Wahoo Elemnt BOLT V2

WFCC5

Letisztult funkcionális kompjúter, melyben a navigáció, edzéstervezés kiemelt. Áttekinthető letisztult használat, kényelmi bluetooth és wi-fi automatikus letöltések.

A termékből 5 darab felett van boltunkban. Rendelés esetén személyes átvételig félretesszük. A csomagküldést a mai vagy következő munkanapon indítjuk.
photo

Wahoo Elemnt BOLT V2

102 990 Ft
102 990 Ft
icon Kosárba

ZERGE VÉLEMÉNYE A 2021-BEN MEGJELENT, ÚJ
WAHOO ELEMNT BOLT V2
KOMPJÚTERRŐL
FEKETÉN- FEHÉREM.

 

KINEK ÉS MIRE AJÁNLJUK?

Mindenképp olyan kerékpárosoknak ajánlom, akik a teljesítmény felöl közelítik meg a sportot.  A letisztult funkcionalitású ELEMENT BOLT V2 a bringást teszi középpontba, s ehhez a technika csak hozzátesz, kiegészíti. Tehát, ha van célod, mely a teljesítményre vagy útvonalra vonatkozik, úgy szeretni fogod a BOLT-ot. Ha szabadidős tevékenység a bringázás oka, úgy inkább a Garmin EXPLORE-t ajánlom.

LEGERŐSEBB FUNKCIÓI

 • A 64 színű kijelző telitatalálat, tűéles, funkcionálisan 10 pont
 • A telefonnal a bluetooth kapcsolat könnyed és egyszerű
 • Az otthoni wi-fi szoftver és edzésletöltések elsőrangúak, s hozzájön a Strava is
 • Áramvonalassága és integrálása a bringánál egyedülálló a piacon
 • Térkép és adatbázis, gyors tervezések bőven elegendőek
 • A készülék gombjai fantasztikusan, s örülünk, hogy nincs érintőképernyő
 • A QuickLook ledsor és a képernyő vizualitása enged az útra koncentrálni
 • USB Type-C kábellel töltődik a kompjúter, akár edzés közben is
 • Elektromos váltórendszerekkel is kommunikál
 • Komoot alkalmazás szuper a barangoló bringásoknak

— NEGATÍV DOLGOK

RÉSZLETESEBBEN

A második generációs BOLT V2 egy igazán nagyszerű ráncfelvarráson esett át. Fizikailag hosszabb és laposabb lett elődjénél, de kijelzője kisebb, a számlapja jóval erősebb. Megkapta az USB-C töltést, amit edzés közben is tud használni, ha extra hosszút tekerünk. A gombokat újratervezték, s imádnivalóak. A készülék megkapta a térképeket, melyet az új chipje miatt gyorsan is használ, s a gyors navigációs (lent sorolt) funkciók hasznosak és gyorsan használhatóak. A készülék jelenleg is egyedülálló a bringás kompjútereknél, hiszen aerodinamikus előrenyúló tartóját vagy az integrál kormányos kiegészítő tartója is minimális wattszámot vesz el. Belekötni 2021-ben nehezen tudok a készülékbe, talán a Garmin ClimbPro funkciója az, ami hiányozna, ha ezt a készüléket választom.

Fontos, hogy a május végén megjelent Bolt V2 gyártása és szállítása is akadozik. Bundle csomagtartalommal előreláthatólag augusztusra számíthatunk. Üzletünkben 2 év jótállást adunk, online számla és jótállással, így könnyedén megoldjuk az esetleges nem várható problémáit.

Az ELEMNT BOLT kompjúter kimondottan kerékpárosoknak fejlesztették, mely egyszerűen használható gombjaival, képernyője intuitív használati élményt nyújt, letisztult, aerodinamikus formájával. Ez a 2021-ben megjelenő új BOLT 2,2 hüvelykes, 64 színes kijelzővel rendelkezik, mely a környezeti fényekhez alkalmazkodik, így egy piullantás is elég az adatok áttekintésére.

A Perfect View Zoom funkcióval egy gombnyomásra állíthatjuk az adatmezők számát, míg a készülék kijelző feletti felső Quicklook LED mutatói is testreszabhatók, ezzel biztosítva az áttekinthetőséget.

