 30 másodpercről számol vissza a GPS, majd kiküld egy előre megírt SMS-t annak, akit beállítottunk kontaktnak. A kontaktemberünk megkapja a GPS koordinátáinkat is. Ide soroljuk a Varia Vision szemüveget is, mely a szemünk elé vetíti az útvonalunk, s minden olyan adatot, melyet látni szeretnénk. Az EDGE távirányítót is hozzákapcsolhatjuk az EDGE 1030-hez, így nem kell levennünk a kezünk a kormányról, s tudunk köridőt indítani, képernyők közt lapozni, edzést indítani, leállítani.

 

LIVE STRAVA

Egy virtuális verseny igazi versenytársakkal. A Garmin készülékre rátöltött Strava szegmensek elejét és végét is láthatjuk útvonalunkon. Láthatjuk, hogy megdöntöttük e Personal Recordunkat, avgy azt is, milyen időt ment a szakasz leggyorsabbja, a KOM tartó. 

Az előre feltöltött Strava Routes Connect IQ alkalmazása a csillaggal megjelölt útvonalak vezeték nélkül átvihetők az Edge 1030-ra, így kedvenc útjainkon versenyezhetünk a Strava szakaszokon. Az edzés végén természetesen automatikusan feltöltődik az edzésünk a STRAVA-ra.

 

TRAINING PEAKS

A Training Peaks edzésterveit könnyedén átvihetjük a Connect IQ alkalmazással az EDGE 1030 készülékre. A napi edzések és a szakaszbetartások könnyedén használhatóak az Edge 1030-al. Az edzés végén automatikusan felkerül a Garmin Connecten keresztül a Training Peak-s re az edzésünk, így annak kielemzése is automatikusan megjelenik a Training Peaks-en.

 

BEST BIKE SPLIT

Versenyteljesítményünk optimalizálása versenystratégiánkkal. A Best Bike Split Race Sync alkalmazás segíti a legjobb időnket elérni az adott versenynapon. Lépj be az applikációba, készítsd el a terved és próbáld ki.

 

CONNECT IQ

A Connect IQ egy webáruháza a Garminnak, ahol minden ingyenes. Több egyéni dologból választhatunk, hogy magunk számára optimálisabban használhassuk az EDGE 1030-at. A készülékre ráküldött alkalmazások, widgetek és adatmezők jól kihasználják az EDGE 1030 tudását. 

FEDEZD FEL A VILÁGIT ÉS A HATÁRAID

Sosem kell megállnod ezzel a GPS-es kerékpárkomputerrel. Az Edge 1030 Plus menetre kész az aszfalton és a hegyi ösvényeken is.

Szinkronizálj beltéri vagy kültéri edzéseket közvetlenül az Edge-re. Ez a könnyebbik rész.

Eddz engem. Az Edge túrákat és edzéseket javasol az aktuális edzési terhelés alapján


Nem számít, milyen messzire tekersz, az Edge könnyedén visszavezet a kiindulási helyre.

Még több kapcsolódási lehetőség, akár inReach® használatával is.

Szöveges üzenetek és a kedvenc alkalmazásaid mind elérhetők ezen a kerékpáros navigációs készüléken.

Tekerj messzebb, tölts kevesebbet, hiszen akár 24 órás akkumulátoros üzemidőt biztosít.

Kep

A teljesítmény csúcsa.

DYNAMIC PERFORMANCE MONITORING

Tudj meg többet arról, hogy tested hogyan reagál az edzésre. Kövesd nyomon a VO2max értéked, a regenerálódási időt, az edzésterhelést, az edzésterhelés fókuszát és sok egyebet.

AZ EDZÉS ÁLLAPOTA

Hogy mennyire hatékony az edzésed? Automatikusan kiértékeli az óra az előzmények és a teljesítményadatok alapján, így láthatod ha hatékonyan, csúcsszinten vagy túlságosan erősen edzed magad.

