WAHOO ELEMNT MINI kerékpár komputer

WFCC2

Egy egyszerű bringásóra, melyhez a telefont hozzákapcsolva sok funkciót kapunk. Sebességszenzorral a csomagban, de fejleszthetjük pulzusméréssel

29 000 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termék
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
Visszalépek a termékekhez

WAHOO ELEMNT MINI

KINEK ÉS MIRE AJÁNLJUK?

Ajánlom telefonhasználat helyett, hiszen vízálló, s a Wahoo appal egész okos órát is kapunk. Mivel GPS nincs benne, de összetanítható a telefonos appal, így ingázáshoz, meglévő útvonalakon való edzésekhez ajánlom, s így alkalmanként másmerre is gurulunk, úgy használhatjuk a telefont mellette. 

 

 

LEGERŐSEBB FUNKCIÓI

 • Nincs GPS, így nem kell tölteni
 • Sebességszenzor a csomagban
 • Bővíthető kerékpáros és pulzusmérő szenzorokkal
 • Bluetooth szinkronozáció telefonnal
 • Egyedi képernyők testreszabása telefonnal
 • Extra funkciók: Automata strart-stop, LiveTrack
 • Bluetooth Smart szenzorokat fogad

 

RÉSZLETESEBBEN

Lényegében a régi Cateye Mity 2 utódja 2017-es köntösben. Így már vezeték nélküli szenzorokkal bővíthető, de alapból egy sebessészenzor van a csomagban. A kompjuter lényege, hogy nincs benne GPS, így elemmel működik igen hosszú üzemidővel. Fejleszthető pedálfordulatmérővel vagy/és pulzusmérővel. Okostelefonról testreszabható a kijelző adatképernyője, működése nyomogombos. Edzés közben a bejövő hívásokat és sms-ket láthatjuk egy felugró ablakban, de megoszthatjuk másokkal az útvonalunk is. Az okostelefon használata lehetővé teszi a Wahoo appnak, hogy a telefon GPS-ét használva láthassuk merre jártunk. 

 

+ PLUSZ

 • Bejövő hívások és sms-ek kijelzése
 • Mellkaspánti pulzusmérővel bővíthető
 • LiveTrack funkciók
 • Kerékpározáshoz is jól használható kategóriájában
 • extra könnyű

 

-MÍNUSZ

 • Kizárólag okostelefonnal állíthatóak be a sportági beállítások, képernyők
 • nem tud edzésterveket
 • nem tud nyomvonalkövetést
 • Nincs ANT+ szenzor kompatibilitása

 


 

  GYÁRI LEÍRÁS

 

APPON KERESZTÜLI BEÁLLÍTÁSOK

Az ingyenes Wahoo ELEMNT Companion alkalmazáson keresztül tudjuk a kompjuter adatképernyői testreszabni, illetve az edzésoldalakat konfigurálni. Az alkalmazáson keresztül lehet a komjuter mellé vásárolt szenzorokat is beálítani, testreszabni.

 

SEBESSÉG ALAPBÓL

Az ELEMNT MINI komjuter mellé egy Wahoo RPM sebességmérő is jár a csomagban. Így automatikusan sebességet és távolságot tud mérni a komjuter, telefonkapcsolat nélkül is. Ha pulzust is szeretnénk mérni, úgy ajánlott a Wahoo Tackr mellkaspánt használata, mely nem a csomag része.

 

ÚTVONALAK TELEFONBÓL

Ha az ELEMNT MINI komputert párosítjuk okostelefonon lévő WAHOO ELEMNT Companion App-al, akkor engedélyezhetjük a telefon GPS használatát, s mindent láthatunk egyben letöltéskor. Azaz azt is merre jártunk, milyen szintemelkedéssel, milyen pulzussal. Fontos, hogy a távolságmérést továbbra is a sebességszenzor adja.

 

ONLINE MEGOSZTÁS

Online megosztás, azaz a Live Track használható az Elemnt MINI-nél is, nem kell mást tennünk, mint a telefonon lévő applikációnál megadni az elérhetőségét a kívánt személynek, aki nyomonkövetheti edzésünket valósidőben. Így nemcsak szeretteink látják merre járunk, de edzőnkkel vagy csapattársunnal is könnyebben összefutunk az útvonalon.

 

POP-UP  ÜZENETEK
Okostelefonos párosítás után az ELEMNT Mini kijelzi a bejövő hívásokat és sms-ket edzés közben is. Ennek előnye, hogy nem kell megállnunk és kivennünk telefonunk a zacskóból, s nem maradunk le semilyen fontos információról.

 

HARMADIK ALKALMAZÁS

Nem kell lemondanunk a Wahoo használatával egyik számunkra fontos elemzőszoftverről sem, hiszen összepárosíthatjuk a fiókunk külső alkalmazással is, így a más applikáció automatikusan kapja meg edzéseinket, amint azt letöltöttük: iOS HealthKit, RideWithGPS, Strava, TrainingPeaks, Today's Plan, Komoot, PowerTraxx, Cycling Analytics, SportTracks, MapMyFitness, Dropbox, BestBikeSplit.

 

GOMBOS

ELEMNT MINI gombokkal léptethető edzés közben a képernyők közt

Nyitvatartás

Hétfő 13:00-19:00
Kedd 9:00-16:00
Szerda 13:00-19:00
Csütörtök 09:00-16:00
Péntek 09:00-16:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.hu