 A 16 GB memóriával és kompjúterben lévő navigációs funkciókkal az ELEMNT BOLT tárolhatja azokat a térképeket és útvonalakat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy nyomon lehessen tartani, és menet közben is tovább tudja tervezni az útvonalat. A BOLT akkumulátora egy feltöltéssel 15 óra, és USB-C csatlakozót kapott, mely menet közben is tölthető. A Bluetooth Smart, ANT + és WiFi technológiával felszerelve az ELEMNT BOLT zökkenőmentesen párosul az összes kerékpáros érzékelővel és kiegészítő eszközökkel, hogy a legtöbbet hozza ki az edzésből. Teljesítményre tervezték az egyszerűség érdekében az ELEMNT BOLT GPS-t azoknak, akiknek minden másodperc számít.

Kep

EGYSZERŰ NAVIGÁCIÓ

Erőteljes és intelligens navigációs funkciókkal, előre feltöltött térképek felhasználásával,
az ELEMNT BOLT önbizalmat nyújt ismeretlen helyeken is, amit
könnyen felfedezhetünk edzés közben.

OKOS NAVIGÁCIÓS FUNKCIÓK

GET ME STARTED
Fordulóról fordulóra a feltöltött út startpontjához vezet.

BACK ON TRACK
Egy rossz kanyar sem rontja el a tekerést, a készülék újratervez.

TAKE ME TO
Válasz egy kiindulópontot vagy címet, s a készülék odavezet.

SAVED LOCATIONS
Kedvenc helyeinket rögzíthetjük előre, így könnyedén hozzáférünk, hogy ne kelljen keresgetni.

ROUTE TO START
A legrövidebb útvonalat mutatva elvezet a találkozópontra.

RETRACE YOUR ROUTE
Mi sem könnyebb a készüléknek, mint egy gombnyomással visszavezetni az addig megtett utadon.

Kep

TELJESÍTMÉNY

Egy integrált aerodinamikus előrenyúló tartóba beleolvad az új BOLT. Edzéstervezései végigvezetnek könnyedén a résztávokon, s természetesen könnyen testreszabható minden adatképernyő.
Az ELEMNT BOLT célja egyszerű: összpontosíts a teljesítményre és az előtted álló útra.

EGY EGYSÉG

A Wahoo fejlesztette ki elsőként, hogy a kompjúter és annak tartója egy egységet alkosson, ezzel könnyen létrehozható a legaerodinamikusabb rögzítés. A teljesen integrált ELEMNT BOLT használata a legkevesebb wattszámot veszi el tekerésedből, s ehhez a gombok kialakítása is idomul.

KÖNNYED GOMBOK

ELEMNT BOLT számlapja alatt 3 gomb található. Elhelyezkedésük hozzáférhető és tapintással is megtalálható még hosszú ujjas kesztyűben is. Így a legkevesebb időt kell fordítani a készülék nyomkodására, így fókuszálhatunk a tekerésre.

ZÖKKENŐMENTES KAPCSOLAT

A Multisport Handover nyomon követi és automatikusan megosztja a valós idejű kerékpáros szegmens idejét az ELEMNT BOLT kerékpáros kompjúter és az Wahoo ELEMNT RIVAL óra között. A triatlonistáknak ez nagy segítség, így a versenyre vagy edzésre tudnak összpontosítani

EDZÉSTERVVEL

Az ELEMNT BOLT teljes mértékben átveszi a TrainerRoad, a TrainingPeaks és a Today's Plan edzéstervező szoftverekbe. Gyorsan megtalálja az edzésterveket, melyek strukturált edzések is lehetnek, amelyeken a Wahoo okosgörgők bármelyikén, így nemcsak kültéren, de beltéren is edzhetünk. A végrehajtott edzésadatokat mindig automatikusan visszaküldik az alkalmazásoknak, megkönnyítve ezzel a teljesítménycélok beállítását, nyomon követését és elérését.

FEDEZZ FEL TÖBBET

A 16 GB-os beépített memória több térképet és pályát, útvonalat tárolhatunk, melyre nekünk szükségünk van. A nem használt térképeket, így nem kell az óra tárolja, így nem lassítja annak működését.

 

Kep

EGYSZERŰEN ÁTLÁTHATÓ

Az ELEMNT BOLT készülékben környezeti fényérzékelő is helyet kapott, így a képernyő fényereje számunkra állandó. A PerfectView Zoom ™ segítségével fókuszálhatunk egy egy fontosabb adatra, s emellet a programozható képernyő felső sorában található Quicklook LED funkciója, így egy pillantás elegendő a kompjúterre, így az edzésre és az útra tudsz koncentrálni.