NAPI EDZÉSI JAVASLATOK

Az aktuális edzettségi szintjednek megfelelő edzési javaslatokat kaphatsz, mely figyelembe veszi az VO2 max értéket és a jelenlegi edzési terhelést.

SZINKRONIZÁLD EDZÉSTERVEID

Töltsd le a bel- és kültéri edzésterveid a Garmin Connect™ alkalmazásból vagy szinkronizáld az Edge készüléked és az olyan alkalmazásokat, mint a TrainingPeaks® és TrainerRoad.

HŐMÉRSÉKLET ÉS MAGASSÁGI AKLIMATIZÁCIÓ

Készülj fel bármilyen környezetre. Nézd meg, hogyan alkalmazkodik tested a magas hőmérséklethez vagy magassághoz.

CLIMBPRO FUNKCIÓ

Automatikusan megjelenik a hátralevő emelkedő és annak foka, ha betöltött pályán navigálsz. Ez segít felmérni, hogyan oszd be az erődet.

ÉTKEZÉSI ÉS HIDRATÁLTSÁGI FIGYELMEZTETÉSEK

Legyen elég energiájad minden kilométerhez. Az Edge 1030 Plus értesít, ha ideje hidratálni vagy enni.

CYCLING DYNAMICS

Használd ki a fejlett kerékpáros elemzéseket, amelyek célja, hogy betekintést nyújtsanak a teljesítmény változásaiba, a helyzet, a kerékpár beállítása, az utazás időtartama és egyebek alapján.

MTB DYNAMICS

Kövesd nyomon minden részletét a fantasztikus bringázásaid során, ebben segít a MTB adatok, mely számolja az ugrásokat, azok távolságát és a levegőben töltött idő.

GRIT ÉS FLOW

A Grit értékeli - a GPS-szel végzett tevékenység során - a magassági és egyéb adatok alapján az út nehézségét. A flow azt méri, hogy mennyire folyamatosan ereszkedsz az ösvényen, így a következő alkalommal ezt a pontszámot múlhatod felül.

HOSSZABB AKKUMULÁTOROS ÜZEMIDŐ

Az Edge 1030 plus akár 24 órás akkumulátor üzemidőt biztosít2, még erősebb igénybevétel esetén is. Ezt akár megkétszerezheted az opcionális Garmin külső akkumulátorral.

Kep

2. teljes kép

ÚJRATERVEZÉS LETÉRÉSKOR

Nyugodtan szüneteltetheted a navigálást és az útvonalelhagyásról szóló értesítéseket, amíg felfedezed a környéket. Ha készen állsz arra, hogy visszatérj az útvonalra, az Edge 1030 Plus megmutatja az utat.

GARMIN KERÉKPÁROS TÉRKÉP

Kerékpározz az előre betöltött térképekkel, amelyek szélesebb lefedettséggel bírnak, mint valaha, kiegészítve a Trailforks MTB nyomvonal adataikkal. Mutatja a tengerszint feletti magasságot, a nevezetességeket és akár címekre is kereshető

TRAILFORKS ALKALMAZÁS

Importáld a megtervezett útvonalaid az Edge 1030 Plusba előre betöltött Trailforks alkalmazásba. Ezek az útvonalak figyelembe veszik az ösvények állapotát és a kerékpáros képességeit, hogy jobb időt biztosítson.

ÚTELÁGAZÁS MUTATÁSA ÜZEMMÓD

A Trailforks alkalmazás használatakor ez az üzemmód automatikusan megjeleníti a közelgő útelágazásokat a nyomvonalon, mutatja a környezetet és a helyzeted az ösvényen.

FORDULÓRÓL-FORDULÓRA IRÁNYÍTÁS

A fodulóról-fordulóra irányítás és értesítések segítenek, hogy ne tévedj el.

VISSZA A KIINDULÓPONTRA

Az Edge 1030 Plus elég okos ahhoz, hogy visszavezessen a kiindulópontra, még akkor is, ha letérsz a tervezett útról vagy úgy döntesz, hogy előbb befejezed a túrát.

