WAHOO ELEMNT ROAM Bundle

WFCC4B

színes képernyős saját adatbázissal rendelkező gps-es navigációs kompúter a roam

146 000 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termék
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
Visszalépek a termékekhez

WAHOO ELEMNT ROAM BUNDLE


A Wahoo ELEMNT ROAM GPS kerékpáros kompjúter új felefedezésekre készült. Az intelligens navigációs funkciók lehetővé teszik a kompjúteren történő navigációt, ideértve a „Vissza a nyomvonalon” navigálást, amely akkor is eljuttatja a kiindulási helyéhez, ha elhagyja a nyomot. Az ELEMNT ROAM az első Wahoo kerékpáros kompjúter, amely színes képernyős. A kristálytiszta 2.7 "-es Gorilla Glass © kijelzővel kombinálva megkönnyíti az útvonalak és az adatok megtekintését, így áttekinthető lesz az óra. Az ELEMNT ROAM környezeti fényérzékelőt is tartalmaz, tehát a képernyő háttérvilágítását és LED-jét  automatikusan beállítódnak a beltéri és kültéri bringázáskor is. Hosszabb akkumulátor-élettartam mellett akár 17 órán keresztül is használhatjuk újratöltés nélkül a kompjútert. Az ELEMNT ROAM GPS kerékpáros kompjúter megkönnyíti a navigációt - szükség van-e kanyar útmutatásokat, vagy csak a leggyorsabb utat szeretnénk megtalálni. Az eszközön belüli navigációs funkciókat és az erőteljes integrációkat úgy tervezték, hogy segítsenek abban.

 

SZABADON A ROAMMAL

Az ELEMNT ROAM azoknak készült, akik minden edzést új kalandnak tekintnek. Egyesíti az ELEMNT kerékpár kompjútert és a beállított egyszerű Companion App-ot, amelyek ismertek nagy teljesítményű fedélzeti intelligens navigációs funkciókkal, kristálytiszta 2,7 hüvelykes színes kijelzővel, hosszú élettartamú akkumulátorral és integrált tartóval a kormány elé. 

 

KERESÉS EGYSZERŰEN

Az ELEMNT ROAM erőteljes és intelligens navigációs funkciókat kínál, amelyek nagy biztonságot adnak edzés vagy túra során.

 

KERESÉS EGYSZERŰEN

  • BACK ON TRACK - Visszafordulás az elhagyott pályapontra
  • ROUTE TO START - Fordulóról fordulóra irányítás a legrövidebb úton a kiinduló pontra
  • GET ME STARTED - Fordulóról fordulóra irányítás a kiindulópontra az útvonalon
  • RETRACE YOUR ROUTE - A nyomvonalon vissza fordulóról fordulóra irányítás a kiindulópontig
  • TAKE ME TO - A térképen kiválasztott helyre navigálás
  • SAVED LOCATIONS - Kedvenc helyeink hamar elérhetőek odanavigálással 

 

SIMPLE TO SEE
A vivid color display, ambient light sensor, Perfect View Zoom, and programmable LED indicators provide the ride you want in all light conditions.

 

COLOR DISPLAY
ELEMNT ROAM uses selective color to highlight key terrain features and performance metrics while preserving battery life for long rides.

 

ROAM-WORTHY SCREEN
ELEMNT ROAM’s 2.7” flush-mounted ambient light sensing screen makes it easy to read data and track your position in all light conditions. And because it’s made from durable Gorilla™ Glass 
it can handle everything your adventure throws in its way.

 

PERFECT  ZOOM

A könnyen hozzáférhető oldalsó gombok lehetővé teszik, hogy egyetlen érintéssel nagyítson és kicsinyítse a képernyő adatmezőit.

 

QUICKLOOK LEDEK

Az ELEMNT ROAM programozható LED-es jelzőfényekkel rendelkezik bal oldalt oszlopban, míg a felő képernyőn sorban, így a teljesítmény látható minden képernyőn, még navigáció közben is. Beállítható sebesség, teljesítmény, pulzus grafikus visszajelzés is.

 

KÖNNYŰ HASZNÁLAT

Az ELEMNT ROAM az okostelefon felületét használja az ingyenes ELEMNT Companion App segítségével, hogy végigvezesse a beállítást, testreszabja a beállításokat, konfigurálja az edzésoldalakat, és összekapcsolja az ELEMNT ROAM-ot kedvenc kerékpáros alkalmazásaival és érzékelőivel.

 

ALKALMAZOTT BEÁLLÍTÁSOK

Az ingyenes ELEMNT companion app-al tudja az alap beállításokat, így egyből használható lesz számunkra lemondások nélkül.

 

VEZETÉK NÉLKÜL

Az ELEMNT ROAM egy valóban vezeték nélküli kerékpároskompjúter. Vége a számítógépes napoknak, az összedugásoknak kábelen, nem kell más csak a telefonod. Természetesen minden szenzor is vezeték nélküli, sőt a sebesség és pedálfurdulat szenzor gravitációs mérési elven megy, így pontosabb jóval alacsony sebességnél és nincs szükség mágnesekre.

 

EDZÉS KÖZBEN KAPCSOLATBAN

Edzés közben megkaphatjuk a hívásokat, e-maileket, sms-ket, így valós időben nem maradunk le semmiről és mérlegelhetjük ezek fontosságát.

 

STRAVA SZEGMENSEK

ELEMNT ROAM teljes integrációval van a Strava Live Szegmensekhez, így pontosan látható egy szegmens kezdete és vége és az is, hol tartunk a KOM-hoz képest.

 

EDZÉSTERV KÉSZÍTÉS

A TrainingPeaks és a Today's Plan teljesen integrálva vannak az ELEMNT ROAM rendszerbe. Láthatja az edzési tervet, végrehajthatja a strukturált edzéseket és automatikusan feltöltheti az eredményeket. Ezenkívül a Wahoo KICKR Okos Görgő kompatibilitással edzéstervét szabadon vagy beltérben is vezetheti.

 

KOMPATIBILITÁS

Az ELEMNT ROAM csatlakozik a Wahoo KICKR Okos Görgőkhöz így a Wahoo-val tekerő Team INEOS, aki háromszor nyert Tour de France-t, is teljes kompatibilitással edzhet kültéren és beltéren egyaránt.

Nyitvatartás

Hétfő 13:00-19:00
Kedd 9:00-16:00
Szerda 13:00-19:00
Csütörtök 09:00-16:00
Péntek 09:00-16:00
Szombat zárva
Vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.hu