SZÍNESEN

A képernyő élénk 64 féle színnel dolgozik, nagy kontraszttal, így könnyen átlátható egy grafikon, vagy épp egy kritikus adat, melyre oda kell figyeljünk.

CÉLKITŰZÉS

A PerfectView Zoom ™ segítségével az ELEMNT BOLT lehetővé teszi, hogy könnyedén lássa az Ön számára legfontosabb konkrét mérési adatokat, megkönnyítve ezzel minden edzés végrehajtását.

FÉNYÉRZÉKELŐ

Gyenge fényviszonyok mellett is könnyen láthatóak az ELEMNT BOLT adatai, így a fényviszonyoktól függetlenül folyamatosan látható minden adat.

QUICKLOOK LEDEK

Az ELEMNT BOLT képernyő felett egy programozható LED jelzőfénysorral rendelkezik, így egy pillantás elég az útvonalkövetéshez, vagy a teljesítmény vizuális nyomonkövetésére.

AZ ELEMNT ÉLMÉNY

A Wahoo ELEMNT készülékeknél kiemelten figyeltünk arra, hogy gyors és frusztrációmentes üzembe helyezési élményt kínáljunk, ezzel koncentrálhatunk az útvonalra, edzéstervekre. A kezdés egyszerű telefon segítségével, vezeték nélküli, testreszabható és azonnali adatátvitel van. Az ingyenes ELEMNT alkalmazás használatával egyszerűen optimalizálhatjuk az ELEMNT alkalmazással a kompjútert, mely már megfelel az egyéni céljainknak és maximalizálhatjuk edzéseink.

Kep

KÖNNYŰ TESTRESZABÁS

Az ELEMNT BOLT készülék testreszabása okostelefonon történik. Az Elemnt alkalmazásban könnyen konfigurálhatjuk az edzésoldalainkat, s a saját profilunkat is, így optimálisan használhatjuk a készüléket és a telefont is, s időt nyerünk, illetve könnyű áttekinthetőséget.

 

100% VEZETÉK NÉLÜLISÉG

Az ELEMNT kerékpáros kompjúterek valóban nem kötik a használatot vezetékekhez, ami azt jelenti, hogy nincsenek olyan napok, amikor a laptopra van szükséged egy frissítéshez vagy szinkronizációhoz. természetesen az Akkumulátor feltöltése még vezetékes, sőt edzés közben is tölthető az akkumulátor USB-C kábelen keresztül.

Kep

HATALMAS INTEGRÁCIÓ

Akár szabadban tekerünk, akár beltérben a Wahoo ELEMNT GPS a legnépszerűbb kerékpáros alkalmazásokkal, eszközökkel és érzékelőkkel is együttműködnek, így átfogó edzés és útvonal és szenzorkompatibilitást kapunk.

KERÉKPÁROS ÉS EDZŐ ALKALMAZÁSOK

Az ELEMNT teljes mértékben integrálódik a Strava alkalmazással automatikusan wi-fi-n keresztül. A Live Segmens és Strava útvonalak megjelennek a GPS-en.

Az ELEMNT felugró ablakot és LED-et ad értesítésekről és leírásokról, útvonaltervekről a Ride GPS-szel.

A Komoot alkalmazással megtervezhetjük sport specifikusan az útvonalat, megállókkal, s átszinkronizálhatjuk a kompjúterbe.

Az ELEMNT automatikusan szinkronizálja tervezett edzéseid, időközönként megcélozza és feltölti adatait, hogy edzésben maradhasson.

ESZKÖZ ÉS SZENZOR KAPCSOLATOK

A Specialized Ride App kapcsolatot ad az Elemnt és az ANGi érzékelő közt.

Az ELEMNT vizuálisan és numerikusan is jelzi, hol melyik fokozatban vagy illetve jelzi az akkumulátor állapotát.

Az ELEMNT vizuálisan és numerikusan is jelzi, hol melyik fokozatban vagy illetve jelzi az akkumulátor állapotát.

Párosítsad az ELEMNT GPS-t hátsó Radarral, így látható lesz a az autók közeledése feléd.