ÚTVONALTERVEZÉS

Tölts több időt kerékpározással és várj kevesebbet az útvonal kiszámítására, amely kétszer olyan gyors, mint az előző modelleknél volt.

TRENDLINE™ NÉPSZERŰ KERÉKPÁROS ÚTVONALAK

A kerékpárosok által feltöltött útvonaladatok felhasználásával az Edge 1030 Plus megtalálja a legjobb útvonalat - kiválasztva az utak (és nyomvonalak) közül a legnépszerűbbet.

TERVEZZ MÉG TÖBB PÁLYÁT

Készíts pályákat a Garmin Connect alkalmazással, így soha nem fogynak el a helyek, amerre biciklizhetsz. Akár az olyan felületeken is tervezhetsz, mint a Strava és a Komoot, melyeket felszinkonizálhatsz az Edge-re.

Kep

Vedd komolyan a biztonságot.

INREACH® KOMPATIBILITÁS

Maradj kapcsolódva bármerre is kerékpározz az Edge-el, kapcsold össze inReach® készülékkel. Olvasd el és válaszold meg az üzeneteket, oszd meg az utazásod és akár SOS jelzést is kezdeményezhetsz az inReach előfizetés alapján.

VARIA™ KOMPATIBILITÁS

Párosítsd az Edge 1030 Plus készüléked Varia hátrafelé néző radarral vagy lámpával, így jobban láthatsz és jobban látszol.

BALESETÉRZÉKELÉS

Az Edge automatikusan elküldi a helyzeted az előre megadott vészhelyzeti kapcsolatoknak, ha balesetet észlel.

KERÉKPÁR RIASZTÁS

A PIN-kóddal védett kerékpárriasztó értesít az okostelefonon, ha a kerékpár megmozdul, miközben beugrasz egy frissítésért a közeli boltba, vagy egy kicsit arrébb mész a biciklitől.

CSOPORTOS ÜZENET

Maradj kapcsolatban a kerékpáros csapatoddal, ha esetleg elválnál tőlük.

GROUPTRACK

Láthatod a társaid helyzetét a térképen, még akkor is, ha messzebb kerülnek tőled. A GroupTrack akár 50 társad helyzetét képes mutatni egyszerre.

LIVETRACK

A LiveTrack használatával családod és barátaid szinte valós időben követhetik helyzeted és akár a tervezett útvonalad is láthatják. Nyugodtan kerékpározhatsz abban a tudatban, hogy akik fontosak, azok tudják merre jársz.

Kep

Csatlakozz.

OKOS BELTÉRI EDZŐKÉSZÜLÉK KAPCSOLAT

Párosítsd az Edge 1030 Plus készüléket Tacx® beltéri trénerrel, így akkor is kerékpározhatsz, ha a kinti állapotok ezt nem teszik lehetővé.

CONNECT IQ™

Tölts le különleges adatmezőket a Connect IQ Áruházból, így még több adatot láthatsz egyszerre.

GARMIN CONNECT SZINKRONIZÁLÁS

A Garmin Connect alkalmazás a kapcsolódási pont ebbe az élénk online közösségbe, ahol a felhasználók kapcsolatot létesíthetnek, mérkőzhetnek és megoszthatják az elért eredményeiket a közösségi médiában.

AUTOMATIKUS BEÁLLÍTÁS

Légy kész arra, hogy azonnal elindulhass. Nem szükséges a beállításokkal bajlódni, hiszen a korábbi Edge készüléked beállításaival fogad az óra, beleértve a csatlakoztatott kiegészítőid is.

SHIMANO STEPS EBIKE RENDSZER KOMPATIBILIS

A különleges eBike kerékpáros adatképernyőn láthatod a rendszer állapotát és a figyelmeztetéseket. Akár a rásegítés mértékét és a sebességfokozatot, akkumulátorszintet is mutatja menet közben.

OKOS BELTÉRI EDZŐKÉSZÜLÉK KAPCSOLAT

Párosítsd az Edge 1030 Plus készüléket Tacx® beltéri trénerrel, így akkor is kerékpározhatsz, ha a kinti állapotok ezt nem teszik lehetővé.