Kep

BAJNOKOK VÁLASZTÁSA

A Wahoo ELEMNT kerékpáros kompjúterét a világ legsikeresebb kerékpárosai és triatlonosai is használják. Legsikeresebb versenyzőnk Peter Sagan és Mathieu van der Poel, de sok csapat is a Wahoo mellett döntött.

ZERGE VÉLEMÉNYE A 2021-BEN MEGJELENT, ÚJ
WAHOO ELEMNT BOLT V2
KOMPJÚTERRŐL
FEKETÉN- FEHÉREM.

 

KINEK ÉS MIRE AJÁNLJUK?

Mindenképp olyan kerékpárosoknak ajánlom, akik a teljesítmény felöl közelítik meg a sportot.  A letisztult funkcionalitású ELEMENT BOLT V2 a bringást teszi középpontba, s ehhez a technika csak hozzátesz, kiegészíti. Tehát, ha van célod, mely a teljesítményre vagy útvonalra vonatkozik, úgy szeretni fogod a BOLT-ot. Ha szabadidős tevékenység a bringázás oka, úgy inkább a Garmin EXPLORE-t ajánlom.

LEGERŐSEBB FUNKCIÓI

 • A 64 színű kijelző telitatalálat, tűéles, funkcionálisan 10 pont
 • A telefonnal a bluetooth kapcsolat könnyed és egyszerű
 • Az otthoni wi-fi szoftver és edzésletöltések elsőrangúak, s hozzájön a Strava is
 • Áramvonalassága és integrálása a bringánál egyedülálló a piacon
 • Térkép és adatbázis, gyors tervezések bőven elegendőek
 • A készülék gombjai fantasztikusan, s örülünk, hogy nincs érintőképernyő
 • A QuickLook ledsor és a képernyő vizualitása enged az útra koncentrálni
 • USB Type-C kábellel töltődik a kompjúter, akár edzés közben is
 • Elektromos váltórendszerekkel is kommunikál
 • Komoot alkalmazás szuper a barangoló bringásoknak

— NEGATÍV DOLGOK

RÉSZLETESEBBEN

A második generációs BOLT V2 egy igazán nagyszerű ráncfelvarráson esett át. Fizikailag hosszabb és laposabb lett elődjénél, de kijelzője kisebb, a számlapja jóval erősebb. Megkapta az USB-C töltést, amit edzés közben is tud használni, ha extra hosszút tekerünk. A gombokat újratervezték, s imádnivalóak. A készülék megkapta a térképeket, melyet az új chipje miatt gyorsan is használ, s a gyors navigációs (lent sorolt) funkciók hasznosak és gyorsan használhatóak. A készülék jelenleg is egyedülálló a bringás kompjútereknél, hiszen aerodinamikus előrenyúló tartóját vagy az integrál kormányos kiegészítő tartója is minimális wattszámot vesz el. Belekötni 2021-ben nehezen tudok a készülékbe, talán a Garmin ClimbPro funkciója az, ami hiányozna, ha ezt a készüléket választom.

Fontos, hogy a május végén megjelent Bolt V2 gyártása és szállítása is akadozik. Bundle csomagtartalommal előreláthatólag augusztusra számíthatunk. Üzletünkben 2 év jótállást adunk, online számla és jótállással, így könnyedén megoldjuk az esetleges nem várható problémáit.

Az ELEMNT BOLT kompjúter kimondottan kerékpárosoknak fejlesztették, mely egyszerűen használható gombjaival, képernyője intuitív használati élményt nyújt, letisztult, aerodinamikus formájával. Ez a 2021-ben megjelenő új BOLT 2,2 hüvelykes, 64 színes kijelzővel rendelkezik, mely a környezeti fényekhez alkalmazkodik, így egy piullantás is elég az adatok áttekintésére.

A Perfect View Zoom funkcióval egy gombnyomásra állíthatjuk az adatmezők számát, míg a készülék kijelző feletti felső Quicklook LED mutatói is testreszabhatók, ezzel biztosítva az áttekinthetőséget.

 A 16 GB memóriával és kompjúterben lévő navigációs funkciókkal az ELEMNT BOLT tárolhatja azokat a térképeket és útvonalakat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy nyomon lehessen tartani, és menet közben is tovább tudja tervezni az útvonalat. A BOLT akkumulátora egy feltöltéssel 15 óra, és USB-C csatlakozót kapott, mely menet közben is tölthető. A Bluetooth Smart, ANT + és WiFi technológiával felszerelve az ELEMNT BOLT zökkenőmentesen párosul az összes kerékpáros érzékelővel és kiegészítő eszközökkel, hogy a legtöbbet hozza ki az edzésből. Teljesítményre tervezték az egyszerűség érdekében az ELEMNT BOLT GPS-t azoknak, akiknek minden másodperc számít.

Kep

EGYSZERŰ NAVIGÁCIÓ

Erőteljes és intelligens navigációs funkciókkal, előre feltöltött térképek felhasználásával,
az ELEMNT BOLT önbizalmat nyújt ismeretlen helyeken is, amit
könnyen felfedezhetünk edzés közben.

OKOS NAVIGÁCIÓS FUNKCIÓK

GET ME STARTED
Fordulóról fordulóra a feltöltött út startpontjához vezet.

BACK ON TRACK
Egy rossz kanyar sem rontja el a tekerést, a készülék újratervez.

TAKE ME TO
Válasz egy kiindulópontot vagy címet, s a készülék odavezet.

SAVED LOCATIONS
Kedvenc helyeinket rögzíthetjük előre, így könnyedén hozzáférünk, hogy ne kelljen keresgetni.

ROUTE TO START
A legrövidebb útvonalat mutatva elvezet a találkozópontra.

RETRACE YOUR ROUTE
Mi sem könnyebb a készüléknek, mint egy gombnyomással visszavezetni az addig megtett utadon.

Kep

TELJESÍTMÉNY

Egy integrált aerodinamikus előrenyúló tartóba beleolvad az új BOLT. Edzéstervezései végigvezetnek könnyedén a résztávokon, s természetesen könnyen testreszabható minden adatképernyő.
Az ELEMNT BOLT célja egyszerű: összpontosíts a teljesítményre és az előtted álló útra.

EGY EGYSÉG

A Wahoo fejlesztette ki elsőként, hogy a kompjúter és annak tartója egy egységet alkosson, ezzel könnyen létrehozható a legaerodinamikusabb rögzítés. A teljesen integrált ELEMNT BOLT használata a legkevesebb wattszámot veszi el tekerésedből, s ehhez a gombok kialakítása is idomul.

KÖNNYED GOMBOK

ELEMNT BOLT számlapja alatt 3 gomb található. Elhelyezkedésük hozzáférhető és tapintással is megtalálható még hosszú ujjas kesztyűben is. Így a legkevesebb időt kell fordítani a készülék nyomkodására, így fókuszálhatunk a tekerésre.

ZÖKKENŐMENTES KAPCSOLAT

A Multisport Handover nyomon követi és automatikusan megosztja a valós idejű kerékpáros szegmens idejét az ELEMNT BOLT kerékpáros kompjúter és az Wahoo ELEMNT RIVAL óra között. A triatlonistáknak ez nagy segítség, így a versenyre vagy edzésre tudnak összpontosítani

EDZÉSTERVVEL

Az ELEMNT BOLT teljes mértékben átveszi a TrainerRoad, a TrainingPeaks és a Today's Plan edzéstervező szoftverekbe. Gyorsan megtalálja az edzésterveket, melyek strukturált edzések is lehetnek, amelyeken a Wahoo okosgörgők bármelyikén, így nemcsak kültéren, de beltéren is edzhetünk. A végrehajtott edzésadatokat mindig automatikusan visszaküldik az alkalmazásoknak, megkönnyítve ezzel a teljesítménycélok beállítását, nyomon követését és elérését.

FEDEZZ FEL TÖBBET

A 16 GB-os beépített memória több térképet és pályát, útvonalat tárolhatunk, melyre nekünk szükségünk van. A nem használt térképeket, így nem kell az óra tárolja, így nem lassítja annak működését.

 

Kep

EGYSZERŰEN ÁTLÁTHATÓ

Az ELEMNT BOLT készülékben környezeti fényérzékelő is helyet kapott, így a képernyő fényereje számunkra állandó. A PerfectView Zoom ™ segítségével fókuszálhatunk egy egy fontosabb adatra, s emellet a programozható képernyő felső sorában található Quicklook LED funkciója, így egy pillantás elegendő a kompjúterre, így az edzésre és az útra tudsz koncentrálni.