MÉG TÖBB ALKALMAZÁS

Egyre több és több kedvenc tréning és térkép platformmal működik együtt. Kerékpározz ahogy csak szeretnél a Strava, Komoot, TrainingPeaks és még sok más alkalmazás használatával.

A Garmin Connect alkalmazás fogja edzésnaplózni edzéseid. természetesen innen edzésterveket is használhatsz, illetve a kielemzésben is segít.

Készülékedet testreszabhatod teljes mértékben a Connect IQ alkalmazás használatával. Egyedi grafikus képernyők és widgetek segítenek abban, hogy azt lásd, amit szeretnél.

GARMIN EDGE 1030 PLUS Bundle

Kerékpáros csúcskategóriás kompjúter. A bundle növelt csomagtartalomra utal, ahol pulzusmérő mellkaspánttal, Sebességmérő szenzorral és pedálfordulatszám mérő szenzorral bővíti a Garmin a csomagtartalmat.

 

 • A legnagyobb kategóriás kerékpáros GPS, 89 mm képátlójú kijelzővel jól látható, átfogó navigációs funkciókkal, edzés elemzéssel és rengeteg tervezési funkcióval
 • Trendline™ egy olyan útvonaltervezés, mely más felhasználók nyomvonalait  viszi egyben térképre, s így milliónyi közúti és erdei utat láthatunk, s használhatunk 
 • A garmin topo-aktív és kerékpáros európai térképe, mely egyszerűen használható
 • A Group track-et jól használhatjuk csapaton belül, s látható ki merre van a térképen, most egy egyszerű üzenetküldési funkciót is kapott az 1030, mellyel a csapatunknak üzenhetünk
 • A Live Strava megmutatja az adott szegmens kezdetét és végét és a KOM-os időt is azonnal
 • Akár 20 órás akkumulátoros üzemidő egy feltöltéssel, mely akár 40 órára bővíthető az opcionális Garmin Charge™ külső akkumulátorral

A térkép és a navigáció az alap, a Trendline népszerűségi útvonaltervezéssel mindenkinek tudunk mutatni egy mások által bejárt útvonalat, legyen az közúton vagy terepen.

 

BUNDLE

Ez a termékoldal, melyet néz a Garmin EDGE 1030 Bundle csomagtartalommal bíró kivitel, mely növelt csomagtartalmú. A következő szenzorokat is tartalmazza a csomag:

 • Garmin Premium Soft Pulzusmérő mellkaspánt
 • Garmin ANT+ gravitációs Sebességszenzor
 • Garmin ANT+ gravitációs pedálfordulatmérő szenzor

 

 

RENDSZERBEN

Az Edge 1030-hoz nemcsak szenzorok kapcsolhatóak, hanem lámparendszerek, kamerák, teljesítménymérők. A Varia Vision szemüvegen keresztül látható lesz merre megy utunk, milyen pulzussal, sebességgel haladunk, így egyszer sem kell az útról levegyük szemünk. A GPS-t távirányítóval is kezelhetjük, így nem kell levegyük a kormányról kezünket sem. Tehát sok olyan kiegészítő kapcsolható az EDGE 1030-hoz, ami a biztonságunkat növeli.

 

TRENDLINE

A Garmin a sok-sok felhasználója által járt nyomvonalakat egy térképen mutatja, mint egy hőtérkép, s ezt Trendline-nak hívja a Garmin. Navigáció során azon útvonalakat részesíti előnyben az EDGE 1030, melyek népszerűbbek a bringások körében. A sok milliónyi adatbázis így bárkinek haszonnal használható, s a megszokott útvonalakat lecserélhetjük újjakra, illetve a legrövidebb és leggyorsabb útvonalak helyett a jól járható útvonalakat használhatjuk.