SZÍNESEN

A képernyő élénk 64 féle színnel dolgozik, nagy kontraszttal, így könnyen átlátható egy grafikon, vagy épp egy kritikus adat, melyre oda kell figyeljünk.

CÉLKITŰZÉS

A PerfectView Zoom ™ segítségével az ELEMNT BOLT lehetővé teszi, hogy könnyedén lássa az Ön számára legfontosabb konkrét mérési adatokat, megkönnyítve ezzel minden edzés végrehajtását.

FÉNYÉRZÉKELŐ

Gyenge fényviszonyok mellett is könnyen láthatóak az ELEMNT BOLT adatai, így a fényviszonyoktól függetlenül folyamatosan látható minden adat.

QUICKLOOK LEDEK

Az ELEMNT BOLT képernyő felett egy programozható LED jelzőfénysorral rendelkezik, így egy pillantás elég az útvonalkövetéshez, vagy a teljesítmény vizuális nyomonkövetésére.

AZ ELEMNT ÉLMÉNY

A Wahoo ELEMNT készülékeknél kiemelten figyeltünk arra, hogy gyors és frusztrációmentes üzembe helyezési élményt kínáljunk, ezzel koncentrálhatunk az útvonalra, edzéstervekre. A kezdés egyszerű telefon segítségével, vezeték nélküli, testreszabható és azonnali adatátvitel van. Az ingyenes ELEMNT alkalmazás használatával egyszerűen optimalizálhatjuk az ELEMNT alkalmazással a kompjútert, mely már megfelel az egyéni céljainknak és maximalizálhatjuk edzéseink.

Kep

KÖNNYŰ TESTRESZABÁS

Az ELEMNT BOLT készülék testreszabása okostelefonon történik. Az Elemnt alkalmazásban könnyen konfigurálhatjuk az edzésoldalainkat, s a saját profilunkat is, így optimálisan használhatjuk a készüléket és a telefont is, s időt nyerünk, illetve könnyű áttekinthetőséget.

 

100% VEZETÉK NÉLÜLISÉG

Az ELEMNT kerékpáros kompjúterek valóban nem kötik a használatot vezetékekhez, ami azt jelenti, hogy nincsenek olyan napok, amikor a laptopra van szükséged egy frissítéshez vagy szinkronizációhoz. természetesen az Akkumulátor feltöltése még vezetékes, sőt edzés közben is tölthető az akkumulátor USB-C kábelen keresztül.

Kep

HATALMAS INTEGRÁCIÓ

Akár szabadban tekerünk, akár beltérben a Wahoo ELEMNT GPS a legnépszerűbb kerékpáros alkalmazásokkal, eszközökkel és érzékelőkkel is együttműködnek, így átfogó edzés és útvonal és szenzorkompatibilitást kapunk.

KERÉKPÁROS ÉS EDZŐ ALKALMAZÁSOK

Az ELEMNT teljes mértékben integrálódik a Strava alkalmazással automatikusan wi-fi-n keresztül. A Live Segmens és Strava útvonalak megjelennek a GPS-en.

Az ELEMNT felugró ablakot és LED-et ad értesítésekről és leírásokról, útvonaltervekről a Ride GPS-szel.

A Komoot alkalmazással megtervezhetjük sport specifikusan az útvonalat, megállókkal, s átszinkronizálhatjuk a kompjúterbe.

Az ELEMNT automatikusan szinkronizálja tervezett edzéseid, időközönként megcélozza és feltölti adatait, hogy edzésben maradhasson.

ESZKÖZ ÉS SZENZOR KAPCSOLATOK

A Specialized Ride App kapcsolatot ad az Elemnt és az ANGi érzékelő közt.

Az ELEMNT vizuálisan és numerikusan is jelzi, hol melyik fokozatban vagy illetve jelzi az akkumulátor állapotát.

Az ELEMNT vizuálisan és numerikusan is jelzi, hol melyik fokozatban vagy illetve jelzi az akkumulátor állapotát.

Párosítsad az ELEMNT GPS-t hátsó Radarral, így látható lesz a az autók közeledése feléd.

Kep

BAJNOKOK VÁLASZTÁSA

A Wahoo ELEMNT kerékpáros kompjúterét a világ legsikeresebb kerékpárosai és triatlonosai is használják. Legsikeresebb versenyzőnk Peter Sagan és Mathieu van der Poel, de sok csapat is a Wahoo mellett döntött.