 

NAVIGÁCIÓ

Navigációs tudása az EDGE 1030-nak többrétű. Egyrészt letöltött és megtervezett nyomvonalakat használhatunk, másrészt egy gyors körúttervezőt, azaz megadunk 3-4 érinteni kívánt települést, s ezeket összeköti egy edzőkörbe az EDGE 1030. A harmadik lehetőség egy automata körúttervező, melynél távolságot beírva 3 nyomvonalat javasol, pontos távolsággal, szintemelkedéssel. A navigáció nemcsak a kanyarokat mutatja és a letéréseket, hanem előre jelzi a éles kanyarokat is. Útvonalról letéréskor jelez a GPS és újratervezi útvonalunk. Természetesen a Garmintól megszokott ÉRDEKES HELYEK is megmaradtak, azaz a térkép adatbázisának POI pontjait kategóriázva láthatjuk, hol van étterem, település, benzinkút, szállás, vásárlás, kórház, stb, s mindezt távolság szerint növekvő sorrendbe.

 

ÜZENETKÜLDÉS

A Group Track több típusú Garmin készüléknél működik, s a túra/ edzés indításkor összekapcsoljuk a csapatot egy csapattá. Így látjuk ki hol van a térképen. Most a telefon elővétele nélkül tudunk üzenetet küldeni a csoport tagjainak, amit ráadásul előre megírhatunk, így gyors lesz a kommunikáció. Tehát egy defektet kapunk, rányomunk a készülékre, s mindenki más megkapja az üzenetünket a csapatba, hogy lemaradtam, defektet szerelek. Természetesen mindehhez telefonra is szükségünk van, hiszen a telefont használja a 1030 minden ilyen funkcióra.

 

KAPCSOLATBAN

Az Edge 1030 kapcsolatban tart, s nem kell megállnunk minden értesítés vagy híváskor, hiszen üzeneteinket, csillagozott e-maljeinket elolvashatjuk, s láthatjuk azt is ki hív minket. Mérlegelünk, hogy emiatt meg kell e állnunk, vagy mehetünk tovább. A telefonhívásokra is válaszolhatunk a telefon elővétele nélkül a 1030-ról. Így az előre megírt üzenetet küldhetjük, hogy "Edzés közben vagyok, ha végeztem, hívlak" vagy "Nemsokára hazaérek, nagyon éhes vagyok". Ezen felül a szintén már több készüléken is használt Garmin Live Track-et is használhatnak azon ismerőseink, akik szeretnék tudni merre vagyunk, így otthonról látható lesz merre járunk éppen.

Az edzés letöltés természetesen egyszerű a telefonon keresztüli Bluetooth kapcsolattal, de az otthoni vagy a munkahelyi Wi-Fi-t is beállíthatjuk, így automatikus lesz az edzésletöltés és szinkronizáció, illetve a szoftverfrissítéseket is megkapja az EDGE 1030 Wi-Fi-n keresztül, ezzel is megkönnyítve a készülék használatát.

 

BIZTONSÁGBAN

A bringa kormányunk elé nyúló tartó a készülék kijelzőjét ideális pozícióba helyezi, ezzel is maximálisra húzza fel a kerékpárunk kezelését. A Varia és más okoslámpa kompatibilitásokat is használhatjuk az EDGE 1030-al, vagy a Varia Radar, mely megmutatja az 1030-on a hátunk mögötti forgalmat és erősíti és sűrűbbé teszi a hátsó lámpánk fényerejét. A baleset érzékelő is a biztonságot növeli, melynél egy nagyobb lassulásnál és ütésnél 30 másodpercről számol vissza a GPS, majd kiküld egy előre megírt SMS-t annak, akit beállítottunk kontaktnak. A kontaktemberünk megkapja a GPS koordinátáinkat is. Ide soroljuk a Varia Vision szemüveget is, mely a szemünk elé vetíti az útvonalunk, s minden olyan adatot, melyet látni szeretnénk. Az EDGE távirányítót is hozzákapcsolhatjuk az EDGE 1030-hez, így nem kell levennünk a kezünk a kormányról, s tudunk köridőt indítani, képernyők közt lapozni, edzést indítani, leállítani.

 

LIVE STRAVA

Egy virtuális verseny igazi versenytársakkal. A Garmin készülékre rátöltött Strava szegmensek elejét és végét is láthatjuk útvonalunkon. Láthatjuk, hogy megdöntöttük e Personal Recordunkat, avgy azt is, milyen időt ment a szakasz leggyorsabbja, a KOM tartó. 

Az előre feltöltött Strava Routes Connect IQ alkalmazása a csillaggal megjelölt útvonalak vezeték nélkül átvihetők az Edge 1030-ra, így kedvenc útjainkon versenyezhetünk a Strava szakaszokon. Az edzés végén természetesen automatikusan feltöltődik az edzésünk a STRAVA-ra.

 

TRAINING PEAKS

A Training Peaks edzésterveit könnyedén átvihetjük a Connect IQ alkalmazással az EDGE 1030 készülékre. A napi edzések és a szakaszbetartások könnyedén használhatóak az Edge 1030-al. Az edzés végén automatikusan felkerül a Garmin Connecten keresztül a Training Peak-s re az edzésünk, így annak kielemzése is automatikusan megjelenik a Training Peaks-en.

 

BEST BIKE SPLIT

Versenyteljesítményünk optimalizálása versenystratégiánkkal. A Best Bike Split Race Sync alkalmazás segíti a legjobb időnket elérni az adott versenynapon. Lépj be az applikációba, készítsd el a terved és próbáld ki.

 

CONNECT IQ

A Connect IQ egy webáruháza a Garminnak, ahol minden ingyenes. Több egyéni dologból választhatunk, hogy magunk számára optimálisabban használhassuk az EDGE 1030-at. A készülékre ráküldött alkalmazások, widgetek és adatmezők jól kihasználják az EDGE 1030 tudását. 

FEDEZD FEL A VILÁGIT ÉS A HATÁRAID

Sosem kell megállnod ezzel a GPS-es kerékpárkomputerrel. Az Edge 1030 Plus menetre kész az aszfalton és a hegyi ösvényeken is.

Szinkronizálj beltéri vagy kültéri edzéseket közvetlenül az Edge-re. Ez a könnyebbik rész.

Eddz engem. Az Edge túrákat és edzéseket javasol az aktuális edzési terhelés alapján


Nem számít, milyen messzire tekersz, az Edge könnyedén visszavezet a kiindulási helyre.

Még több kapcsolódási lehetőség, akár inReach® használatával is.

Szöveges üzenetek és a kedvenc alkalmazásaid mind elérhetők ezen a kerékpáros navigációs készüléken.

Tekerj messzebb, tölts kevesebbet, hiszen akár 24 órás akkumulátoros üzemidőt biztosít.

Kep

A teljesítmény csúcsa.

DYNAMIC PERFORMANCE MONITORING

Tudj meg többet arról, hogy tested hogyan reagál az edzésre. Kövesd nyomon a VO2max értéked, a regenerálódási időt, az edzésterhelést, az edzésterhelés fókuszát és sok egyebet.

AZ EDZÉS ÁLLAPOTA

Hogy mennyire hatékony az edzésed? Automatikusan kiértékeli az óra az előzmények és a teljesítményadatok alapján, így láthatod ha hatékonyan, csúcsszinten vagy túlságosan erősen edzed magad.

NAPI EDZÉSI JAVASLATOK

Az aktuális edzettségi szintjednek megfelelő edzési javaslatokat kaphatsz, mely figyelembe veszi az VO2 max értéket és a jelenlegi edzési terhelést.

SZINKRONIZÁLD EDZÉSTERVEID

Töltsd le a bel- és kültéri edzésterveid a Garmin Connect™ alkalmazásból vagy szinkronizáld az Edge készüléked és az olyan alkalmazásokat, mint a TrainingPeaks® és TrainerRoad.

HŐMÉRSÉKLET ÉS MAGASSÁGI AKLIMATIZÁCIÓ

Készülj fel bármilyen környezetre. Nézd meg, hogyan alkalmazkodik tested a magas hőmérséklethez vagy magassághoz.

CLIMBPRO FUNKCIÓ

Automatikusan megjelenik a hátralevő emelkedő és annak foka, ha betöltött pályán navigálsz. Ez segít felmérni, hogyan oszd be az erődet.

ÉTKEZÉSI ÉS HIDRATÁLTSÁGI FIGYELMEZTETÉSEK

Legyen elég energiájad minden kilométerhez. Az Edge 1030 Plus értesít, ha ideje hidratálni vagy enni.

CYCLING DYNAMICS

Használd ki a fejlett kerékpáros elemzéseket, amelyek célja, hogy betekintést nyújtsanak a teljesítmény változásaiba, a helyzet, a kerékpár beállítása, az utazás időtartama és egyebek alapján.

MTB DYNAMICS

Kövesd nyomon minden részletét a fantasztikus bringázásaid során, ebben segít a MTB adatok, mely számolja az ugrásokat, azok távolságát és a levegőben töltött idő.

GRIT ÉS FLOW

A Grit értékeli - a GPS-szel végzett tevékenység során - a magassági és egyéb adatok alapján az út nehézségét. A flow azt méri, hogy mennyire folyamatosan ereszkedsz az ösvényen, így a következő alkalommal ezt a pontszámot múlhatod felül.

HOSSZABB AKKUMULÁTOROS ÜZEMIDŐ

Az Edge 1030 plus akár 24 órás akkumulátor üzemidőt biztosít2, még erősebb igénybevétel esetén is. Ezt akár megkétszerezheted az opcionális Garmin külső akkumulátorral.

Kep

2. teljes kép

ÚJRATERVEZÉS LETÉRÉSKOR

Nyugodtan szüneteltetheted a navigálást és az útvonalelhagyásról szóló értesítéseket, amíg felfedezed a környéket. Ha készen állsz arra, hogy visszatérj az útvonalra, az Edge 1030 Plus megmutatja az utat.

GARMIN KERÉKPÁROS TÉRKÉP

Kerékpározz az előre betöltött térképekkel, amelyek szélesebb lefedettséggel bírnak, mint valaha, kiegészítve a Trailforks MTB nyomvonal adataikkal. Mutatja a tengerszint feletti magasságot, a nevezetességeket és akár címekre is kereshető

TRAILFORKS ALKALMAZÁS

Importáld a megtervezett útvonalaid az Edge 1030 Plusba előre betöltött Trailforks alkalmazásba. Ezek az útvonalak figyelembe veszik az ösvények állapotát és a kerékpáros képességeit, hogy jobb időt biztosítson.

ÚTELÁGAZÁS MUTATÁSA ÜZEMMÓD

A Trailforks alkalmazás használatakor ez az üzemmód automatikusan megjeleníti a közelgő útelágazásokat a nyomvonalon, mutatja a környezetet és a helyzeted az ösvényen.

FORDULÓRÓL-FORDULÓRA IRÁNYÍTÁS

A fodulóról-fordulóra irányítás és értesítések segítenek, hogy ne tévedj el.

VISSZA A KIINDULÓPONTRA

Az Edge 1030 Plus elég okos ahhoz, hogy visszavezessen a kiindulópontra, még akkor is, ha letérsz a tervezett útról vagy úgy döntesz, hogy előbb befejezed a túrát.

ÚTVONALTERVEZÉS

Tölts több időt kerékpározással és várj kevesebbet az útvonal kiszámítására, amely kétszer olyan gyors, mint az előző modelleknél volt.

TRENDLINE™ NÉPSZERŰ KERÉKPÁROS ÚTVONALAK

A kerékpárosok által feltöltött útvonaladatok felhasználásával az Edge 1030 Plus megtalálja a legjobb útvonalat - kiválasztva az utak (és nyomvonalak) közül a legnépszerűbbet.

TERVEZZ MÉG TÖBB PÁLYÁT

Készíts pályákat a Garmin Connect alkalmazással, így soha nem fogynak el a helyek, amerre biciklizhetsz. Akár az olyan felületeken is tervezhetsz, mint a Strava és a Komoot, melyeket felszinkonizálhatsz az Edge-re.

Kep

Vedd komolyan a biztonságot.

INREACH® KOMPATIBILITÁS

Maradj kapcsolódva bármerre is kerékpározz az Edge-el, kapcsold össze inReach® készülékkel. Olvasd el és válaszold meg az üzeneteket, oszd meg az utazásod és akár SOS jelzést is kezdeményezhetsz az inReach előfizetés alapján.

VARIA™ KOMPATIBILITÁS

Párosítsd az Edge 1030 Plus készüléked Varia hátrafelé néző radarral vagy lámpával, így jobban láthatsz és jobban látszol.

BALESETÉRZÉKELÉS

Az Edge automatikusan elküldi a helyzeted az előre megadott vészhelyzeti kapcsolatoknak, ha balesetet észlel.

KERÉKPÁR RIASZTÁS

A PIN-kóddal védett kerékpárriasztó értesít az okostelefonon, ha a kerékpár megmozdul, miközben beugrasz egy frissítésért a közeli boltba, vagy egy kicsit arrébb mész a biciklitől.

CSOPORTOS ÜZENET

Maradj kapcsolatban a kerékpáros csapatoddal, ha esetleg elválnál tőlük.

GROUPTRACK

Láthatod a társaid helyzetét a térképen, még akkor is, ha messzebb kerülnek tőled. A GroupTrack akár 50 társad helyzetét képes mutatni egyszerre.

LIVETRACK

A LiveTrack használatával családod és barátaid szinte valós időben követhetik helyzeted és akár a tervezett útvonalad is láthatják. Nyugodtan kerékpározhatsz abban a tudatban, hogy akik fontosak, azok tudják merre jársz.

Kep

Csatlakozz.

OKOS BELTÉRI EDZŐKÉSZÜLÉK KAPCSOLAT

Párosítsd az Edge 1030 Plus készüléket Tacx® beltéri trénerrel, így akkor is kerékpározhatsz, ha a kinti állapotok ezt nem teszik lehetővé.

CONNECT IQ™

Tölts le különleges adatmezőket a Connect IQ Áruházból, így még több adatot láthatsz egyszerre.

GARMIN CONNECT SZINKRONIZÁLÁS

A Garmin Connect alkalmazás a kapcsolódási pont ebbe az élénk online közösségbe, ahol a felhasználók kapcsolatot létesíthetnek, mérkőzhetnek és megoszthatják az elért eredményeiket a közösségi médiában.

AUTOMATIKUS BEÁLLÍTÁS

Légy kész arra, hogy azonnal elindulhass. Nem szükséges a beállításokkal bajlódni, hiszen a korábbi Edge készüléked beállításaival fogad az óra, beleértve a csatlakoztatott kiegészítőid is.

SHIMANO STEPS EBIKE RENDSZER KOMPATIBILIS

A különleges eBike kerékpáros adatképernyőn láthatod a rendszer állapotát és a figyelmeztetéseket. Akár a rásegítés mértékét és a sebességfokozatot, akkumulátorszintet is mutatja menet közben.

OKOS BELTÉRI EDZŐKÉSZÜLÉK KAPCSOLAT

Párosítsd az Edge 1030 Plus készüléket Tacx® beltéri trénerrel, így akkor is kerékpározhatsz, ha a kinti állapotok ezt nem teszik lehetővé.

MÉG TÖBB ALKALMAZÁS

Egyre több és több kedvenc tréning és térkép platformmal működik együtt. Kerékpározz ahogy csak szeretnél a Strava, Komoot, TrainingPeaks és még sok más alkalmazás használatával.

A Garmin Connect alkalmazás fogja edzésnaplózni edzéseid. természetesen innen edzésterveket is használhatsz, illetve a kielemzésben is segít.

Készülékedet testreszabhatod teljes mértékben a Connect IQ alkalmazás használatával. Egyedi grafikus képernyők és widgetek segítenek abban, hogy azt lásd, amit szeretnél.